Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ezoterická vztahová poradna Ravena a Ariany: Jsem vdaná a zamilovala jsem se

/
  • Flirt je povzbuzující, ale nepřežeňte to.
    Flirt je povzbuzující, ale nepřežeňte to. (profimedia.cz)
    4. března 2016 ● 06:00

    Probouzí ve vás jaro pudy a touhu po flirtu? Čtenářka Irena vzplála láskou, i když je vdaná a matka dvou dětí. Co jí Ariana a Raven poradili? 

  • 1.

    Leze na mě jaro

    Ariano a Ravene, mám problém. Mám docela šťastné manželství, malou dceru, průměrnou, ale pohodovou práci, prostě všechno v normě. Nedávno jsem se ale potkala se svým tanečníkem z tanečních (už jsme se nějaký pátek neviděli, je mi skoro třicet) a on se mi přiznal, že byl do mě tenkrát zamilovaný. Samozřejmě mi i trochu lichotil, proběhl nějaký flirt na internetu – a já na něj musím pořád myslet. 

    On se chce sejít, ale já nevím, jestli je to rozumné. Mám to risknout? Třeba mi v manželství něco chybí.
    Irena

  • 2.

    Ariana

     

    s
    s
    Autor: archiv

     

    Irenko, já bych se s ním klidně sešla. Stejně zjistíte, že mu buď odstávají uši, nebo smrdí z pusy, prostě že tomu ideálu z minulosti moc odpovídat nebude. Je mi jasné, že hodnotíte svůj život jako klidný: „Měla bych být spokojená, mohlo by být hůř, tak co mi vlastně chybí?“ 


    To není tím, že se nudíte, ale tím, že jste vzdala svou ženskou roli a jste jen matka, manželka a pracovnice. A to je na prd. Mám dokonce takovou teorii, že pokud se žena obětuje a potlačí své ženství, tělo odpoví rakovinou prsů nebo ženských orgánů.

    Když nemůžeme explodovat – projevit svou ženskou podstatu – explodují  buňky ženských orgánů na tělesné rovině. Začněte se víc realizovat, ale myslete jen a jen na sebe, buďte ženou a až pak vše ostatní!

    Já nevím, proč my ženské se vždycky necháme zdomestikovat. Klidně flirtujte, uvidíte, jak i váš mužský bude mile překvapený, že opět záříte a jste tou Amazonkou, kterou jste byla na začátku vztahu a do které se zamiloval.

    Možná pak nevěra nebude tím jediným řešením, jak uniknout stereotypu. Já tak nějak cítím, že vy byste to nebrala jen jako nezávazný sex, ale spadla byste do toho. A celé by vás to hodně pošramotilo.


    Ariana

     

  • 3.

    Raven

    a
    a
    Autor: profimedia.cz

     

    Říká se "březen, za kamna vlezem", i když je pravda, že to bývalo proveditelné spíše v dobách našich rodičů a prarodičů. Kdyby se dnes někdo pokoušel nacpat za ústřední topení, tak si nejspíš něco zlomí, ale já si to ještě pamatuju, jaké to je – spát na chalupě v kuchyni, ne přímo za pecí, ale na peci!

    Když je venku zima a sníh, je to paráda, ale na druhou stranu je pravda, že si člověk snadno něco zidealizuje, ale když se mu naskytne možnost porovnat si v realitě, jaký je rozdíl chrnět na superodpružené luxusní čalouněné posteli a na lehce hrbolaté, byť vyhřáté peci, tak bez dalšího mučení odpřisáhne věrnost civilizaci i s jejími drobnými občasnými škraloupy.

    Tak, to měl být vtipný příměr k tomu, co by se stalo, kdybyste si v praxi začala porovnávat výhody vztahu s kdysi šarmantním tanečníkem a vaším manželem. V kartách vaší eventuální lásce v minulosti vyšla Síla, Úspěch, Kariéra, Práce, Zdraví, to byl mladý chlap, kterému nic nechybělo a nic nebránilo v rozletu, ale tenkrát vás spíš podceňoval, než tajně miloval. Chodil s "úplně jinýma holkama" a svým šarmem jiskřil v jiné společnosti než před vámi.

    Proč vám nevyznal lásku už tenkrát? Proč se vás už v době, kdy měl příležitost vás občas nanečisto držet v tanečních v náručí, nepokusil pronásledovat jak vášnivý stalker, posedlý objektem své vášně?

    Jak dlouho na něj musíte myslet? Pár týdnů? Nebo se vám jeho podoba po celou dobu těch třiceti let, co jste se neviděli, drala na mysl i v intimních chvílích s vaším současným partnerem, manželem a otcem vašeho dítěte?

     

    No, prostě se snažím naznačit, že to asi není ten správný vztah pro vás, rozhodně ne lepší než vztah, který máte, toho si važte a neptejte se, co všechno díky tomu vztahu máte, ale ptejte se, co všechno můžete pro svůj současný vztah a rodinu udělat.

     

    Je jasné, že občas musíte také udělat něco pro sebe, s panem tanečníkem se můžete setkat, nechte se pozvat na kávu, pokud se bude vydávat i za uhlobarona, tak vám ji zaplatí, můžete si s ním i pokecat, nemá cenu vám něco zakazovat, nejste malé dítě, ale hrozí vám, že se jako malé dítě zachováte, nicméně sázím na to, že když si vzpomenete na má slova, bude vaše imunita vůči tomuto týpkovi, který zřejmě v současnosti nemá do čeho dloubnout, daleko vyšší.

     

    Raven

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz