Online chat
Dobrý den Aleno, chtěla jsem se zeptat zda se synovi Tomáš ( 3.3.1991 ) konečně začne dobře dařit, najde dobrou práci a vyřeší všechny svoje problémy. Moc děkuji Nelli(Nelli)
Foto
Dobrý den, Vaše otázka je směřována nejspíš na kolegyni, já se jmenuje Eva.
Dobrý den, mám onemocnění srdeční chlopně, doporučují mi operaci, jak se mám zachovat? Já s tím nejsem smířená.Děkuji.(Zuzana)
Foto
Dobrý den, Zuzano, Vaše srdíčko není úplně zdravé. Operace Vašemu srdci odlehčí, bude se Vám lépe dýchat, budete uvolněná. Pokud na operaci nepůjdete, budete se cítit jako kdžy nosíte na zádech plný batoh. Do budoucna se operaci nejspíš nevyhnete.
Dobrý den, zajímalo by mně, jestli nás čeká společná budoucnost s mužem 17.3.1967.Děkuji,Katka 21.9.1975.(Katka)
Foto
Dobrý den, pokud se rozhodnete, že s tímto mužem budete, tak budete, není zde problém, jen nebudete "Božsky šťastná", budete s ním, protože nechcete zůstat sama a "máte ho ráda".
Dobrý den, zajímá mě, zda se mi podaří získat do vlastnictví nemovitost, o kterou již dlouho usiluji. Jedná se o komerční nemovitost, již jsem do toho investovala vysokou částku, neboť to řeším přes zprostředkovatel, ale zatím se mi jen zvyšují náklady a nevidím žádné výsledky.Působí to na mě, že zprostředkovatel ze mně jen tahá peníze, ale mohu se mýlit, z toho důvodu se na vás obracím s dotazem. Má smysl nadále se snažit o tuto nemovitost, nebo je vše jen podvod ze strany zprostředkovatele? S majiteli jsem komunikovala, tam žádný problém není, naopak se mi snaží vyjít maximálně vstříc. Prosím o radu. Datum nar. 9.8.1966.(Lenka 21)
Foto
Dobrý den, snažte se nadále o tuto nemovitost, protože ji nakonec budete mít. Důvodem průtahů jsou věci Vaši minulé inkarnace. Je zde toho víc, to se nedá v krátkosti rozebrat, takže Vás s tím nebudu zatěžovat. Ptáte se, já odpovídám. Vytrvejte, protože máte to, aby jste nemovitost získala do vlastnictví.
Vladka,zlepsí se má financní situace ? 7.9.57.(Vladka)
Foto
Objevují se zde jednorázové částky nižšího charakteru, financím, jakoby se k Vám nechtělo. Je mi to líto, ale větší přísun financí nebo stálý vyšší přísun zde nevidím.
Dobrý den, ráda bych věděla, jak to budu mít s partnerskými vztahy. Potkám ještě lásku? Jmenuji se Lenka, nar. 6.6. Děkuji.(Lenka)
Foto
Dobrý den, Leni, Vy se ptáte, jestli ještě potkáte lásku. No, Vy ji máte přímo předepsanou z data narození. Podíváme se do karet. Ve Vašem životě je více lásek, pokud byste se ptala, která je ta pravá, no, to bude dost záležet na Vás samotné. Ve vztazích totiž skládáte zkoušku. Pokud byste se ptala, jak taková zkoouška vypadá, no, u každého jinak. Někdo může mít problém v podřízení se druhému, jiný zase s vlastní identitou. Jsou zde i další možnosti jako je, zda jste ochotna se vzdát "něčeho" na úkor vztahu nebo zda jste ochotna naopak podržet partnera, i když cítíte, že to, co prožívá je ryze mužská záležitost. Každpádně vztahy je Vaší hlavní životní náplní v této inkarnaci.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čeká mě opravná zkouška tento týden. Chtěla bych se zeptat jestli zkoušku zvládnu .Martina(Martina)
Foto
Dobrý den, Martino, zkoušku zvládnete. Pevné nervy a pokud budete nervozní, doporučuji, vezměte si s sebou vodu s citronem. Citron neutralizuje a zmírní nervozitu, pomůže. V hlavě máte vše potřebné, tak toho. Drřím pěsti!
Luděk-16.11.1959-rumburk-6hod.ráno-jakou bych měl dělat práci-podnikat nebo být zaměstnaný-nic mi nevychází-děkuji za radu(ludek hnizdil)
Foto
Dobrý den, Luďku, v kartách Vám jde jasně, že pokud budete dělat, pracovat pro někoho, bude Vás pracovně zneužívat. Máte podnikat sám, ale taky sám dodržovat svá pravidla, která si určíte. To je pro Vás velká nástraha, oříšek. Další indicie, která mi zde jde, že si máte více věřit ve své práci, podnikání. Každý z nás vysílá energeticky kolem sebe energie, které ostatní lidé "přečtou" energeticky a podle toho se k Vám chovají. Více si stůjte za svým, lidé to pochopí a budou Vás brát takového, jaký jste. Hodně štěstí!
Dobrý den,jsem v 7. měsíci těhotenství. Chtěla bych vědět,jak budu rodit a zda vše dobře dopadne. A co se narodí. Děkuji Markéta 19.7.1977(Marketa)
Foto
Dobrý den, rodit budete cca 3 dny po termínu, bude to holčička, krásná, zdravá a porod celkově klidný.
Prosim, mam dotaz ohledne meho podnikani. Bude se mi darit? Dekuji L.(Leonka)
Foto
Dobrý den, v oboru, který jste si zvolila se Vám moc dařit nebude, ale to záhy poznáte sama. Zjistíte taky, co by Vám pomohlo a uděláte nějaké změny, to bude to pravé, skvělé a pak se vše rozjede tím správným směrem.
Dobrý den, bude syn úspěšný v podnikání ? Moc děkuji za odpověď a přeji hezký den ;-)(Jana)
Foto
Dobrý den, Jano, Váš syn je šikovný. Výběr podnikání skvělý, ale ještě to nemá "nožičky". Své podnikání bude v nějakém směru ještě měnit, rozšiřovat nebo upravovat. Cca do 3 let mi zde stojí pevně a pokud to nazveme, jestli se mu dařit, odpověď je ANO.
Dobrý den, prozradíte mi jak se bude vyvíjet vztah s mým manželem? Děkuji(Evita)
Foto
Dobrý den, nic vyjímečného Vás se společném soužití nečeká. Nejsou zde žádné negace většího rázu. Objevuje se zde pochopení jeden druhého, respekt osoby k osobě.
Dobry den, bude mi koncit rodicovska a resim sve pracovni uplatneni. Pripadne dalsi tehotenstvi. Zena, 15.3.1978. Dekuji, B. Nova(Blanka )
Foto
Dobrý den, Blani, nemám na co odpovídat. Pokud je to otázka, nemá konkrétní podobu. Zkuste to znovu.
chtěla bych vědět jestli budu mit lepši budoucnost a budu mit nějakou šanci na nějakou větší vyhru(věra bačova)
Foto
Co je to lepší budoucnost? Dívám se na Vaši životní cestu. Nemáte zde žádné skandály, průsery, negace obecně. Vidím zde plynulost, krásný tok. Nacházíte se nyní v životní situaci, kdy se Vám "nějak" daří. V kartách jde, že jste velmi hravá, dokážete přijímat nové věci, řešit situace a to je skvělé. Jsou zde i věci, kterých se malinko bojíte, oddalujete se od nich. Až taková chvíle rozhodování přijde, zkuste se zachovat jinak než jste , řekněme chtěla, protože jste se bála následků. Tímto se můžete posunout dál a Váš život se prosvítí. Výhru zde žádnou nevidím.
dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se zlepší můj zdravotní stav jsem narozena 1.9.1958 velice děkuji(Naděžda)
Foto
Dobrý den, Naďo, Váš zdr. stav prochází nyní stagnací, protože stejně tak prochází i Váš myšlenkový pochod. Něco se jakoby zbrzdilo. Zkuste otevřít sama v sobě své srdce, ne druhým, ale sobě, povolí jakési obruče a Vy se začnete uzdravovat, Váš zdr. stav se zlepší.
Dobry den, najdu si v dohledne dobe dobrou praci? dekuji a preji vse dobre(monika)
Foto
Dobrý den, Moniko, no, jak jen to napsat, asi pěkně, pomalu a česky. Cca do dvou měsíců najdete práci, která Vás ale nebude úplně a zcela naplňovat. Karty zde máte velmi vysoké, hlavní cesta po kráčíte a v této práci si máte "něco" uvědomit. Práci, ve které se budete cítit skvěle a je zde ve Vašem životě jako dlouhotrvající přijde až v I.Q roku 2016.
Jedu na dovolenou na Rhodos, užiju si to?(Alena Smolíková)
Foto
To záleží na Vás. Každý člověk má právo svobodné volby. Pokud Vám napíšu, že si to užijete a Vy budete někde na pokoji zavřená, právem potom řeknete, že jsem neměla pravdu. Universum nám neřídí naše životy, dává nám pouze mantinely cesty, po které kráčíme a hlídá naše kroky. Alenko, jeďte a perostě si to tam užijte!
Dobrý den paní Kalivodová, chtěla bych Vás poprosit o odpověď na otázku, zda-li budu mít s přítelem miminko? Moc Vás prosím o odpověď. Děkuji, Eva 20.3.1979.(Eva)
Foto
Dobrý den, Evi, nemusíte tak prosit, ráda Vám odpovím :-) Listopad, prosinec 2015 otěhotníte, rodíte v následujícím roce. Krásné, zdravé miminko!
Přeji krásný dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se mi v brzké době zadaří finančně a zda mě čeká pracovní postup, moc děkuji, (nar. 29.04.1968 - 13:00 hod.)(Lucie)
Foto
Dobrý den, Lucko, děkuji, Vám taky pěkný den :-) finance k Vám přichází jednorázově ve vyšší částce a to z rodiny, ze které pocházíte. Jinak zde není pravidelnost, jedná se opravdu o jednorázovou částku. Pracovní postup do konce tohoto roku nevidím. V následujícím roce může být pracovní postup, ale je podmíněn nějakými zkouškami. Hodně štěstí!
Dobrý den....dostanu se letos na vysokou?.-) na práva a nebo zdravotnický obor...děkuji za odpověd´:-)(Nela)
Foto
Dobrý den, Nelo, Vaše otázka je dost nepřesná. Pokud se týká VŠ Práv, zde nevidím Vaši účast. Pokud se jedná o zdravotnický obor, vidím otevřený vějíř, tzn., že nemáte konkrétní obor, Universum Vám adresu nedá, takže naopak, Vy musíte nejdříve sama zvolit obor a já se potom můžu ptámt, zda se na onu VŠ dostanete nebo ne. Ptala jsem se tedy obecně otázkou, zda máte info k dispozici a můžete se letos dostat na VŠ, odpověď je ANO. Hodně štěstí!
Dobrý den, zůstaneme spolu s manželem? Děkuji za odpověď. (Markéta)
Foto
Dobrý den, Markéto, je mi to líto, ale bohužel spolu nezůstanete.
Kdy nájdu životního partnera.Děkují za odpověď(Angela 1964)
Foto
Dobrý den, muž do Vašeho života přichází v 1. polovině roku 2016. Zda spolu zůstanete nebo ne bude záležet na Vás. Každopádně si budete hodně rozumnět.
dobrý den,podaří se v nejbližší době prodat byt....hana 23.6.1960(HANKA)
Foto
Dobrý den, Hani, byt se v nejbližší době nepodaří prodat, protože s ním zde budou ještě jiné úmysly. Nejedná se zde o prodej.
Dobrý den paní Evo, uspěje letos můj syn (12.10.1984) při hledání nové práce. Děkuji(Ivana)
Foto
Dobrý den, Ivano, nevidím zde žádný problém - volný prostor pro výběr práce bude mít v červenci a srpnu. Jedná se o dvě nabídky, kdy on sám bude zvažovat, kterou zvolí a přijme.
Co já a láska, přijde mi do cesty muž se kterým budu štastná? 4.7.60 ve 8,30h(Helča)
Foto
Ano, přijde.
Dobrý den paní Kalivodová, prosím mám tříletého syna kdy začne mluvit a budu mít ještě dítě, moc Vám děkuji, hezký den (Martina )
Foto
Dobrý den, Martino, komunikace se rozběhne na přelomu roku 2015/2016. Příští rok otěhotníte a v následujícím roce porodíte krásné miminko :-) Moc Vám to přeju!
Dobrý den ,chtěla jsem vědět jestli se znovu někdy vdám.děkuji za odověd(maron)
Foto
Dobrý den, nevidím v kartách žádné další vdavky, ale ne proto, že byste nemohla, ale Vy FAKT nechcete jít k životu. Takže to je spíš otázka na Vás, zda změníte svůj postoj a co bude jeho důvodem. Každopádně se ptám na další info ohledně vztahu a to zda budete sama a odpověď je NE. Takže v tuto chvíli vdavky nebudou, ale bude partner, se kterým budete žít bok po boku.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda v nejbližší době najdu práci, která mě bude vyhovovat nebo konečně přijde vytoužené miminko. Předem děkuji za odpověď. Lucka (11.2.1982)(Lucie)
Foto
Dobrý den, Lucko, práci najdete, ale ne přímo takovou, jakou si nyní představujete a proto se budete rozhodovat, zda ji vzít nebo ne. Práce to nebude taková, kterou byste chtěla a vyhovovala by Vám opravdově tak, jak si nyní přejete. Do konce roku zde nevidím Vaše otěhotnění.
Dobrý den, prosím, kdy potkám skutečnou lásku? Děkuji(Jitka)
Foto
Dobrý den, Jitko, svou lásku potkáte v září 2016. To bude velká láska, která vás oba chytí za srdíčko. Do té doby tady máte dva kratší vztahy.
Dobrý den.Narodila jsem se 1.9.1957..mám práci, hodné děti,skvělé vnoučata...ale tak nějak se mi udá,že nežiju...jen dožívám...čeká mě ještě něco pěkného??Nebo zbývá nazout papuč a cvičit skok do rakve...(Simonka)
Foto
Dobrý den, Simonko, dívám se na váš život a vidím vše v klidu a pohodě. Jediné, co mi zde "bliká" do očí jste Vy sama. Máte tady otevřené dveře a směr, kterým máte jít. Takže žádný skok do rakve, ale pěkně vyjít mezi lidi, zkrátka ven. Vidím zde oblasti, ve kterých se ukrývá Vaše síla.Konkrétně. Zkuste si sama vzpomenout na své mládí, ale opravdu mládí cca 17-20let, co jste v životě chtěla dělat, ne život se, ale dělat, co Vás bavilo, táhlo, třeba jste se tomu nemohla věnovat, protože...my si vždycky vymyslíme "protože..." . Takže se zamyslete a jděte do toho. Mně se zde objevují tři oblasti, ve kterých máte přednosti, kterým se můžete věnovat, dál rozvíjet. Hodně štěstí.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli se náš syn dočká sourozence. Děkuji za odpověď. (22.8.1979)(Elena)
Foto
Dobrý den, Eleno, ano, dočká cca do dvou let.
Dobrý den paní Kalivodová,moc prosím chci se vás zeptat zda mám nějakou šanci na zhubnutí a jakým způsobem - mám nemocnou štítnou žlázu 17 let jím léky a od té doby jsem přibrala 22kg a nedaří se mi zhubnout 17.10.1972 .Moc děkuji za vaši radu.(Ilona)
Foto
Dobrý den, Ilono, vidím Vás v kartách jako smutnou duši. Ptáte se na šanci zhubnout. Ano, vidím zde směr, kterým máte jít a to je směr karmického uzlu po Vaši linii. Štítná žláza je onemocnění 5.čakry, komunikační, ale taky karmické. Doporučila bych Vám vydat se po cestě sama za sebou, k sobě do hlubin, do nitra, kam můžete jen Vy, popř. terapeut, který s Vámi projde místa, o která se jedná a pomůže společně s Vámi narovnat pokroucené tak, abyste se začala uzdravovat. Není to jen o štítné žlázce, cítím u Vás taky podceňování, sebedůvěru, projevení své podstaty. Držím pěsti.
DOBRÝ DEN, RÁDA BYCH SE ZEPTALA NA MÉ SYNY ,JEJICH STUDIUM, TAKÉ ZDA DOKONČÍM VYSOKOU ŠKOLU. DĚKUJI (ALENA)
Foto
Dobrý den, Aleno, nepřipsala jste jména synů, nemůžu reagovat blíže. Vaše studium je jako na vodě. Sama nejlépe víte, proč studujete a jestli v tuto chvíli potřebujete info nebo jen "papír". VŠ dostudujete, ale karty vypovídají, že až na druhý pokus, protože na první se nedostavíte. Důvodem je náhlá změna a Vaše reakce, která je zcela adekvátní dané situaci. Ničeho se neděste, to může být náhlá nevolnost kohokoliv z Vaší rodiny a Universum zkouším, zda jste v souladu se svou karmickou úlohou, zkrátka jak se zachováte. Každopádně napodruhé uděláte zkoušky hravě.
Dobry den. Narodila jsem se 8.4.1975. Můj partner 14.5.1975. Reknete mi prosím jak se bude vyvíjet náš vztah? Děkuji (Alena)
Foto
Dobrý den, Aleno, sešli jste se v páru jako životní partneři. Ptám-li se, zda jste životními partnery pro tuto inkarnaci, odpověď je ANO. Tzn., že svazek byl měl zůstat pevný. Svazuje vás minulost, kterou jste spolu prožili a v této inkarnaci máte jít dál. Nyní se nacházíte před karmickou úlohou, ve které budete společně rozhodovat o dalším dění vašeho společného života. Nejedná se zde o rozvod nebo rozchod, ale spíš dění do další řady...rodiče, prarodiče a svůj postoj směrem k nim.Celoživotně zde máte pochopení jeden druhému, respekt, odvahu v jednání a dosahování nových cílů - vše myšleno ve společném vztahu. Co se týká Vás, tak ve zkratce - ve vztahu se máte naučit vyváženosti, ovládání emocí, pozor na ukřivděnost. Váš partner je osoba, která je zde pro posun, orzhodování se a sám za sebe, za oba po společné dohodě. To je jeho poslání pro tento život.