Online chat
Dobrý den,chtěla bych vědět jestli moje dcera přestane brát drogy je narozena .1 1989.Děkuji za odpověd.(janička251)
Foto
Odvykne si během několika měsíců.
Dobrý den paní Ariano,moc prosím chci se vás zeptat zda mám setrvat v nynějším zaměstnání nebo si mám hledat jinou práci (máme s kolegyněmi neustále spory a mě to dost vyčerpává a stresuje) 17.10.1972 moc vám děkuji za odpověď.(Ilona)
Foto
Podle karet je lepší setrvat v současné práci, zkuste to vydržet alespoň do konce tohoto roku.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda tam někde nevidíte nějakého hodného pána pro mou osobu a ještě bych se chtěla zeptat, zda syn zvládne školu a dcera jestli nezůstane sama. Děkuji a přeji pěkný den (25.5.1972)(Šárka)
Foto
Vidím úplně všechno, na co se ptáte, ale bude to trvat tak do začátku příštího roku, než se to všechno splní.
dobrý den,iva 19.5.1951 ve 12.50,ráda bych věděla zda potkám ještě nějakého muže pro společné chvilky a zda vyhraji ve sportce děkuji (ivča)
Foto
Ve sportce určitě nevyhrajete, muže potkáte.
Vážená paní Ariano, mám na vás dva dotazy. Rozvede se můj ženatý přítel a zůstaneme spolu? Nebo se snad objeví někdo jiný? Děkuji za odpověď. datum narození 15. 6. 1986(Bára)
Foto
S velkou pravděpodobností se nerozvede.
dobry den mam dotaz jestli bude odhalena zlodejka v nasi rodine 24,2.1953 dekuji(vera)
Foto
Nebude. Ale kdybyste zkusili skrytou kameru...
Krásný den. V lednu jsem se po 13ti letém vztahu rozvedla (zpronevěra peněz, nevěra,šikana) Ex si našel přítelkyni, ale neklape jim to, chce se vrátit zpět ke mě. Já ho ale do svého života už nechci. Pozitivním myšlením si přitahuji jiného muže, toužím po štěstí a lásce, ale stále nepřichází. Mohla by jste se prosím podívat, zda vůbec přijde, popř. kdy a kdo to je? Děkuji. Srdečně zdraví Lenka (Lenka)
Foto
Bude to někdo z vaší blízkosti a bude to nový vztah, ke starému vztahu se nevracejte,bylo by to přesně to samé, co jste už jednou zažila.
Dobrý den,zajímalo by mne jakou má budoucnost můj dlouholetý vztah s přítelem a zda se k němu přestěhuji.Jana 27.2 1956 a Mirek 5.6.1958.Děkuji.(anajnec)
Foto
Pozor, je možné, že objevíte něco, co vám trochu překazí chuť stěhovat se k příteli.
Dobry den p. Adriano, chtela bych se zeptat, zda budu ve vetsi mire spolupracovat s magaziny jao autorka clanku v oboru fitness. Take zda se me podari rozjet svoje vlastni fitko. Bude vse s moji rodinou v poradku v pristich letech? Dekuji, Martina F. (Martina F)
Foto
Budou s tím potíže, ale v zásadě to zvládnete, jenom to založení nového fitka nevypadá moc dobře, možná by bylo lepší, zůstat u té redakční práce.
Dobrý den, nějak se mi v poslední době nedaří...Jak profesně, tak i v osobním životě. Mohla byste mi prosím říct, jak dlouho bude tohle období trvat ? Narodila jsem se 23.3.1972 ve 14.30. Děkuji za odpověď a přeji jen to dobré. (Hana)
Foto
Tady je možné i pravděpodobné, že se zadaří ke konci tohoto roku.
Dobrý den paní Ariano, jsem nar.27.5.1958 ve 22 hod.Prožívám manž.krizi, muž má jinou ženu, on je stále nerozhodný a já utrápená. Moc chci tento vztah udržet, jsme spolu 26 let a moc ho miluji. Mám naději?Moc Vám děkuji.Vlaďka(Vlaďka)
Foto
Můžete se na čas dohodnout na rozděleném bydlení, potom hlavně uvažujte prakticky, pragmaticky a racionálně - čí je byt, kde bydlíte, komu by při rozvodu připadla větší část majetku a tak podoně...
Dobrý den paní Ariano, předně vás moc zdravím, narodila jsem se 11.2.1957 v 0, 30 hodin mám dceru narozenou 31.1.1988 v 8.50 hodin odešla bydlet za přítelem, zdá se mě, že není šťastná jsou spolu už sedum let, bydlí spolu od minulého roku. Jak jejich vztah dopadne? U sebe jen jestli už konečně se budu mít lépe finančně, bydlíme v pronájmu. Děkuji moc vás obdivuji.(Radka)
Foto
Tento vztah bohužel vypadá tak, že se rozpadne a vaše dcera si najdete někoho jiného a možná se i na čas vrátí bydlet k vám.
Dobrý den, mohu se zeptat, zda se vrátím po skončení soudu ve věci neplatnosti výpovědi z pracovního poměru zpět do práce? Za jak dlouho to bude a jak dlouho tam vydržím? Budu Vám vděčná za odpověď. Mockrát děkuji.(Jaroslava, nar. 3.8.1957)
Foto
Tohle bude ještě dost komplikované, do práce se vrátíte, ale nakonec se stejně rozhodnete odejít.
Dobrý den.Ráda bych se zeptala na manžela ročník 1962 na jeho zdraví.A jestli nebude problém s penězi na placení hypotéky.Děkuji(Lenka)
Foto
Problém s penězi bohužel bude, připravte se na to a počítejte s tím.
Dobrý den Ariano, toužím velmi po chatě se zahradou, střádám si na ní, bude potřeba hypotéka. Jsem sama a jde mi to pomalu. Dočkám se a uskuteční se mi toto přání? Popřípadě kdy? Zvládnu splácení? nar. 27.2.1971 děkuji za odpověď Hanka(Hanka 71)
Foto
Nevím, nevím, možná by bylo lepší tohle přáni trochu zkorigovat, nezdá se mi podle karet, že by byla velká naděje, že budete spokojená, když se tohle přání bude pro vás plnit.
velmi prosím o radu. už roky si neviem nájst prácu, len občas krátke brigády. trpí tým už aj moje manželstvo. kde robím chybu? dakujem. 24.11.1975(lena)
Foto
Asi by to chtělo přestěhovat se do většího města, tam je více pracovních příležitostí.
dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mám odejít do důchodu, nebo zůstat v zaměstnání? Zároveň bych chtěla pečovat o maminku. Děkuji moc nar. 4.6.1956(Renata)
Foto
Důchod vypadá jako lepší řešení.
Dobry den p. Ariana, chcem Vas velmi pekne poprosit o radu, o odpoved. Volam sa Marie, nar. 23.031963, Chcem sa spytat, kedy sa mi zacne financne darit v mojej umeleckej praci? Kedy zacnem byt financne nezavisla. Nakolko zijem v zahranici, Podari sa mi este tento rok navstivit moju rodinu,? Dakujem velmi pekne a prajem vsetko dobre. (Marie)
Foto
To půjde asi dost těžko, jsou zde vidět překážky, které se nedají jen tak překonat vůlí a pílí.
Hezký den přeju, chci se přestěhovat a to co nejdřív. Vyjde mi to? Slunce do duší....♥ (sagali)
Foto
Tady to nevypadá na hodně velkou rychlost - pokud uvažujete tak o pěti až šesti měsících, tak to půjde.
Zdravím Vás a prosím o náhled na mé zdraví.Jsem 3 roky po transplantaci kostní dřeně a nyní se mi nemoc vrátila.Zvládnu to i nyní ? Hana 16.11.53 v Duchcově(Hanina)
Foto
Na tohle se dá dost těžko odpovědět, to hodně záleží na tom, jakého lékaře vám osud nadělí, s velkou pravděpodobností budete muset navštěvovat nemocnici a doktory, toho se jen tak nezbavíte, ale mělo by být zase lépe.
Dobrý den, mám zdravotní problémy s očima , zbavím se těchto problémů ,děkuji za odpověd. Jitka, nar.4.11.1949 v 15,15 hod.(Jitka , křtěná,napsáno Judita)
Foto
Už i vzhledem k vašemu věku, šupky k doktorovi.
Dobrý den, nemám sílu žít, nemám sílu zemřít. Prosím, co se mnou bude. Děkuji, Hana(Hana)
Foto
Tady by asi pomohla návštěva lékaře, vypadá to na únavový syndrom nebo depky.
Dobrý den, prosím udělá dcera v letním semestru všechny zkoušky na VŠ? děkuji 5.12.1988(Iva)
Foto
Když se bude učit, tak ano.
Zamiluju se tento rok? ročník 1975(Lucie)
Foto
Zamilujete, ale vypadá to spíše na krátkodobý vztah.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na mé manželství do budoucna. Děkuji, Alena(Alena)
Foto
Objevují se zde komplikace, které je možné překonat...
dobrý den,prosím,chtěla bych se zeptat,jsem zdravá,budu mít mimko?děkuji věra 21.7.1978(věruska)
Foto
Karty říkají, že ano, mimčo bude.
Jak se nám bude dařit v podnikání a financích? Děkuji(Alena Zemanová)
Foto
No, tady to taky vypadá na odřená záda...
Dobrý den paní Ariano, prosím o odpověď, zda mám zůstat ve vztahu s nynějším přítelem / nar. 8.4.1965 / nebo navážu jiný vztah ? / nar.28.2.1959 ve 23,55 hod./ Děkuji za odpověď.(Dana)
Foto
Tohle si musíte rozhodnout sama, ale není vidět, že by se cokoliv v této oblasti mělo pro vás měnit.
Dobrý den, paní Argoni, prosím o odpověď. Mám komplikovaný vztah se svojí maminkou. Byť nedošlo k žádné vážné rozepři, pořád to někde "drhne". Kde děláme chybu ? Děkuji za Vaši ochotu a čas odpovědět. Daniela, 2. 10. 1969(Daniela)
Foto
Tady je možné, že na závadu je společné bydlení, jestli bydlíte v jednom době nebo hodně blízko u sebe, tak to bude vadit nejvíce.
Dobrý den,mám dotaz na svého syna Martina,3.5.1990 v 11hod. 05 min. zda se mu bude dařit,zdraví,práce ,peníze a láska. Moc děkuji(Hana)
Foto
Měl hezké karty, takže se plno věci v jeho životě bude zlepšovat.
Dobrý den paní Ariano, chtěla bych vědět jestli se mi podaří najít si ještě v tomto roce práci.Moce děkuji za odpověď. Petra 24.6.1980(petra)
Foto
Ano, rozhodně to vypadá hodně nadějně ještě na tento rok.
Dobrý den, získám v roce 2015 zaměstnání v administrativě, bude se jednat o návrat do státní správy? Kdy nastoupím do zaměstnání? nar. 7.9.1960. Děkuji za odpověď(Jana)
Foto
Práci ve státní správě získáte příští rok.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat yda vnuk se dostane na střední školu státní nebo soukromou. Jestli mě vrátí syn peníze a zaplatí půjčku. Jsem nar. 3.11.1943 v Praze Děkuji Jana(Jana)
Foto
To bude soukromá.
Dobrý den, jsem nyní v krizi ve vztahu, můžete mi prosím říct, jak to dopadne a co bude dál. Děkuji a přeji krásný den. 27.4,58(Janina)
Foto
Tak to bohužel vypadá na dlouhodobou krizi, asi budete muset některé věci řešit radikálně. Neustupovat, příliš se obětujete, neustupujte.
AHOJ ARI, RÁDA BYCH SE TĚ ZEPTALA, ZDA BUDU ÚSPĚŠNÁ VE VÝTVARNÉ SOUTĚŽI, KTERÁ SE BUDE KONAT V NEW YORKU TENTO ROK A MILÁNĚ. DĚKUJI KATKA(KATKA)
Foto
Katko rozhodně, nevím, jestli to bude na vítězství, ale rozhodně tvoje dílo zaujme a úspěch se dostaví.
Dobrý den, chtěla byc h se zeptat zda najdu lepší práci a lépe placenou a jestli najdu hodného partnera. Jsem nar>12.8.1971 v 16.20 v Praze Děkuji Renata(Renata)
Foto
Ano, pravděpodobnost nalezení lepší práce je vysoká, karty jsou dobré.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na vztah s manželem bude to lepší?(Hana Černá)
Foto
Hani, vztah se zlepší, když ho začnete komandovat, karty říkají, že jste až příliš trpělivá - a potom je tady karta Zlepšení.
Dobrý den paní Ariano, chtěla bych se zeptat na zdraví mého manžela, Miloš, nar. 5.11.1954. Za Vaši odpověď Vám děkuji, přeji hezký, slunečný den.(Karolína)
Foto
Manžel žel nemá moc dobré karty, jsou tady dlouhodobé potíže i do budoucnosti, ale má tuhý kořínek a zdraví se bude zlepšovat. Pozor na zažívání - metabolismus.
Dobry den, chtela bych se zeptat co me ceka do budoucna, budu mit dite >? Narozena 3.3.1974 Novy jicin, zijici v zahranici , Dekuji Iva(Ivuska)
Foto
Vypadá to na stěhování, vyřešení partnerského problémku a dítě je tady taky.
Dobrý den Ariano, moje dcera Veronika 20. 1. 1988 má dlouhodobé zdravotní a osobní a pracovní problémy. Má už naděj na zlepšení zdraví a i ostatních problémů (škola, práce, soukromí život. Mám i já Hana 29.12. 1962 naději, že si v brzké době seženu práci. Děkuji za odpověď.(Hanka)
Foto
Haničko, u dcery je to hodně ovlivněno psychikou, ať konečně řízne do svého života a začne být dravá, pořád nějak otálí. Zdraví se jí může zhoršit velmi rychle. Práci seženete, nevím jestli rychle, ale je tam.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mě čeká v lásce. Dlouhé roky jsem nespokojena, v květnu jsem někoho potkala, bylo mi s ním moc pěkně. Teď naší situaci vůbec nerozumím, nějakou dobu se navíc neuvidíme a nevím, jaké city ke mně chová, nebo jestli má ještě někoho. Mám obavy, ať se nezklamu, že třeba při dalším setkání bude chladný, nebo k setkání už nedojde. Mě se on líbí moc, uměla bych si představit něco trvalejšího, v životě jsem se už hodně zklamala, tak vás prosím, ať mi pomůžete poodhalit, jaká vztahová budoucnost mě čeká, jak to má on ke mně a jestli budeme tvořit šťastnou dvojici. Děkuji(Martina)
Foto
Ajajaj, vypadá to na to, že je tam jiná žena nebo to může vztah z minulosti, který stále ještě není vyřešený. Jeho zájem není tak houževnatý jako váš, hledala bych jinde.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak vidíte můj soukromý život v brzké budoucnosti, najdu spřízněnou duši?Samota bolí, děkuji.(Gardenie)
Foto
Gardein, hodně se utápíte v samotě, v kartách je vidět izolace nebo izolovanost, přitom vám tam jdou tak nádherné karty na nový vztah, máte se na co těšit.
Dobrý den, paní Ariano. Chtěla bych zakoupit starší auto. Chci se zeptat, zda je na to nyní vhodná doba, nebo kdy by byla. A zda jej mám zakoupit přes známou osobu, nebo raději u cizího nař. v autobazaru. Předem děkuji a přeji Vám příjemný den.(Věrka)
Foto
Věrko, chutě do toho, jdou vám na to dobré karty a říkají, že to máte koupit v autobazaru. Větším.
DOBRY DEN ARÍSKU . JSEM NAROZENA 23.09 58 A ZAJIMALO BY MNE CO MNE CEKÁ V BLÍZKÉ BUDOUCTNOSTI . DĚKUJI A KRÁSNÝ DEN (JANA JANA)
Foto
Janičko, budete toho hodně pěkného, spousta hezkých věcí, přijde nějaký chlapík, stěhování do lepšího a možnost dobrého přivýdělku. Rýsuje se tam dokonce i nějaká cesta do zahraničí.
Dobrý den Ariano, jsme Vaši dlouholetí obdivovatelé :-) manžel ( 19.11.1985 ) chce změnit povolání a stát se armádním záchranářem. Bojí se že neprojde testy kvůli zdraví...Podaří se mu změna ? Děkuji, mějte se MOC krásně Martina (Martina)
Foto
Milá Martinko, pozdravujte manžela, podle karet by to měl opravdu ještě zvážit, nejde jenom o zdraví, ale i o psychickou zátěž. Dále v kartách čtu, že skutečně se stane záchranářem, ale nějak mi tam nejde ta armáda.
Dobrý den. jsem nar.17.11.1973. Najdu ještě letos partnera a čeká mě operace páteře? Děkuji(Kateřina)
Foto
Teď se soustřeďte pouze na operaci a rekonvalescenci, bude to dlouhý proces, operace dopadne dobře a partner přijde příští rok.
Mám dotaz na vnuka 26.10.1990,dokončí vysokou školu a najde si přítelkyni.Děkuji za odpověd.babča(babča)
Foto
Milá babčo, přítelkyni si najde ještě dřív než dokončí školu, ta škola bude opravdu s hodně odřenýma ušima, dokonce tady vidím nějaké prodlevy.
Dobrý den, mám na Vás dotaz, jak na tom budu po vztahové stránce. Děkuji za odpověď.(Mirek )
Foto
Pořád budete hledat, karty říkají, že stále nemáte ujasněné, zda chcete mít dlouhodobý trvalý vztah, nicméně k tomu dospějete, rok 2016 bude přát lásce.
Dobrý den, příští týden ve středu 24.6. v 9,20 hod. budu obhajovat bakalářskou práci a mít státnice. Dopadnu dobře? Nar. 29. 05. 1974 asi 3,30. Děkuji Soňa Olivová(Soňa Olivová)
Foto
Dobré karty na to jsou - ano, obhájíte, jste šikulka, takže se nemusíte nervovat.
Dobrý den, jak se mi podaří ukončit ročník na VŠ (FAF HK), musím splnit 7 zkoušek do konce září, jinak končím. Děkuji, hezký den přeji, Petra, 14.3.1988,12.21, NJ(Petra)
Foto
Petro, zvládnete to, ale s odřenýma ušima a musíte se opravdu hodně snažit.
Dobrý den, paní Ariano, ráda bych věděla, zda mě v dohledné době čeká změna zaměstnání? Jsem narozena 15.10.1973, 23 hod., Praha Děkuji a přeji hezký den (Lucianna)
Foto
Podle všeho si to budete muset ještě nějakou dobu vytrpět, teprve na zlomu let 2015 a 2016 se objevuja karta Štěstí a Nové možnosti.
Dobrý den, již delší dobu se příteli i přes jeho snahu nedaří. I když se mu snažím pomáhat, musím brát ohled na mou situaci. Má naději na obrat k lepšímu, nebo mám vzít nohy na ramena? Velmi děkuji za pomoc a radu. Dana(Dana)
Foto
Vzměte nohy na ramena a myslete na sebe.
Krásný dobrý den, mám tříletého syna a vůbec nechce mluvit, kdy prosím Vás začne a čím bych mu napomohla k rozmluvení, prosím Vás budu mít ještě jedno dítě? Moc Vám děkuji za odpověď, hezký den(Martina )
Foto
Problém je podle karet u vás v rodině, vypadá to, že syn je něčím zneurotizovaný, potřebuje více klidu na hraní a na soustředění se. Domácí zvířátko by mohlo být též ku prospěchu. Zatím by bylo dobré veškerou energii věnovat synovi, na druhé dítě můžete myslet až později.
Dobrý den, chtěla bych poradit jak si přivolat penízky. Děkuji.(Marcela)
Foto
Marcelko, tak to bych taky chtěla vědět, ale platí zásada, chodit do obchodů, kde jsou hodně drahé věci a představovat si, že na to máme. Doma v kuchyni by měly být kamna postavené tak, aby v blízkosti nebyl dřez ani lednice, protože se tyto elementy navzájem ruší. A rozhodně bych doporučovala nastudovat si feng-shuej.
Milá Ariano, dnes jsem nuceně (on přestal úplně komunikovat pod tíhou problémů) ukončila vztah s člověkem,na kterém mi velmi záleží,bohužel je ženatý a rozvod stagnuje,jelikož má problémy s osvojením syna do své péče.Až toto vše vyřeší,vrátí se ke mě? Je to štír r. 1955 nebo 56,nevím přesně,já 1.5.1964 v 19:30 hod. Ještě mám kamaráda,je to rak 1956,mohlo by mi to do budoucna vyjít popřípadě s ním? Také mi není lhostejný,on ale mé city moc neopětuje.Krásný den a děkuji moc za odpověd´.(Lenka)
Foto
Leni, tohle je ztracená věc, navíc Štír má ve svém znamení znovu planetu Saturn, to bude až do září, znamená to vždycky zhoršení situace, ale i s tím Rakem to vypadá na kamarádství. Pokud chcete hezké partnerství, musíte do vztahu něco investovat, ale asi se to bude protahovat, protože se asi budete vracet k panu Ženatému a budete o něho usilovat.
Kdy najdu životního partnera a kdy přijdou děti? nar. 9.12.86 Děkuji(Sophy)
Foto
Během dvou let - to je ten partner a co se týká dětí, tak ty tady jsou do tří až čtyř let.
Hezký den, mám odejít od manžela a hledat si místo v Praze? já nar. 9.1.1962 Děkuji(Evita)
Foto
Zatím neodcházet, bylo by to hodně náročné.
přeji hezký den, paní Arianko, mám prosbu, dojde v rodině k uklidnění a budu mít konečně na stará kolena klidnější žití? jsem sama a těžko to nesu, děkuji babička Anna(Anna)
Foto
Milá Aničko, podle karet máte v rodině pěknou Itálii, nesmíte si to tolik brát a zkuste investovat do sebe, do svého klidu, neměla byste být tolik závislá na přáních ostatních, ale dobrá zpráva je, že se to nakonec uklidní.
Dobrý den,zlepší se naše vztahy v manželství a moje zdraví,co mi poradíte.1.6.1946 Anna.(Anna)
Foto
Aničko, ano, zlepší, víc svého manžela úkolujte, moc plápolá. Zdraví - objevuje se mi tam páteř a močové cesty nebo ženské záležitosti, s tím budete muset něco dělat.
jak dopadne dědické řízení, co vztahy v rodině? Jarmila sluneční zn. lev (Jarmila )
Foto
Vztahy ve vaší rodině jsou komplikované a nic se na tom asi nezmění, nicméně dědické řízení, i když se protáhne, dopadne ve váš prospěch.
Dobrý den, ráda bych věděla jestli se mi podaří letos otěhotnět, případně kdy. Děkuji. Veronika (2.8.1988)(Veronika)
Foto
Tak už podruhé karty naznačují, že ano, jde mi tady hodně konec roku 2015, opět karta Slunce a karta Naplnění, to vypadá dobře.
Dobrý den, s partnerem se snažíme o miminko, chtěla bych se Vás tímto zeptat, zda se nám to podaří. Děkuji za odpověď (17.01.83). Petra(Petra)
Foto
Ano, jednoznačně se to podaří, miminko bude, ani to nevypadá na nutnost umělého oplodnění, může se to stát na nějaké cestě, prostě, když někam pojedete.
Vyrieši sa moj partnersky problem ? mám nadej na novu lasku alebo zostanem sama.(Daniela S)
Foto
Ano vyřeší, podle karet muž, kterého potkáte nebo máte potkat, má něco společného se zahraničím, je tady karty 4 Meče, což symbolizuje, že přichází čas na seznámení a lásku.
Dobrý den, chci se zeptat kdy a kde potkám novou lásku- nar.17.7.1973(Helena)
Foto
Helenko, kdybych věděla "kdy" a "kde", tak je ze mě už miliardářka... ale karty říkají, že novou lásku potkáte, je to někdo z vašeho okruhu, o kom jste ještě moc nepřemýšlela, ale na konci léta už budete mít více jasno.
Dobrý den, jsme s manželem 38 let a nevím jestli s ním mám zůstat. Jsem narozena 3.7.1956 a on 25.11.1954. Děkuji z odpověď. Vera(Vera)
Foto
V kartách se objevuje Konflikt, nevypadá to na žádné zvláštní pokračování manželstkého štěstí, spíše myslete racionálně, musíte spíše kalkulovat, jak si vybojovat cestu ke svobodě a ke štěstí, aby to nebylo spojený se žádnými ztrátami. Ale podle karet, když do toho opravdu říznete, vybojujete si cestu ke štěstí.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda v blízké době, potkám kvalitního muže pro trvalý vztah nikoli flirt, případně zda tomu můžu pomoci nějakým čarováním?! Děkuji velmi za odpověď Mona 3.2.1971(Mona)
Foto
Podle karet Naděje tady je, chce to více aktivity, protože máte v duše nějaké dost velké zklamání, přes které se musíte přenést, ale potkáte muže - bude to do listopadu tohoto roku - a bude z toho dlouhodobý vztah.
Dobrý den, miluji delší dobu jednu ženu. Ona tvrdí, že mě také, ale já mám divný pocit, že už to vyšumělo. Tak bych se chtěla zeptat, jak to dopadne. Mé datum narození je 3.5.1982, Brandýs nad Labem, 5.55 hod. Děkuji za odpověď. Přeji pěkný den. (Markéta)
Foto
Markétko, to je už pasé, přijde někdo nový, tady bude změna, všechno chce svůj čas a tady ten čas už vypršel a vrátit se nedá.
Dobrý den, mám kamaráda, bude z kamarádství vztah? Nebo se objeví jiný muž? Děkuji (Jitka)
Foto
Tady to nevypadá dobře v tom smyslu, že by se kamarádství obrátilo ve vztah - na vztah se objeví někdo úplně jiný.
Ked kdiš chci bit tou najlepsou co mam udelat(miša)
Foto
Pracovat na sobě, možností je mnoho - a uvědomit si, proč vás lidé chtějí, co umíte, co můžete ostatním nabídnout. I když být nejlepší je často úkol, který přesahuje vrozené možnosti.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda potkám svého životního partnera, se kterým bych založila rodinu. S přáním hezkého dne. Elen ( datum narození 24.1.1978)(Elen)
Foto
Ano, potkáte, ale musíte se oprostit od minulosti, pořád jste v nějakém vztahu z minulosti, i když jste se s nejvyšší pravděpodobností rozešli, ale nemáte to stále definitivně vyřešené.
Dobrý den, prosím o informaci, kdy do mého života vstoupí znovu láska. Muž, se kterým bych mohla konečně plánovat budoucnost. Svatba, děti, rodinný život. Také mě trápí mykozy, dostala jsem určitá cvičení na podporu vnitřní ženy. Dokáží karty říct, zda se daná věc lepší,abych byla zdravá?Děkuji(Jana)
Foto
Karty říkají, že všechno berete moc vážně, neumíte se uvolnit, všechno chcete mít perfektní, jenomže ono to prostě nejde. Nový vztah se v kartách ukazuje až příští rok, do té doby musíte buď počkat nebo můžete mít kamarádský vztahy či vztahy. Potom to už bude na zakládání rodiny a co se týká těch mykóz, z hlediska esoteriky byste se měla zamyslet nad tím, že potlačujete své ženství, že byste měla být v tomto ohledu více aktivní, více se otevřít světu. A jestli vám pomohou ta cvičení, meditační a pohybová cvičení vám rozhodně pomohou, samozřejmě ve spojení s tím, co vám doporučí lékař.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na své pracovní příležitosti. Čeká mě v blízké budoucnosti perspektivní práce? Nebo se bude dít něco zajímavého v mé současné? Datum narození: 15.5.1970(Alena)
Foto
V současné práci to bude pořád stejné, je tady karta Netečnosti, takže tady se asi nic zajímavého vyvíjet nebude. Co se týká změny práce, je tady karta Kočár, to je změna, která přijde celkem nečekaně, bude to během tří až čtyř měsíců, ale do té doby současnou práci neopouštějte, i když potom máte karty jako Štěstěna a Seberealizace, ale je to spojené tak, že nejdříve přijde pracovní nabídka (nová práce), potom odejdete ze současné.
DOBRÝ DEN.MŮŽETE MI PROSÍM PORADIT JAK DOPADNE MŮJ VZTAH?HELENA 26.5.1981 MARTIN 20.5.1983(hELENA)
Foto
V kartách je bohužel vidět, že když to necháte běžet, jak to běží, tak ten vztah zanikne. Martin se v kartách jeví jako muž, který má i jiné aktivity, takže je možné, že budete už během pár měsíců bojovat s nějakou silnou konkurencí. Vztah se tedy jeví komplikovaně, ale když jej budete chtít zachovat, budete muset ustupovat.
Dobrý den, čeká mě letos seznámení se s někým kdo o mě bude stát ? Děkuji Iva 5.8.1968(Iva)
Foto
Rozhodně ano, v kartách se jeví hodný muž, Princ Pohárů, to je symbol muže, který je starostlivý, jinak karty říkají, že byste měla větší štěstí, kdybyste i když jen na čas změnila barvu vlasů na zrzavo.
Dobrý den, blíží se konec mého pracovního poměru. Má otázka tedy zní, jestli se mi podaří v brzké době najít novou práci. Také bych se chtěla zeptat na rodinu, zdraví a finance. Děkuji za odpověď Datum narození 5. 5. 1980(Věra)
Foto
Jak to vypadá s prací? Karty hovoří celkem jasnou řečí - práce pro vás bude, nemusíte mít strach, od skončení pracovního poměru to bude tak do dvou, až tří měsíců, v kartách je Vítězství a Slunce, to je základ pracovní seberealizace. Co se týká zdraví, v kartách je práceschopnost, nemáte před sebou žádný úraz. Oblast práce vypadá buď na zdravotnictví nebo mezilidské vztahy. Rodina - nejdříve to vypadá trochu na zmatky v rodině, takže je možné, že se příliš obětujete kvůli partnerovi a budete se obětovat kvůli rodině, správně byste měla mít v životě dvě děti, tak budete mít co dělat. Ale budete spokojená.
Dobrý den paní Ariano, můžete mi prosím odpovědět, co mě čeká v oblasti vztahu? Podaří se mi už najít partnera se kterým budu šťastná a co pro to mám udělat? Děkuji a přeji hodně štěstí. Helena, nar. 18.5.1974(Helena)
Foto
Zdravím, Helenko, v oblasti partnerství vás čekají obrovské změny, máte tady Slunce, Stabilitu, Štěstí, do života vám vstoupí muž s krátkými vlasy do 40 let a ten by vám měl vydržet už napořád, je tady i karta lásky. Co máte pro to udělat? Víc chodit do společnosti, pořád máte kontakt se stejnými lidmi.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda Vám karty napoví: kdy se mi konečně podaří sehnat práci (popř. jaká pozice). Děkuji Jana 11/11/66(Jana)
Foto
Karty říkají v zásadě tolik, že práci rozhodně najdete, jsou tady časové karty, znamenající, že když jste práci začala postrádat, tak od toho okamžiku to bude rok i přes rok, jde to pomalu, ale v budoucnosti - do konce roku 2015 máte v osudu práci i docela solidní peníze. Nejdříve budete muset nastoupit jako řadový pracovník, i když na to asi nejste zvyklá, ale bude to s možností postupu.
Měla byste zhubnout, bývala jste pěkná žena, dnes je to k pláči dělejte se sebou něco, už jen ze zdravotních důvodů :-((Daniel)
Foto
Danieli, starejte se o své zdraví, budete to opravdu potřebovat.
KRÁSNÝ DEN, PROSÍM CHTĚLA BYCH VĚDĚT JESTLI DOJDE K USMÍŘENÍ MEZI MNOU A MÝM BÝVALÝM MANŽELEM , JIRKOU 23.2.1958/ DANA 22.9.1958 / DĚKUJI(DANA )
Foto
No... tak to vypadá, že asi ne, vy byste se chtěla usmířit, ale Jirka se bude projevovat uraženě, bude vám dávat najevo, že vás nepotřebuje, bude to komplikované, ale karty nakonce ukazují, že to pro vás dopadne dobře, i když to nevypadá na pokračování partnerství v tom smyslu v jakém jste zvyklá.
Dobrý den Ari a Teďulko, opět se chci zeptat na vnuka. Minule jsem nerozumněla tomu, že je naivní. Ve škole uspěl výborně, teď ho čeká velké rozhodnutí. Poslal si přihlášky na další studium na tři školy. Přijímačky v Olomouci i Ostravě udělal, ještě ho čekají v Praze. Pokud by udělal i tam, jaká by byla pro něho nejlepší varianta ? Praha by byla více o financích, zvladnul by to ? Nar. 2.12.1991 v OV. Děkuji za odpověď a přeji příjemný den pro oba. M.(Marie)
Foto
Zdravím Maruško, naivní neznamená hloupý, ale spíše důvěřivý a citlivý. Nejlepší v kartách vychází Olomouc, Praha mi tady moc dobře nevychází, na školu se dostane, má dobré předpoklady ke studiu a bude si přitom dokonce i přivydělávat.
Dobrý den, můžete mi, prosím, říct, jestli najdu koncem tohoto roku vhodné zaměstnání, které mi vydrží na dlouho ? Děkuji za odpověď. Hezký den(Silvie)
Foto
Ano, rozhodně najdete, bude to do konce tohoto roku 2015, karty vyjadřují Stabilitu a Seberealizaci, vypadá to na práci, která bude náročná, tak se nelekněte pracovní nabídky, která může být trochu složitější a bude spojená asi i s rekvalifikací, ale karty jsou na to dobré.
Dobry den.Chtela bych se zeptat co me ceka do konce roku.Zdenka 13.5.1960 dekuji(Zdenka)
Foto
Objevují se karty Velká změna, může to být změna v práci, možná i vynucená, pozor na to, abyste nebyla zaskočená, ale dále karty říkají, že výsledný efekt bude dobrý. Dále je zde karta Vyrovnání, je možné, že dostanete peníze, které nečekáte, v partnerství můžete prožít menší krizi, ale žádné těžké rány od osudu vás nečekají.
prosim, chtěla bych vědět co mě v letošním roce čeká v oblasti vztahů a lásky Majka nar. 27.4.1953 strakonice předem děkuji za odpověď(majka š.)
Foto
Takže, karty říkají, že jste si prošla nějakým dramatickým zlomem v partnerství, partner po vašem boku není, ale v kartách je pán, kterého potkáte, který prožil smutek, ale s vámi se opět "rozjasní". S velkou pravděpodobností z toho bude zajímavý vztah, takže sama rozhodně nebudete.
Dobrý den, jmenuji se Zuzana nar. 22.11.1978 chtěla bych se zeptat na lásku a práci. Co mě čeká? Děkuji Z.(Zuzana)
Foto
V lásce Vás čekají obavy, karty říkají, že se vztah, který máte, zlepší, ale bude to až ke konci tohoto roku 2015, máte v osudu dva muže, tak si vyberte toho mohutnějšího. Někdy se člověk musí rozhodovat podle vnějších znaků. Práce vypadá stabilně, takže pokud chcete něco pracovně řešit, tak to nechte až na příští rok.
DOBRY DEN jsem narozena 21.5 1979 a chci vedet co me ceka v partnerstvi .dekuji ivana(ivana)
Foto
V kartách máte Slunce a Velekněz, to je muž, který je starší, charismatický a zřejmě ho neznáte. Vzhledem ke kartě Slunce, je pravděpodobné, že ho ještě neznáte, ale bude z oblasti pracovní. V časovém horizontu cca do září./================230,,,,47*- To za tím zářím napsal Tedík, když se proběhl po klávesnici, znamená to, že budete spojení i přes práci nebo pracovní úkoly.