Online chat
Dobrý den. mám jít na operaci štítné žlazy. Chtěl bych od Vás vědět jak to dopadne. Děkuji vám za odpověd. Miloslav Kvasnička narozen:7.01.1947(Milan)
Foto
Nevím, nevím, nejsem si jistý, jestli by se nevyplatilo, aby se na to podíval ještě jiný specialista, jsou tady konstelace, které říkají, že by se eventuálně mohlo jednat i o zbytečný zákrok, ale jsou to jenom karty a hvězdy, doktor bude vědět víc...
Zdravím Vás p. R. Argoni.....Chci vědět....jak bude pokračovat můj vztah s přítelem, který je o 12 let mladší. Je ve znamení raka (72ročník), já ve znamení lva (60ročník). Děkuji (Evik)
Foto
Ještě prostě bude pokračovat, ale zřejmě v tom vztahu proběhne cosi jako "transformace", ale vtzah bude trvat hodně dlouho, vlastně pořád.. někdy je docela hloupé dívat se hodně daleko do budoucnosti.
Zdravím vás, Ravene - řeším možný odchod do předčasného důchodu. Chtěla bych totiž odejít ze zaměstnání v r.2017,v polovině roku, což bude skoro přesně o dva roky dříve, než bych správně měla končit. Práce je fajn, ale hodně náročná jak psychicky, tak fyzicky, cíítím se totiž strašně unavená. Ale - otázka je, jestli ten dřívější odchod finančně zvládnu....? Data: 26.2.1956 ve 3,17 v Novém Jičíně. Díky moc!!!(Kaaj)
Foto
Jasně že ano, ukáže se to jako dobré řešení celé situace.
dobry den,vyjde mi novy vztah ikdyz je zatim jen na dalku?dekuji za odpoved.Dagmar(DAGMAR)
Foto
Podle karet se vyskytnou nějaké nečekané komplikace, bohužel.
Dobry den Pane Raven? podari se mi ( nam ) otehotnet? nebo mame trvat na umelem oplodneni. Popripade mame nechat veci tak jak jsou? Tedy zivot bez deti? ja 14.01.1977 pritel Karel 25.11.1971. Dekujeme(Tana a Karel)
Foto
Zdají se být lepší šance na umělé oplodnění, ale až v listopadu nebo prosinci 2015.
Krasny den, Dlouho se s pritelem snazime o miminko (jiz vic jak rok) a zajimalo by me, jestli a kdy se vubec dockame, je to pro nas cele velmi tezke, kdyz se tak dlouho nedari. Dekuji moc za Vasi odpoved (Ivet)
Foto
Jedno je jisté - dočkáte se, i když to může ještě pár měsíců trvat.
Dobrý den, jsem narozena 26.11.1956 . Trochu s obavou se ptám, co mi osud přichystal na nejbližší období a zda se s tím poperu. Hezký den (Daggie)
Foto
Je tady před vámi špatný říjen a listopad 2015. Poperete se s tím a bude zase dobře.
Dobrý den pane Argoni, můžete mi prosím říci, jestli budu po rozvodu již stále sama, nebo a kdy najdu ještě přítele a budu zase šťastná? Děkuji 24.8.1966 v 5,00 ráno(Renáta)
Foto
Najdete kamaráda, se kterým strávíte ještě plno času - a myslím, že ani víc chtít nebudete, bude to fajn chlap.
Protože se mám dobře a nic mi nechybí, tak jen pro jistotu prosím hvězdy o odpověď : Nehrozí mi něco? Čeho se mám do budoucna vyvarovat? Děkuji Vesmíru za vše a Vám za Vaši pravdivou odpověď. Srdeně zdravím. A.(Alena,nar.14.7.1955,v4.30Prah)
Foto
Je tady jedno horší období kolem října 2016. Bude to chtít dávat na všechno větší pozor.
Milý Ravene, tak povídejte, co mě čeká??? Jitka, 1963(Jitka)
Foto
Vás toho ještě čeká, že se to ani všechny vypsat nedá - budete se snažit osamostatnit se v práci nebo v nějaké činnosti, což se vám povede, trápit vás budou záda, páteř v lumbosakrální oblasti, ale to také zvládnete a budete kolem sebe mít samé zajímavé a příjemné lidi.
Zlepší se mé vztahy s dcerou,která mě neprávem osočila a nyní se mnou nekomunikuje(jana)
Foto
Zlepší, ale bude to tak tři měsíce trvat.
Dobrý den, pane Argony. S přítelem čekáme naše první miminko a já bych se chtěla zeptat, jestli jej v pořádku donosím a jestli ho i zdravé porodím a do toho bych se chtěla přestěhovat do většího bytu, tak jsem se chtěla zeptat, zda to vyjde, je to pro mě moc důležité. Děkuji, Kristýna 28.6.1992 / 5:10(Kristýna)
Foto
To je a bude v pořádku.
Dobrý den, od srpna nastupuji do nového zaměstnání. Co mohu očekávat? Budu spokojená? Děkuji.(Slávka )
Foto
Karta Síly a Seberealizace - budete spokojená.
Dobrý den pane Ravene Mám přítele , který je mladší než já. Narodila jsem se 24.7.1953 vydrží náš vztah ? Děkuji za odpověď (Jarmila)
Foto
Vztah může vydržet docela dobře, nevypadá to zase až tak špatně, konstelace jsou dobré a příznivé.
Není vám hloupé ohlupovat lidi a ještě na tom dobře vydělávat?(Euler)
Foto
Kolik mi dáte, když odpovím?
mmmmmmmmmmmmmmmmmmm(mmm)
Foto
Přesně.
Dobry den pane Revane, jsem narozena 14.01.1977( 21.-21.30.) vse co se mi prihodilo v mem zivote ja tak jak ma byt? Touzim po diteti, ale roky bezi. vdam se jeste znovu? budu stastna?(tatana)
Foto
Vše proběhlo podle pravidel, myslím, že je zbytečné chtít něco opravovat na minulosti - možnost vdát se a mít dítě ještě před vámi je.
Dobrý den. S přítelem jsme spolu15 let. Je závislý na mamince. Každý den jí volá a musí vědet všechno o nás. Všechno.Když nezavolá on volá ona.Co s ním? Na maminku nedá dopustit.Jinak je hodný.Ja Matilda 16.5.1957 on Peter 27.8.1971.Děkují a přejí hezký den.(Maty)
Foto
To je celkem jednoduché - buď to budete akceptovat nebo ne, každý máme něco, taky by si mohl chtít doma prosadit pěstování krajty.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na své zdraví, mám nějaké urologické a gynekologické potíže, nar. 9.6.1974 v půl páté ráno. Děkuji(Dagmar)
Foto
Z toho se dostanete, prošla jste si horším obdobím a trochu se zřejmě na vás podepsala psychosomatika. Nervy s partnerem a tak.
Dobry den, jsme narozena 16.08.1990 a manzel 30.6.1987 cekame an konci prosince miminko. Chtela bych rodit ve spojenych statech. Podari se nam plan uskutecnit? A hlavne bez komplikaci? Budeme mit chlapecka nebo holcicku? Predem dekuji(Kamila)
Foto
Ano, váš plán se s největší pravděpodobností podaří, všechno ukazuje na syna.
Dobrý den, pane Ravene, prosím, chci se zeptat na dceru, jestli se jí zlepší zdravotní stav, najde si práci - momentálně bez zaměstnání a jestli jí čeká rozvod, mají dvě malé děti, a moc by si přála zachovat manželství kvůli nim. Moc bych si přála, zda byste nám dal nějakou naději. Na odpovědi nám moc záleží a tak děkujeme moc. Dcera 23.6.1978 ve 14,50. Pěkný den. Vím, že toho máte moc, ale opravdu nám moc záleží na názoru hvězd. Děkuji. (Danka)
Foto
Ono to tak skutečně vypadá - Slunce-Merkur-Jupiter-Černá Luna v Raku, Venuše a Saturn ve Lvu, že vaše dcera musela prožít těžké období, to se tak někdy čistě z osudového hlediska stane, ale už to bude mít všechno za sebou, manželství se skutečně může udržet, je velká šance, že to bude OK, ten rozvod by byl zbytečný, ale k tomu názoru oni dospějí také. Práce bude od září nebo od října a zdraví se zlepší.
Dobrý den. Moje dcera 24.9.1985 (2:35 hod) má celkem komplikovaný vztah s partnerem, s kterým je již 10 let - provalila se na něj nevěra hned s několika ženami. Dokáže od něj odejít a najít si novou lásku? Komplikovaný vztah má také můj syn 19.8.1987 (13:35 hod) se svoji partnerkou, která je ke všemu ještě příbuzná.Má vztah budoucnost.Co také čeká mého dalšího syna 7.5.1993 (0.07 hod) a kam směřuje? Mne by také zajímalo kam co mne čeká a kam směřuji 28.5.1965 (16.30hod)? Děkuji(Jana 28.5.1965 (16.30 hod))
Foto
První, co mě u vašeho dotazu napadá je, že to rozhodně nemáte jednoduché, ale na druhou stranu vaše dcera 24.9.85 má před sebou zlepšení partnerské situace, možná se s partnerem domluví na dalším pokračování vztahu. Syn 19.8.87 si najde jinou, bude to do Vánoc, mladší syn si bude dodělávat vzdělání a najde si práci v zahraniční firmě. Vy si budete hledat ještě jinou práci nebo přivýdělek, což se vám podaří.
Dobrý den,ráda bych vyhrála větší částku na stírací los,poradíte mi?Děkuji Iva.(Iva Rokošová)
Foto
V kartách se ukazuje princip rovnováhy, to znamená, že můžete vyhrát tak velkou částku, jak velkou vsadíte a to zase není až tak velké terno, že bych do toho šel s vámi...
Dobrý den ,zkusím štěstí jestli se na mě dostane jmenuji se Dana 31.1.1976,chtěla bych se zeptat na manželství jak se bude vyvíjet do budoucna jestli se udrží či nikoliv a zdali dcera udělá v srpnu reparát,mockrát předem děkuji(DANA)
Foto
S manželem se domluvíte, manželství se udrží, hlavně si dávejte pozor na "manželskou ekonomiku", co komu patří, na koho je psaný byt, ve kterém žijete a podobně, zralé city mají vždy své kořeny v ekonomickém podhoubí - dcera v srpnu reparát udělá.
Dobrý den přeji pane Ravene. Jsem Markéta, nar. 22.7.1971.Zatím bez úspěchu hledám práci/ zaměstnání s fajn lidmi i šéfy, která mne bude bavit, slušně živit a bude mít nějaký smysl (=bude generovat spokojenost na obou stranách, striktně se nechci účastnit vydělávání "na cizím neštěstí" ani jiných podobných, dnes obvyklých praktikách). Takže můj dotaz zní - podaří se mi najít v tomto roce práci, s níž budu spokojená na všech frontách? Už nějakou dobu se v tom plácám a nejsem schopná se rozhodnout kudy a přestože mám pocit/představu, že nemám spěchat, protože se začnou dít věci po narozeninách, už začínám docela plašit. Mám několik představ či plánů, ale nedovedu zatím rozhodnout jaká cesta je ta pravá. Můžete mi prosím poradit jakým směrem se pustit, abych zbytečně netříštila síly? Za odpověď předem moc děkuji a přeji hezký den. Marky22(Marky22)
Foto
Všechno, co se týká astrologických konstelací je v pořádku, tady není žádný negativní vliv na žádnou z oblastí života, takže jediná věc, která může brzdit váš rozlet je vaše vlastní nerozhodnost. Člověk by měl vždy přemýšlet, co může sám za sebe nabídnout, co umí dobře, co umí nejlépe, jak se jeho znalosti dají využít ve společnosti a kde se dá to, co umí nabídnout. Takže jdete správnou cestou, chybí už jen potřebná koncentrace na jeden cíl.
Dobrý den Ravene, chtěla bych se zeptat, co mne čeká v pracovní oblasti. Ve stávající práci jsem nespokojená - neustálý tlak za minimální peníze. A celkově se mi doposud v této oblasti nedařilo. Čeká mne konečně nějaká změna k lepšímu? Mám hledat nebo ke mně nabídka přijde sama? Nynější zaměstnání mi totiž také nabídla známá úplnou náhodou a protože jsem byla v té době nezaměstnaná, přijala jsem. Pokud by mne nějaká pozitivní změna čekala, kdy?Je vůbec směr, kterým se ubírám, ten správný? Narodila jsem se 22.12.1978 v 6 ráno. Děkuji moc za případnou odpověď a přeji krásné dny (Hela)
Foto
Tady je jediná odpověď - řešení je aktivita, takže hledejte, hledejte, hledejte - ke konci roku maximálně na začátku roku 2016 najdete.
Dobrý den,prosím o radu pro svou snachu.Nar.15.6.1971 a prodělala rakovinu prsu.Je po operaci a chtěla bych vědět jaký osud ji čeká.A také co do budoucna může očekávat dcera nar.7.9.1974.Prodělává jednu těžkou etepu ve svém životě.Chtěla bych vědět zda ji čeká radostnější život.Velice Vám děkuji za odpověď a přeji hezký den.Marcela(Marcela Piklová)
Foto
Na obou stranách je zlepšení, řekl bych přímo takzvané osudové zlepšení, takže jak vaše snacha, tak i vaše dcera se budou moct realizovat podle svých přání a chuti.
Dobrý den, už delší dobu miluji jednu ženu. Mám ale pocit, že mě už nemiluje, ale není mi to schopná říct do očí. Proto se chci zeptat, jak to bude dál, protože si připadám, že stojím na rozcestí. (mé datum narození 3.5.1982, 5.55 hod. Brandýs nad Labem). Přeji pěkný den a děkuji za odpověď. Markéta(Markéta)
Foto
Váš pocit je správný, vypadá to, že ona žena své city věnuje někomu jinému či jiné a nechce o tom mluvit, stává se to, asi by bylo nejlepší ji k ničemu netlačit, nechat to osudu.
Dobrý den, vážený Ravene, jmenuji se Petr a rád bych Vám touto cestou položil svůj dotaz a požádal Vás o nahlédnutí do budoucnosti. Přesně za 3 týdny oslavím své 40. narozeniny a nějak tak vnitřně cítím, že bych měl dát svému životu nový směr, že po té "staré" cestě už není kam jít dál. Mám na mysli především profesní oblast mého života, kde už dlouhodobě i přes finanční jistotu necítím naplnění a radost. Tak snad je třeba na co se těšit... Samozřejmě bych rád nahlédl i do jiných částí svého života, jelikož práce není přece celý život. Budu se těšit na Vaši odpověď a posílám pozdravy z Domažlic. Petr, nar. 4.8.1975, Domažlice, 15:15 hod(Petr)
Foto
Slunce ve Lvu, Merkur u Slunce, to je výborná konstelace na práci a na peníze, dalo by se z ní usuzovat, že i v případě, kdy budete chtít najít novou práci, budete úspěšný, takže proč ne - ale samozřejmě jako každá změna, měla by i tato změna být provedená opatrně, to znamená, nejdříve si najdete jinou práci, potom teprve opustíte tu stávající. Z astrologického hlediska nemáte před sebou žádnou smůlu.
Dobrý den, můžete mi prosím sdělit váš pohled na zdraví mého manžela-je o dost starší a návštěva lékař mu připadá zbytečná-já ale vidím potíže, které mě zneklidňují . Jiří 16.11.1941 v Budějovicích,myslím po půlnoci,ale nevím. Děkuji velice(Hanina)
Foto
Dobrý den, tak se na to dívám, jaké jsou šance a jaká nebezpečí a vypadá to, že by váš manžel měl jít navštívit lékaře, není všechno v pořádku s jeho zdravím a není ani čas hrát si na hrdinu. Z hlediska astrologie vašemu panu manželovi nic nehrozí, ale maličkosti otravují. Tak nějak by se to dalo říct, aby se ty maličkosti zbytečně nekumulovaly.
Dobrý den, po 5 letech se se mnou rozešel ze dne na den partner...prý ale není šťastný - bude se chtít vrátit ?? A pak bych se chtěla zeptat, zda potkám někoho, kdo mě bude mít rád. Moc děkuji. (Hanka)
Foto
Takže bohužel na návrat to nevypadá, nešťastný partner asi bude pokračovat v nešťastném partnerství s jinou.
dobrý den,chtěla bych vědět, jak dopadne případna operace a jak dlouho budu na nemocenské./1960/Děkuji (Mirka)
Foto
Trochu se dívám do karet, protože jinak bych potřeboval přesné datum narození - ale Královna Holí napovídá dobrému průběhu operace, na kterou s velkou pravděpodobností půjdete a všechno potom bude lepší.
Pane Ravene, je mi za chvíli 57, jsem delší dobu sama, mám ještě šanci na opravdovou lásku? (Šárka)
Foto
Rozhodně máte, i když to budete třeba povařovat za zázrak, tak zázraky se dějí v každém věku. To mohu potvrdit, mně je 67 a nedávno mi zvedli důchod, sice jen o 15 korun, ale i tak se dá mluvit o zisku.
Krásný letní den,chtěla bych vědět jestli zůstanu s přítelem,protože spousta lidí nám vztah závidí nebo nepřeje nevím,Já Eva 22.7.1959 a on Míra 21.12.1960 Děkuji Eva(Eva)
Foto
Vše nasvědčuje, že vám ten krásný vztah budou závidět i nadále.
Dobrý den,pane Argoni,ráda bych se zeptala,jestli vidíte v mém horoskopu ještě svatbu a dítě,jsem 7 let rozvedená a mám 1 dítě.Děkuji za odpověď.Katka,21.9.1975, 13:30,Želiezovce,SR.(Katka)
Foto
Tento rok ještě není z hlediska astrologie nejpříznivější pro svatbu a početí dítka, ale příští rok už ano.
dobry den p.ravene,ctela bych se zeptat na sveho syna 3.5.1986 zda najde novy vztah a bude konecne stastny a zdravi ,take ja bych chtela vedet zda najdu lasku23.2.1965 moc vam dekuji krasny den iveta (iveta)
Foto
Syn najde jiný vztah na začátku roku 2016 a bude spokojený. Vy máte zajímavé konstelace na vztah v prosinci 2015.
Dobrý den, prosím o práci.zůstanu v té současné? nebo mám hledat jinou? najdu? Děkuji ( 3.4.1968 ve 2:25)(gal.)
Foto
Tohle vypadá na to, že zůstanete. Jiná práce by mohla být až v příštím roce 2016.
Dobrý den Ravene, chci se zeptat, jak se bude můj život vyvýjet dál (nar. 2.12.65 v 8.30 hodin) děkui Tereza(Tereza)
Foto
Trochu napnuté to může být koncem tohoto roku, jinak všechno dobré, nic vám nehrozí.
Dobrý den,narodila jsem se 22.4.1963 a chtěla bych se zeptat,jestli mě čeká v mém životě ještě nějaká láskaa zda budu úspěšná v podnikání v oblasti přírodní medicíny,Děkuji a zdravím pana Ravena.(Tána)
Foto
Dík za pozdrav, dařit se bude jak v lásce, tak v podnikání - jedno horší období, na které si dejte pozor je duben a květen 2016.
Mám teď hrozné období, budu na tom někdy lépe? Mirka, 30.4.1980(Mirka)
Foto
V nativním horoskopu máte Slunce v Býku, Merkur v Beranu to je dobrý základ, ale pozor - Saturn v Panně a Černou Lunu na začátku Vah. To je lepší si vzít dovolenou nebo se uvést do letního spánku až tak do listopadu tohoto roku 2015, potom bude zase lépe. Naštěstí jde o špatnou konstelaci, která se přihodí jednou za devět let.
Dobrý den,prosím,prozradíte mi,co mě čeká...a nemine? Jsem 1.5.1964 v 19:30 hod. A také,jak se dál bude vyvíjet můj vztah s mužem (cizinec) ve lvu r.1968? Má to budoucnost nebo je to podvod? Děkuji vám za odpověd´,přeji krásné léto.(Lenka)
Foto
Tady to nevypadá úplně růžově, dejte si raději pozor na všechny nabídky, které k vám přišly a ještě přijdou, jak to říkali naši dědové a otcové - důvěřuj, ale prověřuj.
Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat jestli mě čeká lepší budoucnost,co i tom říkají hvězdy,děkuji a přeji hezký den(petra)
Foto
Hvězdy potřebují nějaké datum, podle karet vás čeká řešení partnerské krize, možná i někdo nový vkročí do vašeho života, práce je stabilní, ale přijde ještě nabídka na školu, školení nebo kurz.
Nelíbí se mi moje současná práce. Můžete mi říct, zda se mi podaří sehnat nějakou jinou? A pokud ano, kdy asi to bude? Děkuji.(Petr, nar. 7.6.1984)
Foto
A jejda, tohle vypadá tak na rok, než se vám to podaří, ale raději to začněte zkoušet, je to vždycky lepší se projevit jako aktivní, osud je potom shovívavější.
Vážený pane Argoni, zajímalo by mě, zda ještě potkám lásku a nebo zda alespoň vyhraji nějaké větší peníze ve sportce. Děkuji za odpověď.(Jaroslava, nar. 3.8.1957)
Foto
Máte zajímavé rozdělení životní priorit, buď lásku nebo výhru - ve skutečnosti to vypadá tak, že ještě teď až do konce roku 2015 to nevypadá ani na lásku ani na výhru - setkání nativního a tranzitní saturnu a ještě s tranzitním Merkurem, to je lepší ani nevycházet na ulici, ale od začátku roku 2016 to už vypadá všechno lépe a radostnějí v obou oblastech života.
Dobrý den pane Ravene :-) Chtěla bych zeptat,jestli se dočkám miminka a jestli ano,tak kdy to asi bude a zda bude vše v pořádku? Narodila jsem se 11.4.1981 v 5:40 a přítel 17.7.1977. Děkuji moc za odpověď.(Klára)
Foto
Dočkáte a všechno bude v pohodě.
Ktorým smerom sa vydat? Mam na sebe prekliatie, a prácu, čo som robila doteraz jaksi stratil význam....alebo je to sposobené prekliatím...? čo s tým?prekliatie sposobila ex-priatelova- ex-manželka....Už to ide aj do zdravia 13.8.1971(gina)
Foto
Zajímavá otázka - ale asi vás moc nepotěším, je to tak trochu prokletí, projevuje se to i v horoskopu, řeknu to stručně - vydržte do listopadu - a potom už bude stále jen lépe a lépe.
Přeji hezký den.Prosím o náhled do mého zdraví.Jsem 3 roky po transplantaci kostní dřeně a nemoc se mi vrátila.Zvládnu to?Hana 16.11.53 v 7 hod.v Duchcově. Děkuji (Hanina)
Foto
Astrologů se raději neptejte, je pravda, že prožíváte horší konstelace, v nativním horoskopu máte Slunce-Merkur-Venuši-Saturn ve Štíru, což znamená, že od září bude zlepšení celkového stavu a ve Vahách je Mars-Černá Luna a Neptun - to jsou ještě potíže, se kterými budete muset bojovat. Ale zvládnete to.
Dobrý den,můžete mně říct,proč se necítím dobře v našem novém bytě a proč nejsem se svým manželem šťastná?Děkuji.Zlatka 22.2.1957(zlataspicova)
Foto
Pokud by váš mantel byl narozený ve Vodnáři, tak by se tím vysvětlilo všechno, máte Slunce v Rybách, jste citlivá, ve Vodnáři máte Venuši-Merkur-Černou Lunu, budete citlivá na typy lidí, kteří hodně mluví a méně dělají. Jinak ten byt souvisí s tím, že jste tam se svým manželem. Cítíte se izolovaně, odříznutá od světa.
Dobrý den Ravene, jsem narozena 28.4 1973 ve 4.45 a chci se zeptat zda mě čeká ještě letos láska a zda budu mít ještě dítě. Děkuji za moc za odpověď😀(Lola)
Foto
Nic nestojí v cestě, jenom vaše nerozhodnost, ale možnosti tady jsou - láska i dítě, proč ne? Z osudového hlediska máte zelenou. Asi to bude chtít trochu víc aktivity z vaší strany.
Dobry den... Mojej sestre sa dnes otravil alkoholom jej 13 rocny syn Matus, ktory sa pokusil o samovrazdu. ako mu pomoct? Moja sestra je Gabriela, nar. 19.02.1977.(Tatiana)
Foto
Tady musí pomoct psychiatrie, potom bude dobré dobré, když se mu budete věnovat, protože to vypadá, i když je ještě hodně mladý, na nešťastný vztah, může být i ze školy a trochu také na šikanu - tak se na to podívejte a hlavně, ať má kluk pocit, že v tom není sám, že za ním stojíte.
Mám prosbu ohľadom môjho zdravotného stavu, ako sa bude vyvíjať (17.0.1970 o 12.45h) a taktiež či syn vyrieši svoj vzťah s priateľkou (21.12.1990 o 00.30h). Veľmi pekne Vám vopred ďakujem za odpoveď. Na moje otázky mi doteraz nikto neodpovedal tak veľmi pevne dúfam, že Vy mi napíšete! Pekný deň! Gabriela(Gabriela)
Foto
Předpokládám, že datum znamená u vás říjen, jinak byste se nikdy nenarodila, potom máte bohužel před sebou jedno horší období, které se týká právě toho řijna-oktobera 2015 až února 2016 - ukazuje se mi u vás pár oslabených orgánů, štítná žláza, plíce, klouby, páteř, ledviny, ale dáte se dohromady - co se týká syna, ten to zvládne, s přítelkyní se rozejde a už pomalu pošilhává po jiné. Bude to chtít jen trochu času, protože je možné, že se s tou součastnou v něčem provázal ekonomicky, jestli nemají něco společného, tak se to musí přerušit, půjčku, leasing nebo byt nebo něco takového, ale to už zase hvězdy mlčí, taky neřeknou všechno...
Dobrý den, pane Argony. S přítelem čekáme naše první miminko a já bych se chtěla zeptat, jestli jej v pořádku donosím a jestli ho i zdravé porodím a do toho bych se chtěla přestěhovat do většího bytu, tak jsem se chtěla zeptat, zda to vyjde, je to pro mě moc důležité. Děkuji, Kristýna 28.6.1992 / 5:10(Kiki)
Foto
Všechno vyjde, jste narozena pod samými šťastnými planetami. Venuše a Slunce v Raku, to je typické pro rodinné štěstí. Pozor si dávejte na všechno, co souvisí se znamením Vodnáře.
Dobrý den,nacházím se v začarovaném kruhu a nevím co s tím. Jsem beran,narozena 20:55 hod.Živel oheń,planeta mars,barva červená,jsem pes a strom jeřáb.Prosila bych vás o radu,mám velké problémy s dětmi a sama jsem na rozcestí. Děkuji J(JAN)
Foto
Příliš mnoho jangových znamení a živlů - je možné, že se snažíte vnutit svým dětem svůj vlastní názor na život a ony mají trochu jiný. Řekněte si, že všechny problémy jsou vlastně jenom ve vás a nesnažte se komunikovat tam, kde komunikace vázne. To by mělo přinést prudké zlepšení vašeho přístupu k životu.
Ahoj, jsem narozen 25.1.1975 a čeká mě rozvod, jak bude vypadat můj život dál, objeví se nová žena ? Děkuji(Alfons B.)
Foto
Ano, rozvodem život pro vás nekončí, objevuje se vám v osudu, patrně to bude dívka z oblasti práce nebo koníčků, dokonce to vypadá na další manželství. Pozor, aby neskončilo stejně nebo podobně.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na vztah a lásku s přítelem jestli s jeho strany jsou nějaké city ke mě a jestli vůbec byly a jsou nar.28.6.1972 15.30hod,Petr 24.8.1963 hod nevím.Děkuji Laďka(Ladislava)
Foto
City… podle toho, jestli myslíte lásku, takovou tu pravou, o které pějí básníci a tak… tak to bych asi takhle neklasifikoval, ale je tady vidět zájem, hodně v rovině sexu, spíše je to takříkajic animální přitažlivost, společenské názory a životní cíle jsou až na druhém místě.
Dobry den.Ctela bych se vas zeptat na muj vztah s pritelem.Petra 3.2.1981 a Pavel 1.1.1979.Moc vam dekuji za odpoved.Petra(Petra)
Foto
To vypadá zajímavě, jediné, co je tak trochu k zamyšlení, vy můžete být oba stejně nebo podobně neústupní, tak pozor na hádky a výměny názorů.
Dobrý den pane Argoni,prosím vás můžete se mi podívat co říkají hvězdy o mém dalším osudu-co mě čeká v letošním a následujícím roce 17.10.1972.Moc vám děkuji.(Ilona)
Foto
Mars a Slunce ve Vahách říkají pozor na partnerský vztah, mohla by přijít krize nebo nějaké nedorozumění, Merkur ve Štíru je v pohodě, v pracovní oblasti přijde spíše zlepšení nebo upevnění pracovní pozice, kdyby došlo ke změně práce, tak to nakonec bude k lepšímu.
moje dcera se narodila 4.5. 1982. Bude mít děti?děkuji. Helena(Helena)
Foto
Bude, z hlediska konstelací není důvod, proč by děti mít nemohla. Horší je jedno období - kolem října 2017.
Dobrý den Ravene,přes 5 jsem byla sam a měla smůlu na lásku.Ted jsem poznala Radka 5.2.78,jsem štastná a zamilovaná,chci se zeptat zda on je ten pravý,zda nám vztah vydrží a zda je mi věrný.Děkuji moc za Vaší odpověd. Romana 6.1.74 nar. kolem 8.30 ráno (Romana)
Foto
Tak trochu smůyly máte už v nativním horoskopu - Slunce-Merkur-Černá Luna uprostřed Kozorohu, mohou bohužel přijít potíže, říjen, listopad, raději na vztahu pracujte, jak říkali američtí politici, neptejte se, co pro vás může Amerika udělat, ptejte se, co můžete vy udělat pro Ameriku...
Dobrý den, moc prosím o radu hvězd - rozhoduji se mezi dvěma pracovními nabídkami a nejsem si jistá, jak volit. Mám přijmout nabízenou pracovní pozici s relativní jistotou nebo se vrhnout do kreativnějšího povolání...nebo mám ještě počkat a naskytne se mi vhodnější příležitost. Moc děkuji o tlumočení jejich rady. 18.3.1973 Liberec v 22,45(Zuzana)
Foto
Na prvním místě je nabízená pracovní pozice, potom vyčkejte.
Dobrý den, chci se zeptat, co mě čeká? Kam směřuju? Zdraví , práce, peníze??(Dvořák Zdeněk)
Foto
Dobrý den, podle karet budete přemýšlet o tom, jestli najdete nějakou zajímavou partnerku - a mohlo by se vám tohle přání splnit v listopadu, ale je to jenom podle karet - Čtyřka Disků, Ďábel a Čtyřka Mečů.
DOBRÝ DEN,PROSÍM DOTAZ - ČEKÁ MĚ JEŠTĚ NĚCO PĚKNÉHO ... VNUCI, APOD.? JAK DOPADNE MÉ MANŽELSTVÍ? JAROSLAVA 7.4.1969, MANŽEL ZBYNĚK 26.5.1970(JAROSLAVA)
Foto
Podle svého horoskopu jste poměrně dost dominantní, takže si jistě umíte doma zařídit všechno tak, jak si představujete, takže pořádek v rodině udržíte, zdraví vám bude přát, spojení Slunce-Merkur-Venuše je vynikající pro celý život a vnuci přijdou, do roka a do dne, maximálně do dvou let.
Dobrý den, prosím ráda bych odešla do předčasného důchodu.Je to dobrá volba a zvládnu to finančně?Nar.18.11.1957 děkuji(Bohumila)
Foto
Dobrá volba.
Dobrý den, pane Ravene, před léty jsem zůstala na všechno sama, dostavba domu, starosti o děti a na můj život nezbyl čas. Ještě bych to nechtěla "zabalit" , tak se snažím zapojit se do různých aktivit. Ráda bych věděla, jestli mi hvězdy přejí nějakou fin.výhru a jestli se bude vyvíjet přátelství s přítelem, se kterým jsem se před nedávnem seznámila. Nevím, jestli mě sv, Valentýn přinesl štěstí při naroození, a to 14.2.45 odpol.14-16hod. Děkuji, děkuji Anna(Anna)
Foto
Máte výdrž, to se musí nechat, narození na sv. Valentýna je taky docela trefa, máte docela milého kmotra, a štědrého… Slunce, Merkur a Mars ve Vodnáři, na výhru to nevypadá, na partnerství je to zajímavé, to vypadá hodně dobře, stejně tak vypadá dobře oblast zdraví. Máte hezký horoskop, můžete mít trochu problémy s lidmi narozenými ve Vahách a v Raku.
Dobrý den, chci se zeptat na můj vztah s dlouholetým přítelem,jak se bude vyvíjet ,stále jezdí na služební cesty,a zda to ustojím.Jana 27.2.1956 Mirek 5.6.1958.Děkuji.(Anajnec)
Foto
Tady to vypadá celkem dobře, asi spíše půjde o zvyk, nejde o to, že byste se k sobě nehodili nebo že by měly být nějaké problémy. Slunce v Rybách, Merkur v duši… eh, ve Vodnáři, vypadá to, že to pro vás bude celkově výhodnější zůstat u tohoto vztahu.
Zdravím, chtěla bych se zeptat, co mě čeká do budoucna ? Budu stále se synem sama ? 16.5.1976(Ivana)
Foto
Nebudete, přijdou změny, dokonce lze tušit i stěhování.
Zdravím Ravene, mám dotaz co mě čeká v nejbližší budoucnosti ohledně mého zdraví práce a zda potkám ještě nějakou lásku. Děkuji a přeji hezké dny. Broňka 21.7. 1961(Broňka)
Foto
Dobrý den, takže zdraví vypadá dobře, možná by to chtělo vyzkoušet změnit stravovací návyky, jakmile se v Raku sejde Slunce s Merkurem, tak je z toho vždy chuť na sladký, jinak žádné negativní konstelace do nejbližší budoucnosti. To chce jen trochu rozvinout fantazii plus malinko aktivity a dějí se zázraky.
Dobrý den, potkám ještě nějakou lásku? Moc děkuji za odpověď. Ilona 19,2,1962,Třebíč ve 4hod.(Ilona)
Foto
Potkáte, dokonce to vypadá, že to může být i v létě, v restauraci, žhavý podvečer… a tak...
Dobrý den,ráda bych se zeptala jestli mě čeká nějaká láska.Děkuji (Zuzana)
Foto
Ano, čeká a budete nadšená. Koncem tohoto roku 2015 - je to ale z karet.
Zdravím a prosím odpověď na otázku...cítím,že se něco v mém životě stane(tragického).Stále to kolem mne krouží(smrt,nemoc).Jedná se o partnera 6.2.1945.Děkuji,Libuše 22.5.1952(Libuše)
Foto
Stručně řečeno, u partnera je kritické období konec října a začátek listopadu 2015, pozor na zdraví a samozřejmě i na možné nehody a u vás - to je zajímavé - to samé. Takže buďte opatrní v říjnu a v listopadu, přecházejte jen na zelenou a opatrně, máte prostě vyšší afinitu, náchylnost ke srážce, ať už s autem nebo s horlivým ochráncem zákona, člověk si nakonec nevybere.
Dobrý den pane Raven, ráda bych věděla zda se zlepší manželský vztah, který teď delší dobu skřípal /byla v tom i mladší žena/ a zda se mi zlepší pracovní / tím i finanční/ podmínky. Já /28.1.1962/ a manžel /9.4.1958/. Moc děkuji za odpověď a přeji pěkný den Marsel(Marsel)
Foto
Vy máte ty potíže daný už v nativním horoskopu. Slunce-Venuše-Saturn-Jupiter-Merkur ve Vodnáři a k tomu v kvadraturách Měsíc-Neptun ve Štíru, to by unesl jen zkušený astrolog. Ale nebojte, už to máte za sebou, mělo by se teď zlepšovat všechno, jak to partnerství, tak i finanční podmínky, ono to často kráčí ruku v ruce.
Vrátí jse mi přítel kterym jsem se rozešla(Maria Zitková)
Foto
Bohužel nevrátí, je to kvůli tomu, že se zamiloval někde úplně jinde a jen tak ho to nepřejde. Možná se to změní po Vánocích 2015.
Dobry den chci vedet jestli mam sanci noveho partnera mit on je narozeny 10.3 1976 nevim jestli mam neco zacit nechci chybu udelat ja sem narozena 9.10.1975.Anna dekuji moc(Anna)
Foto
Šance tady je, ale zrovna tak je tady šance, že se to zase sesype jako domeček z karet - má partner vyřešený minulý vztah?
dobrý dee chci se zeptata na moje zdraví a co mi ještě čeká Děkuji nar. 16.9.1961(Zdenka)
Foto
Zdraví je podle konstelací v pohodě, podle Slunce v Panně a Venuše ve Lvu, budete pracovat na zahradě a věnovat se rodině.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat na syna zda dostaví dům a bude sekat latinu. Jestli se udobří se sestrou . Nar.14.1.1977 v 16,20 Děkuji Renata(Renata)
Foto
Na změnu charakteru to nebude mít žádný vliv.
Dobrý den , mám obchodní nabídku - mám ji přijmout? Děkuji nar.3.10.1957(Mirka)
Foto
Ne. Z hlediska obchodu jsou špatné konstelace - konjunkce tranz. Merkur-Slunce-Černá Luna-Měsíční vzestupný bod-nativní Slunce-Merkur-Mars-Jupiter - no, do toho by šel jen šílenec. Ale jsou to samozřejmě jen konstelace, rozhodnout se musíte sama. Já bych do toho nešel.
Dobrý den, chtěla bych vědět, jak se bude vyvíjet můj vztah do budoucna? Já jsem 4.4.1963 a partner 12.7.1963. A jaké je moje osudové poslání? Děkuji Eva(Eva)
Foto
Tady trochu pozor na konec tohoto roku a začátek roku 2016, může se v partnerství objevit krize kvůli vztahu z minulosti. Osudové poslání? Oblast komunikace, můžete něco psát, povídky, knihy nebo radit ostatním co a jak se životem. Máte zajímavé zkušenosti.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda si dcera najde lepší práci , kde bude spokojená a zda také najde hodného partnera a kdy? Nar. 12.8.1971 v 16.20 Renata(Renata)
Foto
Pozor na září a říjen tohoto roku 2015, ve Vahách je znamení smůly, která se může týkat právě práce, zaměstnání, financí a partnerství. Přejde to až v průběhu února 2016.
Přeji krásný dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se mi blízké budoucnosti zadaří v oblasti financí a také profesního postupu. Děkuji za odpověď (nar. 29.04.1968 -13:00 hod.)(Lucie)
Foto
Tak to vypadá, že máte sklony k čarodějnictví, což se dnes vyplatí hlavně v oblasti obchodu, podnikání a finančních transakcí, v Býku se vám sešlo Slunce-Merkur-Mars-Měsíc, to je síla, peníze a dobré nápady. Takže zadaří.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat na zdraví a zda mi syn vrátí v plné výši vypůjčené peníze a zda doplatí půjčku , kde mu dcera dělá ručitele. Nar 3.11.1943 Děkuji Jana(Jana)
Foto
Tak to nevypadá moc dobře, Venuše na konci Panny, Slunce a Merkur ve Štíru, to bude ještě nějakou dobu trvat, asi delší, než bylo domluveno. Ale doplatí.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda se vnuk dostane na střední školu soukromou nebo státní a zda jí dokončí. Nar.31.7.2000 v 16.00 Děkuji Jana(Jana)
Foto
Tady to vypadá spíše na školu soukromou, kterou dokončí.
Dobrý den,narodila jsem se 27.3.1970 v 9.50 v Praze,můžete mi prosím co mám vepsáno ve hvězdách? Děkuji Eva (Eva)
Foto
Slunce, Merkur, Venuše ve Lvu, to je dobré znamení, k tomu vás nečekají žádné osudové propady nebo nešťastné náhody. Jak říká, jeden můj kolega, dokud má člověk možnost volby, může se svým osudem dělat zázraky.
Dobrý den, v srpnu mi bude 52 let, ale již 3-4 roky tzv. šlapu vodu.... nemohu pohnout se svým životem dál.... nastane v mém životě nějaká pozitivní změna? Děkují za odpověď. (Mavela)
Foto
Planety říkají, že by potřebovaly datum narození a karty slibují na srpen a září nějaké překvapení od osudu ve formě zajímavé pracovní nabídky. Hlavně ji nepřehlédnout.
Dobrý den, co mě čeká v lásce a práci do konce tohoto roku? Jsem nar. 28.10.1967 ve 23h. Děkuji a přeji hezký den.(marcela)
Foto
Pozor si dejte na jedno období smůly, které vás čeká v červnu příštího roku 2016, jinak jste paní svého osudu.
Dobrý den , chtěla jsem se zeptat jak se bude vyvíjet muj partnerský život , zda už najdu toho pravého. Narodila jsem se 23.4.1970 v Havlíčkově Brodě v 7:15h.Děkuji Jiřina (Jiřina Terazová)
Foto
Podle astro-konstelací máte období smůly za sebou, takže se Sluncem v Býku a Ascendentem v Blížencích potkáte zajímavého muže nejpozději v listopadu tohoto roku 2015.
dobry den chtěla bych vědět jak na tom budu zdravotně a finančně co mě čeka do konce roku děkuji (anna)
Foto
Tady jsem si musel vytáhnout tarotovou kartu, protože nemám žádné datum, ze kterého by se dalo vyjít - v kartách je bohužel nějaká zrada, vypadá to na potíže s prací či s výdělkem, zdravotně se jeví vše dobře - práceschopnost - a pozor na partnera, může tzv. "zradit" - ale jsou to jenom karty, datum narození by pomohlo víc.
Dobrý den, prosím udělá dcera zbývající zkoušky na VŠ? děkuji 5.12.1988, 15,00 hod(Iva)
Foto
Slunce a Merkur ve Střelci - do září tohoto jsou lepší konstelace než od poloviny září, tak pozor...
Dobrý den, jsem nar.27.5.1958 ve 22 hod.,můj manžel 28.9.1962 ve 21.30 hod.Prožívám manž.krizi,manžel před měsícem mi odešel k jiné ženě,nar.10.1.1963.Přesto za mnou velmi často jezdí,myslím,že není moc šťastný a zcela rozhodnutý.Velmi ho pořád miluji,jsem s ním 26 let a moc si přeji jeho návrat.Nedokažu si představit život bez něho.Mohu doufat v jeho návrat?Moc Vám děkuji za odpověď.Aťka(Aťka)
Foto
Slunce v Blížencích a Ascendent na začátku Kozoroha a na konci Střelce nativní Saturn, to vypadá bohužel na dlouhodobé potíže. Nevylučoval bych návrat, ale může to být až v druhé polovině příštího roku, prostě to chvíli potrvá. Ale bojujte, naděje tady je. Jen tak mimochodem, snažte se to řešit také ekonomicky - takže si položte otázky, čí je byt, kde bydlíte? Máte společné konto? Společný majetek? Té druhé ženě jde o majetek, ne o vašeho manžela.
Dobrý den, pocit vyhoření asi občas potká každého, chtěla bych vědět, zda-li mě čeká ještě něco výjimečného, zajímavého? Datum narození 7.8.1959 11.10 hodin.(Zuzana)
Foto
Konstelace jsou už lepší, řekl bych, že to nejhorší už máte letos za sebou, máte totiž spojení Měsíc-Venuše-Mars uprostřed Panny, s tím se dají dělat i kouzla při sexuální magii a při cvičení tantry, bohužel právě uprostřed Panny bylo nedávno znamení smůly, takže se asi moc nedařilo. Teď už to bude do konce tohoto roku 2015 lepší.
Dobrý den pane Ravene, chci se zeptat, zda mě čeká ještě něco pěkného v lásce, která mi moc chybí. Jsem narozena 5.5.1963. Děkuji za odpověď(Ludmila)
Foto
Ke konci srpna máte vynikající konstelaci k tomu, abyste se s někým zajímavým seznámila, to bude trvat do poloviny září 2015, potom je před vámi jedno smutné období, to je kolem května 2016, tady jsou konstelace horší, je možná i menší partnerská krize.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat na dceru Petru nar.20.2.1989 . Má nějaké problémy tak by mě zajímalo co ji do konce roku ještě čeká. Děkuji za odpověď.(Simona Kutnarova)
Foto
Slunce na začátku Ryb, to je zajímavá kombinace inteligence a výřečnosti (vliv Vodnáře). V Rybách je teď na dost dlouho Neptun, který občas vnáší do života kromě zajímavých nápadů a inspirace také smutek a deprese a v partnerství rozchody. Do konce tohoto roku 2015 nastane ještě jedno horší období, které se bude týkat i práce a financí, je to konec srpna a začátek září, spojení nativní a tranzitní Černé Luny a tranz. Merkuru. Mohla by být nepříjemnost v pracovní oblasti.
Jsem narozená 30.10.1957,jsem sama a moc to neumím.Kolem mně se pohybuje už přes rok muž,s kterým je to jak na houpačce.Chtěla bych vědět,co bude dál,jestli pořád budu sama. Děkuji za případnou odpověď,Jana(Jana)
Foto
Máte v nativním horoskopu Slunce ve Štíru a Mars s Jupiterem v předcházejících Vahách, to znamená, že se té "houpačky" nezbavíte. Můžete onoho muž mít jako kamaráda, ale to bude asi tak všechno. Čistě podle astrologických konstelací se březnu 2016 můžete i rozejít nebo budete mít krizi (spojení Mars - Černá Luna). Jediná věc, kterou můžete dělat, snažit se najít nějaký společný zájem, i kdyby to mělo být sledování tv seriálů, prostě jakoukoliv motivaci, proč byste měli společně trávit čas.