V pátek pozor na konflikty
Pátek budou provázet změny v náladě, bude výbušný, podrážděný, bude se odehrávat ve znamení konfliktů, nejasností a zmatků, ale také únavy a touhy po klidu, který ovšem přinese až sobota.

Pokud vyrážíte na dovolenou, vyhněte se času mezi 12:00 a 13:30, hrozí konflikty v rodině i na silnici. Večer se bude odvíjet ve znamení podezřívavosti a nespokojenosti.
Dopřejte svým blízkým prostor, věnujte se vlastnímu nitru a svým záležitostem, tak zamezíte konfliktům, kterých byste později litovali.

Sobotní Lughnasad ve znamení sklizně
V dožínkovou sobotu nastane zklidnění a období bilancování „sklizně“.

Ranní sny napoví, co nás tíží a čeho se zbavit.

Dopoledne věnujte promýšlení situace a večer už začněte dělat první kroky k nápravě situace. Pokud se věcí, které nám brání jít dál, nezbavíme sami, mohou nám být odňaty násilím a bude to mnohem bolestivější.

Naopak, pokud je poznáme a odstraníme je ze svého života, může být první srpnový večer už ve znamení příprav na nové radosti. Tento srpen bude karmický, pozor tedy na nepoctivost a nefér hru, ale také na pomluvy a závist.

VÝZVA ČTENÁŘŮM: Vyfoťte unikát na obloze a pošlete nám své fotografie! Ty nejlepší zveřejníme na Blesk.cz i v tištěném Blesku. Snímky posílejte na tip@blesk.cz, do předmětu napište Modrý úplněk.