Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Změřte si prsteníček a ukazováček! Prozradí vaši osobnost

/
  • Co na vás prozradí délka vašich prstů?
    Co na vás prozradí délka vašich prstů? (shutterstock.com)
    14. srpna 2015 ● 06:00

    K tomu, abyste odhalili kvality své osobnosti, stačí občas úplně jednoduchá znamení, jako je třeba délka vašeho prsteníčku v porovnání s ukazováčkem. Nevěříte? Podívejte se na své prsty a přečtěte si, co by to o vás mělo vypovídat. Budete velmi překvapeni.

  • 1.

    Prsteníček DELŠÍ než ukazováček

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jste velmi charismatická, okouzlující osobnost, která má talent pro logické a analytické uvažování. Většinou nemáte problém se z čehokoliv vymluvit a není situace, kterou byste nakonec nějak nevyřešili. Občas máte sklony k tomu s lidmi manipulovat a jste poněkud výbušní. Na druhou stranu jste ale také velmi vášniví a dokážete si věci užít plnými doušky.

  • 2.

    Prsteníček a ukazováček STEJNĚ dlouhé

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jste sebevědomá a úspěšná osobnost, která zná svoji cenu a své kvality. Většinou pracujete raději sami, protože jste toho názoru, že by vás ostatní mohli brzdit. Pokud už se octnete v kolektivu, zpravidla se ocitnete na vedoucí pozici. Vaše osobnost vás ale občas nutí stanovit si takové cíle, které je velmi obtížné dosáhnout. A v momentě, kdy selžete, máte sklon upadat do deprese.

  • 3.

    Prsteníček KRATŠÍ než ukazováček

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jste přátelská a upřímná osobnost, která se zuby nehty vyhýbá konfliktům. Je jen velmi těžké si vás nezamilovat, protože nemáte potřebu prosazovat si svou, a přesto se s každým dokážete dohodnout tak, aby to bylo výhodné pro obě strany. Umíte si užívat života, ale potřebujete k tomu spoustu přátel a lidí, kteří vás budou mít rádi. Kvůli vaší velmi citlivé povaze je ale občas pro okolí až příliš lákavé vmanipulovat vás tam, kde vás chce mít.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz