Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Test osobnosti: Který z koní cválá vaší duší?

/
  • Vyberte si koně, který je nejbližší vašemu srcdi a zjistěte, co o vás prozradí
    Vyberte si koně, který je nejbližší vašemu srcdi a zjistěte, co o vás prozradí (archiv)
    7. září 2015 ● 06:00

    Koně jsou pro lidské bytosti už od pradávna symbolem volnosti, krásy, nespoutanosti a síly. Vyberte si toho svého a poznejte, co v životě hledáte.

  • 1.

    Autor: archiv

     

    Krásný kůň vzpínající se v malebné  krajině symbolizuje touhu po klidu, míru a pohodlí. Uvědomujete si však také překážky a víte, že není snadné dosáhnout cíle. Problémy se mohou zdát nepřekonatelné, ale jste ochotni tvrdě bojovat a proměnit fantazie v realitu.

  • 2.

    Autor: archiv

     

    Někdy se bojíte, že lidé kolem vás hledají jen věci, které jsou pěkné na pohled, a vás neocení, ale důležité jsou i názory, povaha, skutky. Neuzavírejte se zbytečně před okolím ze strachu, že vás bude kritizovat, a ani vy sami je nesuďte přísně. Zdání někdy klame a pod naleštěnou slupkou se může zrovna tak schovávat jablko kyselé jako sladké. Když si uvědomíte svou cenu, bude pro vás snadnější ocenit i lidi ve vašem okolí.

  • 3.

    Autor: archiv

     

    Důležitá je pro vás elegance, jste zdvořilí, dbáte na etiketu a ve společnosti jste respektovaní. Ale pozor, nebuďte příliš upjatí, popusťte někdy otěže svých emocí a dopřejte si svobodný cval a vítr v hřívě.

  • 4.

    Autor: archiv

     

    Máte chuť cítit vítr ve vlasech a bytostně potřebujete svobodu, proto ovšem také občas narazíte, ať už se jedná o práci, vztahy, či finance.  Povinnostem nelze zcela utéct, ale dopřávejte si pravidelně krátké volno, potom vám každodenní život bude připadat snesitelnější a lépe se vypořádáte s jeho nástrahami. Útěk před problémy je jen zhorší.

  • 5.

    Autor: archiv

     

    Máte silné pečovatelské sklony, vaše empatie budí důvěru ostatních, vyhledáváte ty, kteří potřebují pomoc, a jste ochotni obětovat své pohodlí. Zároveň však také vy potřebujete pochopení a náruč. Nezapomínejte na to, že ten, kdo chce rozdávat, musí mít z čeho a nezničte se zbytečným sebeobětováním.

  • 6.

    Autor: archiv

     

    Toužíte po klidu a odpočinku. Prošli jste obdobím plným stresu a tvrdé práce a vaše psychika hledá cestu ven. Vždycky však znovu naberete síly a dokončíte svou „misi“. Dovolte si na chvíli zvolnit a hledejte klid tam, kde ho můžete najít, jinak se uštvete.

  • 7.

    Autor: archiv

     

    Jste přirozeně zvědaví, myslíte pozitivně a máte rádi humor. Vždycky si najdete důvod k úsměvu, a lidé vás proto mají rádi. Někdy však svůj optimismus kroťte, protože ne vždycky jsou věci jen a jen pozitivní a mohli byste snadno nalítnout. Navíc vaše okolí nejspíš nebere věci tak na lehkou váhu jako vy. Buďte veselí, ale nezapomínejte poměřovat všechno také zdravým rozumem.

  • 8.

    Autor: archiv

     

    Zavřená stáj ukazuje, že v poslední době se kolem vás dějí věci, které jen těžko zvládáte, možná máte problémové dítě, zlého šéfa nebo dluhy. Problémy však nelze zavřít, nelze se před nimi ani schovat, jen je vyřešit a teprve potom můžete jít dál. Pokud máte problémy s osobou, která nechce spolupracovat, nenuťte ji, to k ničemu nevede, hledejte jiné řešení, případně se od ní izolujte.
     

Klíčová
slova

test test osobnosti psychologie

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz