Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Udělejte si obrázkový test! Jaké jsou vaše největší přednosti a nectnosti?

/
  • Vyberte si obrázek, který vás nejvíc oslovuje
    Vyberte si obrázek, který vás nejvíc oslovuje (archiv redakce)
    6. srpna 2015 ● 06:00

    Většina z nás se snaží vyrovnat se se životem, jak nejlépe umí, i přesto však občas narazíme. Je to proto, že i ta nejlepší vlastnost v sobě často nese zárodek vlastnosti těžko snesitelné. Někdy zkrátka dokáže jít na nervy i světec. Poznejte své silné stránky i slabiny – pomůže vám v tom jednoduchý obrázkový test. Z následující šestice kreseb si vyberte tu, která vás nejvíce oslovuje. 

  • 1.

    Štědrý dobrodinec


    Autor: archiv redakce
    Opravdu se snažíte, neodpustíte si ani nejmenší chybičku. Chcete zlepšovat svět, jste trochu idealističtí a nedáte si říct. Okolí můžete někdy připadat se svým idealismem trochu otravní, ale vás to nezviklá. Často odpustíte i podraz nebo zradu v lásce.
    Snažte se, ale snažíte se sami pro sebe, okolí vaši snahu nedokáže zcela ocenit.

  • 2.

    Odpovědný pečovatel


    Autor: archiv redakce
    Rádi se staráte o druhé, neutíkáte ani před zodpovědností, ani před povinnostmi. Lidé vás mají rádi, jste zábavní a vtipní, chápaví a přitom dost bystří, abyste se orientovali v situaci a vždy věděli, „která bije“. Někdy vás však ješitnost svede na scestí a dojdete k názoru, že nad vás není. Nementorujete náhodou příliš?

  • 3.

    Přemýšlivý introvert


    Autor: archiv redakce
    Nepotřebujete společnost, svým myšlenkám, nápadům a teoriím se raději věnujete v soukromí, navíc máte vysoké nároky na své okolí a hned tak někdo vás neuspokojí. Nejste povrchní a povrchnost vás dráždí, dejte si však pozor na zbytečnou povýšenost a farizejství.
    Jste přesvědčeni, že to, co děláte, je správné, i když s vámi ostatní nesouhlasí, snažte se však na věc podívat i z jejich hlediska.

  • 4.

    Nepraktický filozof


    Autor: archiv redakce
    Intuice, morální imperativ, originalita, to jsou slova, která vás vystihují. Těžko hledáte někoho, kdo vás pochopí, připadáte si často opuštění – jak fyzicky, tak i duševně. Lidé vám často ubližují bezděčně, jejich citlivost je nastavená jinak než vaše. Pokud chcete přežít, snažte se své pocity racionalizovat a nebrat si vše tolik k srdci.

  • 5.

    Neochvějný


    Autor: archiv redakce
    Nezávislost je vaším bohem a neradi přijímáte pomoc. Jste k sobě velmi tvrdí, zbytečně, protože nikdo z nás není skála. Máte pocit, že snesete víc ran než ostatní, ale někdy to může být jen iluze. Dovolte si i slabost a naučte se přijímat nabídky pomoci.

  • 6.

    Dobrá duše


    Autor: archiv redakce
    Vaše duše je hobití. Milujete posezení s přáteli, mírné, příjemné věci, laskavost. Snažíte se být dobří, nápomocní, rádi se vidíte jako bezpečný přístav pro ostatní a cítíte se povinni milovat všechny. Pozor, nikdo nemá jen svou světlou stránku, nelžete si do kapsy a přiznejte si, že někdy v sobě dusíte hněv. Odreagujte se, nebo vás potlačované pocity pomalu otráví.

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz