Vážená paní Kalivodová, narodila jsem se 22. 4. 1963 v 19.45 hodin. Prožila jsem si těžký rozchod s partnerem a tragický odchod sestry v roce 2006. Od té doby mi začala otékat pravá noha, vyšetření byla negativní. Za různé očistné kúry, masti, cvičení, čaje jsem utratila několik desítek tisíc, pracuji na sobě i po psychické stránce, hodně čtu i duchovní knihy, ale zatím se stav nezměnil. Moc prosím, poraďte, co můžu já sama udělat pro změnu. Děkuji a přeji vše dobré. Tamara

Dobrý den, Tamaro. Váš problém spočívá v nepřijetí životní situace, ve které se nyní nacházíte. Píšete, že jste prožila těžký rozchod s partnerem, poté tragický odchod sestry a začal problém s otékající pravou nohou.

Čtenářka Martina přišla po autonehodě o paměť a musela si svůj život prožít znovu.
Čtenářka Martina přišla po autonehodě o paměť a musela si svůj život prožít znovu.
Autor: Shutterstock.com
Pravá strana těla je současný život a budoucnost, levá strana značí minulost tohoto života i minulých inkarnací. Nechcete přijmout do svého života věci tak, jak se dějí, jste s životem v rozporu. Je pěkné, že jste se chtěla sama zbavit negací, jak zmiňujete, ale problém je trochu hlouběji, a to v duši samotné.

Naše západní medicína s tím zatím, bohužel, nic nesvede. Otok znamená zastavení. Máte se zastavit na své životní cestě a přemýšlet. Prostě jste se vydala po špatné cestě, ta cesta, po které jdete, je slepá a časem budou problémy sílit nebo se budou přidávat další. Ono se to lehce řekne „čiň!“, ale hůře se to dělá, zvláště když duše pláče. Naprosto vás chápu, ale lhát můžete všem lidem ve svém okolí, duši nikdy. Každá duše je moudrá a pro tento život si vybrala zkušenosti, které umí řešit. To je ta dobrá zpráva.

Teď se vydejme do reality, jak vám a vaší oteklé noze pomoct. Každopádně jsou u vás namožená bedra – značí to vztahy – dále průtok krve, ochablé nervy (sevření) a spousta negace, která se snaží upozornit svého majitele na bolest duše. Ptáte se mě, co můžete udělat pro změnu svého zdravotního stavu. Můžete hodně a pouze a jen vy! Napíšu vám pár rad, dám pár tipů. 


Věřte, že všechny jsou účinné. Jediné, co musíte udělat, je CHTÍT! Nezatlačujte negativní myšlenky do hloubi svého nitra, pokud máte bolest, křičte, pokud máte žal, plačte, ale nic neschovávejte, protože si tím hodně ubližujete.

Než napíšu konkrétní rady, sama zvažte, zda si na celou práci troufnete. Pokud ne, určitě bude vhodné navštívit terapeuta, který pracuje s traumaty. Pokud byste se rozhodla pro tuto alternativu, doporučím vám regresi, kraniosakrální terapii nebo kineziologii.

Má doporučení jsou v zásadě dvě:

1) Vezměte si bílou svíčku, může být malá čajová, ztište telefon, vypněte TV, klidně si dejte skleničku vína nebo kávu. Nekřižte nohy ani ruce, seďte klidně. Zapalte svíčku a dívejte se na plamen, který se po chvíli začne chvět a natahovat se. Nemusíte mluvit, protože slova zdržují myšlenky při té práci, kterou nyní máte. Komunikujte pouze mentálně, nejdříve se svým bývalým partnerem.

Zavolejte si otisk jeho duše a promluvte s ním ve třech bodech, ty jsou důležité: přivítání – vzpomeňte si na příjemný zážitek a popište ho svými slovy, akce – řešení – popište mu zde vše, co vás trápilo, jak moc vás rozchod bolel, řekněte mu zde vše to, co vás tíží, poté třetí, poslední bod – přijměte ho takového, jaký je, odpusťte mu a jeho požádejte, aby on odpustil vám, pokud jste ho někdy něčím ranila, ublížila mu, byť to bylo neúmyslně. Budou se vám kutálet slzy po tváři, ale určitě to zvládnete. To samé udělejte se sestrou, v jiný den či večer. Hodně se vám uleví a budete nejspíš unavená.

Než půjdete spát, zapalte si cca na 15 až 20 minut červenou svíčku (musí mít i červený vosk, ne jen potah), to je pozitivní energie. Až se ráno probudíte, uvidíte, že svět bude hned krásnější, lehčí – pocity se jen těžko vkládají do slov.

2) Kupte si pelyňkovou nekouřící moxu a nohu moxujte v místech, kde je otok, a to každý druhý den. Jak postupovat? Moxu zapálíte nad plamenem, připravíte si dva hrnečky – první bude na občasné odklepávání popela, druhý bude naplněný do půli solí – tam po své terapii moxu zabodnete a necháte ji zchladnout, poté ji kdykoliv znova použijete. Otok bude ustupovat a budete se cítit lépe a lépe. Držím pěsti!

Odpověď poselstvím afirmačních karet POHLEDY DO DUŠE směrem k otázce:

PROSÍM, ABY VŠECHNY NEGATIVNÍ MYŠLENKY Z MÉHO ŽIVOTA ODEŠLY. CÍTÍM SE SKVĚLE, JSEM UVOLNĚNÁ. MÁ VNITŘNÍ NESPOKOJENOST JE PRYČ. PŘIJÍMÁM ŽIVOT TAKOVÝ, JAKÝ JE, EMOCE NEŘÍDÍ MŮJ ŽIVOT. MÁM ŽIVOT RÁDA.

Pokud potřebujete konzultaci kartářky, můžete Evu Kalivodovou kontaktovat i na jejím e-mailu info@kridlaandelska.cz