Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jste pondělník, nebo nedělníček? Den, kdy jste se narodili, ovlivňuje vaši povahu

/
  • Kdy je nejlepší se narodit?
    Kdy je nejlepší se narodit? (profimedia.cz)
    15. prosince 2015 ● 06:00

    Dny v týdnu se od sebe hodně liší. Některé milujeme, jiné, jako třeba pondělí, nás trochu děsí. A co Škaredá středa? Co vám dal do vínku den, kdy jste se narodili?

  • 1.

    Pondělí

    Pondělku vládne Měsíc a lidé, kteří se narodili v pondělí, bývají citliví, pečovatelští, pohlední, kladou si vysoké cíle a rádi by „zachránili svět“.  Mají umělecké sklony, zejména básnické, ne vždycky však k tomu odpovídající talent.

    Bohužel však občas přecení své síly, spřádají nereálné plány a nejsou dost tvrdí a odolní, aby je prosadili. Mají sklon k depresím.

  • 2.

    Úterý

    Úterku vládne Mars a ti, kdo se narodili pod jeho vládou, jsou stateční, energičtí, ale taky divocí a popudliví. Jsou to bojovníci, ale špatní diplomaté. Ve vyhrocených chvílích by si měli dát pozor na jazyk.
    Mají smysl pro spravedlnost, ale občas vylévají s vaničkou i dítě a mají sklon k zbrklým řešením. 
     

  • 3.

    Středa

    Středa je den Merkuru a ti, kdo se narodili ve středu, jsou komunikativní, šikovní obchodníci. Mají dobrou náladu, jsou bystří, veselí, zvídaví, dobří vyjednávači a diplomaté, ale mohou být tak trochu nepoctiví.
    Pokud propadnou „temné síle“, svůj jazyk dokážou použít i k pomluvám, výmluvám a podvodům.

  • 4.

    Čtvrtek

    Čtvrtečníci se narodili pod vládou Jupitera (ale také Donara), tedy božských vládců. Bývají sebevědomí, přátelští, ale i výstřední. Mají smysl pro spravedlnost, jsou čestní a velkorysí, bohužel taky sebestřední a marniví.
    Mohou to být trochu snobi, špatně snášejí kritiku a neúspěch. Pak ze svých výšin sestoupí a hádají se docela přízemně. 

  • 5.

    Pátek

    Pátek je den Venušanů a Venušanek. Jsou to lidé inteligentní, společenští, s velkým kouzlem osobnosti, laskaví a soucitní. Mají umělecké sklony a velkou touhu uspět.
    Pro to, aby dosáhli úspěchu, mohou být i manipulativní. Jsou ovšem taky marniví, ješitní, nepořádní a líní.

  • 6.

    Sobota

    Sobotníkům vládne vážný a pochmurný Saturn. Jsou to praktičtí vytrvalci, zamlklí koumáci, trpěliví a pesimističtí. Uznávají jen to, čeho dosáhli vlastním úsilím, a veškerá lehkovážnost je jim cizí. 
    Mají smysl pro pořádek a mohou to být otravní pedanti, mohou být šetrní, podezřívaví a přehnaně kritičtí, ovšem jsou to také pilíře, které nesloží ani nepřízeň osudu.

  • 7.

    Neděle

    Neděle patří Slunci a nedělníci jsou optimisté, tvůrčí, nadaní, přátelští a štědří, pokud jde všechno dobře. Hýří nápady. 
    Mají velké ambice, bohužel někdy bez ohledu na schopnosti. Mohou se stát štědrými mecenáši, bohužel ale také egoisty, kteří si myslí, že nad ně není. Odvrácenou tvář Štěstěny snášejí těžko.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz