666

Číslo šelmy je název konceptu, zmiňovaného v knize Zjevení svatého Jana Nového zákona, podle něhož je určité konkrétní číslo charakteristickým označením Antikrista. Většina rukopisů uvádí v této souvislosti číslo 666.
„To je třeba pochopit: kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy. To číslo označuje člověka, a je to číslo šest set šedesát šest.“
Číslo je považováno za zlověstné znamení.

Numeroložka Lenka Suchardová o smrti Ivana Jonáka

U Jonáka hrály v současnosti prioritu dvě čísla, a to šestky a devítky.  Šestka se projevovala ve zhoršujícím se trávení, zejména slinivky, jater, krevního oběhu a imunity. Od září šel stav postupně dolů, leden byl nejzranitelnější. 

Od loňského března přišla na řadu silná devítka, která ukončuje jakousi etapu, po které nastává etapa nová, a měla by být čistější. Od prosince 2015 další devítka a v únoru přibyly další dvě devítky.

V den úmrtí se přidalo dalších 5 šestek a dvě devítky. Kumulace těchto čísel způsobuje oslabování životních sil, dohořívání energetické svíčky.

Astrolog Raven Argoni

Podle data narození 7. 3. 56 ovlivňovali Ivanův život Slunce v Rybách, Merkur ve Vodnáři Mars a Měsíc plus Černá Luna v Kozorohu (leží v kvadrátu k Vahám), Saturn ve Střelci, takže měl skoro naplánované, že bude mít v současné době nějaké životní mínus nebo krizi.

Tranzitní Saturn je ve Střelci, stejně jako nativní Saturn, to nevěstí nic dobrého, v Kozorohu se pomalu setkává nativní Měsíc s nativní Černou Lunou, je v podobné pozici, která je právě nyní ve Vahách (Měsíc - Černá Luna), nat. Mars je rovněž v Kozorohu, princip síly, zdraví a schopnosti přežít, takže by se dalo říct, že podle horoskopu se dala očekávat krize.

Pokud by tato krize byla ve spojení s cukrem a vápníkem, znamenala by to dost velký problém.

Smrt se věštit přesně nedá, všechno se dá přežít, jak naznačuje i nově zaváděný systém EET - ale v horoskopu pozor na spojení Měsíc - Černá Luna, kvadratury nativní ČL a tranzitní ČL, popřípadě spojení nat. a tranz. Saturn nebo Saturn s ČL, to může člověk snadno přijít i o život, ale většinou se přichází o práci, i když práce a život spolu dost souvisí.

Z numerologického hlediska je zajímavé to číslo 666, podle symboliky je to číslo člověka, někdy se o něm mluví jako o čísle ďábla, většinou to znamená, že se něco zajímavého stane, nic víc.

Jednou mě vyšla u pokladny v Bille cifra 666 Kč, tak to ve frontě za mnou zašumělo, ale to bylo asi tak všechno, protože vždy záleží i na ostatních konstelacích a na celkové situaci.

Pan Jonák to zřejmě o sobě věděl, že tzv. na konci kariéry a životních sil (dluhy a nemožnost pokračovat v podnikání), takže bych to možná částečně chápal i jako nevyhýbání se sebevražedným a sebedestruktivním tendencím.