Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Magická moc drahých kamenů: Který vás zbaví starostí, nemoci nebo vás ochrání?

/
  • (Shutterstock)
    18. listopadu 2016 ● 06:00

    Drahé kameny jsou nejen cenné, ale taky krásné. A už tisíce let dodávají pocit klidu, zbavují hněvu, a dokážou dokonce i uzdravit z nejrůznějších nemocí. 

  • 1.

    Kameny vám dodají spoustu energie

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Když se energie krystalu spojí s tou vaší, brzy ucítíte, jak to kolem vás jiskří a jak se všechno začne měnit k lepšímu. Nezapomínejte ale na to, že kameny nejen vyzařují energii, ale taky pohlcují. Vždy tedy kámen nejprve očistěte – třeba tak, že ho dáte do sklenice s vodou, do které přidáte lžíci soli. Vodu s kamenem a solí zamíchejte a sklenici nechte přes noc venku (třeba na balkoně nebo zahradě). Působení drahých kamenů je široké a dá se použít kdekoli. Obecně lze říct, že jde o ochranné a léčivé talismany, které můžou změnit váš život jakýmkoli směrem. Záleží jen na vás.

  • 2.

    Proti agresivitě

    Hematit
    Hematit
    Autor: Shutterstock

    Zdá se vám, že je někdo ve vaší blízkosti (nebo i vy sami) agresivní a útočný? Noste stále u sebe, ideálně blízko srdce, krevel (hematit). Agresivita by se měla minimalizovat nebo zmizet zcela.

  • 3.

    Nadměrné pití alkoholu nebo kouření

    Ametyst
    Ametyst
    Autor: profimedia.cz

    Máte dojem, že to přeháníte s alkoholem? Na jeden celý den zakopejte do země ametyst, tím ho očistíte. Pak tenhle kámen noste pořád u sebe. Každý den si říkejte, že nemáte rádi alkohol, a časem ho opravdu přestanete pít. Ametyst podobně působí i proti jiným závislostem – třeba kouření.

     

  • 4.

    Astma a dýchací potíže

    růženín
    růženín
    Autor: Kameny na focení zapůjčila ezoterická prodejna Modrá brána, Zborovská 1, Praha 5

    Máte časté záněty průdušek nebo dokonce astma? Pak s sebou neustále noste růženín nebo si ho můžete dát i pod polštář. Brzy se vám uleví.

     

  • 5.

    Bolesti hlavy a migréna

    Hematit
    Hematit
    Autor: Shutterstock

    Trpíte často bolestí hlavy kvůli stresu, který zažíváte? Pak noste náhrdelník z hematitu. Opět platí, nezapomeňte ho nejprve vyčistit!

     

     

  • 6.

    Získání energie

    stříbro
    stříbro
    Autor: Shutterstock

    Chybí vám elán a potřebujete dodat palivo v podobě nové energie? Pak noste co nejvíc stříbrných šperků. Stříbro vede energii a hodně vám jí dodá.

  • 7.

    Dostatek peněz a finanční stabilita

    3075903:gallery:true:true

    Chcete si udržet v peněžence (a na účtu) dostatek financí? Noste s sebou opály nebo si dejte do peněženky krevel.

  • 8.

    Zbavení se problémů

    akvamarín
    akvamarín
    Autor: Kameny na focení zapůjčila ezoterická prodejna Modrá brána, Zborovská 1, Praha 5

    Je vaše mysl plná myšlenek na nejrůznější trable a problémy? Vezměte si do rukou akvamarín. Přitom si představujte, že je vaše mysl čistá a jasná, že problémy odletěly pryč a absolutně nic vás netrápí.

  • 9.

    Klidný domov bez hádek

    3075898:gallery:true:true

    Kdo by nechtěl, aby se u vás doma nekřičelo, nediskutovalo a nehádalo. Jaký kámen vám v tom pomůže? Růženín a ametyst. Pro dobrý tok energie dejte kameny na místo, kde se rodina schází nejčastěji.

     

  • 10.

    Návrat naděje

    citrín
    citrín
    Autor: Kameny na focení zapůjčila ezoterická prodejna Modrá brána, Zborovská 1, Praha 5

    Máte pocit, že naděje zmizela a už se nikdy nevrátí? Vezměte si citrín a noste ho v peněžence. Nejdříve ho ale očistěte kapkou bergamotové silice, je to olej štěstí a spokojenosti.

  • 11.

    Prevence před nehodami a neštěstím

    karneol
    karneol
    Autor: Shutterstock

    Nejlepší kámen, který vás ochrání, je karneol. Opláchněte ho dešťovou vodou, pak ho vezměte do obou rukou a představujte si, kde nejvíce potřebujete ochranu. Pak ho noste stále při sobě.

  • 12.

    Kámen podporující plodnost

    Čevený jaspis
    Čevený jaspis
    Autor: Shutterstock

    Toužíte otěhotnět a nejde to? Noste u sebe neustále tygří oko, karneol nebo červený jaspis. A aby bylo vaše těhotenství bezproblémové, můžete si dát do podprsenky howlit.

  • 13.

    Zvýšení sebevědomí

    Onyx
    Onyx
    Autor: Shutterstock

    Potřebujete zvýšit sebedůvěru? Očistěte onyx, nechte ho hodinu na slunci. Pak ještě horký ho vezměte do ruky a představujte si, jak jste silní a jak moc si věříte.

  • 14.

    Kámen na nespavost

    Ametyst
    Ametyst
    Autor: Shutterstock

    Nemůžete usnout nebo se často budíte? Pod polštář si dejte do ponožky ametyst s kapkou levandulového éterického oleje. Budete pak spát celou noc.

  • 15.

    Stres

    Měsíční kámen
    Měsíční kámen
    Autor: Shutterstock

    Trpíte často stresem a nevíte, kam dřív? Nejlepším pomocníkem proti stresu je měsíční kámen, který byste měli nosit ve dne v noci celý týden na krku. Stres pak odejde. Když by se vrátil, postup zopakujte.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz