Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Test osobnosti: Most, který si vyberete, odhalí vaši budoucnost

/
  • Mosty spojují, v tom je jejich kouzlo.
    Mosty spojují, v tom je jejich kouzlo. (archiv)
    24. listopadu 2016 ● 12:30

    Mosty v sobě mají zvláštní symboliku a kouzlo, spojují břehy, lidi, a také minulost s budoucností. Jaká je ta vaše?

  • 1.

    1.

    Autor: archiv

     

    Budoucnosti se nebojíte, věříte, že dokážete případné problémy zvládnout a že každá situace má řešení. Umíte relaxovat, ale neodříkáte se ani dobrodružství. I na cestě zalité sluncem mohou ale číhat nebezpečí a je lepší být připraven.

  • 2.

    2.

    Autor: archiv

     

    Často vás přepadne nostalgie, nebo utečete do vzpomínek a snů. Realitě jste schopni čelit, a také to děláte, ale někdy jen s nechutí. Jste skeptik, vaše sklenice je spíš poloprázdná, a rádi jste považováni za dekadentní filozofy. Život se vaří jinde, než ve fantasii a mohl by vám proklouznout mezi prsty.

  • 3.

    3.

    Autor: archiv

     

    Máte rádi tajemství, smířili jste se s tím, že život není vždycky perfektní, ale přesto jste zvědaví, co vás za dalším rohem čeká. Jste tak trochu chaotici, ale máte kuráž. Někdy je toho zmatku ale kolem vás trochu moc


  • 4.

    4.

    Autor: archiv

     

    Máte rádi své prověřené jistoty, k experimentům saháte jen neradi a z donucení a tohle optikou posuzujete i ostatní. Někdy tím můžete být pěkně protivní, i když máte dobré srdce. Dejte si pozor, aby se z vás nestaly nepříjemné konzervy.

  • 5.

    5.

    Autor: archiv

     

    Dáváte přednost pohodlnému životu, rádi se obklopujete hezkými věcmi, příjemnými lidmi, ale to neznamená, že nejste pro své cíle ochotni bojovat.  Rádi se však držíte v mezích daných slušným chováním a od ostatních požadujete totéž. Někdy je ale prostě třeba bojovat bez rukavic.

  • 6.

    6.

    Autor: archiv

     

    Nečekáte, že věci půjdou snadno a umíte se radovat i z překážek. Jste prostě společník do nepohody, užijete si adrenalin a největší uspokojení máte z překonávání nesnází. Na své kvality jste náležitě pyšní. Musíte si ale uvědomit, že to, že ne každý má stejné hodnoty jako vy, z něj nedělá horšího člověka. 

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz