Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zdraví a vztahy podle numerologie v roce 2018

/
  • numeroložka Lenka Lippertová Suchardová
    numeroložka Lenka Lippertová Suchardová (archiv Blesku)
    22. ledna 2018 ● 10:00

    Dvojkový rok přinese spolupráci, sdílení, ale také touhu po uskutečnění snů. Jak dosáhnout úspěchu? Nikým nemanipulujte a nebuďte na nikom závislí.  Rovnováha je heslem roku, říká numeroložka Lenka Suchardová

  • 1.

    Vztahy

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    V průběhu tohoto roku upřednostňujeme přátelskou atmosféru, citlivěji vnímáme naladění ostatních, jsme chápavější, účastnější, toužíme spolupracovat a též se s někým blízkým podělit o své pocity i každodenní zážitky, které považujeme za důležité.

    Případné nesnáze se dají řešit domluvou, kompromisem, ochotou, taktností a laskavostí. Součtová dvojka nechce být sama, svým jemným a nevtíravým osobním kouzlem touží najít spřízněnou duši, proto se celý rok hodí k seznamování, zamilování se i ke sňatkům.

    Letošek ovšem bude zkouškou i pro dlouhodobé vztahy.  Možná nám ve vztahu dlouhodobě něco schází.  Pak budeme na vážkách, co dělat, zůstat nebo odejít.

    Vytváříme si jakýsi snový svět a toužebně očekáváme, že bez našeho přičinění se ocitneme v pohádce. Je potřeba sestoupit zpátky na zem a vidět vše reálně a prakticky.

    Pokud nám na vztahu ještě záleží, tak si s partnerem o všem promluvte, nebo mu to napište.  Pak si utvoříme v klidu svůj názor a z toho budou vycházet další kroky a budoucí fungování v partnerství a rodině.

    Nevyhledávejte samotu, ochuzujete se tím o přínosné kontakty.

    Rok 2018 si zakládá na vztazích. Přitahují se takoví lidé, kteří mají podobné naladění, mají si o čem povídat, sdílejí své zájmy, pocity, zkušenosti, víru apod.

    Protože je však také součtová dvojka snadno ovlivnitelná, neměli bychom zapomínat na to, jací opravdu jsme a nenechat si namluvit něco, co nám není vlastní. Pokud se takto budeme chovat a vlastně se nuceně přemáhat být někým jiným a zalíbit se, ztrácíme sebe sami a spějeme dříve či později do role oběti.

    Protože jsme si velmi vědomi svého vlastního vyzařování a též výrazně vnímáme magnetismus druhých, tak neváhejme a oslovme někoho, kdo je nám svým nábojem sympatický.

     Nebudeme-li do takového vztahu již od začátku vkládat naivní či přehnané očekávání, získáme spolehlivého přítele nebo člověka, který nám předá mnoho inspirujícího a povzbudivého.

    Čekají nás tedy krásné příležitosti a spoustu zážitků s novými lidmi

  • 2.

    Zdraví

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

     

    Rok 2018 se svou součtovou dvojkou nás vrací zpátky v čase a dělá z nás opět děti. A co takové dítě potřebuje? Ukojit základní potřeby potravy, pití, spánku, bezpečí. Jestliže má vše z toho, co potřebuje, pak je dítě zdravé, prospívá, spokojeně se tváří a usmívá.

    Teď přichází doba, kdy máme přehodnotit naše aktuální postavení a potřeby. Co vše se změnilo? Určitě věk, možná působiště, práce, rodina, zasáhly nějaké životní události apod. Jsme jiní.

     

    Soustředíme-li se na nejzákladnější potřeby našeho vlastního těla, začne daleko intenzivněji pracovat cit a intuice.

     

    Může jít nejen o způsob stravování, ale i o nesprávném rozvrhu dne, o styku s lidmi, kteří nám škodí, či o práci,  která už pro nás není vhodná.

     

    Dáme-li na svá citlivá upozornění, budeme pak mít dost energie. Bude se nám dařit, najdeme spoustu možností, jak si vylepšit život a sami sebe s novými vědomostmi, s odlišnými chutěmi, image… Každý den vítejme s nadějí, že se zase lépe poznáme.

     

    Pokud se však necháme ovlivnit negativní stránkou dvojky, pak se stáváme silně nerozhodní, nervózní, závislí, hádaví, jedovatí, sarkastičtí, urážliví, zahořklí, obviňujeme ostatní za svůj tíživý stav, snažíme se víc manipulovat a emocionálně vydírat a nebo jsme v apatii.



    Jenže pak nám může být o to víc fyzicky špatně. Mnoho lidí se v této vibraci stává závislými, ať už na drogách, lidech, nebo věcech.

    Naučme se v tomto roce odpočívat. Buď si sami uvědomíme, že jsme to někde přetáhli a potřebujeme se zregenerovat a uložíme sebe sami do „dětské postýlky“.



     Postýlkou může být myšlena jakákoli relaxace, spánek, ale i procházka, umělecký prožitek, fyzická práce jako odreagování od duševní činnosti apod.



    Druhá varianta je, že si „dětskou postýlku“ dobrovolně nedovolíme, ale žádá-li to naše tělo i zahlcenost vnějších událostí, pak se uložíme do „postele nemocniční“.  

     

    Udělejme vše pro to, abychom předešli fyzickému i psychickému vyčerpání, ať v zaměstnání, doma či za volantem. Důvěřujme intuici a svým pocitům, které nám vždy dokážou zjednodušit rozhodování a určit další směr.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz