"Malý princ bude stále nabitý energií, kterou nebude snadné usměrnit, natož vypnout, takže dá zabrat všem v jeho nejbližším okolí. Kombinace data a hodiny narození mu dodává velkou sílu a moc, občas však dojde k neklidu, přetlakům nebo naopak k přecitlivělosti," říká numeroložka Lenka Suchardová.

Po celý život ho bude provázet nutkání číst, studovat a bádat v té sféře, která pro něj bude v tu dobu aktuální, ale vyhýbat se nebude ani duchovním záležitostem. Často bude vnímat jakési spojení s některým z již nežijích členů rodiny. Možná si přenese i fyzickou podobou, zálibu či pracovní aktivitu.

Budou ho milovat jako Dianu

Bude velmi nadaný, podnikavý s nadšením pro pokrok a změnu, ve vyjadřování diplomaticky přímočarý a neovlivnitelný společenskými, politickými či náboženskými zvyklostmi. Všechny tyto vlastnosti, jako by zdědil po své babičce, princezně Dianě, kterou právě pro její soucit miloval celý svět.
Výzvou pro něj bude řešení problémů druhých, se schopností vyslechnout si myšlenky, potíže, nápady či potřeby ostatních, popovídat si o čemkoli a zacházet až do neuvěřitelných detailů.

Bude sice, stejně jako Diana, velmi svobodomyslný, někdy komplikovaný a nevyzpytatelný, ale to vše mu bude odpuštěno díky jeho charismatickému vyzařování, okouzlujícímu důvtipu se smyslem pro humor až náznaky satiry. Toto je však záruka úspěšného jednání s lidmi ze všech společenských vrstev i různých kultur.

Bude mít velký politický vliv

"Princ bude mít hluboké sociální cítění a velkou míru empatie," říká astrolog Raven Argoni. Zcela určitě se mu dostane právnického vzdělání a dosáhne též výborných výsledků ve sportu. Planetární konstelace, pod kterou se narodi, z něj už nyní dělá budoucího reformátora.

Díky Slunci na začátku Býka bude mít celý život velký politický vliv, který si bude usilovně a cílevědomě budovat, díky "přicházejícímu" Uranu a vlivu Venuše na konci Býka bude schopný celý život vnímat požadavky svých "poddaných" a bude se o ně starat, jako o jednu velkou, anglicky mluvící rodinu.

Bude mít ostrý jazyk, ale přinese dobro a mír

Spojení Měsíce, Ascendentu a Měsíčního vzestupného bodu ve Lvu, dává jasně najevo, že se právě narodil někdo, kdo bude mít v politické budoucnosti klíčovou roli při realizaci ekonomických reforem umožňujících přežít v EU. Značný vliv na politiku a ekonomiku Evropy začne mít, podle klasického vyhodnocování nativních horoskopů, v prosinci 2037.

"Malý princ bude značně temperamentní děcko, a v životě občas bude váhat, zde se přiklonit na stranu intuice, nebo rozumu," říká  čarodějka Petra Alraune. Královská etiketa ho nedokáže sešněrovat, je v něm velká touha řešit věci po svém a nenechat si do ničeho mluvit, navíc ho hluboká empatie bude přibližovat různým názorovým skupinám. Občas projeví bouřlivý temperament a znám bude svým ostrým jazykem. Každopádně, tohle pondělňátko možná svým rodičům zamotá hlavu, ale může udělat hodně dobrého.

Fotogalerie
76 fotografií