Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak využít to nejlepší ze svého znamení: Štíři se musí otevřít, Ryby nepochybovat

/
  • (iStock)
    3. října 2018 ● 06:00

    Možná víte, jaké jsou vaše silné stránky, ovšem neumíte je správně využít tak, abyste dosáhli plného potenciálu. Podívejte se, co o vás říká zvěrokruh a zkuste se řídit podle něj. Převezměte kontrolu nad svými životem a přestaňte jednou provždy sabotovat sami sebe.

    Každý člověk má svoje slabé a silné stránky. Někdy ale neumíme využít ty silné a ty slabé potlačit. Co bychom měli udělat podle datumu našeho narození? Na co zapomenout a čemu dát větší energii?

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani si musí nastavit realistická očekávání. Existuje totiž svět, který je v jejich mysli, a potom svět reálný. Musíte se proto vyrovnat se skutečností, že skutečný život není tak ideální, jak jste si ho vysnili. Na všechno neexistuje řešení ani odpověď, nic nebude přesně podle toho, jak byste si přáli. To ale neznamená, že váš život nemůže být krásný a úspěšný. Jen se přestaňte dusit normami a představami.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci, vy musíte přestat toužit po tom, abyste se líbili ostatním. Kupujete si hezké oblečení, snažíte se dobře vypadat a svůj život se snažíte přizpůsobit svému okolí, abyste se cítili lépe. Možná se chvíli dobře cítíte, ale jen proto, že vás ostatní obdivují nebo vám všichni schvalují to, co děláte. Ale co vy sami, co byste skutečně chtěli? Buďte upřímnější sami k sobě.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci velmi často sabotují svůj potenciál tím, že se snaží být po ruce všem, kteří to potřebují. I když se ale domníváte, že jste úžasný přítel a partner, zkuste se naučit uklidnit vaše vnitřní svrbění, které vás nutí k tomu, abyste pořád někomu pomáhali a do někoho investovali svou energii. Buďte sami sobě tím největším přítelem a energii investujte hlavně sami do sebe.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci, vy se přestaňte zaměřovat na momentální dojmy a pocity, o nichž se domníváte, že ovlivní celý váš život. Není to tak a tyhle pocity nejsou trvalé. Nemusíte se jich bát a nemusíte na ně vůbec reagovat, jen je nechat projít kolem vás. Nebabrejte se v nich, odpojte se od nich a budete mnohem svobodnější a ve finále i úspěšnější.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi moc špatně nesou, když dojde k nějaké nepřízni osudu, protože ta v nich vyvolává pocit méněcennosti. V ten moment se cítí velmi špatně a současně se snažíte vytvořit obraz člověka, který má naději a ví, jak na to. Problémy přicházejí a zase odcházejí, nemusíte si dělat hlavu z toho, že někdo někde pronese nepředvídatelnou poznámku na vaši osobu. Nemusí vás to vyděsit ani vám to zničit život. Soustřeďte se na dobré věci a od těch špatných přejděte právě k nim.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny, chcete-li dosáhnout úspěchů, přestaňte si hrát na mučedníky. Neraďte zbytečně a nedramatizujte situace a věci, které se přihodí. Je to i pro vaše dobro. Vaše patologická potřeba starat se o to, jak ostatní přemýšlejí a jednají, se může někdy pořádně vymknout z rukou. Tím, že ostatní buzerujete, ztrácíte drahocennou energii, kterou byste mohli a měli přenášet do mnohem ušlechtilejších aktivit. Buďte humanista, ne prostředník.

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy, nedá se nic dělat, ale musíte spolknout kus hořké pravdy. Váš život nebude nikdy vypadat tak, jak jsi si vysnily. To ale neznamená, že jste selhaly. Váš život je krásný a stojí za to, abyste to ocenily. Neporovnávejte realitu s ideálem, který jste si nasadily do hlavy. Uvědomte si, že iluze je jen iluze, ne skutečnost. Naopak si řekněte, že to, co máte, je přesně to, co jste vždycky chtěli.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři, abyste využili svůj potenciál, musíte otevřít svoje srdce opravdové lásce. Vy se na ostatní díváte až moc podezíravě a se žárlivostí, to musíte změnit. Vypusťte ze svého života posedlosti, strachy, úzkosti a negativní myšlenky a otevřete konečně svoje nitro skutečným vztahům. Bohužel býváte tak moc zaneprázdněni tím, abyste dokázali, že jste hodni lásky, že zapomínáte na to úplně nejjednodušší.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci mají ve své mysli neustálý konflikt mezi tím, jak by měli žít, a tím, jak opravdu žijí. Odpojte kotvu a dovolte sami sobě prozkoumat svět a život, cestujte, vzdělávejte se, čtěte a poznávejte nové lidi. Jste největším dobrodruhem zvěrokruhu, bez ohledu na to, kde se na cestě života ocitnete. Vaše ideály naplníte jen tehdy, když jim dáte křídla a nebudete se striktně držet reality.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi, vy si musíte uvědomit, že co ve vašem životě nefunguje, to prostě a jednoduše nefunguje. Přestaňte se snažit být tím, kým nejste. Jděte svou vlastní cestou a vykašlete se na to, kudy jdou ostatní. Když něco nebude fungovat, není to pro vás ideální a zvolte si jinou cestu nebo směr.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři, jste jedno z mála znamení zvěrokruhu, o němž se dá prohlásit, že je skutečně „realista“. Abyste dosáhli opravdu největších cílů, začněte realizovat svoje nápady a postavte se realitě čelem. Vy přece moc dobře víte, co potřebujete a chcete udělat, jen musíte najít správné lidi a učinit první krok. Hlavně neseďte na židli a nepřemítejte o tom, co nejde a proč to nejde. Zvedněte se, postavte se nohama pevně na zem a začněte hned teď.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Citlivé Ryby brzdí jejich vrozená citlivost a jakási mlha, která jim podsouvá neustále negativní myšlenky. Osvoboďte svoji mysl, více si věřte a přestaňte o sobě pochybovat. Budete úspěšné, když se nebudete bát a když svou kreativitu využijete k tomu, abyste změnily svůj život a životy ostatních lidí. Vy to dokážete!

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz