Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na říjen: Kozorozi by měli zvolnit hektické tempo, Berani budou utužovat vztahy

/
  • ...
    ... (shutterstock.com)
    1. října 2018 ● 06:00

    Před pár dny nám začal podzim. Začínáme se tepleji oblékat a stromům postupně opadává barevné listí. Dny se krátí a na spoustu z nás padá pochmurná nálada. I podzim má ale své kouzlo, nebojte se a nakoukněte, co vás v říjnu čeká.

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, říjnová konstelace je přívětivá. Díky Marsu budete mít ještě více energie, než je pro vaše dravé znamení obvyklé. Největší díl obrátíte na utužení vztahů, a to jak milostných, tak i pracovních či přátelských. Překypujete dobrou náladou i sebejistotou, což může být uprostřed měsíce kritické pro manželství a dlouholeté svazky. Drahá polovička žárlí a bojí se všudypřítomné konkurence.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, hlavním tématem tohoto měsíce jsou pracovní záležitosti. Uran v nevlídném postavení k Merkuru komplikuje porozumění s nadřízeným a dokonce se odráží i na partnerském soužití. Kvadratura Marsu zase varuje před úrazy z nepozornosti i nepromyšlenou investicí. Pravdou je, že říjen není měsícem, který by vám byl zasvěcený. Nezbývá než se obrnit trpělivostí a spřádat plány na lepší zítřky.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci se po celý říjen pyšní veselou náladou i nadhledem, díky kterému zvládají stres levou zadní. Blahodárný trigon Merkuru dolévá vrchovatý pohár energie, díky které vzejdete z každé bitvy jako vítězové. Troufnete si na kariérní souboj s dravou konkurencí nebo konečně oslovíte platonickou lásku? Báječné chvíle slibuje i domácí půda. S rodinou jste jako jedna duše.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, první dekáda hlásí nepříliš příznivou konstelaci. Prskající Merkur dělá neplechu v pracovní sféře, kde houstne atmosféra a stres se zarývá pod kůži. Ani domácí půda na tom není nejlépe, konflikty hrozí ve vztahu k mužským příbuzným. Jakmile se překlopí desátý den, ucítíte změnu. Komunikace se uvolňuje a vy cítíte blažené pocity v lásce. Daří se i finančním krokům, kde se vyplácí aktivní přístup.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, ne nadarmo se říká, není každý měsíc posvícení. Tentokrát jste si hvězdnou nepřízeň vytáhli z karet vy a musíte tedy počítat s překážkovou dráhou. Nejnáročnější období nastane okolo 10. října. V rodině se přete o to, kdo je vůdcem smečky a případný konkurent vám pozici nenechá zadarmo. Na co se můžete těšit, to je podpora Slunce, které posiluje zdraví a posvítí si na tvůrčí schopnosti.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, po většinu měsíce nad vámi drží ochrannou ruku kněžka lásky, což je předzvěstí příjemného programu. Podepíše se zejména na vztazích, kde zintenzivňuje libé pocity, ale slibuje také rodinnou pohodu. Okolo 7. října můžete smést ze stolu problémy, se kterými jste si už dlouho lámali hlavu. Také Merkur pracuje ve vašich službách. Zesiluje vrozenou inteligenci a vybrousí bystré uvažování.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, váš životní elán strmě narůstá i během podzimního počasí. Navzdory krátícím se dnům hledáte stále nové možnosti, jak se zabavit nebo jak na sobě zapracovat. Za vším stojí Slunce, které vás až do 22. října dopuje pozitivní energií. Narůstající sex-appeal ocení především nezadané Váhy. Na lov vyrazte okolo 17. října, kdy se vám skutečně nedá odolat. Opatrnost se vyplatí snad jen v zaměstnání.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, jestli vám něco na startu tohoto měsíce neschází, pak je to životní drive. Díky Venuši a Merkuru se kolem vás odehrává spousta vzrušujících událostí, které vám už občas mohou jít krkem. Okolo 17. října se mějte na pozoru před třaskavou atmosférou v zaměstnání. V zaměstnání zase můžete mít pocit, že se méně schopní kolegové snaží dostat vám na kobylku. Chraňte si své profesní know-how.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, čeká vás pozitivně laděný měsíc, který se odrazí v první řadě na zdravotní stránce. Kondice stoupá a spolu s ní chuť do života. Zkoušíte novoty v milostném životě, singles se nebrání schůzkám s protějšky, kteří na první pohled nejsou jejich typ. Šance k nalezení lásky stoupá okolo 19. října. A jak si stojíte v pracovních otázkách? Fungujete jako švýcary, motivujete méně schopné kolegy.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Podzim vás nabádá k tomu, abyste zvolnili své hektické tempo. Nepodceňujte drobné náznaky únavy a zpomalte včas, než vás zastaví nevítané onemocnění. Sextil Venuše pofouká Kozorohům bolístky v oblastí lásky. Na opačné pohlaví působíte jako magnet, před nímž si nemůže být žádný protějšek jistý. Mentální schopnosti vám otevírají netušené možnosti v kariéře. Nejúspěšnější období nastává v první dekádě.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Říjen dolévá Vodnářům odvahu, o jaké se může ostatním znamením zdát. Do 22. října budete k nezastavení v pracovních i soukromých záležitostech. Pozitivní náboj k vám láká samé příjemné události. Inu ne nadarmo se říká, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Jedinou kaňkou na růžovém papíru může být nezvyklá náladovost. Projeví se hlavně vůči nadřízeným, ti ale pro takové vrtochy nemají pochopení.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, nemusíte se bát, že byste zůstaly osamělé. Venuše nad vámi po celý říjen bdí a slibuje samé potěšující okamžiky. Okolo 11. se můžete setkat se svou osudovou láskou, případně zažít nezapomenutelné chvíle v letitém partnerství. Dost možná se dočkáte něčeho, po čem vaše srdce už dlouhou dobu prahne. V zaměstnání se vydáte neprozkoumaným terénem. Vzrušení vás baví a motivuje.

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz