Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zjistěte si, jaký je nejšťastnější den podle vašeho znamení!

/
  • (iStock)
    22. května 2019 ● 06:00

    Štěstí je zvláštní věc. Někteří lidé ho nechávají na osudu, jiní věří, že každý je strůjcem svého vlastního štěstí sám. Přestože štěstí nelze nijak vědecky pozorovat či studovat, většina lidí přesně ví, jaké okamžiky v jejich životě byly šťastné. Astrologie ovlivňuje téměř každý aspekt našeho života a štěstí není výjimkou. Věděli jste, že i každé znamení zvěrokruhu má své šťastnější dny a méně šťastné?

    Znamení zvěrokruhu jsou ovládána jednou nebo více planetami – to znamená, že tyhle planety silně ovlivňují jednotlivá znamení. A podobně každému dnu v týdnu vládne nějaká konkrétní planeta. Energie onoho dne je tak silně ovlivněná planetou, která nad ním vládne. Nebylo by tedy dobré vědět, který den v týdnu je pro vás ten nejlepší? Kdy si máte naplánovat pracovní pohovor nebo kdy máte začít s novým projektem? Tento průvodce vám pomůže určit, který den má tendenci vás vystřelit nahoru a který naopak totálně zničit.

  • 1.

    Beran: Úterý

    Autor: iStock

     

    Beranům vládne planeta Mars, což je planeta, která podporuje vášeň a odhodlání. Mars vládne také úterku a dává tomuto dni silnou energii. Nejšťastnějším dnem pro Berany je tedy právě úterý, které jim umožňuje rychlejší a lepší rozhodnutí a také schopnost vykonávat úkoly a dovést je k úspěšnému dokončení. Je to taky dobrý den pro navázání nových dobrodružství, dokončení starých projektů nebo si domluvit důležité jednání, během nichž dokážete snadno říkat to, co si myslíte.

     

     

     

  • 2.

    Býk: Pátek

    Autor: iStock

     

    Býkům vládne svůdná a smyslná planeta Venuše. Ta taky vládne pátku. Pátek je slavnostní den, který má ráda spousta lidí, protože končí pracovní týden. Venuše je planeta, která podporuje pocity lásky a taky žárlivosti, což ovlivňuje radostné pocity, které energie pátku posiluje. Je to vynikající den pro Býky, kdy mohou nejen efektivně pracovat, ale taky si naplánovat extravagantní party nebo si koupit něco nového, co už dlouho hledali.

     

     

     

  • 3.

    Blíženci: Středa

    Autor: iStock

     

    Blížencům vládne planeta Merkur, což je planeta komunikace. Mars taky vládne středě, kdy budou vaše komunikační dovednosti na nejvyšší úrovni. Je to skvělý den, kdy se začne dohánět to, co se na začátku týdne nestihlo. Blíženci mají prospěch nejvíce právě ze středy, díky které jsou intelektuálně velmi zdatní, tento den by se měli věnovat písemné či verbální komunikaci, cestovat nebo veřejně vystupovat.

     

     

     

  • 4.

    Rak: Pondělí

    Autor: iStock

     

    Raci jsou citově intuitivní a starostliví. Jsou ovládáni planetou Měsíc, což je planeta, která je tajemná a snící. Měsíc vládne pondělí, dnu, který spousta lidí nemusí, protože je to první den po víkendu. Nicméně pro Raky to neplatí, pro ty jsou pondělky nejšťastnější dny v týdnu, kdy se zesilují jejich smyslové schopnosti. Je to také vynikající den, kdy můžou pracovat naplno na připravovaném úkolu a udělat něco kreativního nebo také investovat svůj čas a peníze do něčeho nového.

     

     

     

     

  • 5.

    Lev: Neděle

    Autor: iStock

     

    Lvům vládne Slunce, a jak se ví, energie Slunce je silná a teplá. Slunce vládne neděli. Je to den, kdy se vám zdá, že máte energie na rozdávání, a kdy jste vděční za každý den. Vliv nedělní energie stimuluje Lvy a povzbuzuje je k sebevyjádření. Je to taky báječný den udělat něco, co je dobrodružné, nebo se věnovat nějaké aktivitě, která postaví jejich divokou osobnost do středu pozornosti.

     

     

     

     

     

  • 6.

    Panna: Středa

    Autor: iStock

     

    Podobně jako Blíženci jsou i Panny ovládány planetou Merkur. Její energie se ale u Panen projeví více přízemně a spíše bude orientovaná pracovně. I Panny mají úspěšný den středu a je to pro ně nejplodnější den v týdnu. Díky energii středy budou Panny odpovědné a taky sociálně zdatné. Zaměřte se na komunikaci, fyzickou práci nebo cvičení, případně se věnujte „papírování“ nebo právním úkonům. Budete úspěšné.

     

     

     

  • 7.

    Váhy: Pátek

    Autor: iStock

     

    Váhy stejně jako Býci jsou ovládány planetou Venuše. Váhy jsou vzdušné znamení, takže energie Venuše se u nich projevuje intelektuálním způsobem. Venuše vládne pátku, což je den oslav a svátků. Váhy mají v tento den nejvíce energie na intenzivní práci, na získání silné rovnováhy ve všem, k čemu se postaví, a taky je to ideální den pro vytváření něčeho nového.

     

     

     

  • 8.

    Štír: Úterý

    Autor: iStock

     

    Štírům vládne Mars stejně jako Beranům. Ovšem Štír je vodní znamení, to znamená, že energie Marsu ovlivňuje Štíry trochu jinak, spíše emocionálním způsobem. Mars vládne úterku a Štíři v tento den mají vynikající příležitost, aby splnili jakýkoli úkol, který se před nimi objeví. Z energie úterka budou čerpat zejména v oblasti organizační, komunikační a inovační.

     

     

     

  • 9.

    Střelec: Čtvrtek

    Autor: iStock

     

    Střelci jsou optimistické znamení, které je ovládané Jupiterem, což je planeta shovívavosti. Jupiter je velkorysá planeta, která podporuje expanzi a pravidla. Bdí také nad čtvrtkem. Právě čtvrtek je tedy pro Střelce mimořádně šťastný den, který podporuje jeho osobnostní růst. Je to taky skvělý den pro to, aby se vykrystalizovala nějaká obchodní dohoda, pro obchodní cesty nebo práci s penězi.

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh: Sobota

    Autor: iStock

     

    Kozorozi jsou zodpovědní a tvrdě pracující lidé, které ovládá planeta Saturn. Není divu, že Kozorozi stojí taky pevně nohama na zemi. Saturn vládne sobotě, dnu, který by se mohl jevit pro mnohé lidi jako líný a pohodový. Pro Kozorohy je to den, kdy udělají nejvíc věcí a udělají to dobře. Je to taky vynikající den pro dokončení projektu, fyzickou práci či získání peněz.

     

     

     

  • 11.

    Vodnář: Sobota

    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou tradičně ovládáni Saturnem podobně jako Kozorozi. Ale jako vzdušné znamení se více projevuje intelektuálním způsobem. Vodnáři jsou přirozenými vynálezci a Saturn tuhle jejich schopnost ještě posiluje. Saturn ovládá sobotu a sobota je pro Vodnáře nejšťastnějším dnem, který podporuje úspěch a štěstí. Zkuste vymýšlet nové nápady nebo přicházejte s novými vynálezy nebo držte krok s tím, co jste už vymysleli dříve.

     

     

     

  • 12.

    Ryby: Čtvrtek

    Autor: iStock

     

    Ryby, stejně jako Střelci, jsou ovládány planetou Jupiter. Jejich nejšťastnějším dnem je tedy čtvrtek, kterému Jupiter vládne. Ryby jsou přemýšlivé a rády sní, takže pokud chtějí svoje sny převést ve skutečnost, měly by k tomu využít právě energii čtvrtku. Čtvrtek jim dodá sebevědomí a spojí je s jejich vnitřní moudrostí. Je to taky báječný den, aby vysadily bylinky nebo napsaly báseň.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz