Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ravenův magický horoskop na červen

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    4. června 2019 ● 11:11

    Červen se na většinu znamení přívětivě usměje... jen jeho obvyklí miláčci Lvi budou muset sáhnout do svědomí. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Celkově se budoui Berani v červnu 2019 cítit jako lehce zapomenuté existence. Přesto že budou v práci úspěšní a nezdolní, zdraví jim bude sloužit a přátelské vztahy s nimi si bude každý pochvalovat, nebudou budit tolik pozornosti jako většina ostatních znamení. Jedno slovo bude plně vystihovat červnové Beraní osudy - Nenápadnost.

     

    Je možné, že u mnoha Beranů budou usínat i původně docela vášnivé vztahy a stejně tak se u celé řady Beranů, neboli Skopců budou muset řešit lehčí či těžší vztahové krize, ale to se vše bude "narovnávat" po 25. červnu. Čekejte, že se vám ozve někdo, koho jste měli rádi a kdo najednou zmizel z vašeho života a mohl vám i poměrně dost chybět. Dobré nápady přijdou v oblasti podnikání a samostatné práce, příjmy se budou během června pomalu, ale jistě zvedat.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Prvních deset červnových dnů mohou Býci s výhodou věnovat vztahům, ať už se bude jednat o rekonstrukci narušené vztahové komunikace, do čehož patří i ponorková nemoc nebo o budování nového vztahu, i kdyby šlo o krkolomnější kombinace, například vzplanutí lásky mezi majitelem fabriky Skálou a sličnou prodavačkou květin na rohu ulice, u níž by průmyslník začal kupovat květiny pro svou manželku.

     

    V první třetině června budou Amorovy šípy mířit především na Býky, ale v druhé a třetí třetině června už budou Býci řešit úplně jiné věci, jako například stěhování, oprava plotu nebo bytu či domu, popřípadě změnu práce nebo ukončení školy.  Zdraví bude bez komplikací - průměrný Býk bude mít tolik energie a v druhé polovině června i času, že bude schopný pomáhat celé armádě lidí, kteří pomoc budou potřebovat. Býky bude charakterizovat jediné slovo - Samaritán.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Hned na začátku června, 3.6.19 se přímo uprostřed Blíženců odehrává Nov, za laskavé asistence Merkura a Blíženci pohlédnou do rozzářené tváře samotné Štěstěny, to znamená, že obdrží nějakou odměnu, dárek, dar nebo peníze, mohou také dostat v práci přidáno či se víceméně nečekaně stanou majiteli zajímavého hmotného statku. T

     

    o vše ale bude vyváženo nepříliš dobrou situací v rovině vztahové. Kdyby ty nešťastné vztahy nebyly, byli by Blíženci celkem spokojení, i když objektivně viděno se jim nic až tak hrůzného nestane, u některých Blíženců zavládne tichá domácnost, u jiných dočasné přespávání v obýváku na plesnivém gauči, ale může dojít i ke svižnému rozchodu. Nicméně, nic se nejí tak horké, jak se to uvaří, lidí s azbestovými úsměvy je poměrně málo, takže brzy přijde vítaná změna, kterou můžeme očekávat po 9. červnu, kdy se do Blíženců nenápadně vkrade Venuše, přinášející pohodu, klid, harmonii a smíření. Charakterizovat osudy Blíženců v červnu lze slovem Chaos.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Osudové výhody, splněná přání a šťastné náhody, tak by se dal ve stručnosti charakterizovat letošní červen vzhledem k Rakům. Hned na začátku června se v Raku scházejí Mars, Merkur, Měsíc a Měsíční vzestupný uzel, což je výborná konstelace pro všechny Raky, kteří jsou aktivní, tvůrčí a mají do budoucnosti proveditelné podnikatelské plány a úmysly.

     

    Krásnější startovní čáru na cestě k samostatné práci by nedokázal nakreslit ani oblíbený národní umělec. V partnerství Raků se toho moc nestane, pokud se něco zajímavého odehraje, tak to bude spíše konstruktivního charakteru a povede to k větší račí spokojenosti. Zdraví bude sloužit, tady hrozí jenom jedno - možné přepracování nebo zbytečné přepínání sil. Zajímavé a užitečné náhody se budou odehrávat mezi 20. a 26. červnem. Jedním slovem na Raky v červnu čeká "Štěstí".

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na začátku června se budou Lvů zmocňovat mírně nostalgické nálady, na mysl se jim budou vnucovat vzpomínky, co všechno udělali v minulých letech dobře a co špatně a může se v lehce negativním slova smyslu ozvat i pasivní pohybový aparát, zabolí páteř, záda, klouby, výhodnější bude naplánovat si spíše odpočinek než třífázový trénink. Z hlediska celkového životního štěstí se ale na druhou stranu podaří prakticky všechno, co čeho se Lvi v pracovním nadšení pustí a to platí zvláště pro Lvy umělce, malíře a hudebníky.

     

    Lvi - řemeslníci budou mít možnost projevit svou úžasnou manuální šikovnost a upevnit si tak pracovní pozici, i kdyby zrovna někde právě nastoupili na nové místo. Vztahová rovina vypadá stabilně, možnost menší vztahové krize se objevuje hlavně ve vztazích s Blíženci a s Rybami. Jedním slovem charakterizovaný průběh června pro Lvy, zní Aktivita.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Od samého začátku června budou Panny cítit, že se v jejich životě má odehrát něco velkého. Může se to týkat či dotýkat jak roviny partnerské, navázání nového zajímavého sexuálního kontaktu, popřípadě ukončení dlouhodobě nefunkčního partnerství, tak i roviny pracovní - změna práce či zaměstnání nebo kariérový postup.

     

    Práceschopnost a zdraví budou v pohodě, neměly by nastat ani žádné osudové chybičky jako jsou úrazy a nehody. Pokud budete chtít cokoliv projednávat, co se týká businessu nebo práce jako osoba samostatně výdělečně činná, bude k tomu lepší druhá polovina června. Na začátku června se snadněji při obchodním jednání dopustíte menší či větší nepozornosti, která by mohla mít fatální následky. Vlastnost, která se pro vás ukáže být přímo nejdůležitější, se nazývá Trpělivost.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V případě Vah můžeme směle mluvit o červnové rovnováze mezi minulostí, současností a budoucností, jinými slovy, je pravděpodobné, že moc nového se toho neodehraje. Klid a stabilita jsou samozřejmě dobré, pokud se i v květnu dařilo dobře. Jinými slovy bude všechno fungovat podobně jako tomu bylo nedávno a všechno pojede ve vyježděných kolejích.

     

    Trochu se zlepší pracovní a obchodní vztahy, stabilizuje se zdraví, zvláště pokud během května sem tam něco zazlobilo. Je poměrně dost pravděpodobné, že Váhy zažijí veselé a milé překvapení v partnerství, buď dostanou nečekaný dárek, popřípadě je překvapí osvěžující výlet do přírody s partnerem, který na ně od začátku roku neměl čas. Pozor ale na vztahy s Blíženci a s Rybami, tady by to zřejmě nijak zvlášť nefungovalo, ani kdyby se obě strany na čemkoliv gentlemansky dohodly. To, co budou Váhy potřebovat v červnu nejvíc je oboustranná Důvěra.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Po celý červen budou mít Štíři podvědomé nutkání někoho poslouchat, popřípadě budou někomu podléhat a i když si budou namlouvat, že tomu tak není, tak budou vzhledem k ostatním automaticky zaujímat spíše submisivní roli.

     

    Bohužel to platí i pro oblast obchodu, podnikání a vkládání těžce vydřených peněz do neprůhledných fondů a obchodních aktivit, při nichž se budou zvlčilí dominantní burzovní rejdaři snažit vyždímat z méně znalých a méně rozhodných jedinců jakýkoliv majetek, aby se zhodnocoval ve jménu společného zisku. Což sice zní dobře, ale zrovna v červnu je to vzhledem ke Štírům holý nesmysl, nejsou na to dobré konstelace. To už by bylo lepší, kdyby se pilní Štíři vrhli na prodej párků v rohlíku a rozteklé zmrzliny. Ani v partnerskié oblasti se Štíři nebudou projevovat jako nepřekonatelní hrdinové, spíše se budou snažit přizpůsobit, nezlobit a nedělat potíže. Heslo Štírů na červen zní "Nehádat se".

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Všechno se vyřeší za nás, nemusíme se o nic starat, tak nějak bude uvažovat většina Střelců, protože jsou pod vlivem planety štěstí Jupitera. Je sice pravda, že si žádný ze Střelců nebude připouštět zbytečné obavy z čehokoliv, ale na druhou stranu je silně pravděpodobné, že právě Střelci toho v životě a v červnu 2019 moc nevyřeší.

     

    Pokud se budou nacházet v souhlasícím kolektivu, budou mít mnoho nápadů a plánů do budoucnosti, může jít o partnerství, o tréning ve jménu jakéhokoliv sportu, o podnikání nebo o pracovní postup, se skleničkou v ruce budou směle budovat odvážně klenuté mosty, po nichž se, podle svých představ, dostanou na druhou stranu smutného údolí na cestu ke šťastné budoucnosti, ale ve většině případů se ukáže, že plány nebyly přesné nebo jim něco málo chybělo k dotažení či doladění. Pokud nebudou zrovna sedět na soudku se střelným prachem v hořícím skladu, tak jejich heslo bude znít - Neřeším.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Málokteré znamení se bude letos v červnu projevovat pilněji a svědomitěji, než právě Kozoroh. Posilováni přítomností retrográdního Saturnu, retrográdního Pluta a retrográdního Měsíčního sestupného uzlu, budou se Kozorozi snažit hlavně v pracovní rovině dát do vzorného pořádku vše, co v nedávné minulosti vzhledem k nedostatku času a k bohatému dostatku ostatních úkolů tak trochu zameškali. Partnerské vztahy se ve své většině ukazují jako užitečné a trvalé, to znamená, že málokterý Kozoroh bude nevěrný svému partnerovi nebo své partnerce, spíše se bude snažit domluvit se na spolupráci. V polovině června se dostaví takzvané období inspirace, je tedy možné očekávat nové pracovní nápady, popřípadě i podnikatelské nápady, které by mohly v mnoha případech vyústit v poměrně strmou cestu vzhůru za slávou a bohatstvím. Ať už se Kozorozi budou v červnu snažit o cokoliv, jejich heraldickým heslem je Vítězství.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červnová cesta Vodnáře ke slávě a k úspěchu, je cestou tichého, nenápadného lovce, který kmitá po lese, klade léčky, buduje pasti a kontroluje jejich obsah. Je pravděpodobné, že Vodnáři budou mít v červnu o mnoho bohatší společenský život, než tomu bylo v květnu.

     

    Budou shánět konexe, nové známosti, nová obchodní spojení a budou hledat nové tržní možnosti, aby mohli co nejrychleji něco nabídnout a prodat. Vodnáři si více než kterékoliv jiné znamení budou uvědomovat, že současný svět roste do krásy jen díky reklamě a zpracování informací. Jak jsem již kdysi naznačil a později to řekl naplno, žijeme v době, kdy "být nejlepším nestačí", to všechno si Vodnáři budou uvědomovat víc než ostatní znamení a budou z toho těžit. Život a osud, který je založený na budování nabídky a poptávky, může mít jedno heslo a jeden pohled na svět - Všechno je obchod!

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Po celý červen mohou být Ryby lehce načuřené, protože teď je už v jejich znamení naprosto přesvědčivě Černá Luna a hned zkraje června se v Rybách objevuje perfektní T-kvadratura, Neptun v Rybách - Slunce/Měsíc v Blížencích a Neptun v Rybách - Jupiter ve Střelci. Pokud by v této konstelaci někdo viděl něco užitečného nebo příjemného, tak by musel být opravdu hodně velký a silný optimista, jinými slovy, Ryby budou muset bojovat.

     

    V podstatě se dá říct, že to nejlepší, čeho mohou Ryby v červnu dosáhnout, je získání potvrzení, že se zúčastnily boje o přežití v naší blahobytně pospolné společnosti. Žádné zvláštní požitky nebo projevy štěstí či bezbřehé radosti zde nehledejte, protože zde žádné nejsou. Ryby mohou díky meditacím dosáhnout poměrně pevného zdraví a stabilního partnerství. Na pracovní rovině se mohou zúčastnit konkurenční soutěže a nesmiřitelného boje o úspěch. Šance jsou 50 na 50, heslo je Úspěch.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz