Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ravenův horoskop na listopad: Peníze i láska

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    5. listopadu 2019 ● 11:22

    Astrolog a čaroděj Raven Argoni vás provede nástrahami listopadu. Beranům kyne možnost přijít k penězům, zrovna tak Kozorozi, Ryby by se měly starat o své zdraví.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zdraví bude v pohodě, nejsou zde žádné varovné konstelace, které by Berany varovaly před komplikacemi v oblasti kondice a zdraví a v tom je samozřejmě také obsažená práceschopnost a možnost vykonávat třeba i dvě práce nebo povolání do roztrhání těla.

    Pokud budou Berani v listopadu potřebovat více peněz, budou mít několik možností přijít si k poměrně tučnému výdělku. V opozici ke svému znamení mají Mars, Slunce a Merkur, což znamená, že práce i vedlejší výdělky budou fungovat poměrně dobře, jediné, co by mohlo zhatit plány jak získat více financí by byla závist někoho známého. Vztahy mohou být trochu komplikované, může se stát i to, že takzvaně lehce "zamrznou".

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Super konstelace jsou kolem 12. listopadu, kdy nastává úplněk v Býku (Slunce, spojené s Merkurem je ve Štíru a Měsíc s Uranem jsou v Býku). Všechno, co souvisí s financemi, popřípadě i s podnikáním nebo s investicemi (tedy s rozumnými investicemi) se jeví jako příslibné a výhodné. V oblasti zdraví může trochu zazlobit psychosomatika, vždy mějte na paměti, že vaším nejhorším nepřítelem je stres a netrpělivost, pozor si dávejte na prochladnutí a na páteř.

    Vztahy budou fungovat a budou spíše pevné, než že by se rozkládaly, a věrných Býků bude rozhodně více než věrných příslušníků ostatních znamení. Pokud jste zaměstnaní u větší firmy, je možné, že se dočkáte i dodatečného finančního zhodnocení vašich výkonů na konci kalendářního roku, všechno je v tomto smyslu na vaší straně.

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Sami ve svém znamení si Blíženci mohou občas připadat trochu opuštění, od toho jsou od narození Blíženci, aby se projevovali družně a společensky. V opozici k Blížencům je Jupiter a Venuše, jsou to dva symboly šťastných vztahů, ale současně jsou to i dva symboly osudové vrtkavosti, takže nemusí přinášet do života Blíženců jen samou radost. Obecně nyní platí, že Blíženci, kteří jsou právě ve vztahu, tak v tomto vztahu budou i nadále, zatímco Blíženci, kteří zrovna vztah nemají, si budou muset ještě počkat, zvláště pokud hledají takový ten pravý, perspektivní vztah na celý život a možná i na trochu dýl...

    Z hlediska zdraví, nemocí, úrazů a podobných záležitostí Blížencům nic nehrozí, v pracovní rovině se rovněž nevyskytují žádné kolapsy nebo možnosti "šlápnout na minu".

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V listopadu budou Raci vnitřně spojení s fázemi Měsíce, mají ve svém znamení Měsíční vzestupný uzel a kolem 12. listopadu, když bude úplněk, pocítí příliv síly a energie a kolem 26. listopadu budou mít hromadu vynikajících nápadů co a jak změnit ve svém životě, jak v partnerské, tak i v pracovní rovině.

    Je možné, že se během listopadu seznámí s celou řadou potencionálních partnerů, kteří jim budou vyznávat lásku a slibovat věrnost až do konce života, může se stát, že to do osudu nejednoho Raka vnese pocit zmatku  a nerozhodnosti. Nechte ale všechno plynout, nikdo se ještě nikdy neprojevil díky tomu, co kde plácnul, ale co a jak udělal.

    V práci a pracovní oblasti je možné, že se vyskytne jev, zvaný kariéra, ale opět to chce neztrácet skromnost a celkový přehled nad situací.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Po celý listopad 2019 budou Lvi kypět silou a zdravím a právě proto budou určitě na listopad roku 19 dlouho a s láskou vzpomínat. Otevřou se jim nové možnosti na poli pracovním i partnerském, v praktickém životě se to bude projevovat tak, že například potkáte kamaráda nebo známého, kterého už znáte dlouho, ale dosud jste se bavili jen tak všeobecně a povrchně a on vám navrhne, jestli byste neměli zájem o novou práci, že ví o jedné příležitosti, kde zrovna hledají někoho jako jste vy. Vy řeknete, OK, půjdete se zeptat a je dost velká pravděpodobnost, že se před vámi vyvrbí nová pracovní možnost, o které jste do té chvíle neměli ani tušení.

    Vztahy vypadají stabilně, zdraví také a k tomu pár šťastných náhod, tak proč toho nevyužít?

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Dlouho jste čekali na zajímavý vztah a je i dost dobře možné, že jste měli někoho vyhlédnutého, ale buď jste neměli odvahu ho (ji) oslovit nebo jste váhali, když jste s dotyčným mluvili, mu (jí) na rovinu říct, že máte vážný zájem. Během listopadu 2019 dojde k takzvanému "otevření očí" a nemusí to být ani otevření onoho pověstného třetího oka, co prý má každý člověk někde na čele a když se "otevře", neboli začne fungovat, tak si můžete najít práci třeba na chirurgii jako rentgen. Půjde o takzvané normální otevření očí - prostě najednou uvidíte svůj vysněný vztah takový, jaký je. A je i možné, že se vám to nebude vůbec líbit. Člověk, kterého jste milovali pošilhává pouze po vaší peněžence nebo platební kartě, popřípadě, někdo, kdo vás už delší dobu oslovuje "miláčku", vás vůbec nemiluje. Je proto docela dobře možné, že se v partnerství dočkáte jistého rozčarování.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Prázdno v životě, prázdno v duši, tak se vám to, milé Váhy může jevit prakticky celou první polovinu listopadu 2019. Je přitom i jedno, jestli máte vztah nebo nemáte, i kdyby to byl pracovní vztah, kamarádský vztah nebo milenecký vztah a i kdyby byl normálně fungující, tak budete mít  dojem, že jste samy, opuštěné a že nikoho nemáte. Že nemáte nikoho, koho byste si mohly vážit.

    To se všechno změní jak švihnutím čarovného proutku, kterým se stane úplněk 12. listopadu, respektive období dva dny před úplňkem, kdy bude Měsíc na konci Skopce, neboli Berana, v opozici k Marsu, na konci Vah.

    Ozve se někdo, na koho jste už dlouho čekali a kdo se dlouho neozýval, popřípadě vám napíše vytoužený nepsavec a třebaze jeho sloh bude neuměle řízný a kostrbatý, bude z něj patrné, že jde o vyznání prudkých citů a touhy po vás.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Mnoho životních plánů se Štírům začne plnit právě během tohoto listopadu, i když se o to pravděpodobně snažili už během celého roku. Zatím bezvýsledně nebo se možná povedla uskutečnit jen část plánů, ale takové ty větší úmysly a záměry, jako třeba přestěhovat se, najít si jinou práci, odejít od původně milovaného partnera, najít si někoho jiného než současného spolubydlícího, splatit hypotéku, nechat si schválit půjčku alespoň do jednoho mega na drobnosti do domácnosti, které na čas potěší a práci usnadní a podobně, ještě zůstávají v říši snů.

    Nyní, během listopadu 2019, se může velká část dosud nesplněných přání a plánů začít plnit. Není řečeno, že se musí splnit všechno na 100 %, nebo že musí všechno proběhnout až do zdárného konce, ale měla by nastat situace, která se charakterizuje jako "pohyb ledů". Čili, jak řekl už klasik, "něco musí povolit".

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Budete se snažit prosadit se v práci a v partnerství a můžete být docela úspěšní v obou případech. Na všechno, co souvisí s prací jsou lepší konstelace v první polovině listopadu a na záležitosti, související se vztahy bude lepší druhá polovina listopadu. Takže, pro lepší zapamatování, kariéru můžete úspěšně budovat do listopadového úplňku 12.11. a hned potom si můžete zažádat o zvýšení platu a ještě než vám žádost schválí, můžete se klidně začít rozvádět nebo ženit a vdávat, podle momentální chuti a potřeby. Co se týká zdraví a nemocí a také úrazů, popřípadě dopravních nehod, tak opět platí pravidlo, které praví, že budete mít více štěstí než rozumu, ale když své jednání dokážete sladit (ve smyslu "doladit" ne "dosladit") s rozumem, tak už nebude co řešit.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Letošní rok se často opakovaly konstelace, které Kozorohům slibovaly hodně práce a možnost se o něco snažit, aniž by byla záruka, že to vyjde nebo že dosáhnou alespoň pocitu seberealizace, v případě, kdy odměna za práci ani nebude stát za řeč, ale tentokrát se vše mění. Bude to přibližně v polovině listopadu, kdy se buď dočkáte zaslouženého uznání za delší dobu své pracovní činnosti nebo se mohou vaše neoddiskutovatelné zásluhy přímo odrazit na finančním zúročení v práci stráveného času, podobně jako to bylo v tom vtípku, myslím, že to bylo v jednom americkém filmu, jak jeden říká, ani nevím jak vám poděkovat a ten druhý suše opáčí, no, myslím, že od té doby, co byly vynalezeny peníze by to už neměl být žádný problém. Zdraví bude všeobecně v pohodě, pevné a bez kolapsů.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Hned v prvním listopadovém týdnu mohou Vodnáři čekat zajímavou zprávu nebo se dočkají nějaké příznivé události která bude souviset s financemi. Je  jasné, že nemohou všichni Vodnáři najednou dědit nebo získat chalupu po babičce, spíše se po babičce nedočkají ani chlupu, kolektivní štěstí je vždycky nápadné a to i v politice a osud nemá rád příliš nápadné věci a události, osud vždy pracuje tak trochu jako tajná služba, potají a pod svícny těch, kteří nám svítí na cestu, proto je často docela těžký úkol odhalit jeho dlouhodobé úmysly.

    Nejlepší je tedy změnit se v listopadu v tichého a oddaného fatalistu, který bez reptání přijme všechno, co od osudu přijde, ale může tak učinit s klidným vědomí toho, že je to v jeho budoucí prospěch, i když to tak na první pohled ještě nemusí vypadat.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    I když rybí konstelace mohou u mnoha odborníků a zarytých esoteriků vzbudil spíše křivý shovívavý úsměv než tlumené výkřiky obdivu, budou mít Ryby prakticky po celý listopad možnost bojovat za svá práva, udržet se nad hladinou a snažit se, aby se neutopily. I když zrovna u Ryb je tohle specifikum od podstaty věci diskutabilní, zvláště, když není vyloučené, že vody, v nichž se Ryby právě pohybují, nebudou zrovna příslovečně tiché.

    Nicméně, ať už se v životě Ryb semele cokoli, i když to bude bez rizika polámání mlýnského kola, budou si muset dát trochu pozor na udržení kondice, čili se vyplatí zapomenout na přihlouplé poučky o rybím zdraví a raději se do zimy teple obléknout, moc nekouřit a rozhodně se vyhýbat alkoholu. Potom budou mít Ryby dost velkou šanci proplout listopadem bez odřených šupin, které jim mohou tak nanejvýš spadnout z očí a možná i něco málo získat ve svůj prospěch.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz