Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Rozmazlenci horoskopu: Tahle tři znamení jsou nejzhýčkanější

/
  • Milujete ty, kdo vás hýčkají?
    Milujete ty, kdo vás hýčkají? (profimedia)
    28. října 2021 ● 09:40

    Jistě, každý se rád nechává hýčkat. Když je někdo hýčká, cítí se milovaní, potřební a opečovávaní. Jsou však lidé, kteří jsou rozmazlováním až příliš posedlí. Nemohou si pomoct, ale kamkoli jdou a s kýmkoli jsou, tam vyvolávají záchvaty vzteku a nikdy neudělají kompromis nebo se nepřizpůsobí. Jsou zvyklí, že je vždy po jejich, a nikdy nejsou ochotni upřednostnit potřeby druhého člověka před svými.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Lidé narození ve znamení Berana jsou zvyklí, že je po jejich. Nejsou to ti, kteří by brali ohled na záliby a zájmy ostatních lidí, a jsou to rozmazlení spratci v každém smyslu. Když je někdo rozmazluje nebo se o ně stará neobvyklým způsobem, nemohou si pomoci a rozplývají se nad ním.

  • 2.

    Rak

    Rak
    Raci jsou lidé, kteří milují z celého srdce. Jsou pro ně typické emoce a citlivá gesta. Milují myšlenku, že se nad nimi někdo jiný rozplývá a upřednostňuje jejich potřeby. Milují představu, že je někdo miluje, a proto když je někdo hýčká, naprosto to zbožňují a milují.

  • 3.

    Střelec

    Střelec
    Střelci jsou jako rozmazlené děti. Nikdy se nedokážou smířit s myšlenkou, že by byl v centru pozornosti někdo jiný. Střelci jsou pro rozmazlování a pro to, aby je někdo rozmazloval a pečoval o ně.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz