Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zemská znamení: I ona potřebují adrenalin

/
  • Býk řádí na lyžích
    Býk řádí na lyžích (Reuters)
    14. července 2022 ● 06:00

    Mnoho znamení zvěrokruhu prochází v určitém období dospělosti jakousi existenciální krizí, kdy hledají smysl věcí a celý smysl svého života. V takovém období doufají, že se dostanou za hranice své všední každodenní rutiny a budou hledat vzrušení a dobrodružství. Zatímco někteří se oddávají cestování, jiní se účastní zdánlivě nemožných dobrodružných sportů. Abyste však dosáhli nejlepších výsledků, musíte si najít ideální sport podle svého hvězdného znamení.

  • 1.

    Býk

    ...
    Jako někdo, kdo ve většině oblastí svého života hraje na jistotu, Býk touží po neomezeném vzrušení, když se jeho každodenní rutina stane nudnou a otupující. Lyžování a závodění po sjezdovkách ze sněhem pokrytých hor je něco, co jim zvedá adrenalin. Dostaňte je na svah pro začátečníky za ledového zimního rána a sledujte, jak jejich vnitřní dítě září radostí.

  • 2.

    Panna

    ...
    Panny usilují o dokonalost v každém aspektu svého života. Rády se však uvolňují a nechávají se ovládat svým instinktem, vypínají mozek, aby se mohly skutečně uvolnit. To jim může nejlépe poskytnout dobrodružná činnost. Proto je volný pád, jako je bungee jumping z velké výšky, něco, co může fungovat pro přemýšlivé lidi, jako je Panna.

  • 3.

    Kozoroh

    ...
    Kozoroh je znamení zvěrokruhu, které se vyhýbá přílišnému řádu ve svém životě. Mají rádi chaotický prvek. Proto se situace, kdy věci jdou příliš dokonale a ideálně, Kozorohy ruší. Někdy si myslí, že jsou sami sobě nejhorším nepřítelem, protože si sami ničí své štěstí, ale potřebují zdravé odreagování, například seskok padákem nebo paragliding jako dobrodružství, kde hledají vzrušení.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz