Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vzdušná znamení: Které sporty lákají a proč touží po nebezpečí?

/
  • ...
    ... (Shutterstock)
    12. července 2022 ● 06:00

    Jsou mezi námi tací, kteří po celý život rádi hrají na jistotu. A pak jsou tu jiní, kteří riskují při každé příležitosti v naději, že si zahrají a získají vzrušující zážitek. Právě proto mají některá znamení zvěrokruhu spíše tendenci vyhledávat dobrodružství, kamkoli se vydají. Oddávat se relativně bezpečným dobrodružným sportům je tedy pro tato vzdušná znamení zvěrokruhu jako recept na štěstí. Podívejte se na hvězdná znamení a na sporty, při kterých vám běhá mráz po zádech a které se k nim hodí nejlépe.

  • 1.

    Vodnář

    ...
    Vodnář je hvězdné znamení, které je ve vztazích často považováno za proměnlivé a nespolehlivé. Je to však hlavně proto, že mají velmi silný smysl pro nezávislost a rádi tráví čas sólovým cestováním a oddávají se činnostem, které rádi dělají sami. Osamělost tomuto vzdušnému znamení nikdy nevadí. Jsou to hledači vzrušení, kteří by si nesmírně užili vzrušující sport - sjezd na horském kole.

  • 2.

    Váhy


    ...
    Nikdy nebylo znamení zvěrokruhu tak pracovité jako Váhy. Toto vzdušné znamení věří v odměnu, která přichází po vynaložení velkého úsilí. Tato filozofie je vede a utváří jejich pohled na většinu věcí, které v životě dělají. Pokud jde o dobrodružné sporty, vyhýbají se aktivitám, jako je seskok padákem nebo zorbing, protože raději zkoušejí své hranice při něčem, jako je lezení po skalách. Váhy jsou odhodlané znamení, kterému dělá velkou radost lezení po ledu jako osamělá činnost.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Blíženci jsou lidé, kteří bojují s vlastní hodnotou. Toto vzdušné znamení může působit sebevědomě a geniálně, ale často pochybují o tom, zda si v životě zaslouží štěstí. To je vede k tomu, že způsobí destrukci svého zdánlivě dokonalého života, aby ho zreálnili, když mají zrovna příval dobrých dnů. Vypnutí jejich přehnaného přemýšlení a sebedestruktivního myšlení pomocí sportu, jako je skákání z útesu, jim bude vyhovovat.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz