Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Raději sex než lásku: Pro která znamení je tělesnost víc, než cit

/
  • Stačí jen lidské teplo?
    Stačí jen lidské teplo? (iStock.cz)
    27. září 2022 ● 06:00

    Lidé, kteří kladou velký důraz na fyzické projevy náklonnosti, mají zpravidla problém projevit či prožívat hluboký cit. Sexem si nahrazují vztahy, a pokud se dokážou opravdu zamilovat, zpravidla jim to trvá extrémně dlouho.  Kdo raději skočí pod peřinu, než aby pěstoval city?

  • 1.

    Štír

    ...
    Štíři jsou vášniví a intenzivní a fyzický kontakt je pro ně důležitý. Někdy si pletou intimitu s láskou a nezajímají je city, pokud se jim v posteli dostává uspokojení jejich potřeby. Citové pouto nepovažují za něco zásadního, pokud jde o vztah, a když dojde na milování, mohou být opravdu zkažení. Štírům jde jen o sebe, protože čelí mnoha krutostem, a věří, že "záleží jen na tobě".

  • 2.

    Rak

    ...
    Lidé narození v Raku se velmi snadno citově vyčerpají! Intenzivně se snaží navázat kontakt se svými blízkými, ale jakmile se jim nedostalo stejné odpovědi, jdou bezcitně dál a nikdy se neohlížejí zpět. Jejich špatné vztahy z minulosti jsou něčím, co v jejich srdci vytváří prázdnotu, a proto je baví pouze fyzické spojení s partnerem.

  • 3.

    Beran

    ...
    Lidé narození v Beranu nikdy nevěří na empatii a své city vždy drží pod kontrolou. Jsou to vysoce pragmatičtí lidé, kteří nikdy neoplývají emocemi a místo toho využívají své intelektuální síly a těží ze svého nejvyššího sexuálního apetitu, aby navázali spojení se svým partnerem. Myslí si, že sexuální intimita je může dovést k lásce, a proto vynakládají velké úsilí, aby jejich sexuální život byl pestrý. Pokud od Berana očekáváte citové spojení, pak vás může velmi brzy zklamat, protože se spíše snaží dokázat, že jsou nejintenzivnějšími milenci, než že by byli osobami hluboké náklonnosti nebo citů.

  • 4.

    Střelec

    ...
    Střelci jsou blázni do dobrodružství a nikdy se nechtějí nechat chytit v citovém vztahu. Jsou to nedostupní lidé, kteří obvykle považují milostný akt za pravou lásku. Na vážné závazky však mají vždycky dost častu a mnohem víc se spokojí se sexem na jednu noc nebo nezávazným randěním. Citové spojení pro ně přichází vždy později.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz