Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Studený úplněk ve znamení Blíženců už zítra. Co čeká každé znamení zvěrokruhu?

/
  • (iStock)
    7. prosince 2022 ● 06:00

    Prosincový úplněk nastává 8. prosince v 5.07 hodin středoevropského času a bude ve znamení Blíženců. V indiánské kultuře se mu říkalo „studený“ nebo „předvánoční“. Někdy se mu též říká úplněk dlouhých nocí, protože v době zimního slunovratu jsou noci nejdelší. Co čeká jednotlivá znamení v tomto studeném úplňku?

    Úplněk v Blížencích je spojen s planetou Merkur, která je planetou komunikace a aktivity. Prosincový úplněk sice nastává 8. prosince, ale jeho vliv pocítíte až do 9. prosince do 8.49. Zítřejší úplněk je v letošním roce úplně poslední, další nastane až v lednu 2023. Během tohoto úplňku budete vše prožívat možná intenzivněji než jindy a možná také akceptujete nové způsoby, jak sladit vaše touhy se slovy a činy. Nejsilněji budou vliv úplňku pociťovat Blíženci, Střelci, Ryby a Panny. A co ostatní?

  • 1.

    Beran

    beran

    Úplněk ve vás probudí touhu komunikovat především se svými blízkými a rodinou. Pocítíte touhu se setkávat s lidmi, které máte rádi, a budete se cítit uvolnění. Zároveň se s nimi budete chtít podělit o to, co se vám honí v hlavě, což na vás bude mít terapeutické účinky.

     

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Býk

    býk

    Nemusíte se chodit po špičkách, abyste neudělali nějakou chybu. Naopak vliv úplňku využijte pro to, abyste konečně překročili pomyslnou čáru, která oddělovala vaše touhy od realizace. Tento úplněk vás vybízí k tomu, abyste byli upřímní, když se vás druzí budou ptát na váš názor. Dejte jim najevo, co si myslíte, buďte zdvořilí, ale neomlouvejte se za to, že máte svůj vlastní názor.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Blíženci

    blíženci

    Jste Blíženci připraveni na další jízdu? Bude to skvělá jízda! Tento úplněk vám nabízí nové začátky, čistý nepopsaný list, příslib něčeho, co by mohlo být naprosto skvělé. A i když je venku trošku chladno, trochu pobytu na čerstvém vzduchu vám jen prospěje. Spojte se s přírodou venku, protože to vám pomůže, abyste byli přítomní a vděční za všechna požehnání, která k vám směřují.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Rak

    rak

    Raci, někdy se musíte spolehnout i na svoje okolí, je to v pořádku a být součástí týmu není žádná ostuda. V době prosincového úplňku můžete zažívat určitý vnitřní odpor, který se projeví pravděpodobně při plnění náročných úkolů souvisejících s vaší prací. Nicméně úplněk vám pomůže pochopit, že těžké úkoly zvládnete jen s týmem za zády.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Lev

    lev

    Kdy je lepší čas zachumlat se do peřin, než když je venku chladno? Právě teď, během úplňku, je čas na to, abyste to udělali. Udělejte si chvilku, posaďte se, vychutnejte si plody své práce, a nikam nechoďte. Dům či byt je vaše svatyně. Uprostřed toho svátečního období nezapomínejte na sebe a své potřeby. Úplněk je skvělá příležitost, jak si dopřát a vyrobit něco, co vám vykouzlí úsměv na tváři. Zasloužíte si to.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 6.

    Panna

    panna

    Panny, vnímejte úplněk jako čas, kdy byste měly zpomalit, nikoli zrychlit. Neplánujte moc, a naopak berte věci tak, jak přicházejí. Až znova získáte trochu víc rovnováhy ve svém životě, začněte zase spolupracovat a v případě potřeby dělejte kompromisy. Vyplatí se vám to. Je to šance, jak najít harmonii po mnoha chaotických týdnech. Pamatujte, že jste světlo a tma, voda i oheň. Nic není černobílé.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 7.

    Váhy

    váhy

    Děje se toho hodně a je důležité, abyste si vyhradily v době úplňku chvilku pro sebe. Přicházejí časy, které budou vyžadovat soustředění a pozornost, takže rozjímejte i o samotě. Nemůžete nalívat z prázdného hrníčku, a tento úplněk je právě nejvhodnější proto, abyste si ten hrnek naplnili tím, že budete v klidu a míru, daleko od hluku a davů lidí.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 8.

    Štír

    štír

    Pro Štíry bude úplněk vzrušující dobou plnou lásky, a to nejen té romantické. Během úplňku budete vše vnímat pozitivně, zvláště ve vašich vztazích. Počítejte s tím, že budete cítit v břiše motýly, nebo budete bezhlavě zamilovaní. Bude to čas touhy a radosti, tak se tomu nebraňte, protože byste šli proti svému štěstí.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 9.

    Střelec

    střelec

    Pro vás bude zítřejší úplněk trochu nostalgický. Přijměte to. Úplněk vás bude vyzývat, abyste využili vše pozitivní ve své minulosti. Věci, které vám v dětství přinášely radost, byste měli znova vyhrabat ze svého nitra. Těšte se z jednoduchých radostí ve svém životě, bude jich spousta, jakmile jim začnete věnovat pozornost.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh

    Kozorozi by měli tento úplněk využít jako příležitost k zdokonalení svých dovedností, ať už jsou jakékoli. Udělejte si čas na to, abyste se opravdu vnitřně uzdravili a věřte si. Je to ale delší proces, nejen úplněk, ale buďte připraveni využít tuhle pozitivní energii úplňku. Nabijete se inspirací a odhodláním, to vše použijte jako palivo, které vás popožene dopředu. Odměny vás neminou.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 11.

    Vodnář

    vodnář

    Připravte se na to, že budete během úplňku cítit vysoké vibrace, jakmile se k vám dostanou "hřejivé" paprsky úplňku. Jejich energie vás naplní vitalitou a budete velmi introspektivní. Kromě toho, kdo by nepotřeboval každou chvíli povznášející myšlení? Přemýšlejte o sobě a sebepozorujte se.

     

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 12.

    Ryby

    ryby

    Je čas zaměřit se na spojení samy se sebou a na to, abyste působily autenticky. Úplněk bude časem, kdy můžete provést nějaké vědomé změny ve vztazích ve vašem života. Pokud ale nejste a nebudete konkrétní v tom, co si přejete změnit, možná se tyhle změny nikdy neprojeví ve vašich vztazích.

     

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz