Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Arianin láskoskop:Lví vášeň, Býčí vrásky

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    6. června 2023 ● 06:00

    V létě je randění úplně jiné, co si budeme povídat. Touhu po dobrodružství pociťuje skoro každý. Jak vám budou hvězdy přát v milostném životě, vám prozradí čardějka Ariana Argoni.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Milí Berani, po celý měsíc je vám nakloněna Venuše, zvlášť kolem 21. června se dočkáte hojnosti v lásce. Zadání by měli mít ve vztahu klídek a pro nezadané se kolem 16. můžete seznámit s velmi příjemnou osobou. Mohou vám k tomu dopomoci vaší přátelé, tak utužujte vztahy a nebojte se vyjít ven na nějaké společenské akce.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Milí Býci, červen pro vás nebude zrovna ve vztazích procházkou v růžovém sadu. Mars negativně vévodí nad vaším znamením, stejně tak Venuše není v dobré kvadratura s Uranem. Co to pro vás znamená? Zadání budou řešit konflikty se svojí polovičkou. Hlavně kolem 14.tého může dojít ke krizi. Nezadaní sice mohou prožít řadu flirtů, ale výsledek žádný. Teprve konec měsíce se vše uklidní.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Po celý měsíc vám budou hvězdy přát.  Jak pro zadané I nezadané je tento měsíc požehnáním. Kolem 16tého června mohou nezadaní zažít setkání s velmi zajímavou bytostí, která bude také toužit po vztahu.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Milí Raci, v lásce vám bude přát Jupiter. Je důležité vyrážet ven a kolem 14tého by se mohlo zdařit.  Zadání budou mít sice relativní klídek, ale tento měsíc vás bude konfrontovat s tím, zda jste ve vztahu spokojeni a zda není čas na změnu!

  • 5.

    Lev

    Lev
    Milí Lvi, tento měsíc bude hodné vášnivý a prudký. Bude to způsobovat Mars s Venuší a to téměř celý měsíc. Nezadaným to přinese žárlivost, scény… je dobré tedy hlídat svoje emoce. Nezadaní to budou mít stejné. Pozor na žárlivé scény a podezřívavost atd. Nic dobrého by to nepřineslo. Ale po 11. červnu se situace začne uklidňovat.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Milé Panny, celý červen vám bude přát v otázkách lásky. Ale nebudete zapomínat ani na sebe a velmi často se budete sami vydávat do přírody, lesa atd. To prospěje vaší duši, abyste si uvědomili, co opravdu v lásce chcete. Kolem 14.tého června můžete zažít zajímavé milostné dobrodružství, ze kterého se může vyvinout něco vážnějšího.  Zadaní mohou mít trable kolem 10. června, protějšek si může připadat nedoceněný, spravil by to výlet, nebo romantické gesto. Ale nenechte se vtáhnout do cílového vydírání!

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Milé Váhy, červen vám přeje, můžete se těšit na spoustu možností v lásce:-) Venuše je vám nakloněna, tak kolem 20tého června se má vás může usmát štěstí v podobě velmi zajímavého člověka, který s vámi a vašimi potřebami bude rezonovat.  Můžete se těšit na výlety a společné akce. Stejně to platí i pro ty, kteří už lásku mají, v červnu se vaše city budou prohlubovat a můžete se dočkat i upřímného vyznání lásky. Zadání mohou plánovat společnou dovču a energie června přitahuje kreativitu a pohodu.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Milí Štíři pozor tento měsíc na emoce, Venuše je v kvadratuře s vaším znamením a nenechá vás na pokoji. Nezadaní budou potkávat samé nepoužitelné protějšky a zadané bude pálit dobré bydlo-pozor na avantýry, nedopadlo by to dobře.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Milí Střelci Venuše je v krásném trigonu s vaším znamením. Na poli lásky by se tedy mělo dařit zadaným i nezadaným. Pro nezadané bude šťastné období pro Lásku kolem 22. června. Budete středem pozornosti díky svému pozitivnímu vyzařování:-) Zadaní pozor na období kolem 11. června, můžete se svojí láskou hádat kvůli maličkostem, zkuste trochu ustoupit a nesnažte se mít vše pod kontrolou.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Milí Kozorozi,  Jupiter je v blahodárné konstelaci s vaším znamením po celý červen. Už teď můžete pociťovat v lásce pozitivní vlivy druhé osoby, která je vám nakloněna. Kujte železo, dokud je žhavé. Co se týče zadaných, můžete cítit novou kreativní energii a po dlouhé době stabilitu ve vašem vztahu. Tak si to ničím nezkazte!

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Milí Vodnáři tento měsíc to můžete mít v lásce trochu komplikovanější. Do 10. června můžete cítit tlaky díky Plutu, které je v opozici s Venuší. Můžete se cítit podráždění a nebudete mít chuť chodit mezi lidi. Ale po 22. červnu se začne vše uklidňovat. Ráda od hvězd: nebuďte škarohlídi a neočekávejte od svých protějšků po vaší kritice nějaká hluboká gesta. Pokud se zklidníte, červen proběhne vcelku fajn.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Milé Rybky tento měsíc vám bude přát v randění i v řádění. Jupiter vám propůjčuje velmi pozitivní energii, tak neseďte doma. Mělo by se kolem vás motat hned několik zajímavých osob. Co se týče zadaných, Váš vztah se může ještě víc prohloubit a přinést vám krásné prožitky.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz