Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ravenův horoskop na červen: Miláčky osudu budou Blíženci

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    5. června 2023 ● 06:00

    Léto je tady a ve slunečních paprscích se všechno jeví optimističtěji. Co nás čeká a nemine, předpovídá astrolog a mág Raven Argoni. 

  • 1.

    Beran

    ...
    Červen je pro Berany další měsíc, kdy se budou projevovat jako páni svého osudu. Budou si užívat pěkného počasí a pomalu spřádat plány nejen na dovolenou, ale i na pracovní růst a finanční nezávislost. 

    Vztahy budou celkem v pořádku u zadaných i nezadaných, zdraví také nezpůsobí vážnější šrámy na duši, a tak se mohou Berani na průběh letošního června vyloženě těšit jako na měsíc klidný a úspěšný.

    Samozřejmě, občas nejde všechno tak hladce, jak by to člověk od svého osudu očekával, nicméně, kdyby se objevily jakékoliv potíže zdravotního rázu, bude nejlepší řešit všechno hned, bez odkladu, na místě a okamžitě, kdyby se objevily potíže finančního rázu, opět platí, řešit hned, co nejrychleji a na místě, pouze v případě, kdyby se objevila jakákoliv nesrovnalost ve vztahové či partnerské rovině, zkuste se spíše uzavřít a izolovat, nesnažte se nic řešit a jakékoliv pokusy o nápravu či revitalizaci vztahu, pokud vám na něm bude záležet, nechte na červenec.

  • 2.

    Býk

    ...
    Býci prožívají a budou prožívat jaro v napětí, kolem nich se objevují a ještě budou objevovat intriky pracovních kolegů, což se bohužel projevuje zvýšenou nervozitou a může se to podepsat na chatrnějším zdraví. Je třeba si uvědomit, že nic netrvá věčně a jen co se přežene první týden v červnu, Býkům se uleví a začnou opět nerušeně pracovat na své vlastní úspěšné a možná i prospěšné budoucnosti.

    V životech Býků se projeví několik pravidel, která už kdysi dávno zapustila své pevné a pravdivé kořeny v legendární Knize proměn. První pravidlo říká, že všechno se mění ve svůj opak, druhé pravidlo říká, že jediné, co se nemění je princip změn, je to něco jako konstatování, že svému osudu neutečete a třetí pravidlo suše konstatuje, že většina lidí bude jakoukoli změnu vnímat jako špatnou.

    Když to budete chtít trochu zlehčit, tak si vzpomeňte, co by na to asi řekl starý dobrý voják Švejk - chce to klid a nohy v teple. Což i částečně vysvětluje statisticky dokazatelnou skutečnost, proč si budou Býci v červnu kupovat nové ponožky.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Miláčky osudu se v červnu zdají být Blíženci, ostatně Slunce v jejich znamení nahrává myšlenkám na dovolenou na nějakém slunném místě, což se mnohým z nich podaří a stráví pár dnů a možná i týdnů nerušeným rozjímáním u moře. Vztahy budou též plynout klidně a volně, takže první polovina tohoto nelehkého roku se pro zrozence ve znamení Blíženců uzavře poměrně bez ztrát a větších kotrmelců.

    Zdraví se jeví jako pevné, slibné, neochvějné, práce bude též, což je asi to nejdůležitější, vztahy se jeví jako "konstruktivní", to znamená, že konstelace připouštějí i sem tam nějakou tu změnu, která ale bude spadat spíše do kategorie "zlepšení" než kategorie "totálních prů. lomů do jiných dimenzí".

  • 4.

    Rak

    ...
    Pracovní nasazení v červnu bude pro Raky přímo divoké. V polovině, ale spíše koncem měsíce budou rádi, že je červen u konce a oni si s hlubokým výdechem konečně najdou skulinku a odeberou se k odpočinku někde u vody. Tam se tomuto vodnímu znamení naskytnou přímo ideální podmínky k regeneraci sil. Zdraví vykazuje odolnost, jen pozor na mírné nachlazení. Mohou se též ojediněle vyskytnout speciálně u Raků alergické reakce prakticky na cokoliv. Snad kromě peněz.

  • 5.

    Lev

    ...
    Červen je pro Lvíčky pořád mírně zachmuřený starostmi všedního dne, kde notnou dávku vrásek přidělávají změny a nálady v zaměstnání. Nejeden zrozenec ve Lvu projeví slabší odolnost a pravděpodobně odejde po dohodě s nadřízeným ze zaměstnání nebo alespoň požádá o přeložení na jinou pozici.

    Zdraví se jeví také trochu slabší, přece jen Černá Luna v tomto znamení úřaduje prostřednictvím náhod, které vstupují do života a ne vždy se dají definovat jako příjemné vybočení z nudy životního stereotypu.

    Všude vládnou paradoxy a nejinak je tomu i u znamení Lva na červen 2023 - ačkoliv se v tomto znamení rozvaluje Černá Luna, mají Lvi o něco vyšší pravděpodobnost, než ostatní znamení, že mohou vyhrát v loterii. Je to paradox, ale, ruku na srdce, kde v dnešní době paradoxy nejsou?

  • 6.

    Panna

    ...
    Pracovité Panny, jak už to vypadá, si neoddechnou ani v prvním letním měsíci. V zaměstnání čelí intrikám kolegů, kteří nemohou pochopit, jak to, že právě Panny plní své úkoly v termínu a včas? Ve vztazích také panuje ticho před bouří a tak by se možná mnohým Pannám hodilo, kdyby si mohly udělat alespoň o víkendu čas, někam si zajet a vychutnat si alespoň krátký odpočinek. Vypadá to, že se to splní a Pannám se mírně uleví.

    Na druhou stranu bude jejich píle a pracovitost odměněna, takže většina Panen může téměř s jistotou očekávat, že se splní většina jejich tajných přání. Pokud by se přání nesplnila úplně na 100%, tak se během června alespoň začnou plnit a ani na konci června není a nebude žádný důvod, proč by mělo dojít k jakékoliv negativní změně.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Váhy budou mít možnost prožít si krásné, sluncem zalité dny, bude se jim dařit doma, ve vztazích i v práci, trochu to až svádí k tvrzení, že v červnu tohoto roku se snad u každého člověka, který se nenarodil ve znamení Vah, projeví přání, trefit se během příští inkarnace do tohoto krásného a znamenitého znamení.

    Na zaměstnané Váhy se může usmát zvýšení platu nebo i povýšení, popřípadě jmenování do nějaké zajímavé pracovní funkce. Vztahy se mohou trochu posunout do lepších a zajímavějších dimenzí a tam, kde žádné vztahy nejsou, je velká pravděpodobnost, že se něco použitelného objeví.

    Zdraví bude v pořádku, ale pozor si trochu dejte na agresivnější sluneční paprsky. Doporučuji brýle s fungujícím UV filtrem.

  • 8.

    Štír

    ...
    Štír je zřejmě nejbezstarostnější červnové znamení zvěrokruhu, zdraví bude v pořádku, i když poslední dobou mají mnozí Štíři problémy s nadváhou. Vztahy se také jeví jako bezproblémové, bylo by však dobré si dávat pozor na závistivce a pomlouvače.

    Mírné starosti přidělávají Štírům pouze finance, dosud se rozhodně nedalo říct, že by šetřili na horší časy, což se nyní může zdát jako nerozvážnost. Přes prázdniny bude finanční situace trochu klidněji, ale na podzim by si už Štíři mohli začít hledat nějaký přivýdělek, pokud ne rovnou novou a hlavně lépe placenou práci.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Nálada mnohých Střelců je před letním obdobím spíše pochmurná, připadají si tak trochu odsunutí od hlavního dění ve společnosti i v rodině, což vnáší do nervové soustavy postiženého mírné napětí. V pracovním procesu to rovněž vypadá, že zůstávají tak trochu mimo hlavní proud. Možná by to chtělo se ozvat nebo se zařídit takzvaně po svém. Neublížilo by vám třeba setkání s milou kamarádskou osobou, která by ráda vyslechla, co leckdy až trochu nezvykle samotářské Střelce trápí. Zdraví by nemělo působit větší potíže, dejte si jen pozor na krční páteř. Nepřehánějte to ani s kýváním, ani s kroucením hlavou.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Červen je pro Kozorohy dalším měsícem, kdy budou pracovat na své nezávislosti, jak finanční tak i časové. Budou víceméně úspěšní, jen je trochu mohou zbrzdit rodinné vztahy, které se točí kolem jednoho zajímavého tématu a to je boj o poslední slovo. Je možné, že Kozorohy natolik zaměstná debata s partnerem či jiným rodinným příslušníkem, že jim před nosem uteče dobrá pracovní nabídka nebo možnost koupit nafukovací člun na léto ve slevě.

    Dávejte si pozor, komu se svěřujete a už na podzim zaznamenáte zklidnění veškerých, většinou neviditelných emocionálních bouří.

    Zdraví spolehlivě slouží a bude sloužit, jen si občas zkontrolujte nebo si nechte zkontrolovat krevní tlak.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Po trochu hubenějších předchozích letech se okolo Vodnářů objevují dobré pracovní nabídky, až to vypadá, že úspěšní absolventi pracovních pohovorů pocházejí pouze z řad Vodnářů. Na druhé straně se Vodnáři málokdy zastaví, a tak by bylo dobré si dávat pozor na zdraví, aby nedošlo k situaci, kdy už se schyluje k podpisu výhodné smlouvy a najednou před budoucím potenciálním zaměstnavatelem únavou omdlíte.

    Nezapomínejte, že odpočinek je základem úspěchu, protože na to Vodnáři často zapomínají.

    Jinak se červen jeví jako měsíc, kdy nejednoho Vodnáře potkáte s úsměvem na rtu, protože se mu právě něco zajímavého povedlo nebo měl v něčem nečekané štěstí.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Kolem Ryb bude v červnu horko, možná se budou rozhodovat, kterému ze svých hojných podnikatelských nápadů a možná i nadšených nápadníků dají přednost. Již od loňského léta jsou  vztahy Ryb velice pestré. Jak pracovní, tak i ty rodinné a přátelsky partnerské. Je tedy možné, že léto bude ve znamení stěhování, podle toho, kam volba srdce Ryby zavane. Nemusíte se stěhovat hned, ale může již dojít k hledání a hodnocení různých bytových nabídek. 

    Ryby by však neměly zapomínat ani na přátele, kteří byli často po jejich boku v době, kdy se jim až tolik nedařilo, a sem tam jim finančně pomohli. Udržovat korektní a dobré vztahy s okolím se zkrátka vyplatí nejen Rybám, ale Ryby budou v této oblasti obzvláště snaživé.

    Zdraví by nemělo v červnu přidělávat větší ani menší starosti, můžete se v klidu oddávat koupání i slunění.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz