Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Arianin láskoskop: Býky čekají turbulence, Blížence čeká změna

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    5. srpna 2023 ● 06:00

    Druhá polovina prázdnin je tady, letní lásky v plném proudu, ale mějte na paměti, že je lepší dvakrát měřit a jednou řezat. Pod žhavým sluncem leccos vypadá jinak, než v pošmourném podzimu. 

  • 1.

    Beran

    Beran
    Většina Beranů, kteří spojili své vztahy s prací a s investicemi, je v současné době spokojená. Pokud vše vyšlo, mají hezký vztah a společně přepočítávají získané peníze, pokud toho moc nevyšlo, je jasné, že mají vztah, který by zasloužil vyměnit. Zhodnocení, popřípadě náprava poškozeného partnerství již záleží na Beranech samotných, zde neexistuje jednotný návod, ani stejné řešení pro každého.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Dejte si pozor na neklid v dlouhodobém vztahu. Pokud se vám v partnerství odehrálo cokoliv, co vás v minulých dnech přimělo k zamyšlení, učiňte menší kalkulaci na téma, co do vztahu přinášíte vy a co drahá polovička. Možná dojdete k závěru, že náruč rodiny, z níž pocházíte nebo naprostá samostatnost má též něco do sebe. Důležité je uvědomit si, že práce s osudem nyní spočívá ve vaší každodenní aktivitě, takže žádné několikahodinové pohledy do půllitru, osud si žádá akci!

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Chystáte se v partnerství pálit mosty, kterých je vám zatím ještě docela líto. Ale i tak je možné, že se v životě Blíženců odehraje nečekaná změna, týkající se partnerských a rodinných vztahů. Pokud musíte v rámci partnerství někomu pomáhat, nechte i ostatní rodinné příslušníky zapojit se do řešení otázek, týkajících se pomoci bližním.

  • 4.

    Rak

    Rak
    V srpnu jsou v běhu prázdniny a dovolené, ale Raci budou myslet spíše na postup v kariéře a v práci, než na partnera, dychtícího po uznání a povzbuzení. Budete-li chtít udělat dobrý skutek, můžete partnera/partnerku pozvat na večeři. Pozor si dávejte spíše na přehnané opalování než na partnerskou zradu, jinými slovy, vše bude v pořádku.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Slunce je nyní na straně Lvů, a tak pomáhá řešení dlouhodobějších otázek, které hlavně v oblasti sexu hýbou myslí každého příslušníka tohoto hrdého znamení. Hlavní oblastí, která se nabízí k řešení, budou naše oblíbené vztahy na pracovišti a možnost partnerské spolupráce. Lvi, kteří budou řešit otázky kolem případného náhodného dědictví si dají pozor hlavně na to, aby bylo spravedlnosti učiněno zadost.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Díky slibnému partnerství, které ani nemusí být zbytečně dlouhé, dostanou Panny nabídku na postup v kariéře. Dlouho již snily o možnostech přivýdělku, který by přinesl nejen finanční, ale i společenské uspokojení. Teď je možnost, milé Panny, říct si o pomoc někomu vlivnému nebo alespoň někomu, kdo vám už jednou dříve dobře poradil nebo pomohl.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Mnohé Váhy budou obohaceny setkáním a diskuzí s přáteli a známými, nezadané Váhy možná konečně naleznou spřízněnou duši a prožijí léto ve znamení lásky. Zdravotní problémy ustoupí a Váhy pochopí, proč je zdravá mysl půl zdraví.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Měsíc srpen přinese Štírům život, který je lehce netypický pro toto, erotikou nabité znamení. Práce na zahrádce a péče o bydlení jsou však také součástí života a nejen Štír bude překvapen, jakou tyto činnosti přináší radost a uspokojení. Na druhou stranu poznáte nové přátele a večery budou zasvěceny bujarým večírkům a seznamování.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Mnohým Střelcům srpen nedá odpočinout, budete toužit po dobrodružství na letní dovolené, často ale budou sny bujnější a peprnější než pozdější skutečné zážitky. Možné se náhled rodiny na prázdninová dobrodružství nebude tak úplně shodovat s vašimi představami vzrušující dovolené. Snadno se tak ocitnete mezi mlýnskými kameny, jimiž často prochází představy řadového zaměstnance o vlastní zajímavé budoucnosti.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Poznáte, že být Kozorohem není tak úplně jednoduchá záležitost a na druhou stranu zjistíte též, že mít po boku Kozoroha není nic lehkého, zvláště pokud s ním chcete držet krok. Když se ale necháte unést jeho péčí, nezastavíte se jeden ani druhý před žádnou překážkou, kterou vám osud může nastražit do cesty. Zdraví bude v pořádku, ostatně u odolných Kozorohů to není nic překvapivého.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnáři se mohou v srpnu utápět ve splínu, způsobeném mírně nezbedným partnerem. Nebude to ale dlouho trvat a opět vyjde Slunce. Možná se už nyní kolem Vodnářů pohybuje v soustředných kruzích někdo, komu již dlouho na vás záleží. Ten vám pomůže, ale musíte mu to umožnit. Jak se to dělá? Vyjeďte si někam do lůna přírody a tam naleznete zajímavé, i když možná nečekané řešení. Čili v lůně, nezapomenout!

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Nečekaná dobrodružství na poli milostném čekají na zrozence ve znamení Ryb, i když už se možná zdálo, že pevně zakotvili v náruči toho pravého. Uvidíme, jak odolný je svazek, kterému Ryby zatím plně věřily.  Zdraví se bude projevovat spíše jako křehké, proto by se Ryby měly zaměřit spíše na zvyšování kondice a měly by hledat pár cviků na udržení zdraví a odolnosti proti virózám.

    Jedinci, kteří hledají pracovní uplatnění, by mohli mít štěstí a něco by si mohli najít právě díky svým nezdolným partnerům. Štěstí se usměje i na ty, kteří už nevěřili v úspěch. 

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz