Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ravenův horoskop na září: Váhy si polepší, Berani se musí snažit

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    5. září 2023 ● 06:00

    "Konec prázdnin, začátek podzimu... ale zažeňte chmury, zatím je hezké počasí a ani hvězdy nehrozí žádnou katastrofou, " říká astrolog Raven Argoni, který pro vás připravil dnešníé horoskop. 

  • 1.

    Beran

    ...
    Na astrologickém nebi bude v září 2023 Beran vystupovat jako zkušený varietní umělec, který svými žonglérskými kousky udivuje nadšené publikum. Pokud této osudové danosti Berani, čili Skopci plně využijí, stanou se z nich vedoucí pracovníci, rádci a zkušení mudrci, rozdávající dle vlastního uvážení tajné vědění. Každý se s nimi bude chtít kamarádit. Mohou se naučit svým způsobem ovládat rodinu a pracovní prostředí a budou mít pocit, že jsou úspěšní. Pokud ale svých osudových darů během září nevyužijí, je jedno z jakého důvodu, může to být nechuť, lenost, špatná nálada, slabá vůle, nedostatek sebekázně nebo strach z komunikace, mohou se z nich stát varietní šašci, kteří sice umí občas pobavit, ale nedaří se jim na delší dobu strhnout na sebe potřebnou pozornost.

  • 2.

    Býk

    ...
    Celé září budou klasického, šťastného Býka podporovat svou silou a mohutností dvě osudové planety Uran a Jupiter. Uran je často označován jako "planeta života", jeho cesta kolem celého horoskopu trvá 84 let, čili v každém znamení pobude přibližně sedm let. Skrývá v sobě numerologické tajemství sedmičky, osmičky a materialistické čtyřky. Na měsíc září se zde pro Býky skrývají dispozice k ovládnutí finanční situace a materiálních stránek života. Jupiter přidává do všech situací notnou dávku štěstí a potřebného humoru, takže celkově se dá očekávat, že září bude pro Býky všestranně příznivé a přínosné.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Pokud se někdo v září 2023 dá označit jako "pán svého osudu", tak je to Blíženec. Nebo Blíženci? Blíženci by měli vystupovat v množném čísle nebo ještě lépe ve dvojici. Stejně jako Blíženci jsme ve vztazích raději ve dvojici než v množném čísle. A právě vztahy budou hlavním tématem na  září pro většinu Blíženců. Budou se řešit (jak vztahy, tak i Blíženci) a celková situace ve vztahové oblasti se bude zlepšovat.

    Zdravíčko bude Blížencům sloužit jak věrný sluha a neměly by na jejich duševní zdraví útočit ani pracovní či rodinné potíže. Jinými slovy může být září 2023 pro Blížence vyloženě přínosné.

  • 4.

    Rak

    ...
    Snadno se může přihodit, že se nejednomu zrozenci v ženském, vodním a k tomu ještě kardinálním znamení Raka zničehonic sevře srdce úzkostí, zvláště když pomyslí na nejistou budoucnost. Je to dáno Plutem v opozici, malou, vzteklou, americkou planetkou, která v podstatě nemá v horoskopech žádný význam, ale právě proto se snaží budit v lidech škodolibé pocity, podobně jako třeba Černá Luna, která navíc ani není hvězdou, oběžnicí, planetou nebo planetkou. Čistě psychologicky bychom mohli říct, že v životě Raků je z astrologického hlediska všechno v pořádku, pouze z hlediska psychosomatiky je možné, že se vyskytnou nečekané výkyvy z oblasti vrozené harmonie. Takže, nevšímejte si jakýchkoliv provokací, nevšímejte si pracovních úspěchů profesionálních psychopatů a jejich poučování a budete se mít dobře. Alespoň teď, v září 23.

  • 5.

    Lev

    ...
    Jaký je rozdíl mezi Venuší a Černou Lunou? Toť otázka, kterou budou příslušníci a přátelé Lvího znamení v září 23 řešit vícekrát. Například v partnerské oblasti - seznámíte se s milou osobou opačného pohlaví nebo prostě pohlaví, které vás v daný okamžik osloví, budete z dotyčné bytosti nadšení, až unesení, ale rychle se z prvopočátečního opojení vyspíte. Najednou zjistíte, že není proč posílat pro šampaňské.

    Budete shánět práci, narazíte na lákavou nabídku a ono se hned první den ukáže, že skutečnost neodpovídá růžovým brýlím, které vám nasadila reklama.

    V podstatě se budete v září učit jedné, pro život velmi užitečné dovednosti či znalosti - umění včas zatáhnout pomyslnou ruční brzdu a rychle zařadit zpátečku.

  • 6.

    Panna

    ...
    15. září zažijeme pohnutý Nov v Panně, mnoho věcí se změní k lepšímu, mnoho věcí se nezmění vůbec a něco málo se změní k horšímu, to už záleží na tom, jsme-li škarohlídové či naopak, pohlížíme-li na svět optimisticky seřízenou optikou, ovládanou pozitivně naladěnou myslí.

    Panny budou v září nejvíce ovlivněné září Slunce a odraženým světlem z Merkuru, to znamená, že se budou dařit věci, které souvisejí s prací, s financemi, zaměstnáním, kariérou, podnikáním a uzavíráním výhodných smluv, leasingů a hypoték. Stále je dobré mít na mysli, že něco se změní a něco se změnit nemůže, rozdíl mezi pannou a Pannou je v tom, že Panna to má na doživotí.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Kdo by nechtěl být zrozen ve znamení Vah, když právě nyní to mají Váhy tak, že pokud jsou na tom dobře, tak na tom budou ještě lépe a pokud mají důvod si oprávněně na cokoliv stěžovat, mají docela dobré vyhlídky na zlepšení. Energii mohou čerpat z jangové, mužské planety Mars a ke konci září též ze Slunce. Kdo by to nebral? Je možné, že Váhy, které si koupily elektromobil, nebudou muset ani tolikrát jako ostatní dobíjet baterky, což samozřejmě myslím hlavně obrazně a v přeneseném slova smyslu. Prostě, být Váhou, není v září 2023 vůbec k zahození.

  • 8.

    Štír

    ...
    Na Štíry číhá, dá-li se to tak říct, poklidný život, bez zbytečných vzruchů a jalového vzrušení. Jalové vzrušení je (jen tak pro úplnost) vzrušení, které k ničemu nevede. Konstruktivní vzrušení je naopak vzrušení, které zdravě provětrá nervovou soustavu a v konečném efektu vede k rehabilitaci, užitečné tělesné transformaci, rekonstrukci psychosomatické soustavy a k obnově těla i ducha. Bude tedy pro Štíry dobré hledat během září činnost, která povzbudí jejich vitalitu a motivaci k jakékoliv zdravé činnosti, což může být sport, aktivní účast na jakýchkoliv hrách a samozřejmě také meditace, jóga nebo tantra. Nezapomínejme, že Štír je znamení aktivní, které by se nemělo vyhýbat ani společensky často přehlíženým žánrům jako je třeba sex.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Poklidné znamení, které bude mít v září všechno pod kontrolou. Pokud nebudete mít chuť cokoliv ve svém životě měnit, tak nic neměňte, samospádem se odehrají nejdůležitější věci a vám z toho rozhodně hlava na zem neupadne.

    Zdraví bude celkem v pořádku a v poklidu, chce to akorát trochu se přinutit k pravidelné chůzi denně a o víc se nemusíte starat. Pokud ale budete chtít začít pro sebe dělat něco navíc, jakoukoliv nadstandartní činnost, k níž patří návštěvy fitka, aquaparků, popřípadě jízda na kole, tak právě září je k tomu jak stvořené. I když jste v životě nikdy necvičili a nemáte žádné sportovní ambice, může vám jakýkoliv pravidelný, třeba i lehký pohyb přidat pár let života. Právě nyní k tomu máte nejlepší kvalitu času. Ale, jak se říká, ber nebo nech ležet.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    A už opět zde můžeme sledovat indicie, které vedou k potvrzení názoru, že Kozoroh nemůže být bez práce, popřípadě bez budování kariéry. Proto to také Kozorozi nemají jednoduché třeba s prováděním meditací (což platí hlavně pro ženy), protože nevydrží být chvilku v klidu. Možná se najdou světlé výjimky, ale výjimky jsou od toho, aby lehce narušovaly statistiku a porušovaly pravidla. Nemůžeme se podle nich řídit. Takže nejdůležitější faktor celkové správné duchovní výživy je pro všechny Kozorohy tělesné zdraví - a právě k tomu jsou zde veškeré předpoklady. Můžeme tedy celou naši úvahu na téma život průměrného Kozoroha v letošním září 2023 uzavřít jednoduchým konstatováním, že se nic výjimečného, ani zvláštního nestane.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    S čím se poperou Vodnáři v září 2023? S konkurencí. Pozor na konkurenci, často se nás konkurence snaží zlikvidovat naprosto bez jakýchkoliv zábran a s použitím všech myslitelných zbraní, včetně pomluv a psychopatického šílenství.

    Konkurence se může vyskytnout v práci, v sousední firmě, ale také doma, v rodinném prostředí, stačí, když se přiblíží možnost něco zajímavého nebo cenného zdědit a nevíte, kdo na vás odkud vyskočí, člověk aby se pomalu bál zvednout dekl na WC.

    Jak bojovat s konkurencí? Nevím, jaká jsou zde platná pravidla, asi je to spíše boj bez pravidel, jako to bylo celkem hezky vysvětleno ve filmu Butch Cassidy a Sundance Kid. Takže, buďte opatrní a soupeře rozhodně nešetřete.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Saturn a Neptun vládnou znamení Ryb, takže nám nezbývá, než konstatovat, že kdyby byly na všech vedoucích a vládních místech Ryby, měli bychom se jak čínská Prasata v žitě. Když je tomu naopak, tak přece jenom zbývá pár maličkostí, které je dlužno doladit. Ryby se budou v září často chovat jako reformátoři a kazatelé, na to si budeme muset zvyknout. I když je pravda, že většina informací od Ryb se bude blížit syrové pravdě, bude se jednat spíše o informace, které se dají sdělit i beze slov, pomocí mimiky.

    Září bude pro Ryby ve velké míře inspirativní a pro ostatní znamení bude dobré sledovat Ryby, co se nám snaží sdělit, vysvětlit nebo říct.

    Zdraví, rodinné vztahy, práce a finanční záležitosti budou v rámci možností v pořádku.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz