Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Komu zavolat, když máte potíže nebo vás něco trápí? Tahle znamení zvěrokruhu vyřeší všechno za vás

/
  • (iStock)
    20. října 2023 ● 06:00

    Vyhodili vás z práce? Nepovedla se vám důležitá zkouška? Zjistili jste, že vás partner podvádí? Urazila vás tchyně nebo prostě nevíte, jak dál? Pokud sami nevíte, co byste měli dělat, můžete si na pomoc zavolat následující tři znamení.

    Každé z nich má specifické dovednosti, díky kterým se vám uleví, jakmile nastanou potíže. Ať už je to boj, do kterého se vrhnou za vás, nebo rameno, které vám nabídnou, abyste se na něm vyplakali. Mějte po ruce telefonní čísla na přátele, zvláště pokud se narodili v těchto znameních zvěrokruhu. A pokud chcete, aby vám bylo opravdu co nejlíp, zavolejte všem třem najednou.

  • 1.

    Beran

    ...

    Nemáte dost energie a síly na vlastní boj? Nevadí, Beran to udělá za vás, a rád. Beran ani nepotřebuje znát všechny podrobnosti, jakmile uvidí společného nepřítele, zaútočí. Beran je typ, který nejdřív mluví a až poté myslí. Je pro něj tedy snadné zaútočit slovy na toho, kdo vám ublížil, a to skutečně velmi důrazně. Ví totiž, že někdy je lepší jednat hned, a ne se zpožděním. Pokud aspoň trošku tuší, že je potřeba vás bránit, je to on, koho budete chtít po svém boku. Věřte, že ten, kdo vám ublížil, si to už znova nedovolí. Dostat se do dalšího konfliktu s Beranem nechce nikdo.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Kozoroh

    ...

    Nevíte si rady? Zavolejte Kozorohovi, zvláště v případě, že potřebujete poradit, jaké další kroky byste měli udělat. Kozorozi jsou skvělí pro konkrétní akční plán, který se vám bude hodit, když nemáte dost energie na to přijít sami. Zaujme vaše místo, nechá vás truchlit a sám vyrazí do akce. Během chvilky bude mít připravený seznam firem, kam zavolat či seznam důležitých osob, kteří za vás vyřeší váš jakýkoli problém. Kozorozi si potrpí na to, aby ostatní věděli, že dokážou zorganizovat cokoli, co dokáže pomoci. A nemusíte se jich ptát dvakrát, Kozoroh zareaguje hned a bez přemýšlení.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Ryby

    ...

    Berani vás brání a bojují za vás, Kozorozi vymýšlejí strategické plány. Ryby nabízejí objetí a pevné rameno. To je věc, kde se Ryby cítí nejlépe. Jsou připraveny s krabicí papírových kapesníčků a nevadí jim, když jim budete hodiny vyprávět, co se vám přihodilo. K tomu vám nabídnou něco sladkého a budou vám trpělivě naslouchat. Před nimi se nemusíte bát, že budete až moc emocionální nebo že budete přehánět. Ryby chápou, že procházíte něčím velkým, smutným nebo neřešitelným, a že potřebujete pomoc. Zároveň vás dokážou povzbudit slovy a budou vás ujišťovat, jak jste skvělí. A budou to říkat tak dlouho, dokud tomu konečně neuvěříte.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz