Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tyhle v posteli nechcete: Nejhorší milenci horoskopu

/
  • Společná noc může skončit zklamáním.
    Společná noc může skončit zklamáním. (istock.com)
    19. října 2023 ● 06:00

    Láska má mnoho podob a bez fyzické blízkosti se neobjede. Zrozenci některých znamení však mají k sexu specifický vztah. Na co se připravit a kterým znamením se radši vyhnout?

  • 1.

    Býk

    ...
    Muži narození ve znamení Býka jsou silní, opatrní a nenechají se ničím vyvést z rovnováhy. Bohužel nejsou příliš výkonní, často žárlí a jsou příliš výbušní. Přestože mají energie na rozdávání, vynakládají ji ve všech oblastech života extrémním tempem. V posteli rozhodně nejsou nejlepšími milenci, a to nejen kvůli své povaze, ale také proto, že se při sexu obvykle soustředí jen na vlastní uspokojení. Pokud se dostanou k vyvrcholení, milování pro ně končí.

  • 2.

    Blíženci

    ...
    Další v kategorii nejhorších milenců jsou Blíženci. Muži narození v tomto znamení jsou sice inteligentní, přizpůsobiví a vtipní, ale pokud jde o milování, nevidí v něm nic vzrušujícího. Ano, sex je pro ně skvělou činností, ale k životu ho nepotřebují. Pokud k němu dojde, touží mít milování co nejdříve za sebou, protože je může nudit. Se svým partnerem mohou dělat cokoli, ale klasický sex je příliš neoslovuje. Mají sklon k experimentům, které ne vždy druhou stranu nadchnou.

  • 3.

    Vodnář

    ...
    Muži Vodnáři jsou ve všem velmi rychlí. Netouží být nejlepší, stačí jim být nejrychlejší. Ocitli jste se někdy v posteli s mužem Vodnářem? Pokud ano, pak vězte, že se tohoto hesla drží i v posteli. Je to proto, že si myslí, že milování s partnerem je závod, ale zapomíná, že to může být pro jeho druhou polovičku velmi rušivé, protože si sex absolutně neužije. Sexem se také velmi rádi chlubí.

  • 4.

    Kozoroh

    ...
    Muži narození ve znamení Kozoroha jsou velcí kariéristé. Kdyby si měli vybrat mezi láskou a prací, kariéra a peníze pro ně budou nepochybně jasnou volbou. Stejně tak jsou na tom i v posteli, kde se s partnerkou vidí jen velmi málo, protože pracují od rána do večera. Po náročném dni tak chtějí mít sex rychle z krku, což může být pro jejich partnera velmi frustrující. Někdy také mohou preferovat sm sex před klasickým, protože myšlenka ovládání je jim příjemná.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz