Sobota 12. října 2024
Svátek slaví Marcel, zítra Renáta
Oblačno 12°C

Největší cynici zvěrokruhu. Kterých 5 znamení mezi ně patří?

/
  • Kdo je největší cynik?
    Kdo je největší cynik? (istock.com)
    12. října 2024 ● 06:00

    Ačkoli cynismus může být obranným mechanismem, někdy může také vycházet z hlubšího charakteru osobnosti. Některá znamení zvěrokruhu jsou známá svým pragmatickým či skeptickým přístupem k životu a lidem, což z nich dělá ideální adepty na nejvíce cynická znamení.

  • 1.

    Štír (24. 10. – 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři jsou známí svou hlubokou vnímavostí a tajemnou povahou. Tito lidé mají často podezření, že za každým úmyslem druhých může stát skrytý motiv. Jejich cynismus vyplývá z jejich vrozené nedůvěry, přičemž preferují zůstat opatrní a mít všechny karty v rukou. Štíři se často setkávají s intenzivními emocemi a mohou mít tendenci uzavřít se před zraněním, což může vést k cynickému pohledu na svět. Často si myslí, že lidé nejsou tak upřímní, jak se tváří, a mají tendenci vnímat svět z temnější perspektivy.

     

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 2.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorozi jsou realističtí a pracovití lidé, kteří nemají čas na iluze nebo idealismus. Jejich cynismus pramení z jejich praktického přístupu k životu a nedůvěry ve sliby či příliš velké nadšení druhých. Kozorohové věří v tvrdou práci a zodpovědnost, a proto bývají skeptičtí k lidem, kteří se snaží dosáhnout úspěchu bez úsilí nebo nabízejí příliš dobré, aby to byla pravda. Často vnímají život jako tvrdý boj, kde není místo pro přílišnou idealizaci. Jejich cynický pohled na věci vychází z toho, že raději počítají s horšími scénáři, aby nebyli zklamáni.

     

    VIDEO: Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 3.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnáři jsou známí svou originalitou a nezávislým myšlením, ale jejich cynismus se může projevit v jejich pohledu na společnost a sociální struktury. Tito lidé mají sklon k rebelii proti systému a často věří, že lidská společnost je neupřímná, povrchní nebo zkorumpovaná. Vodnáři mohou být cyničtí vůči autoritám a strukturám moci, protože mají tendenci klást otázky a hledat pravdu pod povrchem. Jejich touha po změně světa může paradoxně vést k pocitu, že změna je nemožná, což jejich cynismus ještě posiluje.

     

    VIDEO: Horoskopy: Sport podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskopy: Sport podle znamení • Videohub

  • 4.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny jsou detailní, analytické a kritické znamení, které má vysoké standardy a neustále hledá dokonalost. Jejich cynismus pramení z neschopnosti být spokojeni s nedokonalým světem kolem nich. Panny jsou mistry ve všímaní si nedostatků, což z nich činí cyniky vůči tomu, jak funguje svět a jak se chovají lidé. Mají sklon soustředit se na chyby a problémy, což jim může bránit vidět optimistickou stránku věcí. V důsledku toho často působí jako pesimisté a cynici, kteří mají pocit, že věci nikdy nebudou tak dobré, jak by mohly být.

     

    VIDEO: Rodič podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Rodič podle znamení • Videohub

  • 5.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    Blíženci jsou známí svou přizpůsobivostí a schopností vnímat více perspektiv, což může vést k cynismu vůči lidské povaze. Blíženci jsou zvědaví, avšak zároveň si uvědomují, jak jsou lidé proměnliví a nespolehliví. Často si všimnou, že slova a činy druhých se nemusí shodovat, což v nich vyvolává sklon k nedůvěře. Jejich cynismus může pramenit z neustálého porovnávání různých informací, což je vede k tomu, že nevidí svět černobíle, ale spíše s mnoha šedými zónami. Tím pádem mohou být skeptičtí vůči čistým a idealizovaným představám o tom, jak by měl svět fungovat.

Autor: Zuzana Hrušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz