Čtvrtek 10. října 2024
Svátek slaví Marina, zítra Andrej
Oblačno, déšť 17°C

Mlsání podle zvěrokruhu. Která znamení zvěrokruhu upřednostňují čokoládu, zmrzlinu, nebo koláče?

/
  • Horoskop sladkostí
    Horoskop sladkostí (istock.com)
    10. října 2024 ● 06:00

    Podzim přináší zhoršení nálady, melancholii a splín, protože sluníčka je méně a chladné počasí také lidem zrovna moc neprospívá. Namísto užívání antidepresiv, alkoholu a návykových látek, je vždy lepší udělat si malou radost nějakou tou oblíbenou sladkostí. Co na tom, že se po čokoládě, bonbónech či zákuscích tloustne, přes zimu se tělo přirozeně potřebuje zásobovat, aby pak zase na jaře mohlo hubnout. Kdo ze znamení zvěrokruhu nejvíce miluje sladkosti a komu co chutná? A jaké je vaše tajné potěšení?

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Berani milují tyčinky všeho druhu. Ať už to jsou proteinové tyčinky, raw tyčinky, müsli tyčinky a flapjacky, oříškové, čokoládové nebo tyčinky s oplatkou a náplní. Jsou pro ně jednoduchou a rychlou svačinkou, která dodá energii a zvedne náladu. Dále pak nedají dopustit na koláče, bábovky a buchty, ideálně ty domácí.

     

     

     

    VIDEO: Horoskopy: Sport podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskopy: Sport podle znamení • Videohub

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býci jsou labužníci a jejich velkou vášní je čokoláda: nejraději mají lahodnou mléčnou, oříškový nugát, mandlový nugát, dále ořechové krémy a pasty, šlehačku nebo zákusky se šlehačkou. Milují tradiční zákusky jako třeba laskonky, větrníky, špičky a indiánky, rolády, kokosové kuličky nebo domácí koláče a bábovky, které si klidně i sami upečou. Jejich tajným potěšením jsou makronky.

     

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    Blíženec je velkým milovníkem cucavých bonbonů a zmrzliny. Bez ohledu na roční období, vždy musí mít k dispozici kyblík lahodné zmrzliny: vanilkové, kokosové, oříškové, čokoládové, nebo pořádnou dávku ovocného sorbetu. Kromě toho Blíženci dávají přednost sušenkám všeho druhu, rádi si chroupají, a to i velmi zdravé a cereální sušenky nebo raw tyčinky.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky na rok 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na rok 2024 • CNC

  • 4.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Rak je opravdu velký mlsoun a často je to vidět na jeho postavě. Nejvíce mu chutná čokoláda, klidně i ta nejvíce hořká s kvalitním a vysokoprocentním kakaem. Dále nedá dopustit na cokoliv, co je upečené: domácí zázvorové či ořechové sušenky, koláče, zákusky, dorty, bábovky, buchty, rolády, veškeré cukrovinky, které si šikovný Rak dokáže sám doma připravit, a to s velkou láskou a chutí!

     

     

  • 5.

    Lev (23. 7. – 23. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Dalším velmi mlsným znamením je Lev. Ten toho dokáže spořádat opravdu hodně. Nejraději má to, co mu kdo připraví na podnose a strčí až přímo pod nos. Mohou to být domácí buchty a koláče, zákusky, oplatky, sušenky, čokoládové bonbóny nebo čokoláda. Miluje nugát a bílou čokoládu, velice mu chutnají obalované oříšky a sušené ovoce v různých polevách, které se prodávají ve zdravých výživách.

     

     

    VIDEO: Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny si potrpí na zdravé mlsání. Vymetají zdravé výživy a kupují si všechno to, co by mohlo být alespoň trochu zdravé. Nejraději mlsají oříšky, sušené ovoce, cereální sušenky nebo hořkou čokoládu s vysokým obsahem kakaa. Preferují takové sladkosti, které ideálně neobsahují kravské mléko a mají méně cukru.

     

     

     

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy jsou velice mlsné, ale stejně jako Panny dbají na linii a chtějí mlsat zdravě. Někdy ujedou a přeženou to s bonbóny, makronkami, čokoládou, šlehačkou nebo mandlemi v bílé čokoládě, ale většinou si vybírají ochucené křupky, celozrnné sušenky, pražená semínka a ořechy nebo lyofilizované ovoce. Jejich tajnou vášní je pistáciová zmrzlina.

     

     

     

    VIDEO: Velký horoskop zdraví pro rok 2024: Štíři by se měli zaměřit na klouby, Lvi na psychiku

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop zdraví pro rok 2024: Štíři by se měli zaměřit na klouby, Lvi na psychiku • 

  • 8.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štír má velice rád hořkou čokoládu s vysokým obsahem kakaa, nugát, marcipán a různé ořechové pasty. Velkou pochoutkou jsou pro něj sladkosti, které obsahují hořkou čokoládu, alkohol, kávu, ořechy nebo datle. Jeho tajnou vášní je kofila nebo banánky v čokoládě, pak nedá dopustit na větrové bonbóny, například hašlerky.

     

     

     

  • 9.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Střelci jsou ideálním typem na hořkou čokoládu, želé bonbóny a gumové medvídky, lentilky, zmrzlinu, chipsy a jakékoliv proteinové tyčinky, raw tyčinky nebo flapjacky. Nic příliš těstovitého a moučného moc nechtějí, spíše raw dortíky s vysokým obsahem ořechů, nebo šlehačkové a krémové zákusky. Mouku nemusí, ale zato tuky a mléko si dopřávají, pokud mohou.

     

     

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozoroh je velmi mlsný a rád si dopřává hlavně čokoládu. Jeho chutě uspokojí především hořká čokoláda s vysokoprocentním obsahem kakaa, ale nedá dopustit na různé specialitky, například kořeněné čokolády, bílou kokosovou čokoládu, různé druhy nugátu a marcipánu, celozrnné sušenky, raw tyčinky, šlehačkové dortíky nebo oříšky a sušené ovoce. Miluje i švestková povidla, malinovou, borůvkovou či černorybízovou zmrzlinu, nebo likérové bonbóny a lékořici.

     

     

  • 11.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnáři mají velice rádi čokoládu, hlavně co nejvíce hořkou. Ale i klasické moučníky, zákusky, koláče, sladká jídla, sušenky, oplatky a tyčinky všeho druhu je velice potěší. Jejich velkou vášní je zmrzlina, kupa mraženého ovoce, piškoty, oříšky v čokoládě, karobu a jogurtové polevě, anebo lyofilizované ovoce. Milují také větrové bonbóny a krémové dezerty.

     

     

     

  • 12.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby opět nedají dopustit na zdravé sladkosti. Raději volí návštěvu zdravých výživ, kde si vybírají všechno možné i nemožné. Chutná jim spíše mléčná čokoláda nebo čokoláda z rýžového mléka, různé zdravé tyčinky, oříšky, sušené ovoce nebo zmrzlinové poháry s ovocem. Pokud už zákusky a koláče, tak především ty s vysokým obsahem ovoce. Mají slabost pro mrkvánky a jablečné trubičky nebo různé tvarohové a jogurtové dezerty.

     

     

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz