Sobota 5. října 2024
Svátek slaví Eliška, zítra Hanuš
Zataženo, déšť 10°C

Horoskop lásky na říjen: Váhy čeká exploze vášní, Kozorozi budou ve vztazích tápat

/
  • Horoskop lásky na říjen
    Horoskop lásky na říjen (istock.com)
    5. října 2024 ● 06:00

    Astrologické vlivy jsou silné a každé znamení zvěrokruhu si v oblasti vztahů projde svými výzvami i radostmi. Která znamení čeká v září romantické štěstí a kdo by si měl dávat pozor na své srdce? Pojďme se podívat, jak to vypadá pro každého z nás.

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Berani budou v září plní energie a odhodlání. Mars, jejich vládnoucí planeta, jim poskytne sebevědomí, které v lásce přitahuje pozornost. Pokud jste nezadaní, můžete se těšit na vzrušující nové seznámení, které by mohlo rychle nabrat na intenzitě. Ve vztazích se objeví vášeň, ale pozor, Berani – někdy můžete být až příliš impulzivní. Snažte se najít rovnováhu mezi vášněmi a porozuměním.

     

     

    VIDEO:Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býkům bude vládnout Venuše, což znamená, že láska a vztahy pro ně budou v popředí zájmu. Tento měsíc slibuje Býkům romantiku a stabilitu, ať už jste v dlouhodobém vztahu nebo teprve hledáte partnera. Zadaní Býci pocítí silné propojení se svým partnerem a mohou se těšit na hlubší emocionální pouto. Nezadaní by měli být otevření novým možnostem – třeba už máte lásku přímo před očima, ale dosud jste si toho nevšimli!

     

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    Blíženci se budou v září cítit v lásce trochu rozpolceně. Merkur, planeta komunikace, se může postarat o nedorozumění v partnerských vztazích. Možná budete mít pocit, že se s partnerem míjíte, což může vést k frustraci. Doporučuje se věnovat více času otevřené komunikaci. Nezadaní Blíženci mohou být vábení několika různými možnostmi, ale měli by se vyvarovat povrchních vztahů a zkusit se soustředit na někoho, kdo jim opravdu rozumí.

     

     

    VIDEO: AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci, citlivé a emotivní znamení, budou mít v září šanci obnovit a prohloubit své vztahy. Pokud jste ve vztahu, čeká vás období harmonické spolupráce a vzájemné podpory. Možná objevíte nové stránky svého partnera, které vás potěší a inspirují. Nezadaní Raci by se měli zaměřit na uzdravení starých ran, než se vydají hledat novou lásku. Srdce je třeba připravit na nové dobrodružství, a září je pro to ideální měsíc.

     

  • 5.

    Lev (23. 7. – 23. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lvi jsou v září pod vlivem Slunce, které jim dodává charisma a sebevědomí. Tento měsíc budete v centru pozornosti a budete přitahovat pohledy opačného pohlaví. Lvi ve vztazích mohou cítit potřebu být obdivováni a milováni více než obvykle. Dejte si ale pozor, aby váš partner neměl pocit, že se točí jen kolem vás. Nezadaní Lvi by si měli užívat flirtování a radosti ze života, ale pozor na přehnaná očekávání.

     

     

     

    VIDEO: Miminka podle znamení: Martina Blažena Boháčová

    Video
    Video se připravuje ...
    Miminka podle znamení: Martina Blažena Boháčová • Videoredakce ženských titulů

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Pro Panny bude září klidnější měsíc, co se týče lásky. Venuše vám sice přináší pozitivní vliv, ale možná budete mít pocit, že ve vztazích stagnujete. Zadané Panny by měly více otevřeně komunikovat a zkusit prohloubit intimitu s partnerem. Nezadané Panny se mohou cítit trochu nejistě, ale je důležité nebát se otevřít novým příležitostem. Na podzim se vaše situace zlepší, tak buďte trpěliví.

     

     

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy jsou jedním z nejšťastnějších znamení v lásce v září! Venuše je ve vašem znamení a to vám přináší harmonii a romantiku. Pokud jste ve vztahu, očekávejte intenzivní období lásky a propojení s partnerem. Nezadané Váhy budou přitahovat nové známosti a může se objevit někdo, kdo vás zaujme na první pohled. Užijte si tento měsíc naplno a nebojte se riskovat v lásce!

     

     

  • 8.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři, kteří jsou známí svou intenzitou, mohou v září zažít silné emocionální změny. Tento měsíc vás čekají výzvy v partnerských vztazích, a pokud nedáte pozor, mohou se objevit i konflikty. Zkuste být méně žárliví a nedržet v sobě potlačené pocity. Upřímná komunikace je klíčová. Nezadaní Štíři by měli být opatrní na manipulativní chování a soustředit se na budování zdravých vztahů.

     

     

     

  • 9.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Střelci budou v září velmi optimističtí a dobrodružní. Planeta Jupiter vám dodá energii k hledání nových zážitků, a to i v lásce. Pokud jste ve vztahu, můžete pocítit touhu po větší volnosti, ale dávejte pozor, aby to nevypadalo, že na partnerovi přestáváte mít zájem. Nezadaní Střelci mohou potkat někoho na svých cestách nebo při novém hobby, ale pozor na povrchní vztahy – snažte se zjistit, kdo se za prvními dojmy opravdu skrývá.

     

     

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorozi budou v září více zaměření na práci a osobní cíle než na lásku. To může způsobit napětí v partnerských vztazích, kde se partner může cítit opomíjený. Snažte se najít rovnováhu mezi kariérou a osobním životem. Nezadaní Kozorozi mohou v září zůstat bez výrazných romantických příležitostí, ale to neznamená, že se nemůže objevit něco nečekaného. Dejte lásce šanci, i když máte hlavu plnou jiných věcí.

     

     

  • 11.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnáři, kteří milují svobodu, mohou v září zažívat komplikace v lásce. Možná budete cítit potřebu se vzdálit od partnera nebo vztahu, který vám připadá příliš omezující. Dejte si ale pozor, abyste neudělali unáhlená rozhodnutí. Nezadaní Vodnáři by měli být opatrní s novými vztahy – někdo, kdo se zdá být zajímavý na první pohled, může později odhalit svou složitou stránku.

     

     

     

  • 12.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby budou v září pod silným vlivem Neptunu, což jim přinese velkou dávku romantiky a snění. Ve vztazích můžete pocítit hlubší emocionální propojení, ale pozor na idealizaci partnera. Pokud se vám něco nezdá, zkuste se podívat na situaci realisticky. Nezadané Ryby mohou v září potkat někoho, kdo jim zamotá hlavu, ale dávejte pozor na přehnaná očekávání.

     

     

     

Autor: Zuzana Hrušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz