Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přátelství podle znamení: Váha vám klidně přebere muže, Blíženci milují drby

/
  • Co říkají hvězdy o přátelských vztazích mezi znameními?
    Co říkají hvězdy o přátelských vztazích mezi znameními? (Shutterstock)
    10. července 2015 ● 06:00

    Přátelství mezi ženami rozhodně není tak přímočaré a jasné jako u mužů. I mezi nejlepšími kamarádkami dojde občas – diplomaticky řečeno – k ochlazení vztahů. Každé znamení v něčem vyniká a něco nezvládá. V čem se dá spolehnout na kamarádku Váhu? Které znamení si nikdy neodpustí drby, a kdo je naopak skvělý strážce vašeho tajemství? Čtěte a uvidíte.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ženy narozené ve znamení Berana bývají pro své přítelkyně oporou. Všichni mají pocit, že Beran si dokáže poradit s každou situací, proto bývá také často kamarádkami využíván jako vrba. Sám se ale se svými problémy moc nesvěřuje. Většina lidí ocení realistický pohled Beranů na svět. Jen někdy mají Berani pocit, že všichni musí poslechnout jejich rady, a pokud tak neudělají, bývají Berani často naštvaní.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud máte kamarádku narozenou ve znamení Býka, určitě ji obdivujete pro její schopnost poučit se ze zkušeností. Čím jsou tyto ženy starší, tím jsou moudřejší, klidnější a vyrovnanější. S nepříjemnou situací a člověkem se vyrovnávají po svém: vědí, že nemá cenu vrážet někomu kudlu do zad, a raději si od plic zanadávají. Pokud tedy slyšíte nadávat Býka, věřte, že nic dalšího už podnikat nebude.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí, okouzlující Blíženci si dokážou rychle získávat přátele i jejich důvěru. Drby, klepy, pomluvy a tajemství se na ně doslova lepí a Blíženci většinou sami nevědí, co mohou, či nemohou pustit dál. Pozor na ně, trousí citlivé informace, i když většinou omylem a s tím, že nechtějí nikomu záměrně ubližovat.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pro Raky je přátelství důležitou součástí jejich života a patří k nejvěrnějším kamarádům. Mají tendenci starat se o sebe a pohodu ve svém okolí a chtějí pro sebe i kamarády to nejlepší. Pro to, aby se ujistili, že to tak opravdu je, jsou často schopni pomlouvat druhé. A to dokonce ty, které ve skrytu duše obdivují. Je to pro ně způsob, jak se vyrovnat s vlastní nedokonalostí.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Kamarádka narozená ve znamení Lva je dominantní, mívá kolem sebe spoustu lidí, kteří ji obdivují pro její energii a schopnost prosadit se. Lvice ovšem potřebuje, aby ji okolí patřičně obdivovalo. Samozřejmě ví, že správný přítel umí nejen pochválit, ale také kritizovat. Lvice to ovšem dovolí jen někomu. Jinak má tendenci obklopovat se hlavně těmi, které ji nekriticky milují a pochlebují jí.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Panna patří mezi spolehlivé kamarádky, které mají priority v životě srovnané. Najdete u ní vždy porozumění a možnost podívat se na svou situaci z nejrůznějších úhlů pohledu. Panna sama chce, aby ji okolí mělo rádo. Občas chce každému vyhovět, špatně se jí říká ne, a tak se ostatním může právem zdát, že na ně nemá čas.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Žena narozená ve znamení Vah je skvělá kamarádka – dokáže se skvěle vžít do pocitů ostatních a má pro ně porozumění. Ovšem jen do chvíle, než ji potřebují rodina a partner. Váha dá vždycky přednost vztahu, partnerství a manželství před kamarádstvím. V extrémním případě kamarádce klidně partnera přebere, a ještě bude mít pocit, jak ji osud zkouší.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Kamarádky narozené ve znamení Štíra patří mezi ty nejvěrnější. Samy dokážou velice snadno proniknout do nitra druhých, samy k sobě ale pustí málokoho. Pokud někomu ovšem důvěru dají, dotyčný v nich získá spojence na celý život. Pokud ovšem neudělá nějakou levárnu nebo nebude Štírovi lhát. Pak jste kamarádku ztratila napořád.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud má některá z vašich kamarádek na sociálních sítích mraky přátel, pak bude nejspíš narozena ve znamení Střelce. Miluje nové lidi, nová přátelství, dokáže se seznámit při každé příležitosti. Vezme vás na zajímavá místa a neváhá vás seznámit se zajímavými lidmi. Na druhou stranu má tendence ozvat se přátelům jen tehdy, když se to hodí jí nebo když něco potřebuje.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Kamarádka narozená ve znamení Kozoroha nemá problémy s upřímností. Velice často na sebe přátelům vyzradí i to, co sama nechce a čeho později i lituje. Ne každý potřebuje slyšet detaily z manželského života, a tak mohou "Kozorožkyně" na ostatní občas působit jako ty, které se na druhé příliš lepí.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Žena zrozená ve znamení Vodnáře patří k poměrně výstředním znamením. Kamarádky ji milují, protože je vtipná, zábavná a neotřelá. Ona sama se mezi ženami cítí skvěle, ovšem do chvíle, než se na obzoru objeví zajímavý muž. A protože na muže působí velice smyslně, stává se poměrně často, že pak klidně nechá kamarádky kamarádkami a věnuje se aktuálnímu povyražení.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ryby jsou velice citlivý společník. Dokážou v druhých vzbudit pocit, že právě on je jedinečný. Určitě vás budou často ujišťovat, že jste jejich nejlepší kamarádka, a to samé budou chtít slyšet od vás. Ryby jsou báječný partner, pokud je ovšem v něčem nezačnete moc převyšovat. Mají tendence vynikat, a jakmile se s vámi začnou srovnávat a nevyhrávají, většinou to znamená konec přátelství.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz