Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Ideální rande podle znamení: Koho láká hřbitov a kdo vyžaduje dárky i velká gesta?

/
  • Koho láká hřbitov a kdo vyžaduje dárky i velká gesta?
    Koho láká hřbitov a kdo vyžaduje dárky i velká gesta? (istockphoto.com)
    26. dubna 2024 ● 06:00

    Jarní období, a zejména květen – měsíc lásky, nás přímo vybízí k tomu, abychom neseděli doma jako pecky, ale vyrazili na nejlepší rande svého života. Nikdo nechce být sám a ať už je to vaše první společné rande, desáté, nebo stopadesáté, pořádně si ho užijte na místech, která máte nejraději. Kam by chtěla být ideálně pozvána jednotlivá znamení zvěrokruhu? Je dobré vědět, koho láká příroda, a koho zase spíše městská kavárna, abyste neudělali nějaký přešlap hned na prvním rande! Jak byste vy sami chtěli strávit ideální rande?

  • 1.

    Beran

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    Pokud chcete pozvat na rande Berana, mějte na paměti, že ten v klidu neposedí a žádný luxus ho nezajímá. Má rád něco akčního, takže rovnou procházka na nějaké pěkné místo a povídání, abyste se lépe poznali. Další schůzky pak dle okolností volte spíše sportovního rázu, buďte hlavně venku, zajímat ho bude i posezení v baru nebo na venkovní zahrádce, když už bude hezké počasí, ideálně to spojit s nějakým výšlapem, výletem na kolech a podobně. Bránit se nebude ani živé hudbě či koncertu. Hlavně ho neberte do kina, to až časem. Unudil by se tam hned napoprvé k smrti. Potřebuje pohyb, akci, vzrušení a dobrodružství.

     

    K jakému sportu máte předpoklady podle znamení? To se dozvíte ve videu:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskopy: Sport podle znamení • Videohub

     

  • 2.

    Býk

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    Býk si potrpí na klidné a seriózní posezení u sklenky dobrého vína nebo u vynikající večeře. Na prvním místě ho zaujme pozvání do luxusní restaurace, ideálně když budete vkusně oblečení a bude tam hrát i hudba, abyste si mohli eventuálně zatancovat. Ani pozvání na tradiční akce spojené s dobrým jídlem a pitím žádného Býka nenechají chladným. Ženy narozené v Býku pak kromě sklenky vína rády tancují, veselí se a baví mezi lidmi, takže jakákoli večerní společenská akce spojená s hudbou a tancem Býka vždy potěší. Býk si vždy potrpí na velká gesta a dárky.

     

  • 3.

    Blíženec

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    Není Blíženec jako Blíženec. Víme, že toto znamení je velmi proměnlivé a má mnoho tváří. S jistotou tak nemůžeme říct, co Blížence vlastně potěší, protože každého bude lákat něco jiného. Volte spíše komornější rande, kde budete moci být sami a hodně si povídat, to zaujme každého Blížence a je to jeho základní potřeba. Určitě nebude špatná stylová kavárna, čajovna, čítárna, obrazárna nebo procházka městem či tajuplnými uličkami, kde si budete moci vyměňovat názory a navzájem se poznávat. Zaujmete ho určitě tím, že máte něco v hlavě, základní intelektuální výbava je tedy nutností!

     

  • 4.

    Rak

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    Jak asi všichni tušíme, Rak by nejraději zůstal doma, ale na první rande si nikoho cizího k sobě domů nepozve. Potěší ho cokoli romantického, kavárny, čajovny, hezká místa, kde se dá sedět, kochat se přírodou nebo krásnými výhledy a povídání o všem, co vás oba zajímá. Rak uvítá hlavně klid a pohodu, nemá rád místa, kde je hluk a spousta lidí. Vezměte ho třeba na starou zříceninu nebo společně pozorujte západ slunce v přírodě, tohle rozhodně ocení.

     

  • 5.

    Lev

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    Lva určitě potěší pozvání do společnosti, do luxusní kavárny či restaurace, stejně jako Býk si i on rád dopřává dobré jídlo a pití nebo kvalitní alkohol. Je ale potřeba, abyste ho patřičně oslnili, avšak nezastínili, a věnovali mu dostatek pozornosti. Proto kino či jiná tichá zábava nebudou tím pravým, protože tam by Lev nemohl o sobě mluvit ani se vám jinak předvádět. Místa, kde hraje hudba, se Lvům líbí, stejně tak i romantické procházky v okolí zámku či po městě. Neberte ho nikam, kde jsou klíšťata nebo kde by se mohl zašpinit, tohle zrovna každý Lev neocení, rovněž nepotřebuje žádné maratony a zdolávání vrcholů, chce si vykračovat jako pán a nikam nespěchat.

     

  • 6.

    Panna

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    Panny budou velmi šťastné v přírodě, v čajovně nebo třeba v makrobiotické restauraci. Určitě vám vydrží i v kině a nepotřebují vůbec neustále mluvit či mít pozornost. Nejpříjemnější pro ně bude procházka na pěkná místa. I když jsou poněkud více praktické, romantikou nepohrdnou, a to možná i proto, že by si ji samy jen tak nedopřály. Jistotou jsou restaurační zařízení nebo kavárny, navíc Panny nejsou vůbec náročné. Budou šťastné, že jsou s vámi a že se můžete navzájem poznávat nebo věnovat jeden druhému. Rády vidí, že má druhý dobrou práci a umí si vydělat peníze.

     

  • 7.

    Váhy

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    Váhy určitě pozvěte někam do společnosti nebo do pěkné stylové kavárny či restaurace. Chtějí se na rande blýsknout novým outfitem, takže je nezapomeňte patřičně pochválit, jak jim to sluší. Také Váhy, stejně jako Býci a Lvi, ocení společenskou zábavu nebo místa, kde hraje hudba. Konkrétně žena Váha bude šťastná, pokud od vás dostane růži nebo se k ní budete chovat velmi gentlemansky, to ji rozhodně zaujme. Na buranské chování si rozhodně nepotrpí! Váha ocení, když vidí, že je protějšek velkorysý, štědrý a nemá hluboko do kapsy.

     

  • 8.

    Štír

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    Štír ocení buď rande, které se bude týkat jeho koníčků a zálib, anebo bude chtít podniknout něco akčnějšího. On toho o sobě moc nenamluví, raději bude poslouchat. Potěší ho kavárna, kde hraje hudba, čajovna, ale i procházka v přírodě, výlet na hrad či starou romantickou zříceninu. Štíři milují tajemná místa a duchařské historky, takže ani rande na hřbitově pro ně nebude divné. Nejlepší však bude piknik v přírodě nebo návštěva zříceniny či nějaké rozhledny v lese. Možná by je dokonce bavilo vkrádat se do starých opuštěných domů, ale tohle s nimi raději neprovádějte. Když už, tak si spolu vylezte na nějaký posed a poseďte si tam. 

     

  • 9.

    Střelec

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    Střelec je dobrý bavič, který nezkazí žádnou legraci, takže večerní posezení ve stylové restauraci s krbem, kde si budete moci povídat a smát se u piva, nepohrdne. V podstatě s vámi půjde kamkoli, kde je zábava, ať už se jedná o hudební večírky, akce pod širým nebem nebo cokoli jiného a dostatečně akčního. Ideální pro něj ale vždy budou outdoorové aktivity, výšlapy, delší procházky k vodopádům nebo ke skalám, výlety na kolech či kolečkových bruslích, skateboardech v parku, potřebuje zkrátka pohyb a akci. Opět platí jako u Berana, do kina ho neberte! Zaujmout ho ale může povídání se stejně naladěnými lidmi v čajovně.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    Kozoroh vás může překvapit tím, že bude chtít více akční rande. Je to pro něj zástěrka, aby nemusel mluvit o sobě a nebylo trapné ticho. Potřebuje se trochu více otrkat a napřed toho druhého dobře poznat, miluje procházky v lese, hory, skály, kolo, rád si zajde na hrady, zříceniny či rozhledny. Ve společnosti si pak potrpí na stylové restaurace a kavárny. Pokud chcete Kozoroha zaujmout, chovejte se důstojně, nevyplašte ho a hlavně mu nechystejte žádné překvapení. Tohle opravdu nemá rád. Nejšťastnější bude, když sám naplánuje rande a zvolí své osvědčené podniky či místa, která už zná a je s nimi spokojen. V kině vydrží.

     

  • 11.

    Vodnář

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Vodnáře můžete v podstatě vzít na rande kamkoli, i kdybyste měli chodit kolem dokola na sídlišti, pokaždé si na tom najde něco pěkného a zajímavého. Potřebuje si povídat a sdílet své zážitky, uvítá akci, vzrušení, dobrodružství a adrenalin. Může to být výšlap, túra, procházka v lese, čajovna, stylová kavárna či restaurace, výlet na zajímavé místo, jakýkoliv sport, který má rád, festival či hudba pod širým nebem, disco, bar, cokoliv. Líbit se mu může na netradičních místech nebo mezi podobně smýšlejícími lidmi, jemu rozhodně nebude vadit, když vás bude na rande víc a nebude to jen o vás dvou. Určitě ho stejně jako Berana a Střelce neberte do kina! To hrozí, že tam něco provede, jen aby byla zábava.

     

  • 12.

    Ryby

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Rybu zaujme cokoli romantického. Vezměte ji do kavárny, na pěkný výlet, kde bude hrad, zámek, zřícenina, krásná příroda, rozkvetlé louky či zahrady, anebo umění, hudba a cokoli, co lahodí oku, uchu či duši. Rybám nebudou vadit procházky v dešti zastrčenými městskými uličkami, hlavně když budete vedle nich a budete s nimi ochotni krásně mlčet. Povídání je fajn, ale Ryba umí i naslouchat a je někdy zvyklá nemluvit. Takže to bude na vás, hlavně Ryby nevyplašte rádoby vtipnými historkami nebo něčím vulgárním. Líbit se jim bude spíše duchaplná konverzace o vážných věcech.

     

Autor: Taťána Kročková

Klíčová
slova

astročlánky astrologie

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz