Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Měsíc rozzáří popelavý svit, a navíc bude v konjunkci. Jak to ovlivní jednotlivá znamení?

/
  • Dnes se budou dít na obloze divy!
    Dnes se budou dít na obloze divy! (istock.com)
    10. dubna 2024 ● 05:00

    V noci z 10. na 11. dubna se bude Měsíc nacházet v přesné konjunkci s planetami Jupiterem a Uranem ve znamení Býka. Tato zajímavá trojkonjunkce způsobí, že Měsíc bude mít při pozorování na obloze popelavý svit. V pondělí 8. dubna bylo zatmění Slunce, Měsíc se tedy nacházel v novu a teprve začíná dorůstat. V noci 10. dubna tak můžeme na obloze spatřit nejen kousek dorůstajícího srpku, ale tentokrát bude k vidění i jeho ozářená zbývající část. Popelavý svit Měsíce lze sledovat ve středu již od 21. hodiny.

    Jak se při této konstelaci budou cítit jednotlivá znamení zvěrokruhu a jak na ně konjunkce Měsíce, Jupiteru a Uranu v Býku zapůsobí?

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Berani, ve vašem znamení se právě nachází Slunce, Merkur i Venuše. To znamená, že se máte velice dobře a právě prožíváte své narozeninové období. Před dvěma dny bylo zatmění Slunce v Beranu, kde se tedy nacházel i Měsíc v přesné konjunkci se Sluncem. To byl pro vás nepochybně čas nových začátků, odvážných rozhodnutí nebo životně důležitých kroků. Trojkonjunkce s Měsícem ve vedlejším znamení Býka vás nijak negativně nepoznamená, naopak může přinést růst, rozvoj, pokrok a příznivé změny.

     

    VIDEO: Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to:

    Video
    Video se připravuje ...
    Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to. • .

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býci, právě ve vašem znamení se nachází vzácné spojení Jupiteru, Uranu a Měsíce. Počítejte s tím, že dnes se budete cítit opravdu výjimečně! Můžete zažít velmi příznivý obrat ve své práci a kariéře nebo třeba v partnerském vztahu. Konstelace přináší změny týkající se emocí, lásky, tvořivého talentu, může se týkat i úspěchů a významných životních změn. Na druhou stranu by vás mohla překvapit síla emocí, velká náladovost a psychické vyčerpání. Pokud delší dobu setrváváte v nevyhovující situaci, nastává přesně ten čas, kdy vám skutečně dojde trpělivost a budete chtít něco změnit.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024 • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    Blíženci, v době velké konjunkce se budete mít celkem dobře. Díky planetám nacházejícím se ve znamení Berana můžete vnímat vyšší aktivitu, dostatek energie a radosti ze života. I vás může potkat nečekaná změna nebo velký úspěch, pozor na vyčerpání a zbytečné konflikty s druhými lidmi. Nedělejte to, co nechcete, a snažte se odpočívat, planety Saturn a Mars v Rybách vás zřejmě poněkud rozčilují a omezují. Je třeba hledat ve všem, co děláte, rovnováhu a nepřehánět to v žádném směru.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Lidští upíři

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Lidští upíři • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci, tohle období, kdy Slunce i další planety procházejí znamením Berana, pro vás není úplně nejpohodovější. Je znát únava, napětí, konflikty ve vztazích a velká přecitlivělost nebo podrážděnost. Trojkonjunkce v Býku vám ale naopak může výrazně pomoct v tom, že si užijete parádní den bohatý na zážitky. Můžete třeba potkat velkou lásku, dozvědět se skvělé zprávy nebo se zkrátka jen cítit výjimečně. Užijte si to!

     

    VIDEO: Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství?

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství? • Videoredakce ženských titulů

  • 5.

    Lev (23. 7. – 23. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lvi, přestože současné období pro vás není špatné a jste aktivní, komunikativní, zaměření na výkon a toužíte po tom, více si užívat života, trojkonjunkce v Býku vám malinko ubere vítr z plachet. Dávejte si hlavně pozor na dramatické chování, výbuchy vzteku a přehánění ve všech ohledech. Pozor také na finanční ztráty, tento den si určitě nesázejte a zbytečně neriskujte v žádné oblasti života, nemuselo by se vám to vyplatit.

     

     

    VIDEO: Posvátná magie chleba – Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Posvátná magie chleba - Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny, dnešní den zapomeňte na službu druhým a své zajeté koleje. Dopřejte si něco skutečně výjimečného. Čeká na vás báječný den, který si můžete užít naplno. Dařit se bude v práci i vztazích, můžete se dozvědět nečekané a příznivé zprávy, možná dospějete k nějakému zásadnímu rozhodnutí, které změní váš život k lepšímu. Určitě se však obzvláště dnes vyhněte alkoholu a návykovým látkám.

     

     

    VIDEO: Zajímá vás, jak se vám v novém roce 2024 bude dařit v práci a jak na tom budete s vašimi financemi? Hvězd se zeptala a odpovědi přináší vědma Helen Stanku:

    Video
    Video se připravuje ...
    Zajímá vás, jak se vám v novém roce 2024 bude dařit v práci a jak na tom budete s vašimi financemi? Hvězd se zeptala a odpovědi přináší vědma Helen Stanku.  • .

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy, poslední dny a týdny zřejmě nestály za nic. Stále dokola řešíte svou nespokojenost v mnoha oblastech života, ale cítíte se jako v kleštích a nedokážete se rozhoupat k nějakému zásadnějšímu rozhodnutí či větší aktivitě. Dnešní den ale nic nedělejte, jen tak buďte a odpočívejte. Možná se budete cítit o mnoho lépe a užijete si krásný den se svou láskou, třeba i někoho potkáte. Dávejte si však pozor na emoce a výbuchy vzteku či nespokojenosti. Je možné, že budete mít pocit, že je toho na vás až příliš.

     

     

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 8.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři, současné období pro vás není špatné. Cítíte se v plné síle, odhodlaní, máte výdrž a věnujete se svému poslání. Dnešní den si užijte naplno, buďte však na sebe opatrní, více odpočívejte a nepouštějte se do riskantních podniků. Pomůže vám příroda, hudba a další umění, můžete prožít krásné zážitky, které se zapíšou hluboko do vaší duše. Vaše emoce mohou být dnes rozjitřené, vnímavost extrémně zesílená. Budete chtít uspokojit všechny své touhy a zatoužíte po něčem, co jste si už dlouho odpírali. Pokud se vám nepodaří nastartovat ve vašem životě změnu a naplno si užít dnešní den, vaše frustrace pak bude nejspíše trojnásobná.

     

  • 9.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Střelci, jste aktivní, odhodlaní, vášniví, užíváte si, co to jde. V zásadě vám nic nechybí, možná jen to, co si ani sami nejste ochotni přiznat. Již delší čas žijete pod určitým tlakem, který ale možná zvládáte s přehledem. Možná jste kvůli tomu věčně naštvaní, nesnesitelní a zádumčiví a navenek se tváříte, že tomu tak není. Dnešek ale pro vás může být něčím opravdu novým, zajímavým a výjimečným. Uvidíte sami, jak na vás konjunkce Měsíce, Uranu a Jupiteru zapůsobí. S ohledem na to, že Jupiter je vládcem vašeho znamení, můžete čekat rozhodně velkolepý den. Ve hře jsou nová seznámení nebo úspěchy v práci. Opatrní na sebe buďte při sportu nebo na horách.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorozi, poslední dobou zřejmě pociťujete napětí, naštvanost a věci nejdou tak, jak byste si ideálně představovali. Ve hře je spousta nových rozhodnutí, která jste možná prozatím neučinili. Přihrát vám je může dnešní konstelace, která vás rozhodně výrazně ovlivní. Dnešní den bude výjimečný také pro vás. Očekávat můžete zásadní životní změny, nová rozhodnutí v partnerství, nečekaný příliv financí, postup v práci či nové pracovní nabídky, realizaci nových nápadů a podnikatelských projektů. Na vás bude konstelace mít jen ty příznivé dopady!

     

  • 11.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnáři, možná se vám po vstupu Pluta do vašeho znamení obrátil život naruby, možná se cítíte mnohem silnější a zralejší. V současné době se nemáte špatně, daří se vám poměrně dobře, planety procházející znamením Berana vám příznivě pomáhají. Trojkonjunkce Měsíce, Jupiteru a Uranu v Býku na vás ale úplně příznivý vliv mít nebude, i když je Uran vaší vládnoucí planetou. Vypadá to, že si budete muset dávat pozor na případné ztráty, problémy v práci, rozjitřené emoce, unáhlená rozhodnutí a impulzivní chování. Zdá se, že všechno opravdu nejde tak, jak byste si ideálně představovali. Raději odpočívejte a udržujte se v klidu a rovnováze.

     

  • 12.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby, ve vašem znamení se už nějakou dobu drží planety Mars a Saturn, které nyní spolu vytvářejí konjunkci. To vás může velice posilovat, ale také omezovat a dráždit. Trojkonjunkce Měsíce, Uranu a Jupiteru v Býku však dnes může váš den i noc zlepšit o sto procent. Se svou vysokou vnímavostí a emocionalitou opravdu můžete zažít něco velkolepého. Zkuste se trochu uzemnit a držet se hmoty, třeba dostanete skvělou pracovní nabídku nebo si užijete parádní splynutí těl (i duší). Vaše emoce mohou být dnes velmi silné, nezadržujte slzy. Pomoct vám může prožitek v přírodě nebo procítění hudby, umění.

     

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz