21. února – neděle

Neustále roste počet Ryb, které mají narozeniny, a takhle to bude pokračovat celý měsíc. To píši hlavně proto, že dnes mám narozeniny i já. Nevyhnul jsem se tomu.

Nicméně dlouhodobá přítomnost Neptunu v Rybách bude dávat všem rybím narozkám lehce nostalgický charakter, budeme přemýšlet o smyslu života, rozjímat o uprchlické krizi, popřípadě se trápit jinými nesmysly.

Veselejší den dnes budou mít Střelci, Berani a Lvi, naopak soda může být mezi Štíry a Lvy a mezi Kozorohy a Berany.

Raci budou mít dnes sklony ke špatnému parkování, tak si na to dávejte pozor a raději snad ani neparkujte nebo jen s nejvyšší opatrností, Váhy a Býci mohou dnes velmi snadno něco rozbít, tak ať to není památeční váza nebo cibuláková mísa, kterou jste dosud uchovávali a opatrovali jako oko v hlavě, protože to byl hlavní dar od současné tchýně na poslední svatbě.

 

Vodnáři udělají nejlépe, když si budou plánovat, co udělají či provedou v oblasti práce a vztahů, může na ně totiž čekat i něco jako menší svižný románek, vztah na pracovišti, což by se sice nemělo, ale někdy je to docela legrace. Pouze se to nesmí přehánět, protože jak se na pracovišti začnou dávat najevo city, které k práci moc nepatří, tak už to zavání blížícím se kolapsem.

Pro všechna znamení platí, že právě dnes se mohou (v předvečer úplňku) trochu věnovat magii, nebude nic proti ničemu, když si večer uděláte menší rituál, zapálíte si na chvilku svíčku a soustředíte se na své přání, popřípadě si přáníčko napíšete na papír, papír spálíte, samozřejmě tak nějak šikovně, aby přitom nevznikl požár.
Už nám v Čechách kdysi hořelo Národní divadlo, nedávno Národní muzeum, mezitím vyhořela Národní galerie, před čtyřmi lety vznikl požár v Národní knihovně, teď už jen chybí, aby nám vzplála národní hrdost, no nic. Uvidíme, jaký bude příští týden.