Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Horoskop na rok 2017: Co nás čeká v práci podle kartářky Dagmar Kludské?

/
  • (Shutterstock)
    27. prosince 2016 ● 06:00

    Zajímá vás, jestli vás čeká nějaká nová pracovní příležitost, nebo se máte naopak o práci strachovat? Co říkají karty a hvězdy, nám řekla známá kartářka Dagmar Kludská.

  • 1.

    Rok Ohnivého Kohouta bude příznivý

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2017: Co nám přinese v oblasti kariéry? Zeptali jsme se Dagmar Kludské • 

     

    Pokud jde o kariéru, příští rok Ohnivého Kohouta bude velmi zajímavý. Vzhledem k tomu, že je Kohout velmi ctižádostivý, budou nám do života přicházet nové pracovní příležitosti. Ovšem budeme se muset pořádně snažit. Ti, kteří budou mít co nabídnout, se uplatní a vyniknou. Pozor však na zbytečné hazardování, spíše bychom si měli všechno pořádně v hlavě uspořádat. A jak na tom budou jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • 2.

    Beran (21.3. – 20.4.)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    V první polovině roku se bude zvyšovat vaše pracovní tempo a budou přibývat nové úkoly. Hodně věcí budete muset dořešit. Rychlost vašeho myšlení bude vysoká, takže vám nebudou činit sebemenší potíže ani nejnovější technologie. Finance si uhlídáte pouze v případě, že nebudete zbytečně utrácet. V zaměstnání nepropadejte panice, i když dojde k velkým změnám, šance na úspěch pak budou velké. Druhá polovina roku bude přát podnikání a některým Beranům se splní sny – může jít o povýšení, přijetí na školu nebo změnu místa.

     

  • 3.

    Býk (21.4.- 21.5.)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Zatímco jiná znamení zvěrokruhu se budou potýkat na začátku roku spíše se smůlou, vy se můžete těšit z mimořádné přízně osudu. Zapomeňte na samostatnou práci někde v ústraní, chcete-li ve své profesi opravdu uspět, musíte se zejména na začátku roku soustředit především na týmové projekty. Můžete začít pošilhávat i po vedoucí pozici.

     

     

     

     

     

  • 4.

    Blíženci (22.5.-21.6.)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Do nového roku nevstoupíte právě nejlépe, proto byste měli pečlivě zvažovat každý krok, který se chystáte v nejbližší době učinit. Potrápí vás nejenom značné ochlazení ve vašich partnerských vztazích, ale drobné profesní neúspěchy. V zaměstnání se držte spíš někde v pozadí a věnujte se především běžné každodenní rutině. Ani nejrůznější zkoušky či pracovní pohovory nebudou v průběhu měsíce ledna zrovna vaší největší doménou.

     

     

     

     

  • 5.

    Rak (22.6. – 22.7.)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Skvělý tah se vám podaří v zaměstnání. I když koncem ledna na chvíli ztratíte své skvělé komunikační schopnosti, naštěstí se vyhnete všem problémům, jež by kvůli tomu mohly nastat. V první polovině roku se vaše finanční stabilita trochu zadrhne, pak se ale objeví několik příležitostí k investování se slušným ziskem a rázem pookřejete. Zkuste dát na dobrou radu svého přítele.

     

     

     

     

  • 6.

    Lev (23.7. – 23.8.)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Váš vstup do nového roku proběhne bez jakýchkoli dramatických výkyvů, které by mohly narušit vaši psychickou pohodu. V práci dostanete trochu za vyučenou, nebude to ale vůbec na škodu. Alespoň už budete vědět, že si máte některé své soukromé názory nechat raději pro sebe. Vaše kreativní myšlení zaznamená velké úspěchy. Pro mnohé Lvy se stane nový rok zkouškou trpělivosti a odolávání pokušení. Snažte se nejednat agresivně a podrážděně, mohlo by se vám to vymstít. V létě se může objevit zajímavá pracovní nabídka, díky které si přilepšíte. V druhé polovině roku pozor na resty.

     

     

  • 7.

    Panna (24.8.-23.9.)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Od začátku měsíce budete projevovat především materialistické cítění, vaší prioritou se stane dostatečné finanční zabezpečení vaší rodiny pro případ nenadálé životní situace. Vaše brilantní inteligence vám pomůže vyřešit jistý pracovní problém, s nímž vaši kolegové ani nadřízení nedokázali vůbec hnout. Dávejte si však pozor na člověka, který vám tajně závidí úspěch. V pracovní oblasti byste se měli řídit upřímností. Pokud se vyskytne nějaký problém nebo důležité rozhodnutí, nesnažte se chytračit a jednejte přímo.

     

     

  • 8.

    Váhy (24.9. – 23.10.)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Začátek roku pro vás nezačne v příliš harmonických tónech, vaši obvyklou pohodu sem tam naruší nějaká nemilá příhoda. Ačkoli se nemusí jednat o nic závažného, stav neustálé pohotovosti bude na místě. Ačkoli vás momentálně zřejmě nečeká nějaká zářná kariéra, ostudu si na pracovním poli také neuříznete. Vaše výkony jsou dlouhodobě stabilní a nadřízení vás samozřejmě sledují přímo ostřížím zrakem. Toužíte-li po změně, zvažte všechna pro a proti a ujistěte se, jestli vám není dobře tam, kde jste. Pokud nezměníte místo začátkem roku, na konci roku se k této otázce opět dostanete.

     

     

  • 9.

    Štír (24.10. – 22.11.)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Pocítili jste náhle touhu věnovat veškerý svůj čas naprosto odlišné profesi? Zřejmě nastal ten správný čas, abyste nabrali do plachet jiný vítr a vydali se s lodí zvanou Život do úplně jiných vod. Vaše neodolatelné charisma dostává v lednu zelenou, a to doslova ve všech směrech. Svým osobním kouzlem si podmaníte každého, kdo se ocitne ve vaší blízkosti a vymámíte z něj všechno, co si jen budete přát. V novém roce vás čeká spousta pozitivních událostí, které vám zaručí úspěch na pracovním poli. Nic ale nebude zadarmo, takže se připravte i na překážky.

     

     

  • 10.

    Střelec (23.11.- 21.12.)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Do nového roku tentokrát nevstupujete s radostným optimismem, jak je u vás běžným zvykem, ale všechny vaše kroky provází spíš netypický sentiment spojený s nerozhodným váháním. Nic se nedaří tak, jak byste si přáli, důležité záležitosti stagnují nebo se obrací nesprávným směrem. Všímejte si maličkostí, náznaků a drobných nápadů, to vám přinese peníze do budoucna. V první polovině roku budete pociťovat zrychlené pracovní tempo a občas vám to bude přerůstat přes hlavu. Na podzim pozor na omyly v důsledku nepozornosti, které by mohly spustit spoustu potíží.

  • 11.

    Kozoroh (22.12. – 20.1.)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Díky zvýšenému intelektu zvládnete bez sebemenších potíží nejen složitá obchodní jednání, ale i vyřizování zdlouhavé korespondence či neustálé služební cesty. Daří se vám zkrátka na všech frontách. Máte-li firmu, očekávejte v novém roce nové nabídky a výhodné smlouvy. Na jaře budete pociťovat úlevu a zmírnění pracovního tempa, ale nebude to trvat dlouho. Na konci roku vás může potěšit nenadálý přísun peněz.

     

     

     

     

  • 12.

    Vodnář (21.1. – 20.2.)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Začátek nového roku se ponese v poklidném duchu, budete mít dostatečný prostor na to, abyste dali dohromady nové životní plány na nejbližší období, které je před vámi. Nečekají vás žádná revoluční rozhodnutí, poplujete spíš na vlně kreativity a uměleckého cítění. Objevíte v sobě skryté talenty, o nichž jste až doposud neměli ani tušení. Obecně v sobě v novém roce pocítíte velkou sílu, pozor, abyste si na sebe nenabrali víc úkolů, než zvládnete. Ovšem hlavně se nebojte uchopit svoje dávné přání a začněte na něm pracovat.

     

     

  • 13.

    Ryby (21.2. – 20.3.)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Pokud chcete v letošním roce opravdu uspět, nesmíte ztratit ani minutu. To, co v průběhu ledna úspěšně započnete, vás bude provázet následujících dvanáct měsíců, proto si dejte maximálně záležet. Protože vám nechybí smysl pro humor, dokážete snáze uspět i tam, kde ostatní selžou. Příležitost, která se náhle objeví ve vašem zorném poli, bude trefa do černého. Konečně si splníte svoje dávné sny.

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz