Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Předsevzetí podle zvěrokruhu: Raci by měli víc uklízet, Štíři míň žárlit

/
  • Co změnit v roce 2018?
    Co změnit v roce 2018? (profimedia)
    28. prosince 2017 ● 06:00

    S novoročními předsevzetími je to složité, většinou nepřežijí leden... Rady astrologů byste si ale přece jen měli vzít k srdci. Možná právě díky nim bude příští rok lepší než ten letošní. 

     

     

  • 1.

    Beran

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Méně utrácejte

     

     

     

    Schopnost užívat si života je sice záviděníhodná, ale měli byste myslet také na budoucnost. Podléhat aktuálním nápadům je fajn, ale něco si naplánovat taky není od věci.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Změna je život.

     

    Tak se toho držte a popusťte uzdu fantazii. Vážně chcete nosit následujících dvacet let zde stále stejnou hnědou barvu na vlasech? Věřte, že teď je ten pravý čas na změnu, tak se do ní pusťte a šokujte alespoň jednou své okolí.

  • 3.

    Blíženci


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Začněte se hýbat


    Pohyb trochu zanebáváte a je to vidět. Navíc vám sportovní aktivity pomohou od stresu, který vám komplikuje život a vyplaví endorfiny. Lepší kondice se projeví pozitivně i na náladě.

  • 4.

    Rak


    Ukliďte si v sobě i kolem sebe

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    V uklizeném bytě se cítíte dobře, ale nějak nemůžete najít odvahu pustit se do radikálního úklidu. Udělejte si čas a vezměte to od podlahy. Vyčistěte všechno, co máte doma, a nezapomeňte vytřídit skříň s oblečením, starou kosmetiku i nepotřebné harampádí.

  • 5.

    Lev


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jednejte na rovinu


    Milujete obdiv a úspěch, proto je pro vás někdy těžké říkat ostatním nepříjemné pravdy a přicházet tak o popularitu. Dopřejte si někdy luxus pravdy. Uleví se vám, když vykašlete na pozérství.

  • 6.

    Panna


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zlomte stereotyp


    Vybočte ze zajetých kolejí, rutina vás ubíjí. Nebuďte vyděšení ze všeho nového, ať už se jedná o nový vztah, změnu práce nebo dovolenou. Překonat strach z neznámého je jedna z nejkrásnějších věcí na světě.

  • 7.

    Váhy


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Dejte životu řád


    A rovnou začněte s denním režimem. Nespavost vás ničí, ale prospané víkendy také. Vstávejte stále ve stejnou dobu, a místo spánku přes den dobíjejte energii aktivitou.  

  • 8.

    Štír


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vyhněte se žárlivosti


    Žárlivost a závist, které ve vás občas vypučí, vás trápí a jsou výrazem úzkosti ze života. Mohou však otrávit přátelství i vztah. Vyslovte nahlas své obavy, tím se jich zbavíte.  

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Podívejte se na věci z jiného úhlu


    Empatií zrovna nepřekypujete. Občas chcete mít věci vyřešeny rychle a prohlédnete přitom hodně maličkostí. A to se nevyplácí, nehledě na to, že práce odvedená pořádně je pro člověka přece daleko uspokojivého.

  • 10.

    Kozoroh


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zbavte se úzkosti


    Nemusíte se bát, že by se vám nedařilo. Naopak. Ano, máte rádi, když jste vždy připraveni, ale nechte se alespoň občas vyvést z konceptu. Vydejte se například na odvážný výlet bez mapy. Uvidíte, že všechno dobře dopadne.

  • 11.

    Vodnář


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Hospodařte lépe s časem


    Dochvilnost, lepší organizace…  Uvidíte, že okolí se na vás bude dívat jinak a vy sami se začnete lépe orientovat ve svém životě. Zvlášť když alespoň jednou přijdete na schůzku včas.

  • 12.

    Ryby


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Víc se smějte

     

    Ryby všude vidí víc problémů, než kolik jich opravdu je. Zkuste se na svůj život podívat z veselejší stránky a berte věci s nadhledem. Přestaňte se také utápět ve snech a jinotajích, přímost může být někdy ve vztazích osvobozující. 

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz