Beran

V roce 2018 se bude dařit těm Beranům, kteří pochopí svou jedinečnost. Zejména v prvních měsících roku budete mít možnost ukázat, co ve vás je, a to především v oblasti kariéry. Využijte svou energii pro vlastní potřebu, ovšem chce to odvahu a nasazení, jinak skončíte zavalení ve svých iluzích. Berani, bude to fičák, bude to velmi náročný rok, ale když nebudete líní, dokážete všechno, na co si vzpomenete. Budete-li líní, můžete přijít o práci nebo se střetnout s autoritou.

Býk

Býky v novém roce čekají velké změny zejména ve vztazích, a to osobních i pracovních. Dokončíte také nějaké důležité záležitosti, které vám dosud bránily v tom, abyste se posunuli dál. Naučíte se chápat souvislosti, což vám pomůže porozumět i skrytým významům. Hned v prvním čtvrtletí by se Býci měli vrhnout na sebevzdělávání. V roce 2018 budete také řešit nové pracovní partnery, dokonce i v zahraničí nebo ve firmách s cizí účastí. Je to rok nových šancí, tak je využijte.

Blíženci

Rok 2018 je rokem, kdy se Blíženci budou učit spolupracovat se svým okolím. Čeká je seznámení s novými lidmi, kteří je zaujmou tím, co dokázali. Budou řešit majetek a finance, pozor na dluhy. Hned na začátku roku si sepište seznam životních hodnot, které považujete za nutné. Nezapomínejte, že štěstí je stav mysli. Ve druhém čtvrtletí budete nuceni zamyslet se nad tím, jak to s vaším partnerstvím vypadá. Celý rok buďte opatrní ve finančních záležitostech, neutrácejte a extrémně nenakupujte.

Rak

V roce 2018 budou Raci řešit hlavně vztahy. Dařit se bude Rakům, kteří pracují v umění, učitelům a umělecky založeným lidem. Bude to také rok velmi úspěšný po pracovní stránce, ale jedině tehdy, když pro to něco obětují. Nejde jen o předměty, ale i o neužitečné myšlenky, které Raky zbytečně zatěžují. Udělejte v sobě generální úklid a naučte se neplýtvat malichernostmi. Obecně nejsilnější vliv na váš osobní růst budou mít období kolem novoluní, kdy může dojít ke změnám ve vztazích i v práci.

Lev

V roce 2018 budou Lvi řešit zdraví, takže by neměli riskovat a spíše by měli zvolnit. Nepokoušejte se také vyrovnat ostatním lidem kolem vás, i když se vám zdá, že jste lepší než oni. Není potřeba někoho kopírovat, běžte svou vlastní cestou. Zamyslete se nad tím, v čem vynikáte, a tyhle schopnosti rozvíjejte. Pozor si v roce 2018 dejte také na anvatýry na pracovišti, mohlo by vás to nejen zkompromitovat, ale taky zničit.  Abyste byli úspěšní, je potřeba mít pořádek doma i v rodině.

Panna

V roce 2018 budou úspěšné především ty Panny, které se budou chtít vzdělávat. Dokončily jste všechny resty a můžete se směle pustit do něčeho nového. Panny, které řešily nějaké problémy, je v novém roce vyřeší, ale budou k sobě muset být otevřené. Bude to také doba, aby daly do pořádku to, co pokazily a zamyslely se nad chybami, kterých se dopustily. Zejména koncem roku 2018 dokončí úkol, na kterém měly pracovat po celý rok – zvýšit vzdělání a naučit se lépe komunikovat.

Váhy

Pro Váhy bude rok 2018 velmi úspěšný finančně. Po celý rok si taky budou muset uvědomovat, že jsou šikovnější, než vypadají, a že mají mnohem větší možnosti vydělat si peníze. Nezabývejte se malichernostmi, kvůli kterým ztrácíte čas a zbytečně scházíte z cesty. Buďte vlídnější a větší diplomaté, pak snáze vyřešíte cokoli. Vyhýbejte se neuváženým finančním rozhodnutím, abyste nepocítily ztrátu. Nezadané Váhy čeká v první čtvrtletí láska nebo setkání s bývalým partnerem. 

Štír

V roce 2018 je čas na změnu. Štíři si musí uvědomit, že život mají ve svých rukou jen oni sami. Projdou velkou osobní transformací a bude se jim dařit po pracovní stránce. Pozor si dejte na pokušení, které může být veliké, zejména v podobě bezpracných zisků. Cesta do pekla ale bývá často dlážděná dobrými úmysly. Nezapomínejte na pevnou vůli a sebeovládání a snažte se zůstat na správné straně. Lhát se nikdy nevyplatí. Jupiter se v roce 2018 pohybuje ve znamení Štíra, a pokud využíjete jeho vlivu, podaří se vám vše, na co sáhnete.

Střelec

Střelci v uplynulém roce pravděpodobně změnili svůj život od základů a změnili i svoje myšlení. Uvědomili si, kým jsou a kým chtějí být. V novém roce se Střelci ještě více dokážou postarat sami o sebe a zbaví se všeho a všech, kteří je omezují. Pozor na to, že štěstí je vrtkavé a jednou jste dole, jednou nahoře. K vašemu úkolu v roce 2018 bude patřit i schopnost překonávat překážky. Dávejte si taky pozor na to, co říkáte – občas střílíte od boku a dřív mluvíte, až potom přemýšlíte.

Kozoroh

V roce 2018 projdou někteří Kozorozi zkouškou v partnerství nebo najdou někoho, kdo jim dá citovou lekci. Emočně to nebudou mít v novém roce lehké a budou muset myslet na zadní kolečka a začít spořit. Dokončí také nějaký důležitý projekt v pracovním životě, což je uspokojí. Zároveň si Kozorozi uvědomí, že jim chybí nějaký nový cíl, za kterým by mohli jít. Když nic nenajdou, mohli by se začít nudit. V roce 2018 budou vytvořeny ideální podmínky, aby začali uvažovat o změně profese.

Vodnář

Vodnáři budou mít život plný zvratů, nebude se jim dařit podle jejich představ, ale většinou proto, že si za to můžou sami. Budou se muset naučit zvládat energii financí a hlavně si hlídat příjem a výdej. Někteří Vodnáři se zadluží a těžko se jim dluhy budou vracet. V novém roce se Vodnáři dostanou taky na důležitou životní křižovatku a budou si muset vybrat, kterou cestou se dají. To je může stát velké citové vypětí. Pozor na zbrklá rozhodnutí, pečlivě zvažujte pro a proti, než si vyberete.

Ryby

Rok 2018 bude pro Ryby rokem, kdy se budou vzdělávat a dělat si pořádek ve svých přátelích. Někteří z jejich života odejdou. Budou se muset zklidnit, nezuřit a zbytečně nekřičet. V minulých letech se vám dařilo pracovně, v roce 2018 se to změní. Ať však přijde cokoli, naučte se to přijmout jako součást života a neberte to jako trest. Zejména v prvním čtvrtletí dojde ke změnám a novým začátkům – v práci, vztazích, vzdělání. Dívejte se dobře kolem sebe, potkáte někoho, kdo vám pomůže dostat se nahoru.