Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Milostný horoskop Ariany Argoni: Srpen v osidlech lásky

/
  • Ariana Argoni
    Ariana Argoni (archiv)
    30. července 2018 ● 16:10

    Čarodějka a věštkyně Ariana Argoni věští Beranům záchranu vztahu, Lvům novou naději. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V srpnu Beran rozhodně nemusí být sám – v první polovině srpna je možné zachránit vztah, který se už delší dobu rozpadá, ale stejně tak je možné navázat jiný vztah prakticky s jakýmkoliv znamením. Srpen 2018 dává Beranům, kteří hledají nový vztah netušené možnosti, stačí být trochu víc aktivní.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Citové záležitosti nebudou Býci brát na lehkou váhu, dá se očekávat, že se budou vyhýbat krátkodobým sexuálním dobrodružstvím a budou se tvářit, jako kdyby celý svět kolem sebe posuzovali pohledem skrz snubní prstýnek.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Sex je věc užitečná, zdravá a potřebná, to všechno si budou Blíženci uvědomovat, přesto ale budou v partnerství klást důraz na neochvějnou věrnost. Na skupinové zábavy je asi nedostanete, ale rozhodně se nebudou cítit osamělí či frustrovaní.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud Raci vztah neměli, ale po nějakém toužili či touží, mohou jej v srpnu najít jak mávnutím kouzelného proutku. V případě, že vztah již mají, budou s ním spokojení a jiná dobrodružství vyhledávat nebudou.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U Lvů se na jejich jednání podepíše spojení Slunce a Merkuru, je hodně dobře možné, že budou hledat příjemné propojení pracovních a vztahových záležitostí. Pokud se dostanou k příležitosti navázat nový vztah, budou těžko odolávat, i když třeba už nějaký vztah doma mít budou.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U zrozenců ve znamení Panny se dá očekávat jistá vztahová zdrženlivost, která bude i poměrně energické a vztahově pružné jedince držet na uzdě. Můžete se dočkat i toho, že vám Panna něco zajímavého slíbí a během několika hodin vám vysvětlí, proč to asi nepůjde.

     

  • 7.

    Váha

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přítomnost Venuše se u Vah projeví prakticky čímkoliv, co souvisí se vztahy a se sexem. Lze ale spíše očekávat, že se vztah a sex bude při organizování osobního volna v životě Vah proplétat tak složitým způsobem, že Váze porozumí snad jedině opět jenom Váha, která nebude nic brát na lehkou váhu.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na Štíry čekají šťastné vztahy. Půjdete na rande se Štírem a hned budete mít dobrou náladu. Všechny schůzky a setkání se Štírem dopadnou dobře, i když necháte všechno náhodě. Se Štírem si můžete dobře popovídat a ještě k tomu strávit noc plnou vášně. Všechno Štír zvládne.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Obecně se Střelci ukazují na srpen jako dobří pomocníci, dobří parťáci a snaživí milenci. Pokud se na dovolené nechcete nudit, zvolte Střelce a neprohloupíte. Navíc, když se Střelec zamiluje, tak dovede být 100% věrný.

  • 10.

    Kozoroh

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Setkání s Kozorohem slibuje intelektuální zábavu, rafinovaný sex a na konci schůzky i nějaké zajímavé překvapení nebo další pozvání. Dá se říct, že sex bude příjemný a zábava užitečná. Což platí také naopak, žádný Kozoroh se v srpnu 2018 nudit nebude.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    O Vodnářích se obecně říká, že jsou komunikativní a někdy až upovídaní. Letos v srpnu se Vodnáři projeví i jako čilí chlapíci ve vztahových záležitostech a na sexuální rovině. Ženy – Vodnářky, pokud dojde k intimnímu spojení, se vás budou snažit něčím zajímavým překvapit a s největší pravděpodobností se jim to povede.

  • 12.

    Ryby

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V případě, že vás baví spojení filozofie a sexu, zvolíte k setkání, na kus řeči, popřípadě i k intimnímu spojení partnera/partnerku Rybu. Uvidíte, čím zajímavým vás překvapí, protože konstelace na zábavu i na sex mají Ryby na srpen 2018 mimořádně dobré.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz