Panny jsou lidé, které často najdete pracovat ve zdravotnictví a v pečovatelství. Zdravotním stavem se totiž zabývají nejenom profesně, ale i na osobní úrovni, kdy rády využívají bylinky a vše z přírody, která jim je tak blízká. Milují jaro a péči o zahrádku, kde s velkou chutí něco pěstují a pozorují výsledky své práce.

Zdraví, ale i hypochondrie

Mají vztah ke zdraví obecně, ale i ke zdravému životnímu stylu a ekologii. A proto o tom tak rády a často mluví, až se někomu může zdát, že ostatní poučují. „Zdraví je pro ně opravdu velmi důležité téma, které je provází celý život. Měly by si proto dát velký pozor na to, aby jejich zájem nesklouzl až k hypochondrii,“ říká o tomto znamení astroložka.

Panny a peníze

Po pracovní stránce se jim daří i v účetnictví. Mají totiž rády kontrolu nad penězi a v této oblasti ji mohou naplno uplatnit. Také jsou velmi šetřivé, ale i šetrné. A to i na majetek nebo věci, které by jiný už vyhodil. Pro znamení Panny je typické, že jsou to výborní hospodáři, kteří umějí vše využít a zpracovat. A naleznou pro každou věc využití.

Panny by si ale měly dát pozor na kritiku, nejenom vlastní, ale hlavně těch druhých. Bývají totiž často velmi kritické. A také by se měly naučit mít samy sebe více rády.

A jak to mají Panny se vztahy, láskou a sexem? Klikněte na videa níže a dozvíte se to.