Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejčastější a nejméně častá znamení: Která to jsou?

/
  • Je vaše znamení unikátní?
    Je vaše znamení unikátní? (iStock)
    14. listopadu 2022 ● 06:00

    S některými znameními zvěrokruhu se setkáváme více, než s jinými. Často to může být způsobeno kompatibilitou znamení zvěrokruhu nebo tím, která znamení zvěrokruhu se k sobě dobře hodí. Trendy zvěrokruhu však souvisejí také s tím, kolik lidí se v jednotlivých znameních zvěrokruhu narodilo, protože některá znamení zvěrokruhu jsou na základě společných dat narození častější než jiná.

  • 1.

    Nejvzácnější znamení horoskopu

    ...
    Není to nikdo jiný než Vodnář, kam patří lidé narození mezi 20. lednem a 18. únorem. V lednu a únoru se rodí nejméně lidí, a proto je Vodnář nejvzácnějším znamením zvěrokruhu. Jeho zplozenci jsou také považováni za "inovátory a původce nových perspektiv".

     

    Kromě toho, že jsou nejvzácnějším znamením zvěrokruhu, odlišuje toto znamení od ostatních 11 znamení zvěrokruhu to, že jsou známí jako vodní aspekt vzduchu. Díky tomu jsou "logičtí i intuitivní". A také "mají schopnost vidět, kam lidstvo směřuje.

     

    Pokud jde o kompatibilitu Vodnářů, tato znamení mají tendenci přitahovat a být přitahována jinými vzdušnými znameními. Nejvíce kompatibilní s Vodnáři bývají Blíženci a Váhy, a to díky tomu, že jsou schopni zpracovávat své pocity prostřednictvím komunikace a výměny názorů.

  • 2.

    Druhé nejvzácnější znamení zvěrokruhu

    ...
    Druhým nejvzácnějším znamením zvěrokruhu Beran a po něm následuje Střelec, přičemž obě znamení jsou ohnivá. Beran je první znamení zvěrokruhu, má tendenci mít jiskru inspirace, která "každého rozproudí a rozhýbe". Střelec, třetí nejvzácnější znamení zvěrokruhu, "spadá do podzimního období, a je známý tím, že je dobrodružný a svobodomyslný.

  • 3.

    Jaké je nejčastější znamení zvěrokruhu?

    ...
    Stejně jako existuje nejvzácnější znamení zvěrokruhu, existuje také znamení zvěrokruhu, které je nejběžnější. Nejběžnějším znamením zvěrokruhu jsou Panny, které byly počaty na Nový rok během oslav a zábavy". Panny jsou pilné, analytické, kritické, ale i laskavé.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz