Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ravenův horoskop na září: Raci zažijí úspěch, Lvy čekají změny

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    31. srpna 2021 ● 06:00

    Co přinese první podzimní měsíc? Provede vás jím jako vždy mág a astrolog Raven Argoni. 

  • 1.

    Beran

    Beran
    Zdraví, práce, rozšafnost a bodrá mysl, nic z toho vám nebude chybět, ale trochu pozor si budete muset dát na komunikaci s ostatními lidmi, zvláště potom s lidmi, s nimiž v jakémkoliv směru spolupracujete nebo budete spolupracovat. S nejvyšší pravděpodobností se vás zmocní dojem, že lidé, s nimiž se na čemkoliv domlouváte, ztrácejí rozum, popřípadě paměť. Bude to, jako kdybyste někomu něco prodali, on si to odnesl domů, ale nějak by si nemohl vzpomenout, že by měl ještě zaplatit. Je tedy pravděpodobné, že budete muset pár lidí takzvaně popohánět nebo jim stále dokola volat a zasypávat smskami, aby se probudili.

  • 2.

    Býk

    Býk
    V tomto měsíci budete všechno brát spíše vážně, než s lehkou nadsázkou a nadhledem a budou vás znervózňovat lidé, oplývající srandičkami a suchým humorem, Zdraví bude v pořádku, ale může vás občas bolet hlava právě díky tomu, že se zcela jistě najde něco, o čem se budete muset rozhodnout třeba i na několik let dopředu, jako je například podání žádosti o hypotéku nebo odročení důležitého soudu, popřípadě dlouho plánované plastické operace. Na jednu stranu je sice pravda, že září úspěšně prožijete a přežijete, ale několikrát si vzpomenete na známý výrok neznámého myslitele, že  život není procházka růžovou zahradou. A pokaždé dojdete k přesvědčení, že měl pravdu.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Ano, jsou zde starosti, které kolem Blíženců krouží a kroužit budou, na začátku vašeho znamení se setká Měsíční vzestupný uzel s Černou Lunou, ale to neznamená nic, co by vás mohlo ohrozit, spíše by se to dalo vyložit tak, že se nebudete cítit úplně spokojení ohledně práce a možná i ohledně partnerství, ale současně se vám naskytnou nějaké nové možnosti, které ale budete muset prozkoumat a probádat a potom se rozhodnout, zda budete pokračovat novou životní cestou nebo zůstanete u starých sice, ale již vyzkoušených pracovních a partnerských schémat. Jak to přesně dopadne se zatím ještě nedá říct, spíše to bude otázka svobodné vůle nebo jak tomu nadšenci říkají.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Ve společnosti budete úspěšní, lidé si vás budou všímat, občas vám i zatleskají, buď symbolicky nebo vás pochválí i nahlas, ale nebylo by dobré usnout na vavřínech nebo se snažit protáhnout si svých patnáct minut slávy na celý měsíc. Spíše bych viděl ve vašem osudu mnoho nových příležitostí, které se najednou objeví, ale o to vybíravěji a uvážlivěji byste se měli rozhodovat, čemu se budete věnovat, abyste jen neztráceli čas a sotva by frenetický potlesk na oslavu vašich pomíjivých úspěchů dozněl a přihlížející dav by se rozešel, nezbylo by nic, o co se na další cestě za šťastnou budoucností opřít a na čem by se dalo stavět. Poctivě vybudovaný hrad ze středověku stojí dodnes, zatímco hrad z písku málokdy vydrží do příštího dne.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Mohou přijít změny v oblasti pracovní a následně též v oblasti partnerské. Zdraví se projeví jako železobetonové, do cesty vám nepřijdou ani žádné úrazy, dopravní nehody nebo jiná neštěstí či shody nepříjemných náhod. Září pro vás bude jeden z docela příjemných měsíců v tomto roce, pokud se nenecháte otravovat neustále dorážejícími psychopaty, kteří se nám programově snaží kazit dobrou náladu. V polovině měsíce se s velkou pravděpodobností seznámíte čirou náhodou s někým, kdo by vám mohl být užitečný při dalším výběru zaměstnání, zvláště, pokud už sami na možnou pracovní změnu pomýšlíte. Znáte to, zničehonic se dovíte, že hned za rohem je firma, která už dlouho shání lidi jako jste vy, zatímco vy sedíte dva roky doma bez práce.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Pokud budou Panny čekat na cokoliv, co se dá označit jako nová životní příležitost, jedno, jestli půjde o změnu bydliště, partnera nebo zaměstnání, dočkají se zajímavých, až výborných možností kolem 7. září, kdy se přímo uprostřed znamení Panny odehraje Nov, Slunce se setká s Měsícem a tiše přihlížet tomu bude z druhé poloviny Panny bojovný Mars. Je to konstelace, která zřetelně mluví o partnerství, něco v partnerství Panen musí povolit. Neříkám, že se to týká všech Panen, ale většiny Panen by se to dotknout mělo. Pokud tedy máte cokoliv nedořešeného v partnerství, ale i v rodině nebo mezi spolubydlícími, popřípadě jste se právě pustili do rozvodového řízení nebo do příprav na svatbu a s něčím zápasíte, tak kolem sedmého se to z větší části dořeší.

  • 7.

    Váhy


    Váhy
    Celé září budou Váhy doslova nenechavé, nepokojné, bujné, rujné, ovlivněné Merkurem a Venuší, budou chtít do všeho zasahovat a pokud nebudou zrovna ve vedoucí nebo ministerské funkci nebo nebudou mít potřebné pravomoce, tak z toho budou skoro nemocné. To se týká všech Vah, které buď hledají uspokojivé partnerství nebo hledají práci nebo shánějí zákazníky, tvořící poslední článek řetězu svého podnikání. Všeobecně se dá říct, že Váhy budou aktivnější, podnikavější, rozhodnější a nebuodu už tak váhavé jako dosud. Možná během tohoto září něco zajímavého vymyslí nebo za něco dostanou nějakou cenu.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Ve své nejpodstatnější podstatě si Štíři budou dělat, co chtějí, nebudou nikoho poslouchat a takzvaně si pojedou po svém. Pokud je váš šéf nebo vedoucí Štír, tak poznáte, že to není žádný med a on to možná nebude med ani pro samotné Štíry, protože boj s neutuchajícími konvencemi a společenskými zákony bývá občas značně vyčerpávající. Prostě a jednoduše budou Štíři celé září proti něčemu, popřípadě proti někomu bojovat a i když se přidáte na jejich stranu, tak se nakonec obrátí sami proti sobě, jen aby mohli nad někým zvítězit. V práci to s nimi budete muset vydržet, stejně tak pevné nervy musíte mít v rodině a samozřejmě i v partnereství. Časem to zase přejde.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Všechno bude v pořádku, zdraví bude sloužit, partnerství povětšinou též, jediné, co se může stát je, že se ve zchátralé, záchranné síti sociálního a hmotného zabezpečení objeví nečekaná trhlina, která zasáhne vaši peněženku. Například se stane, že sice všechno bude souhlasit, práci budete míit, bydlení bude fungovat a přesto najednou nebudete mít na takový nákup v lidovém supermerketu, jako předtím. Dohnala vás nenápadná inflace. Jak se vyhnout nepříjemnostem? Všechno dělat a kontrolovat s kalkulačkou v ruce a když zjistíte předběžnou cenu nákupu, srovnatelnou s předpokládanou cenou cesty na Mars s dvoutýdenním pobytem, tak se asi bude muset ubrat v ekonomickém domácím rozmachu. A příště se víc snažit.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    U Kozorohů vychází všechna plánovaná dobrodružství jako proveditelná, čli můžete klidně jet i na cestu do zahraničí, Česká republika se mezitím trvale neuzavře a pandemický světový vír (nebo vir) vás nepohltí. Kamarádi a partneři budou věrní, nikdo vás nezradí, pokud ano, tak to bude ve vašem zájmu, jak vždycky říkají ti nahoře, když zrovna chtějí projevit smysl pro humor. Co se týká školství, bude dobré, když si pečlivě rozmyslíte, jakou školu chcete dělat, protože ji s velkou pravděpodobností uděláte a budete mít další společenský bod k dobru. Pokud se vám stalo, že v minulosti se vám začalo rozpadat nepříliš pevné partnerství, je nyní docela dobře možné, že se všechno dá zase dohromady a bude to, jak říkají odborníci na mezilidské vztahy, v cajku.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Jak by řekl klasik, štěstí dostanete naloženo lopatou plnou, v podstatě, ať si usmyslíte cokoliv, tak budete schopni toho dosáhnout a ještě, jak se říká, s úsměvem na rtech. Složitější partnerské vztahy rovněž zvládnete, nikdo vás nebude ovládat a nikdo se nebude nad vás povyšovat. Spíše se může stát, že se pár lidí bude dožadovat vaší přízně, ať už to bude v oblasti sexuální, partnerské a vztahové nebo v oblasti pracovní, zvláště pokud děláte šéfa více lidem. Zdravotní problémy nebudou, neštěstím a nehodám se vyhnete, je dokonce možné, že se najde pár psychopatů, kteří vám budou závidět a možná proti vám podniknou pár, samozřejmě anonymních, útoků, to se může stát na sociálních sítích.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Už delší dobu mají Ryby specifické konstelace, protože se ve znamení Ryb na hodně dlouho usídlil Neptun, který Rybám pomáhá v tvorbě, při psaní příspěvků všeho druhu, při vymýšlení zápletek do detektivek a dokonce i při výkladu karet a sestavování astrologických konstelací. Neptun je symbolicky viděno král říše za zrcadlem, čili jak my, esoterici říkáme, král astrálu nebo akáši, což je tvůrčí prostředí, kde vzniká budoucnost a kde může každý najít své vlastní osobní štěstí - pokud se naučí meditovat. Ryby nemají před sebou v podstatě nic, co by si samy nenaplánovaly nebo s čím by samy dopředu nesouhlasily. Takže pokud se správně spojí rybí realita s rituály a meditací, proběhne vše podle pravidel.

    raven

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz