Online chat
Dobrý den,paní Ariano, neprožíváme právě dobré období, nějak se nám smůla lepí na paty, myslíte, že se to prolomí v brzké době a zase se na nás začne usmívat sluníčko-štěstíčko? Prosím,moc, mohla byste nám naznačit, co máme očekávat? Moc bych si přála,abyste mi odpověděla, moc mi na tom záleží. Děkuji a přeji krásný den. (já-19.5.1955, dcera-23.6.1978 v 14,50 (zdraví), syn 10.7.1976 v 3,10 (rodina,bydlení, očekávání děťátka). (Danka)
Foto
Zdravím, ono to vypadá tak, že štěstí se na vás konečně usměje, z čistě astrologického hlediska jste prožívali delší období smůly, ale by již teď mělo být pryč, máte to prostě za sebou.
Dobrý den paní Ariano, chtěla bych se zeptat na mého dobrého přítele, který se narodil 18.9.1983. Má příští týden předvolání na úřad a čeká ho nepříjemná záležitost. Chtěla jsem se zeptat, jak mu toto dopadne a jak bude dál pokračovat v životě. Myslím si, že ho to v životě hodně ovlivní. Děkuji(Eliška)
Foto
I když to teď vypadá komplikovaně, nebude to tak hrozné, ale on je velice nerozhodný typ, v tom spočívá jeho problém.
Dobrý den přeji, ráda bych se zeptala na svoje soukromí. Nyní mi jeden vztah končí, mysleli jsme, že už budeme spolu bydlet, ale vše se zkomplikovalo. Jak tedy prosím vypadá moje situace dál? A je možné abych už konečně získala mou velkou lásku - Peter, 38 let, Lev, Bratislava - na kterého čekám a doufám už 3,5 roku? Máme šanci? Předem moc děkuji, Bára (23.1.1978, Vodnář)(Barbora)
Foto
Báro, s tím Petrem mi to v kartách moc nevychází. Ještě dlouho budete zabředlá do vašeho současného vztahu.
Dobrý den, narodila jsem se 12.07.1994, zbaví se můj současný přítel svých závislostí? Narozen 10.12.1985. A jak hvězdy vidí mě a zatím mého kamaráda narozeného 8.12.1987? Osamostatním se už, zbavím se tak stresu doma, budu šťastná? Bude se mi dařit ve škole a v práci? Děkuji předem a doufám v odpověď(Petra)
Foto
Petruško, ano, zbaví, i když to bude komplikované. Musí k tomu dojít sám, ale stane se to. Hvězdy vás vidí dobře a šťastná budete.
Dobrý den Ariano, mám syna Miroslava, nar. 11. 01. 1980, který je stále svobodný. Kamarádek má spoustu, ale najde si princeznu, se kterou se ožení? Moc se těším na snachu. (danam)
Foto
Miroslav si chce teď užívat života, tak mu dejte volnost, princeznu si najde tak do dvou let.
Dobrý den paní Ariano, moc toužím po krásném harmonickém partnerském vztahu, chtěla bych vědět jestli se někdo objeví a kdy a jaký to bude člověk??? Myslím si na jednoho muže Petr 9. 12. 1971, jestli máme šanci. Jmenuji se Hana 28. 7. 1962. Děkuji a hezký den a magickou noc (Johanka)
Foto
Haničko, málo na tom pracujete, spíše jen sníte než konáte. Petr vypadá dobře, ale má problémy s tím, že si prošel partnerským peklem, spíše to vypadá na někoho jiného.
Jsem narozený 16.4.1959 Podaří se nám letos s manželkou konečně koupit domek?děkuji(Jirka)
Foto
Jirko, ano, podaří, bude to u vody a pořádně si prohlédněte smlouvu, může tam být menší zádrhel.
Dobrý den Arianko,kdy se mi začne finančně dařit?Jsem narozená 29.6.1985 16.50.Děkuji(Barča)
Foto
Barčo, na podzim tohoto roku - říjen.
PĚKNÝ DEN ARIANO, PROSÍM VÁS, MOHLA BYSTE SE PODÍVAT DO KARET, ZDA MUŽ, KTERÉHO MÁM MOMENTÁLNĚ VE SVÉM SRDCI, SE STANE I MÝM MANŽELSKÝM PARTNEREM NA CELÝ ŽIVOT? MOC VÁM DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.(LILI)
Foto
Tak bohužel - děláte si marné iluze, karty jsou v tomto případě docela nekompromisní. Čeká vás někdo jiný.
Dobrý večer chtěla bych se zeptat na lásku. Iveta nar. 8.4.1966. Děkuji I.L.(iveta)
Foto
Podle karet to vypadá tak, že jste prošla hodně komplikovaným obdobím, ale láska přijde, karty jsou na to dobré (Dvojka Pohárů) - hledejte ve svém okolí.
Hezký večer, měla bych dotaz týkající se mé pracovní budoucnosti. Můžu se zeptat, jak to vidí karty? Děkuji. S pozdravem Romana (29.3.1973)(Romana)
Foto
V kartách je vidět změna a nalezení nové práce, která vás bude těšit.
Dobrý den. Denisa 22.5.1990 20:50 Prešov (Slovensko). Proč se mi nedaří najít si partnera? Jaký bude rok 2015 v oblasti kariéry, lásky? Podaří se mi změnit život k lepšímu? Děkuji za odpověď. (Denisa)
Foto
Partner se neobjevuje podle vašich představ, protože skoro nikam nechodíte a nepodnikáte žádné akce. Podle karet vypadá rok 2015 v oblasti kariéry pro vás dobře, budete mít spoustu příležitostí jak jít kariérově nahoru. S novým partnerem se seznámíte právě přes zaměstnsání.
Dobry den, zemřel mě manžel, co bude dal? Finančně a zdravotně. Děkuji.(Jana Šatinska 2.11.1952 v18h)
Foto
Janičko, čeká vás hodně složité období, které ale zvládnete se ctí. Finančně se to trochu zhorší koncem tohoto roku, ale na začátku roku 2016 znovu dosáhnete ztracené harmonie.
Dobrý den. Jak se bude vyvíjet můj osobní život v letošním roce? Přijde nějaká pozitivní změna? Děkuji. Ladina(Ladina)
Foto
Milá Ladino, pozitiní změny jsou přímo za dveřmi, karty mluví o štěstí v lásce, ale soustřeďte se i na kariéru.
Dobrý den, prosím, mám dotaz ohledně mé budoucnosti, co mě čeká a nemine do konce letošního roku. Na co si mám dát pozor nebo co mě naopak potěší. Děkuji za odpověď. 7.6 1980 v 0.55h v Uh. Hradišti.(Kateřina)
Foto
Karty máte, milá Kateřino, naprosto v pohodě, nemělo by vás potkat nic negativního. Hodně na sobě pracujte, sportujte, choďte do fitka a všechno bude v pořádku. Čím víc se tělo harmonizuje, tím lépe funguje osud.
Dobrý den Ari,mám dotaz ohledně novému zaměstnáni,mám nastoupit v květnu jak se mi bude dařit v novém zaměstnání,děkuji za odpověď(Liliana)
Foto
Bude to trochu složitější, kolektiv bude dobrý, ale práce hodně náročná. Minimálně tři měsíce budete v chaosu, potom to bude OK.
Dobrý deň pani Ariana,volám sa Emília, nar. 26.06.1954, som 2 roky vdova, chcela by som vedieť, či stretnem v budúcnosti ešte nejakú spriaznenú mužskú bytosť. Ďakujem. (Emily)
Foto
Ano, Emily, potkáte muže, který vám bude vyhovovat, objevuje se mi tady rok 2016 a bude to někde ve společnosti, tak choďte na různé akce do společnosti a tam jej potkáte.
Dobrý den, jmenuji se Markéta a narodila jsem se 30.dubna 1976. Chtěla jsem se zeptat, zda zvládnu nové zaměstnání a budu v něm úspěšná. Děkuji Markéta(markéta)
Foto
Markétko, to jste vlastně čarodějnice a ty mají vždycky v životě štěstí.
Arianko,prosím vyčaruj mi lásku trošku víc peněz prosím (Renata)
Foto
Dnes na to budu dělat rituál.
Co ke mě cítí Jan (narozen 30.3.1971) ? Děkuji moc za odpověď, Petra (24.3.1969)(Petra001)
Foto
Jan toho moc necítí, rozhodně ne city, které byste si představovala. Pokud chcete kvalitní sex, tak ano, ale na hlubší dlouhotrvající vztah to nevypadá.
Dobry den, rada by som sa dozvedela ako positivne sa bude moj zivot dalej uberat. Za odpoved dakujem.(zuzana)
Foto
Vypadá to v kartách velmi dobře, objevují se karty na štěstí v lásce i na štěstí v práci, pozor v oblasti zdraví na močové cesty a ledviny.
Dobrý den,chětal bych se zeptat na našeho tátu-jeho zdraví a zda nepřijde o práci-vzali mu totiž na 3 měsíce řidičák a jeho práce je zaměřování,moc se bojíme,živí mě a sestru pouze on a navíc ještě naše kočičky,maminka nám umřela,otec 22.7.1960 děkuji(Petulka)
Foto
Peťulko, situace se vyřeší, táta o práci nepřijde a situace se uklidní. Má toho na sobě hodně, objevují se mi v kartách u něho potíže se zády a krční páteří, s tím by měl něco dělat.
Dobrý den chci se prosím zeptat,naše doktorka tvrdí,že na Mišánka nemají vliv podkožní kapačky,je to kocourek,který má selhání ledvin,a já jsem ho chvíly kapala ale výsledky zase stoupaly,co říkjí karty??Má nějaký učinek ho podkžne kapat?? A ještě jsme se chtěly zeptat,zda by Mišánkoci neublížil lidský lék Telmisartan egis,ge je pomocná látka meglumin??Váš dotaz(Petty)
Foto
Takže, čistě podle karet - Mišánek bohužel nemá dobré karty na zdraví. Lidský lék rozhodně ne, lékařka má pravdu s těma kapačkama. Váš kocourek z vás přebírá negace z vašeho partnerství. Vyřešte partnerství a kocourek se zdraví, potom by pomohly i homeopatika.
Dobrý den, chtěla bych vědět, jestli letos poznám muže, se kterým založím šťastnou rodinu. Jmenuji se Ivana, nar. 5.4.1986. Děkuju za odpověď, hezký den(Ivana)
Foto
Ivanko, je to trochu složité, osud chce, aby ses letos věnovala vlastní kariéře a nezávislosti. Štastnou rodinu založíte tak za rok nebo za dva, ale podaří se to.
Arianko, prosim o odpoved, zda mam vydrzet v praci, kam jsem nastoupila, je to riziko a nevim jestli si ho muzu dovolit. Uchytim se a vydelam si? (Lida Sturmova)
Foto
Liduško, vydržet, objevuje se nová nabídka, ale ne dříve než na podzim. Pak jsou tam velmi hezké karty na kariéru a na prosperitu.
Dobrý den,chci se Vás prosím zeptat na moje zdraví,v poslední době je mi psychicky zle a jsem pořád moc unavená 20.2.1991 a zda bych zvládla maturitu,děkuji moc(Petra)
Foto
Petruško, vypadá to, že máte depresi, která by chtěla léčit, nebojte se zajít za psychiatrem a nechat si napsat antidepresiva, je toho na vás hodně, na to jak jste mladinká. Maturitu zvládnete, jede předmět s odřenýma ušima.
Dobrý večer, jsem Eva nar. 19. 9. 1956, mám dotaz jestli zažiji nějakou lásku. Děkuji(Eva)
Foto
Evičko ano, bude to v roce 2016, bude to vášnivé, hezké a nadlouho.
Dobrý den paní Ariano.Najde muj syn Martin brzy práci? Martin 7.12:1983.Děkuji za odpověd.(Helena)
Foto
Dobrý den, ano, vypadá to velmi dobře, špatné období má už za sebou, má se na co těšit, ale bude to spojené s nějakým vzděláním nebo nutností rekvalifikace.
Dobrý den paní Ariano.Najdu v blízké době svého životního partnera a budu mít děti?Za Vaši odpověd a radu kde partnera hledat velice děkuji.21.1.1982.(Helena)
Foto
Ano, Helenko, najdete, jen to bude ještě chvíli trvat. Nejříve se mi tady objevuje na začátku příštího roku a budete mít dvě děti, jako první se mi jeví chlapeček.
Dobrý den, jmenuji se Dagmar, nar. 4.4.1950 a chtěla bych se Vás zeptat jak to dopadne s prodejem bytu, který chci v brzké době prodat a zda to nebude nevýhodný prodej. Syn se nějak nemůže seznámit s dívkou, každý jeho pokus v celkem krátké době ztroskotá,podaří se mu najít k sobě partnerku? je nar. 1.3.1988 jmenuje se Oldřich, Děkuji Vám a přeji pěkný den(Dagmar)
Foto
Milá Dagmar, s cenou toho bytu budete muset jít dolů, potom se prodá rychle, nemusí to být o moc, to snížení ceny, ale bude to muset být. Syn chce ještě čas, to je všechno, nemá cenu tlačit na pilu, to se vše vyřeší, hned jak bude mít za sebou období poznávání. Tu pravou najde, ale bude to tak v horizontu 4 let.
Dobrý den Ariano,chci s zeptat na svůj milenecký vztah,který jsem ukončila,protože dotyčný se choval hodně nefér,takže mě zajímá,jestli se mu konečně vrátí všechny jeho lži a podvody,které dělá s velkou arogancí.Děkuji za odpověď,Renata 4.10.1971 (dotyčný Petr)(Renata 4.10.1971)
Foto
Rení, zdá se mi, že vás skutečně tak trochu využíval, vyřešte to v sobě a jeho už neřešte - nikdy se už k němu nevracejte, čeká vás nová láska.
Dobrý den, chci se zeptat, zda moje bývalá kolegyně Yveta /kolem 50let vyřeší záležitost s ředitelem /Michal,35let/ ohledně určité finanční částky, kterou by měla zaměstnavateli vracet. Po zkušenostech, které mám z dřívějšího zaměstnání předpokládám, že i když část jí byla "odpuštěna", zbytek bude muset uhradit. Předpokládám to a odhaduji správně? Když se mnou o tom hovoří, říká v těchto věcech pravdu nebo hovoří tak, aby se mnou sympatizovala a věci se mají jinak? Děkuji za odpověď. Eva(eva123)
Foto
Evi, celá ta situace je nějaká zamotená, příliš to řešíte, ve vztahu k vám se zdá být všechno v pořádku.
Arianko, jak to bude do budoucna s mým partnerstvím a s láskou??????? DÍky moc za odpověď Eva(Eva)
Foto
Evičko, na partnerství vám padá karta Potíže a Interference, je možné, že přijdou nějaké krize a do vašeho života vstoupí někdo úplně nový, na lásku máte ale do budoucnosti velmi hezké karty.
dobrý den chtěla bych se zeptat na dceru nar.13.12.1977 jestli najde vhodné zaměstnání a jestli se ji bude dařit v osobním životě děkuji(marcela)
Foto
Marcelko, osobní život vypadá v kartách velmi dobře, má to vzestupnou tendenci, jen pozor na nemoc v rodině. Práci si najde a nebude to tak dlouho trvat.
pěkný den,Ariano Argoni, copak mě čeká pěkného? 10.9.61(Jenifer)
Foto
Milá Jenifer, vaše budoucnost se jeví velmi dobře, na podzim by měla přijít zajímavá pracovní nabídka a štěstí v lásce, vstupuje mi do výkladu karta Svět - buď se jedná o cestování nebo o nějaké studium, může to být dokonce i koupě bytu či změna na bydlení.
Dobrý den, co mě čeká v tomto roce a na co bych si měla dát pozor? Renata 4.6.1956(Renata)
Foto
Reni, pozor na ztrátu dokladů a peněz, do ničeho neinvestujte, buďte opatrná na peníze. Ani nepůjčujte!
Dobrý den, rád bych se zeptal na to co si moc přeji, to je vybojovat si zpět srdce mé ženy života o které jsem přišel nedorozuměním v mém těžkém životním období (1.5. 63 Milda), děkuji Vám moc, Milda(Milda)
Foto
Mildo, pořád vás miluje, i když to tak nevypadá, bohužel se do toho zapletl jiný muž, který vás přebíjí finančně. Ale není všem dnům konec, vytrvejte ve svém úsilí. Šance tady ještě jsou.
Dobrý den.Chtěla bych se Vás zeptat na mou budoucnost,hlavné co se týká zdraví a práce.Nar.9.5.1966.Předem děkuji za odpověď.(Tanitu)
Foto
Pozor si dávejte hlavně na kyčelní klouby a na páteř, chtělo by to více vápníku v potravě - práci si udržíte, tady se neukazuje z osudového hlediska nic negativního.
Zdravim Arianko a preji prijemny den Tobe a Tedulkovi...jestli mohu poprosit jukni mi jestli mne ceka jeste neco hezkeho....dekuji a moc zdravicka Tobe a obvzlast mamince...drzim pesti...dekuji moc...Vlasta ...)))) paaaa....(Vlastimila Safrankova)
Foto
Vlastičko, zdravím, máš v osudu spoustu hezkých věcí, užiješ si lásky i sexu, máš tam i nějaké penízky, že přijdou a v následujících letech bys měla mít hodně dobré období.
Arianko srdečně Vás zdravím, mám problémy s páteří a pohybovým ústrojím.Prosím, chtěla bych vědět jestli budu do konce života chodit, nebo jezdit na vožíčku.Děkuji za odpověď a držím palečky,ať dneček krááásně úbíhá. :D :D :D (Marie Hrbáčová)
Foto
Vozíček tam nebude, ale mám takovou radu, najděte si, Maruško, nějakého včelaře a nechte se občas bodnout včelou přímo za krk. Jednou. Samozřejmě pokud nemáte alergii na včelí píchnutí. Včelí žihadlo má neobyčejnou sílu, právě na pohybový aparát - a chtělo by to dobrého maséra.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli potkám letos lásku?Nar.21.12.1964.Děkuji.(Ivana)
Foto
Letos to bohužel nebude, ale karty jásají nad příštím rokem, bude tam hodně lásky i hodně sexu.
Ahoj Arianko strašně toužím po domečku mám nějakou šanci?Přeju krásný den a hodně štěstíčka v životě zdravíčka lásky a hodně štěstíčka i mamince (Jana)
Foto
Janičko, domeček opravdu bude, ale bude to tak to tří let. A bude přesně takový, jaký si představuješ.
Ari jak si muzu privolat toho koho miluju?(Renata)
Foto
Reni, napiš si na papír, co všechno od svého partnera chceš a kdy chceš, aby do tvého života vstoupil, přišel, vezmi si červenou svíku, od ní zapal ten papírek a nech ho shořet. Opakuj to každou neděli, nemělo by to tak dlouho trvat.
Dobrý den,Ariano,podaří se mi letos otěhotnět a dočkám se vysněné holčičky?Děkuji,Katka 21.9.1975.(Katka)
Foto
Ano, podaří se to, Katko, ale nejsem si jistá tou holčičkou, karty mluví spíše o chlapečkovi.
Hurá já to našla, ještě jednou se chci omluvit, teď už vím, že není zpráva jako zpráva, tak ještě jednou. Z lásky a blbosti jsem se zadlužila, nyní jsem v insolvenci, ráda bych věděla, zda vše splatím co nejdříve a zda nepřijdu o byt. Děkuji moc.(Anička)
Foto
Aničko, co nejdříve to asi nebude, vypadá to na běh na delší trať, ale když to vydržít do konce příštího roku, objevuje se v kartách láska i finanční stabilita. O byt nepřijdeš. Opravdu ti to teď všechno půjde.
paní Ariano, mohu se zeptat co mě čeká v tomto roce ( práce, láska ) děkuji Radka (44let) (Radka)
Foto
Práce bude, tady je stav setrvalý, mohou přijít změny, ale žádné zásadní, láska je taková podle karet stagnující, jako kdybyste se nemohla rozhodnout, co vlastně od života chcete. Ale skutečně přijde nějaký nový muž.
Dobry den.prosim,najde dcera Jitka 1.9.1984 praci odpovidajici jejimu vzdelani?Eventuelne v jakem smeru hledat?(mamka)
Foto
Jak to vypadá s vaší dcerou - bude to na dlouhé lokte, spíše bude muset na čas vzít něco, co neodpovídá jejímu vzdělání a schopnostem, když to pár měsíců vydrží, potom se jí objevuje dobré období na práci i na peníze.
Arianko chci se zeptat na sebe,jak dopadne soud pro mě...jak je na tom se zdravím moje mamka a já? A co moje manželství? Bude šťastné?Moje švagrová Majka-zdraví. Renata-co její přítel? Budou spolu? MOC DĚKUJI ♥(MiriMirulka)
Foto
Mirulko, máš na to opravdu dobré karty, je tam také vidět podpora tvých známých, vypadá to fakt dobře - a manželství? Co víc si můžeš přát? Tvůj mužskej v kartách vypadá velmi dobře, může být občas nerozhodný a v citech uzavřený. Tak. A tolik ho neopečovávej! Švagrová Majka by měla jít k nějakému specialistovi, něco se mi tam nezdá. Renata a její přítel mají velkou šanci být spolu.
ahoj ARI,,BUDE SE MI V BLIZKE DOBE DARIT FINANCNE?A NAJDU SI KONECNE PORADNEHO CHLPA,,MOC Děkuji(NADA)
Foto
Naděnko, finančně se bude dařit od listopadu tohoto roku 2015 a - mužskej si najde tebe, buď připravená, protože práve když ho potkáš, můžeš být zrovna v teplákách a neupravená, to už tak bývá...
Ahoj zdravím a prosím můj dotaz je partnerství do dalších let děkuji přeji krásný den....(Petruše )
Foto
Milá Petruško, pracujte na vašem vztahu, ten člověk je vedle tebe nebo hodně blízko, už přes léto se bude tvoje situace hodně lepšit, ale nezapomeň, že chlap se musí úkolovat, aby se cítil potřebný. Potom to půjde jak po másle.
Dobrý den, vrátí se k nám můj manžel, prosím? On je Michal, narozený 30.3.1971 a já Hana, narozená 11.4.1964. Moc děkuji za odpověď... (Hanka)
Foto
Ano, vrátí nebo bude se chtít vrátit, ale karty říkají, že by to bylo špatné rozhodnutí z vaší strany, už by to byl princip "slepovaného talíře", přijde nová láska v přístím roce 2016.
Krásný den paní čarodějko, jsem nar. 25.4.49 , ráda bych věděla , zda se objeví v mém životě doživotní muž , se kterým si budu rozumět a prožijeme ještě několik let v lásce a vzájemné pomoci. děkuji vám(Pavla)
Foto
Ano, v kartách se jistá možnost objevuje, když se začnete věnovat nějaké činnosti jako je sport, záliba nebo amatérské divadlo, prostě něco, co je nepovinné - a tam se s někým zajímavým seznámíte.
jaka bude moje budoucnost? Jana, 18. 8. 1964, narozena 8.00 rano. Momentalne jsem ve slozite partnerske krizi zavinene vaznou nemoci.(Jana)
Foto
Jani, teď se hodně soustřeďte na to zdraví, protože to vám brzdí celý váš další rozvoj. Jakmile vám bude líp, odejděte za každou cenu od paretnera, v okolí je někdo, kdo vám pomůže.
Dobrý den paní Ariano. Chtěla jsem se zeptat, zda si letos najdu partnera a práci. Mockrát děkuji za odpověď.(Sindulka)
Foto
Sindulko, tento rok se soustřeďte jen na práci, nebude to za dlouho, objevuje se mi to v kartách na léto, budete si muset v rámci zaměstnání udělat nějakou specializaci, i když to bude vypadat náročně, jděte do toho. Mužskej bude, ale spíše v roce 2016.
Dobrý den, můžete mi odpovědět, zda ještě v životě potkám lásku, a nebo alespoň zda vyhraji větší peníze ve sportce? Mockrát Vám děkuji za odpověď.(Jaroslava, nar. 3.8.1957)
Foto
Milá Jaroslavo, peníze žádné nevyhrajete a pokud ano, tak skutečně jen nějakou pidi-částku... ale nějaké peníze vám přijdou jinou cestou. Láska - přijde, ale musíte být více aktivní, skoro nikam nechodíte.
Dobrý den, můžete mi říci, zda budu mít přítelkyni a za jak dlouho? Děkuji.(Petr, nar. 7.6.1984)
Foto
Ano, Petře, přítelkyni najdete, ale vypadá to tak, že to bude asi tak do dvou let. Zatím si užívejte nezadaného života.
Dobrý den, zajímalo by mě, zda mě v životě ještě čeká láska a zda se vyřeší mé finanční problémy. Děkuji napřed za odpověď.(Miluška, nar. 12.3.1956)
Foto
S finančími problémy to bude trochu horší, bude to takové to vytloukání klínu klínem, máte buď hypotéku nebo půjčku a to bude trvat ještě dlouho a vypadá to i na ztrátu nějaké nemovitosti. Láska - tady jsou karty vlídnější, ano bude, potkáte fajn chlapa, který vám možná pomůže i finančně.
Dobrý den, chtěla bych vědět, jak skončí můj soud ve věci neplatnosti výpovědi z pracovního poměru. Nebojíte se odpovědět: Děkuji za odpověď napřed.(Jaroslava, nar. 3.8.1957)
Foto
Jaroslavo, tady jsou skutečně záležitosti, které skončí u soudu, ale pro vás to vypadá velmi nadějně.
Dobrý den, jsem štír (28.10.1967 ve 23h) a chtěla bych vědět co mě čeká v lásce, děkuji a hezký den.(marcela)
Foto
Marcelko, Štír je ochranitel a jak tak koukám, zažila jste toho hodně ve vztazích, mužkej bude, ale nastupuje právě vláda Saturnu pro Stíry, naplno to bude od září letošního roku, takže pozor na všechny možné komplikace. Ale až přijde, tak to bude opravdu fajn.
Dobrý den otevřu si psí salon doma. A nebo budu muset pronajmout místnost v městě .Děkuji(Lenka Emlerová)
Foto
Leni, zdravím, ano, salón se povede, ale zatím doma nebo by to bylo dojíždění za klienty, teprve až tak za dva, tři roky to vypadá na nějaký větší prostor ve městě.
Co já a láska - 4.7.1960 v 8,30h(Hana)
Foto
Haničko, jste strašně šikovná a praktická žena, ale chlapy hrozně rozmazlujete a potom se nedivte, že vás často využívají. Karty říkají, že se máte věnovat nějakému sportu a právě přes ten sport potkáte nějakého pana Božského - nebo téměř Božského...
Dobrý den. Najde si syn parnerku? Po rozvodu, nar.27.11.1982. Děkuji(linda)
Foto
Najde, ale ještě si pár let bude užívat volnosti, ten vztah, ze kterého se dostal, mu dal opravdu zabrat.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na dceru 7.9.1987 a syna 21.3.1990, kdy si najdou životní partnery.Děkuji Jarka(Jarka)
Foto
U dcery se, Jaruško, ukazuje dobré období druhá polovina příštího roku 2016 a u syna to vypadá nadějně, ale až tak za 6 až 67 let.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na syna Radka(30.8.1989) jestli už brzy potká svojí životní lásku .Děkuji Magda(Magda)
Foto
Milá Magdo, vypadá to, že nad Radkem příliš držíte ochrannou ruku, on to tak neprožívá jako vy, nechte mu více volnosti, lásku si najde...
Dobrý den, narodila jsem se 1.4.1948, chtěla bych vědět zda ještě poznám v životě někoho s kym bych mohla prožít pěkné stáří . Děkuji(Akrim)
Foto
Akrim, ano, skutečně někoho potkáte, musíte být jen o něco aktivnější - je docela blízko - a budete si rozumět.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak to se mnou bude vypadat v budoucnu, jsem narozená 25.11.1973. Děkuji(Marie)
Foto
Maruško, žádná vyložená znamení smůly v osudu nemáte, ale objevuje se mi ve vašem osudu radikální změna práce a je tam i nějaký drobný chirurgický zákrok.
Najdu ještě pravou lásku? Zůstanu se současným přítelem?(Věra)
Foto
Věruško, to s tím přítelem se asi potáhne, vy ho totiž stále milujete, i když ten vztah není ideální - a pravděpodobně ani nebude, čím dříve se odpoutáte, tím líp...
Dobrý den,co mám dělat,aby bylo lépe, Veronika 9.4.1973, díky moc za odpověd.(Veronika)
Foto
Verunko, popřemýšlejte nad tím, co skutečně umíte, co můžete ostatním nabídnout, jaké jsou rušivé vlivy vaší rodiny a pracujte na své samostatnosti a buďte více ráznější.
Dobrý den, chci se zeptat zda má současný vztah šanci na úspěch? Popřípadě potká mě letos láska, oboustranná ? Tereza 5.11.1986. Děkuji (Tereza)
Foto
Terezko, letos to budou spíše flirty, užívejte si života, protože pravděpodobně v druhé polovině roku 2016 přijde konečně ten pravý a to už bude napořád.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak vypadá má nejbližší budoucnost v oblasti vztahů. Narodila jsem se 17.3.1966 a poslední dobou mi připadá, že se na mě lepí jen samá smůla a spousta podivných náhod. Děkuji a přeji pěkný den.(Helča)
Foto
Z astrologického hlediska máte za sebou období zvýšené smůly, i když žádné přímé znamení něčeho negativního vás nepronásleduje, takže je to spíše otázka času - jinými slovy v červnu a červenci to už bude o hodně lepší...
Dobrý den, mohla bych vědět jak se bude vyvíjet můj vztah s partnerem? Zůstaneme spolu? Budeme mít společné bydlení? Děkuji za odpověď(Renata)
Foto
Na společné bydlení pozor, mohlo by dojít ke zbytečným konfliktům, váš partner mi připadá jako že se nechce vázat. Karty radí ještě to nechat plynout a spíše se zaměřit na jiné muže. Tady to fakt nevypadá...
Zdravím, zajímalo by mne jak se v mém případě bude vyvíjet partnerský život.(Jana)
Foto
Budete mít partnera, přijdou drobné krize, potom do vašeho života vstoupí někdo jiný, což je pravděpodobně právě současná situace, ale lepší by bylo zůstat u toho původního.
Dobrý den, narodila jsem se 28.4.1962 ve 23:55 a ráda bych věděla co mě čeká v brzké době. Připadám si nešťastná a zbytečná a nevím jak dál jak v osobním životě tak i v práci ve které dostanu 30.4.výpovědˇ. Děkuji za odpovědˇ(Viola)
Foto
Violko, váš celoživotní problém je v tom, že neustále ve všem ustupujete. Neumíte se tzv. prodat, máte nízké sebevědomí a okolí to bohužel pro vás cítí. Zapracujte na své psychice, tento rok bude ještě trochu kovbojka, ale rok 2016 a 2017 už budou dobré.
Narodila som sa 11.3.949, možem najst este životného partnera. Dakujem za odpoved.(Veronika)
Foto
Verunko, to bude trošku složitější, ale ukazuje se mi v kartách pán, který je buď zahrádkář nebo kutil a seznámí vás s ním někdo z vašeho okolí. Ale vaše rodina nebude nakloněná vašemu vztahu.
Dobrý den, zajímalo by mne, zda mám zůstat se současným partnerem nebo na mne někde opravdová láska ještě čeká. Také bych se ráda zeptala, zda budu mít nějaké děti. Děkuji a přeji hezký den (24.11.1979 ve 12.10)(Ivanka)
Foto
Ivanko, nezůstávat, pro váš vztah to vypadá tak, že to nesvědčí ani jednomu. Je to spíše bratrsko-sesterský vztah. Skutečný vztah vás čeká, je to jiný muž, hledejte sportovce, ano děti mít budete, pravděpodobně dvě.
Dobrý den.Čeká mě v zaměstnání ještě nějaký větší úspěch?Děkuji Jana(janule)
Foto
Ano, Janičko, je ve vaší budoucnosti dobrý kariérní postup, ale nepřehánějte to, jste takový malý chaotik, abyste se nedostala do slepé uličky...
Dobrý den,před časem na večírku u mně přeskočila silně jiskra k jednomu zadanému muži.Nedaří se mi s ním osobně setkat,abych se mu svěřila.Pomoc mi nabízela kamarádka,ale nedopadlo to.Nevím co mám dělat,abych se s ním zase viděla.Je nějaká šance,že spolu budeme jako pár?(Miluška)
Foto
Miluška, zapomeňte na to, ten muž není pro vás. Je pravděpodobné, že se s ním ještě uvidíte, ale vzpomenete si na moje slova.
Dobrý den paní Adriano, podaří se mi v dohledné době najít partnera? Nar. 6.12.1968. Děkuji.(Romi)
Foto
Romi, jsem Ariana, nicméně partner se pro vás objevuje až ke konci tohoto roku, ale slevte ze svých ideálů. Bude to milý, skromný člověk a na první pohled tak trochu nevýrazný, ale pod tím vším se bude skrývat fajn chlap.
Dobry den,prosim,najde dcera Jitka co nejdrive praci odpovidajici jejimu vzdelani?1.9.1984 7.45 nar.Eventuelne kde by se ji darilo?dekuji.(matka)
Foto
Dcera má smysl pro ženskost, ženskou krásu, pro "dotýkání se" takže z toho dedukuji, že by ji těšily povolání jako je kadeřnice, masáže, umění, ale současně se jí objevuje v osudu i ekonomika... Však ona sama bude nejlépe vědět, když se nad tím zamyslí...
DOBRY DEN .cHTALA BYCH VEDET JAK DOPADNE MOJE MAMINKA S NEMOCI .A JESTE BY ME YAJIMAL MUJ VZTAH S PARTNEREM . dEKUJI veronika stefkova(VERONIKA STEFKOVA)
Foto
U maminky to vypadá na "chronické stadium", tam se to bohužel povleče delší dobu, ale maminka má tuhý kořínek, ta se jen tak nevzdá. Bohužel to ale bude ještě nějakou dobu trvat, jinak má ale docela dobré karty na budoucnost. Vztah s partnerem - musíte ho tak trochu týrat, jste na něho moc hodná, ale bude to dobré. Nějaké menší krize tam bohužel v budoucnosti jsou...
Dobrý den , chtěla bych vědět jestli potkám nějakou lásku ...Nar.25.11.(Karla)
Foto
Karlo, potkáte, karty ukazují, že ten člověk je už blízko, ve vašem okolí. Hledejte vysokého, štíhlého muže s hezkým úsměvem - umí vařit!
Dobrý den,prosím o nahlédnutí do mé budoucnosti,která se týká mých vztahů?Objeví se letos partner pro mne?(Jolana)
Foto
Ano, Jolanko, chlap bude, vypadá to už teď na léto, bude to charismatický muž a budete mít hodně společných zájmů. Ale podmínka je - musíte se osvobodit od minulosti, v kartách se to jeví jako dost velká brzda.
Dobrý de Ari, mohla by jste se podívat na karty mého vnuka, nar. 2.12.1991? Studuje VŠ, jestli ji v klidu dodělá a bude zdravotně v pořádku ? Přeji krásný den a s Tedíčkem jen radost. Děkuji M.(Marie)
Foto
Maruško, vnuk je hodně naivní, je to sice dobrá duše, musí se naučit větší průraznosti, ale školu dodělá a co se týká toho zdraví, tak pozor na dýchací cesty a plíce, na vrcholový sport to nevypadá, ale když na sebe bude dbát - hlavně pozor na diety - bude všechno OK a dožije se vysokého věku v plné spokojenosti.
Dobrý den, jsem narozená 3.7.1956 a v listopadu chci jít do důchodu, mohu se zeptat jestli si ho užiji ve zdraví a pohodě? A prosím ještě jednu otázku, syn se narodil 9.7.1990 a bude promovat, bude mít v budoucnu dobré zaměstnání? Mockrát děkuji Vera(Vera)
Foto
Začnu synem - bude se mu dařit, všechno bude OK, práci najde dokonce ve svém oboru, budete spokojení. Co se týče vašeho důchodů, ukazuje se, že si moc neodpočinete, protože budete ještě pracovat, je ve vaší budoucnosti další aktivita nebo práce, ale bude vás to baví, zdraví máte dobré... až na ty klouby a páteř...
Dobrý den, čeká mě v tomto roce nějaká láska? Budu mít vztah, Děkuji Dana, nar. 23.4.1962(Dana)
Foto
Láska se ukazuje až na rok 2016, teď musíte pracovat hlavně na své samostatnosti. V minulosti je vidět nějaký rozchod, který vás hodně poznamenal, ale nový vztah bude, ale již řečeno, bude to buď koncem tohoto roku 2015 nebo v první polovině roku 2016.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dceru, nar. 14.8.1971 ve 21,40. Zda v dohledné době najde práci a jak celkově se bude vyvíjet rok 2015 /zdraví/ ? Minulý rok nebyl zrovna přívětivý. Děkuji, příjemný den. M.(marie)
Foto
S tou prací to bude trochu složitější, v kartách se ukazuje, že vaše dcera má vzdělání, ke kterému ale bude dost těžko hledat odpovídající zaměstnání. To se povede tak do tří měsíců tj. koncem července najde práci, bude to spíše zahraniční firma než česká. Dcera překonala nebo překonává partnerské potíže, ale i to se podaří.
Dobrý den, chtěla bych poznat svůj osud alespoň co se týká letošního roku - jak se mi bude dařit v lásce a také co se týká zaměstnání, Martina 9.7.1968 v Praze v 16,00, děkuji moc (Martina)
Foto
Dobrý den, takže na lásku vám vychází krásná karta Princezna Disků, to znamená samostatnost, která je samozřejmě lepší v oblasti práce než v oblasti partnerství. V práci se budete muset hodně snažit, budete bojovat o práci a při té příležitosti je pravděpodobné, že se seznámíte s někým, kdo vás zaujme i na rovině partnerské. Karta Milenci naznačuje, že můžete prožívat i období, kdy budete mít dva vztahy najednou. Rozhodně ale vztah mít budete a bude to více otázka vaší volby, nebude to vyloženě osudová záležitost, ale možnost "změny" v oblasti partnerství budete mít kolem června 2015.