Online chat
Dobrý den, stále se snažím i více než ostatní,ale mám pocit že marně.Snažím se dodělat si maturitu do posledního ročníku vše ok,ten poslední už nemám sil ani finance už.Jsem trémistka a to jsem bývala kliďas až doteď,dvakrát jsem to nedokázala dotahnout dokonce a to tak do budoucna toužím po titulu..Stále hledám práci,která nebude podprůměrně placená,ale bez vzdělaní to nejde..Partnera nehledám, vždy padnu do oka nepravýmu.Ale věřím že snad v budoucnu bude i rodina,chtěla bych mít i adopt. dítě (v případě že budu vědět že jsem schopna to zvládnout sama ve všem i bez chlapa).Životní nezdar si vysvětluji že někdo podprůměrný musí být,nemůže se každýmu dařit..Asi je to můj osud 26,4,1986 děkuji. Budu moc ráda když odpovíte a když ne i tak to chápu a přeji hezký den.Lusil(Lusil)
Foto
Dobrý den, jste šikovná a schopná, ale příliš na sebe tvrdá. Buďte sama sebou spokojená, nemusíte se nikomu zavděčit a líbit. Je to Váš život. Od narozenin máte pracovat na sobě, najít se, dvě možnosti - buď se stále budete brodit v bahně a nebo už konečně vylítnete jako ptáček nahoru. Ale to jen za předpokladu, že si dovolíte se chovat jinak, být jiná, odlišná, dělat něco jinak, tak jak se to líbí Vám, ne ostatním. Včera jste měla narozeniny, vše nejlepší a pusťte se do práce. Bude pak i titul, práce, partner, děti. Žijte hravě.
Dobrý den,prosím o náhled do mého zdraví.jse 3roky po transplantaci kostní dřeně a nyní se mi nemoc opět vrací.ráda bych věděla, zda všechno zvládnu. 16.11.53 v 7 hod. V Duchcově.Velké díky za odpověď(Hanana)
Foto
Dobrý den, ano zvládnete, máte bitevní čísla, jste jako Napoleon na koni v sedle a míří za vítězství. Od 16.5.-16.8 promýšlejte strategii boje, nejlépe za pomocí dýchání v přírodě. Od 16.8.-16.11.bohujete a vyhrajete. Uchovejte si víru.
Dobrý den, motám si život, kdy přijde čas na jeho rozmotávání. Dana, 25.6.1968. Děkuji za radu(dana)
Foto
Dobrý den, nejen rozmotávání, ale i dořešení všeho zmateného přijde na řadu koncem roku. Hlavně se během září až prosince nezamotejte ještě více. Od r.2017 Vám přichází zvláští období, kdy zjistíte, proč se to všechno motalo a začnete vnímat jiné energie, síly, něco v sobě naleznete.
Dobrý den prosím o radu tento rok začal velkým šokem a já se musela rozhodnout co dál ale nevím zda to rozhodnutí bylo správné zda všechno zvládnem dnes mám chut to všechno uplně ukončit ,ale jsem zbabělec to udělat prosím o radu děkuji Jarmila 16.7.1976(Jarmila)
Foto
Dobrý den, ten šok byl pro Vás životně důležitý, abyste se našla odvahu a rozhodla se. Od dubna do narozenin u Vás probíhá vnitřní revoluce, vše je v pohybu a neukočírovatelné. Teprve po narozeninách budete vnímat, co je pro Vás dobré a co ne. Vydržte, vše se ztiší a zklidní.
Dobrý den paní Lenko, chtěla jsem se zeptat zda tento rok najdu nového přítele a zda budu mít děti. Děkuji. Denisa(Denisa, 25.10.1974)
Foto
Dobrý den, přítel se může objevit červenec-říjen. Děti budete mít, nejlepší období terpve přichází.
Dobrý den paní Lenko,jsem také Lenka,nar.1.5.1964,takže v tomto magickém týdnu a ráda bych tedy věděla,jak se bude dál vyvíjet můj vztah s mužem:Václav,nar.21.7.1956, také,jak na tom budu dál zdravotně (vloni operace),zda najdu lepší práci a také zdraví mého dítěte:Tomáš nar.7.1.2002. Děkuji za odpověd´a přeji vám pěkný den a hlavně hodně zdraví.(Lenka)
Foto
Dobrý den a vše nejlešpí k blížícím se narozeninám.Začíná Vám rok naprosté volnosti a svobody. Cokoli můžete dokázat. Zaměřte se na sebe, co byste potřebovala, co Vám chybí, kam byste chtěla jet, s kým se setkat.... Velké možnosti, neomezujte se, vyhrajte každou bitvu. Manžel potřebuje zpomalit, najít klidnější rytmus a bude v pořádku. Syn Vás bude zkoušet, kolik toho vydržíte, hlavně koncem roku.
Dobry den pani Lippertova Suchardova, jmenuji se Marie, nar. 23.3.1963, chci se zeptat, kdy se mi zacne financne darit v me umelecke praci. Dekuji a preji hodne stesti. (Marie)
Foto
Dobrý den, bude se dařit od června. Tento rok je pro Vás zvláštní, duchovní, přijdou nová témata, vážnější, zaměřená na psychiku, zdraví, duši. Budete se měnit Vy sama a s tím i Vaše umění.
Dobrý den,moje dcera nar.9.5.1975 žijící v Anglii se chce letos přestěhovat zpět do ČR a mám obavu jestli toto rozhodnutí bude správné.DĚKUJI(Jana)
Foto
Dobrý den, dcera je unavená, chce se usadit blíž k místu, kde se může o někoho opřít.
Dobrý den nar. 2.1.78 jsem vdaná mám tři děti chtěla jsem se optat co mě tak vnejbližší době čeká v manželství je občas dusno ,ale také sem po několika letech se setkala s první láskou co očekávat děkuji(Mirka )
Foto
Dobrý den, Od r.2013 budou chodit takové situace, abyste si uvědomila, že kromě povinností a péče o druhé existujete také Vy a Vaše duše a její potřeby. Ty potřeby mají být radostné, zábavné, optimistické, nekomplikované a nejlépe ve společnosti takto naladěných lidí. Nemějte jen představy a touhy, žijte naplno. Dá se to sladit i s rodinou.
Poslední týden se mi nedaří v soukromém životě. Mohu očekávat měnu k lepšímu? nar. 12.1.1969(Renata)
Foto
Dobrý den, květen už bude lepší, nicméně je třeba vyřešit minulost a najít nové radosti a nový smysl ze života.
Dobrý den, moje datum narození 29.4.1965.Uvažuji o změně zaměstnání. Je to vhodné nebo mám zůstat kde jsem?(Vlasta)
Foto
Dobrý den, o změně uvažujete správně, ale ta nejlepší doba je až po novém roce. Zatím vyčkávejte na možnosti.
Dobrý den. Syn je narozený 6.11.1983. Je stále svobodný. Plně se zabaví sportováním, osaměle se asi necítí. Potká tu "pravou" někdy v dohledné době? Děkuji za odpověď, Jana.(Jana)
Foto
Dobrý den, má ještě čas, čísla pro vztah a rodinu má od r.2017.
Pěkný den přeju p. Suchardová. Vnímám vás jako jednu z nejlepších numeroložek u nás a tak vám velmi ráda položím své dotazy. A budu doufat, že se vejdu :D Jmenuji se Věra, nar, 22.7.1971 a zajímalo by mě, zda se mi letos zadaří sehnat zajímavou a též slušně placenou práci, takovou tu "ideální" pro mne, ve které budu spokojená. Případně co pro to mohu udělat? A ještě by mě prosím zajímalo, jestli je dobrý nápad pokusit se ještě o miminko. Nemám strach z komplikací zdravotních, spíš jestli je to v mém věku, řekněme, dobrý nápad, zda to zvládneme. Děkuji :)(Věra22)
Foto
Dobrý den, děkuji. Od 43 let máte taková čísla, která potřebují vidět výsledky vynaložené energie. Zbytečně s ní však neplýtvejte, neupracujte se, nezničte se. Jsou to vojenská čísla, mějte na paměti, že je potřeba také energii dodávat, pravidelným spánkem, jídlem, zábavou, relaxací, vylučováním... Po létě nasměrujte cíleně svou sílu tam, kde cítíte, že je to pro Vás dobré, bude se to týkat hlavně práce. V r.2016 zvládnete i dítě. Plodná jste do 50 let :-)
Dobrý den, mám dotaz ..začal jsem podnikat...bude se mi dařit? Zlepší se fin. situace?děkuji tomáš (3.9.1981 v 11,25 h)(tomáš)
Foto
Dobrý den, od června byste měl podniknou ráznou změnu, aktivitu, novinku, oslovit někoho, zkrátka něco, aby se od toho odvíjela budoucnost firmy.
Je mi smutno bude líp?(Marie Košárková)
Foto
Dobrý den, každému je občas smutno. Pak přijde okamžik, kdy Vás něco rozesměje, nadchne, užasnete a zase je dobře.
Dobrý den, paní Lenko, neprožívám právě dobré období, nějak se nám smůla lepí na paty, myslíte, že se to prolomí v brzké době a zase se na nás začne usmívat sluníčko-štěstíčko? Prosím, moc, mohla byste naznačit, co očekávat? Moc děkuji a přeji krásný den. (já 19.5.1955, dcera 23.6.1978 a syn 10.7.1976)(Danka)
Foto
Dobrý den, prolomí se to, jen je potřeba pochopit tyto události. Od r.2010 máte sedmičku a ta přináší dramata, aby se člověk někam posunul díky kouzelnému slovíčku "AHA". Vše záleží na Vás, věřte sama v sebe, mějte víru. Ano, je to práce, dřina, ale pak přichází spokojenost, klid na duši. Od února 2016 už máte jen zelenou.
Dobrý den, jsem narozená 9.7.1955, okolo 15.00 hodiny, čeká mě odchod do důchodu a co dále ????? (Hanka)
Foto
Dobrý den, potřebujete být stále aktivní, vymýšlejte a organizujte činnosti, výlety pro ostaní, nebo si najděte práci, brigádu, která Vám bude přinášet pocit smyslu a důležitosti. Toužíte být užitečná, dělat něco pro ostatní. Pusťte se do studia psychologie nebo různých nauk či práce s energií.
Dobrý den paní Lenko, prosím Vás o odpověď na otázku zda se mi v letošním roce podaří prodat pozemek, který vlastním s bývalým manželem a nyní ho nabízíme k prodeji. Popř. co mne v letošním roce čeká zásadního. Děkuji. Lenka, 5.8.1974(Lenka)
Foto
Dobrý den, od letošních narozenin se Vám rozpohybuje vše, co potřebujete, prodej, život, myšlení, aktivity, vztahy. Velmi dobrý rok od srpna 2015-srpna 2016.
Dobrý den, nar. jsem 27.5.1958 ve 22 hod. můj muž 28.9.1962 v 21.30 hod. Prožívám manž.krizi více jak půl roku, manž. má jinou.Snažím se to ustát jsem zoufala.Chci aby zůstal, mám ho pořád moc ráda.Prosím, ustojíme tuto krizi?Moc Vám děkuji.Zdena(Zdea)
Foto
Dobrý den, v létě nejspíše dojde u Vás k vnitřní proměně. Nejspíš už se nebudete chtít trápit a budete chtít mít jasno. Manžel má po svých narozeninách potřebu změny života, osobnosti, svobody...
Dobrý den, moje 7.letá vnučka se už druhý rok léčí s akutní leukemií, dcera v prosinci byla na operaci s děložním čípkem, můj syn má jít v květnu na operaci s tříselnou kýlou(jinak ještě má Duhringovu chorobu). Já jsem v důchodu a žiji sama, ale psychicky vše na mě tyto události hodně působí. Bude už klid? Datum narození je 25.1.1953. Děkuji předem za odpověď.(Svatava Babáková)
Foto
Dobrý den, od října 2014 máte velmi silná čísla, která vydrží vše, a to proto, abyste byla jakýmsi opěrným bodem a sloupem pro všechny ostatní. Na podzim budete potřebovat zregenerovat a být sama, buď jeďte do lázní nebo na chalupu k moři.
Přeji hezký den. Narodila jsem se na sv. Valentýna r. 1945 a byla jsem přesvědčená, že mi číslo 14 nosí štěstí. Bohužel nepřineslo, přijde změna k lepšímu teď po sedmdesátce? Děkuji(Anna)
Foto
Dobrý den, od listopadu 2015 veškerá tíha opadne. Už během léta budete cítit, že se něco mění, odlepíte se od země a přijdou nové informace nebo aktivity a hlavně chuť a nadšení.
Dobrý den, jsem narozená 12.2.1961 a chtěla bych vědět jestli se mi letos podaří změnit zaměstnání a najít lásku. Moc děkuji předem. (Naďa K.)
Foto
Dobrý den, do léta na sobě zapracujte a v létě je možnost najít přátelství i lásku, na jaře příštího roku změna práce.
Dobrý den, chci se zeptat, zda je pro dceru 20.4.95, 23.11h, Kadaň, vhodnější studium jazyků nebo ekonomie, resp. kam bude letos přijata. U syna 28.1.97, 16.25h, Kadaň zda jej podpořit ve studiu na konzervatoři, či je reálnější technická vysoká škola. Děkuji za odpověď.(Majka)
Foto
Dobrý den, pro dceru ekonomie, má se naučit finančnímu myšlení, jazyky se naučí snadno přes hudbu. Syn je nadaný, v něčem až geniální. Má vrozené technické dovednosti, které však může využít i v oboru na konzervatoři.
Dobrý den paní Lenko,chci se vás zeptet na moje magické číslo a finance,, narozená 11.10.1953, a prosím jestli mám jet do medžigurie v září moc děkuji za odpověd zdraví pavla(pavla)
Foto
Dobrý den, finance jsou pro Vás důležité jen pro to, abyste se vzdělávala a poznávala, jinak je nepotřebujete. Od svých 60 let žijete mladistvá čísla, užívejte si, cestujte. Právě prožíváte velmi důležitý rok, udělejte, co potřebujete, začněte se vším, co jste si dříve nedovolila.
Dobrý den, zajímalo by mě, zda si najdu přítelkyni a budu s ní mít děti (nebo alespoň dítě). Dá se zjistit, kdy by to bylo kdyby to bylo? Těším se na Vaši odpověď a děkuji Vám za ni.(Petr, nar. 7.6.1984)
Foto
Dobrý den, ona si Vás během roku nějaká "uloví", nebojte se. I děti mít budete. Vaše plodnost bude na vrcholu mezi lety 37-46.
Dobrý den, dala jsem výpověď ke 30.6, mám dotaz zda najdu brzo lepší práci a jak se mně tam bude dařit. Narodila jsem se 7.6 1980 v 0.55 v Uh. Hradišti. Děkuji za odpověď.(Kateřina)
Foto
Dobrý den, lepší práce se rýsuje na podzim, ale už během léta pracujte na tom, abyste oslnila.