Tento pátek proběhne ve znamení Střelce, který přinese zlepšení nálady a optimismus, probudí ve vás novou chuť do života a spolu s přicházejícím jarem vás inspiruje k životním změnám.

Ubývající měsíc ovšem novým začátkům zrovna nepřeje, takže se vyhněte radikální akci, spíše jen sněte a plánujte a k činu se rozhodněte až po novu, který bude tentokrát ozvláštněný částečným zatměním Slunce.

Pokud zahrádkaříte, vězte, že tento víkend je přímo ideální pro sázení a vysévání, zejména popínavek. Také přišel čas prořezu ovocných stromů, můžete také přihnojit rostliny a provést postřik proti škůdcům.

 

A jak vidí tento pátek známá numeroložka Lenka Lippertová Suchardová?

Číslo třináct je často považováno za nešťastné, přinášející smůlu. Označuje se symbolem smrti. Nepředstavuje však konec života. Přichází čas rozloučit se s něčím, co stojí v cestě vývoje. Tato změna samozřejmě otevírá strach a obavu z neznámého, neočekávané starosti, neplánované zkušenosti. Dovolte si udělat malý odstup od současných jistot a zaběhlých rutin. Najdete něco, co vás už obtěžuje, unavuje, stresuje nebo zlobí? Pak je lepší udělat odvážný krok a jít naproti osvobozujícím změnám. Nebo můžete čekat tak dlouho, dokud vás různé události pod tlakem nedonutí tyto změny nakonec stejně udělat.

V pátek se myšlení soustředí nikoliv na práci, ale na snění, prožití nezapomenutelných vzrušujících pocitů a emocionálních dojmů. Zatoužíte po někom, kdo ve vás rozbouří city, vášeň, hormony.

Ráno začněte tím, že se rozpohybujete. Je to velmi individuální, někdo potřebuje rozcvičku, běh, protáhnout se, někomu stačí zatančit si, zazpívat si v koupelně a jinému bude vyhovovat zasmát se vtipu. Jde jen o rozproudění vaší vlastní energie, aby vám během dne tělo pracovalo jako celek, abyste se do problémů nezamotávali, ale uměli je řešit.

Dopoledne vládne ve vyváženém stavu inteligence, rozum i cit. Inspirujte se nočním snem, zkušeností předka nebo současným pocitem. Uspořádané myšlenky a energii pak spojte s reálným životem. Narůstá síla, elán, optimismus, chuť experimentovat a překračovat hranice možností.
Odpoledne zvládnete vše s humorem a radostným zapálením se pro něco. Jděte odvážně do nového účesu, originálních šatů či výstřední image. Vše je dovoleno, a to jen proto, abyste byli spokojeni sami se sebou. Pak získáte tu správnou frekvenci, na kterou nalákáte stejně naladěné lidi.

Večer touží po společnosti, zábavě a radostech ze života, smyslnosti a tělesnosti. Komunikujte vzájemně s partnerem o svých citových potřebách a sexuálních přáních. Můžete prozářit sebe, ostatní i prostor dobrem a láskou.

Celý den probíhá v duchu zvýšeného emocionálního vnímání. Každá chvíle bude prožívána naplno, ať v příjemnostech, nadšení, zamilování, nebo v těch dramatičtějších podobách, např. když vám partner zapomene zavolat nebo šéf pochválit. Z tohoto stavu vás pak dokáže dostat a rozzářit jakákoliv malá pozornost – sms, úsměv, pozvání na rande, dárek... Přestaňte litovat věcí dávno minulých. Žijte daným okamžikem a hledejte v něm inspiraci do budoucího života. Máte dostatek sil na to, abyste se s problémem poprali a zvítězili.