Online chat
Dobrý den pane Ravene, chtěla bych se zeptat na mamku (6.8.1949) , zlepší se to někdy? Moc prosím o odpověď, děkuji (Andrea)
Foto
Na jednu kartu - vychází karta Stabilita. Je to opak změn.
Dobrý den, Rave, včera jsem se dozvěděla, že můj zdravotní stav, se zhoršil. Chci se zeptat, jestli je to přechodné, nebo to bude horší.(Vyděšená )
Foto
Je to jen přechodné do konce května 2023. Pak to půjde zase nahoru.
Jak dopadne v květnu magnetická rezonance mojí dcery?(Kamus)
Foto
Dobré karty - dopadne dobře, nic špatného se neobjeví, takže budeme končit, samozřejmě jsem zase nestihl ani polovinu všech otázek, asi to bude chtít najít si na tuto práci někoho výkonnějšího, rychlejšího, zdatnějšího, bystřejšího a možná i mladšího. Nebo staršího, podle toho. No, kdyby se někdo chtěl na něco zeptat nebo by se chtěl něco zajímavého dočíst, tak cesta, která je zároveň i cílem, se nazývá argoni tečka com.
Zdravím, zvládnu po dvaceti letech jezdit znovu autem?(Kama)
Foto
Ano, je to celkem jednoduché
Dobrý den pane Argoni,jak to vypadá s naší letošní dovolenou, budeme moct odletět a vydaří se? Děkuji(Andrea)
Foto
V pohodě.
Dobrý den, vrátíme se k sobě s bývalým partnerem?Děkuji(Juda)
Foto
Není cesty zpět, i když je možné, že to tak vnímáte, ale je to jen díky tomu, že jste nevzala na vědomí poslední etapu vaší životní cesty do současnosti.
Hezký den Ravene,posledni dobou se necítím dobře psychicky ve své práci .Uvažuji ,že odejdu a najdu si novou práci.Mám odejít .Děkuji moc za odpověd.(kozozožka)
Foto
Ještě ne.
Zdravím ,rozešla jsem se před třemi roky s partnerem ,byli jsme spolu celkem dlouho ,zaměřil se na mladší ročník ,začal lhát a podvádět,,zajímalo by mě jestli mu to něco dalo a jestli je štastný .(ÁJA)
Foto
Nemá špatný karty, takže bych řekl, že žádný Syfillisovský, eh, pardon, Sisyfovský balvan před sebou do schodů netlačí.
Dobrý den pane Argoni. Chtěla bych se zeptat na moje zdraví mám jít na vyšetření k endokrinologovi a mám strach jak dopadnu.Take na moji dceru Helena 21.1.1982 proč se tak škaredé ke mně chová mám dojem že ji někdo navádí co mám dělat aby se její chování změnilo.Dekuji za odpověď a přeji pěkný den.(Helena )
Foto
Dopadnete dobře, všechno bude v normě, u dcery Heleny je hlavním důvodem ošklivého chování (čili hlavní diagnózou) buď kolegyně z práce nebo nějaká "nejlepší přítelkyně".
Slyší nás malá dcera nebo nás ignoruje?(K..)
Foto
Jednou tak a jednou onak. Vada sluchu tady bohužel je.
Dobrý den pane Ravene,chtěla bych se prosím na bydlení.Mám prodloužit pronájem,nebo hledat lepší pronájem,nebo jít bydlet k příteli?Zuzana 1.7.1963.Děkuji za odpověď...(Zuzana )
Foto
Pokud je to proveditelné, tak nejlepší řešení je nyní prodloužit nájem, bydlení u přítele je na druhém místě.
Hezký den Ravene, potkám letos konečně nějakou spřízněnou duši - nebo jak říkáte, chlapa, co po čase tolik nevadí? Děkuju.(Ika)
Foto
Odpověď zní ano, celkově ale musíte očekávat plno takových celkem nenápadných změn, které se začnou uplatňovat v klasickém partnerství, ještě o tom budu psát, protože jako poradce v partnerských záležitostech jsem měl možnost setkat se s hodně bizarními případy - a ty se čtou nejlépe. Takže ještě jednou - šance potkat spřízněnou duši nebo spřízněného ducha tady je, bylo by ale dobré, kdyby vás to nezastihlo nepřipravenou.
Dobrý den, našemu řediteli školy končí funkční období a mám dotaz, jestli bude znova jmenován nebo jestli zřizovatel vyhlásí na jeho místo konkurz. dekuji.(Iveta)
Foto
Tady to vypadá spíše na konkurz, i když se bude očekávat opak.
Dobrý den, Ravene, chce se ke mně vrátit bývalý partner Vojta? Fungovalo by nám to tentokrát? Děkuji.(Pepina)
Foto
Vojta by se vrátil, ale přesto by to nefungovalo, už jenom z toho důvodu, že s nejvyšší pravděpodobností jste prostě nekompatibilní a to se spojovat nedá.
Krásný den přeji, prosila bych se podívat na moji práci, budou ještě nějaké změny a i na kolegyni v práci, můžu ji věřit? Někdy nevím co si o ní myslet a co před ní říct a co ne. Hanka 15.9.1978 (Hanka)
Foto
Moc dalších změn, tedy pracovních změn v blízké i vzdálené budoucnosti nevidět, jinak jste v situaci, kdy platí, že všechno, co řeknete nejenom, že může, ale bude použito proti vám.
Dobrý den, Ravene, můžu Danče věřit? Jsem z ní taková rozpačitá. Děkuji.(Veronika)
Foto
Karty jsou také tak trochu rozpačité, takže boty bych na důvěru Danče nesázel.
Dobrý den, snad Vás tentokrát stihnu:). Prosím, jak se mi bude dařit tento rok po všech stránkách? 21.04.1977. Moc děkuji a mějte se prima.(Šárka)
Foto
No, vidíte, zase jste to nestihla, no, co se dá dělat, asi nic. Celkově ale máte dobré karty, vyšla vám Velekněžka, to je nejvyšší ženská karta, potom karta Milenci, to znamená, "přijde něco nového" a současně je to i dobrá karta na milenecké a partnerské vztahy a Královna Mečů, dobrá karta na zdraví, takže zdraví bude dobré, to je asi takové to hlavní, co většina lidí neovládá a musí se za to jen modlit, i když i ovládání zdraví se dá naučit, všechno ostatní se dá, když to kvalita času dovolí, naplánovat a uskutečnit takzvanou osudovou svépomocí, kdy pomocnou ruku většinou nacházíme na konci nebo na začátku svého ramene, prostě karty jsou dobrý, co více si přát?
Dobry den, prosím vás co karty ukazuji v mem životě, uspějí v podnikání, které jsem již zahajila, rozběhne se to? Mám zahájit radši jinou činnost? Budu konečně dlhodobe šťastná? Zlepsi se more finanční situace? Nar 13.8.1982(Nový začátek života)
Foto
Všechny vaše otázky se točí kolem problémů, spojených se začátkem Nového života a nejhlavnější zřejmě bude zahájení nové práce nebo podnikání, když se na to ale dívám obecně z hlediska takového toho, jak se říká "celkového", tak to vypadá, že to ještě není úplně ono, není to ta cesta, která vás vyšvihne nahoru a přivede k úspěchům, na které budete do konce života hrdá, spíše budete muset asi lehce poopravit buď předmět podnikání nebo místo bydliště a podnikání, popřípadě reklamu a public relation, ale už to nebude tak velká a zásadné změna, jaká asi stála na začátku vašeho hlavního rozhodnutí - začít podnikat.
Ravene, syn hraje na kytaru, je jí až posedlej...pujde mu to, bude mít časem skupinu? Nebo co říkají karty? Děkuji. JelJan(JelJan)
Foto
Inu, vyšlo na to šest dobrých karet, takže určitou naději, že mu to bude k něčemu dobré, bych tady viděl, i když je pravda, že doba kytarových skupin, jako byla například Kytarová skupina Johna Lennona, je už dávno a zřejmě i definitivně pryč, ještě se asi kytary nebudou házet do ohně. Důležité je mít rytmus a zajímavé nápady.
Milý Ravene, už jsme s manželem 28 let. Vydrží to ještě nějaký čas? Já štír on vodnář (Míša )
Foto
Není důvod proč ne. Po 28 letech jste na začátku vztahu.
Ravene, zajímalo by mě, zda si najdeme cestu k sobě s bývalou kamarádkou Lenkou, můžu jí teď už věřit? Díky Johana(Johana)
Foto
Trochu mě to připomělo starou lidovou písničku Cesta zarúbaná. Znáte? Jestli ne, tak s kamarádkou Lenkou ji poznáte.
Dobrý den Ravi,mám pocit,že se můj vztah s bratrem jaksi naboural..príčinu vlastně neznám ..jde jen o nedorozumění, nebo proti mě,jako sestře,má něco víc..díky (Sestra)
Foto
Mohla by příčinou být jeho partnerka? Řekl bych, že jo.
Drahý Ravene, zlepší se moje finanční situace v následujících měsících? Přidá mi šéf na výplatě? Nečeká mě nějaká výhra, dar? Děkujiii, Johule(Johule)
Foto
Pravděpodobná je pouze změna finanční situace vzhledem ke zvýšení platu.
Moc zdravím Ravene,jaký bude můj návrat do práce v září ,po MD..co mě tam čeká ..př.zda se objeví nějaká jiná práce..díky (Lenka)
Foto
Vše proběhne naprosto v pohodě, ale jiná práce se objeví, tak, aby změna byla proveditelná, až ke konci tohoto roku.
Ravene,udělám úspěšně státnice? A hlásím se dál na VŠ, budu přijat? Díky Mára 1998(Mára)
Foto
Všechno dobrý.
Dobrý den, pane Argoni. Hledám si novou práci. Kde bych ji mohla najít ? Prozatím reagování na inzeráty zatím nepřineslo kýžený úspěch. Co radí karty, kde se poohlídnout ? V kruhu známých to mám bohužel jaksi pasé. Děkuji moc.(Alinka)
Foto
Karty radí oslovovat vybrané firmy, nejlépe napsat mail.
Ravene, právě absolvuji kurz. Zvládnu ho , pak následně se mi podaří ho uplatnit v životě? Děkuji, Jana Váha(Jana)
Foto
Ano, ano, tak se dá celkem snadno odpovědět na tento dotaz.
zdravim prosím bude mít býk změny .děkuuji obdivovatelka (fanynka)
Foto
Bude mít změny a prakticky všechny změny budou k dobrému. Není to tak dávno, co se Býci zbavili jha Černé Luny, které přešlo na Blížence a potom na Lvy, takže jsou nyní před Býky dlouhá léta vlastního budování svého osudu.
Dobrý den , prosím můžete mi napsat jestli dcera nar. 8.8.1985 si nejde přítele a bude mít děti ??? A ještě jeden dotaz , nedávno jsem ovdověla a chtěla bych vědět , jestli mně čeká ještě nějaká radost v životě ?? děkuji za odpověď (Valentina)
Foto
U dcery vychází celkem jasně odpověď ano, stejně tak i na vás ještě čeká v životě plno radosti, máte hezké karty.
Dobrý den, jmenuji se Irena pracuji v jedné fabrice, mám pod sebou pár lidí, je tahle funkce pro mne stálá, poměrně často i marodim, nemusím se obávat přeložení? A budeme s pritelem spolu bydlet? Dekuji.Nar. 16.4.1999(Irena)
Foto
Stálost místa ve fabrice v té formě, jak ho popisujete bych viděl tak na 80%, možnost bydlet s přítelem je o něco vyšší, ale celkově to vypadá dobře.
Dobry den, urovnaji se vzahy mezi dcerou a jejim otcem, ktery si zalozil nobou rodinu. Najde dcera cestu k otci i k sourozenci. Zlepsi se vztahy mezi dcerou s novou partnerkou. Dekuji(Iva)
Foto
Tak tohle všechno se v kartách jeví v současné době jako běh na dlouhou trať. Jako ne, že by to nebylo řešitelné, ale není to snadný úkol pro detektivy - amatéry, spíše pro psychology a psychiatry profesionály. Často se stane, že dobrá vůle sama o sobě nestačí, ale od toho je zase opakování, jež bývá často označované za matku moudrosti.
Ravene můj drahy, proč se moje maminka chová jako psychopat a magor? Jaká je příčina jejího neustálého vztahu ke mne? Děkuji a doufám ze se smějete celou středu! Aja(Aja)
Foto
Je to ovlivněné zkušeností, ale všiml jsem si, že jako psychopati a magoři se většinou chovají lidé, kteří jsou psychopati a magoři nebo (v případě, že jsou normální), tak nějaký psychopat a magor má na ně vliv. V tomto případě karty tiše hovoří spíše o vlivu, čili je pravděpodobné, že se v blízkosti vaší maminky vyskytuje, popřípadě se i pohybuje nějaký zkušený psychopat, který sleduje se šavlozubým úsměvem vztahy ve vaší rodině a občas se do nich snaží vstoupit. Psychopati mají obrovské charisma a jak se lidově říká, dokáží z jalové krávy vymámit tele. Možná by stačilo lehce se zamyslet na téma, s kým maminka tráví většinu svého času, když nejste nablízku?
Dobrý den, vážený Ravene, to je dobře, že máte dnes bleskovou věštírnu. Budeme spolu někdy spolupracovat a úspěšně? Děkuji.(Veronika)
Foto
Jednoduchá odpověď - od května 2023.
Dobrý den, podaří se mi prosím najít práce, od kdy bych mohla pracovat ? Děkuji mockrát.(Tesinka)
Foto
Červen vypadá jako mimořádně dobrý měsíc jak na práci, tak i na peníze.
DOBRÝ DEN SNAD SE NA MĚ USMĚJE ODPOVĚD.NAJDU DO ROKA LÁSKU.PŮJDU DO REHABILITAČNIHO CENTRA.KDY SE POTKÁM S PŘÍTELEM.DĚKUJI MOCCCCCC.ŽENA NA VOZÍKU .1.5.75(KLARISA)
Foto
Zkuste se na tohle téma začít domlouvat s ošetřujícím personálem, mělo by to tento rok vyjít. Už konečně.
Dobrý den, vážený Ravene, dovolte mi tradiční dotaz, jestli se někdy ještě setkám s panem Radkem a setkání bude milé pro oba? Děkuji. Datum narození otce 30.8.1976, v Praze v 16.30.(Nika)
Foto
Stále se ukazuje, že pan Radek by měl přicestovat v rámci vyřizování pracovních záležitostí, potom sice zase odcestuje, možná se ani nezdrží na noc, ale mělo by proběhnout setkání. Proběhnout by mělo v pohodě.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na moje stěhování, jestli se mi podaří najít vhodný pronájem pro mě i cenově, abych to nějak dala. Děkuji(Kalyptonka)
Foto
Ano, právě nyní jste ve vhodném časovém období, které vytrvá až do konce června 2023.
Najdu si práci jsem už delší dobu na UP 20.3.1989 Eva(Eva)
Foto
Ano, bude trochu záležet na vás, jestli budete ochotna vzít i práci s dojížděním nebo se budete chtít kvůli práci přestěhovat.
Dobrý den, vážený Ravene, ráda bych se zeptala na zdraví tatínka? Děkuji. Veronika Datum narození otce 31.5.1944, Jilemnice o půlnoci.(Veronika)
Foto
Jak už jsme si řekli, není to vyloženě špatné, v současnosti by se to dalo vyjádřit slovy "nahoru - dolů", kolísání a výkyvy, které končí s koncem měsíce lásky, května. Teď to ale rozhodně chce výrazně lepší a důraznější péči.
Dobrý den, pane Argoni. Minulý týden jsem byla na jednom pracovním pohovoru. Docela to vypadalo slibně, jen se mi zatím nikdo neozval. Jak to prosím dopadne. Vezmou mě ? Děkuji(Tereza, 16/6/1993)
Foto
Karta Změny, čili bohužel, nejdříve se o vás dohadovali, že vás přijmou, potom si ale někdo vzpomněl, že známý má dceru, která taky shání zaměstnání.
Dobrý den Ravene, chtěla bych se Vás zeptat, jestli to se mnou Radek myslí vážně a jestli spolu budeme v budoucnu bydlet? Má mě opravdu rád? Nebo je tu něco, čeho bych se měla obávat? Děkuji, hezký den.(Beranka 3)
Foto
Ano, vypadá to tak, že to pan Radek myslí vážně a dalo by se i říct, že s velkou pravděpodobností budete spolu bydlet. Vše se jeví vztah, v němž se nemusíte ničeho obávat, jako třeba, že by vás pan Radek opustil nebo nějak využil a opustil nebo jenom využil nebo pouze opustil. Zatím prostě využijte toho, že se s panem Radkem dá komunikovat, je bystrý a inteligentní, určitě se s ním domluvíte.
Krásný den Ravene, dlouho jsem se neptala, poslední měsíce jsem bohužel neměla štěstí na den, kdy jste byl ve věštírně, zkusím to dnes, snad budu mít štěstí. Syn se chystá osamostatnit-kozoroh, stěhuje se do samostatného bytu a já a přítel - blíženec zůstaneme sami. Chci se zeptat zda bude vše v pořádku se synem a i pro mě s přítelem zda nám to vydrží? Jinak moje podnikání po krizi zase funguje, tak snad bude fungovat uspěšně i nadále? Děkuji za Vaše odpovědi a přeji krásné snad už jarní dny. Kozorožka(KOZOROŽKA)
Foto
Vzhledem k budoucnosti máte samé dobré karty, takže se dá říct, že partnerství vám vydrží a budete oba spokojení, syn asi udělá se svým bytem zajímavé zkušenosti, které budou na jednu stranu poučné, na druhou stranu je možné, že mu budete muset ke konci tohoto roku finančně trochu pomoct. Ale nebude se jednat o žádný průšvih, ale bylo by dobré mít byt pojištěný. Z hlediska dlouhodobé předpovědi bych řekl, že všechno bude, co se vašeho soukromí i práce týká celkem v pohodě. Kdyby se něco podezřelého dělo, tak se mi ozvěte, i kdyby to nebylo zrovna přes tuto věštírnu.
Zdravím Vás, poznám v nejbližším období nějakého chlapa kde a kdy? Nedaří se mi delší dobu a už přestávám doufat. Zdena 21.6.1975 Děkuji a přeji krásné dny. (Zdena)
Foto
Potkáte a nebude jen jeden, poznáte jich víc a bude to během nějaké volnomyšlenkářské činnosti nebo volnočasové nebo jak se tomu říká, například, kdybyste začala chodit pravidelně do fitka, tak se tam s někým seznámíte a už bude o čem přemýšlet.
Dobry den, bude to mit tatka po operaci oci lepsi, bude do konce roku klid se zdravim v nasi todine.Najde si bratr a ja nove partnery. Moc dekuji . (Ivca)
Foto
Ano, zdravotně to bude celkově lepší, takže se budete moct věnovat konstruktivnímu hledání nových partnerů. Nevypadá to prostě špatně.
Dobrý den, vážený Ravene, bude se mi dařit jako kosmetické poradkyni? Děkuji. Veronika Datum narození 30.8.1976 v Praze v 16.30(Veronika)
Foto
Objevuje se karta Změny a karta Síly, není to špatné, ale znamená to práci, které budete muset dát prakticky všechno, abyste v ní byla úspěšná.
Dobrý den Ravene, mám dotaz jestli mě přestane bolet levá noha. Od června 2022 do ledna 2023 trápila patní ostruha a od března mě se snižuje klenba nohy a často mě bolí až kyčel. Dostala jsem injekci nad prsty kortikoid a vložky do bot (1.5.1954). Stále mám trápení s dcerou(24.6.1991), kterou jsem neviděla 2 1/2 roku, žádný kontakt na ní není.. Poslední e-mail od září neodpovídá. Měla dodělat doktorské studium pouze jí chybí práce a obhajoba. Změní se to? Máma má stále chodítko po úraze a je pouze po bytě (88). Bude na tom lépe? Co mě čeká v tomto roce? Děkuji (Nešťastná máma-Jana)
Foto
Starostí máte hromadu, to je pravda - podle karet to vypadá tak, že pokud máte problém s patní ostruhou již vyřešený (ono to občas rádo naroste nebo se to snaží narůst znovu, ale pokud je v tomto směru všechno v pořádku, tak by měly pomoct vložky do bot, které by měly hlavně zaručit, že se nohy budou při chůzi projevovat jako stejně dlouho, to bývá často problém, který se u lidí neřeší, i když může vést k bolestem v kyčlích. Co se děje s dcerou, to by zřejmě bylo dobré zkontrolovat jestli je všechno v pořádku, i když, v případě, že spolu třeba nemluvíte, tak se těžko obnovují nebo navazují přerušené kontakty, ale taková ta základní kontrola o existenci rodinných příslušníků by fungovat měla. Vaše máma asi bude ráda, když se bude pohybovat s chodítkem po bytě, tady zatím žádné změny ani k lepšímu, ale ani k horšímu nevidím, pohybovat by se ale ve vlastním zájmu měla, takže lepší zprávu můžete očekávat hlavně od své dcery ohledně završení studia, neříkám, že to bude na 100%, ale asi tak na 65%, čili jediné, co můžete ve své sitauci dělat pro dobré své i dobro ostatních, je snažit se s nimi komunikovat.
Dobrý den chci se zeptat máme teď těžké období z manželem jak to vidíte bude zlepšení nebo jaké to vyvine já 24.02.1966 .Manzel 15.08.1962. Ještě bych se zeptala na práci najdu si novou nebo zůstanu ve stávající. (Lenka)
Foto
Tady je, bohužel možné, že se vám bude někdo "navrtávat" do vztahu a může to být prakticky kdokoliv, prostě někdo, kdo má a ještě bude mít vliv na vašeho pana manžela, ale pozor, nemusí to být jiný nebo paralelní vztah, prostě někdo, kdo rád svým blízkým poradí. Řešení by se mělo nacházet v ponechází věcí přirozenému vývoji, stejně tak s prací to vypadá tak, že když budete hledat jinou, lepší práci, tak ji najdete koncem září, popřípadě v říjnu tohoto roku, potom by se dala práce opatrně změnit, to znamená, že byste nejdříve podepsala novou smlouvu a potom byste dohodou dala výpověď v současné práci.
Dobrý den, vážený Ravene, jsem ráda, že je aprílová věštírna s Vámi. Chci se zeptat na strýcovo zdraví, zdá se mi, že už je to velice špatné a mele z posledního, jak se říká. Děkuji. Datum strýcova narození 10.10.1941 v Praze.(Veronika)
Foto
Pokud se ptáme v případě vašeho strýce na jeho zdraví, tak se dá říct, že krizi prožívá právě nyní a ještě to bude trvat prakticky do poloviny května, takže, když se budete snažit a podpoříte ho, aby se dožil druhé poloviny května, tak se zvýší pravděpodobnost, že se dožije i konce tohoto roku.
Vyřídí se mi dědictví rychle? Najdu konečně toho pravého partnera? Jak to dopadne s prací?(Jana)
Foto
Převedeme řeč karet do češtiny a odpověď zní, ano, dědictví se vyřídí v zákonem daných termínech a pravého partnera můžete najít, karty souhlasí, ale tady je to dáno tím, že "pravý partner" nebo "ideální partner" jsou kvalitativní označení, která platí pro určité období, já bych takového partnera značil spíše slovy "chlap, co po čase tolik nevadí", prostě, i když se vyskytne někdo "ideální", tak se vyplatí, jak se říká, přemýšlet hlavou. Blbý na tom je, že i když jdete do svazku manželského, tak se vás ten pán s karlovarskou oplatkou na hrudi ptá, zda-li jsou snobencům známy okolnosti, týkající se zdravotního stavu - a potomm si vezmete někoho, kdo má bipolární poruchu, ale ještě se to na něm neprojevuje, choroba vypukne během pěti let, ale manželství se kvůli "neplnění smlouvy" nedá anulovat... nevím, kdo tyto zákony vymýšlel. Složité jsou i věci, které by mohly být zakotveny v předmanželské smlouvě, ale i na tento druh smlouvy se mnoho lidí projevuje záchvatem alergie, podle mého názoru je asi nejlepší vyhnout se manželství a řešit jednotlivé kroky společného soužití pomocí notářsky ověřené smlouvy. Byt si mohu pronajmout, aniž bych paní bytnou pojal za manželku, chápeme se... čili návod, jak mít šťastné partnerství zní v mém podání - milovat a přitom přemýšlet. No a jak to bude vypadat s prací? Dopadne to dobře, práci jako zdroj pravidelného příjmu mít budete, bylo by dobré i do budoucnosti oddělovat pracovní a partnerské záležitosti.
Dobry den, Ravene můj drahy, poboliva me levá ruka a podpaží, poradil by jste mi od čeho? Srovná se to samo? Dekuju, od peněz to není, to vím jiste(Miluska)
Foto
Blíže než k penězům to má k zánětu lymfatické uzliny, zatím bych řekl, ano, srovná se to samo, trochu meditací, spojených s vhodným cvičením a vyhnete se tomu, abyste se zaběhla v bludišti farmaceutického průmyslu.
Dobrý den, už pár let se v mém životě nevyskytuje chlap. Jsem vadná? Děkuji.(Veru)
Foto
Berte to tak, že při popisu struktury příležitosti s někým se úspěšně seznámit, se snadno zamotáte do přirozené složitosti systému, takže to berte tak, že vadná nejste, chce to jen vytrvat v hledání a samozřejmě zapomenout na všechny rady typu "sedávej panenko v koutě..." to jedině v případě, kdy budete v koutě čekat, kdy někdo šlápne do medvědí pasti, kterou jste tam nenápadně nastražila.
ravenku, jak to vidi karty na tehotenstvi letos, ktere mesice? Dekuji a mejte se(Zita)
Foto
Září, říjen, měla by být ruka v rukávu.
Dobrý den, mám vztah nevztah, Ivan 23.9.1998 nevím jak to se mnou mysli, budem spolu a chce byť se mnou? Rada bych aby se vyjádřil, ale nechci tlačit, že to mám nechat volný. Lenka 9.5.2000.Muzu s ním do budoucna počítat? (Lenka)
Foto
Bez širokého okecávání (padá karta Změna) se dá říct, že motivace pana Ivana je hlavně sexuální, prostě se mu líbíte a on sám neví, jak by to měl správně komentovat, jestli vám s výkřikem zatleskat nebo dělat, jako že nic, ale pokud se ptám na budoucnost vztahu (což je něco jiného, než prosté konstatování, že se mu líbíte), tak se objevuje karta Ďábel, což znamená zmatek. Fyzik by řekl, vyšší entropie systému.
Dobrý den, Ravene, dnes mám schůzku ohledně nové práce. Mám si dát na něco pozor, aby všechny podmínky dopadly dobře? Těším se a bojím zároveň. Děkuji za podporu.(Veronika)
Foto
To bude v pohodě, na nic zvláštního si pozor dávat nemusíte, je jasné, že během pohovoru se nedoporučuje jíst (třeba mekáče), ale i beze srandy, vypadá to celkem dobře, čili nic speciálního pro dobro věci v této chvíli už dělat či udělat nemůžete.
Dobrý den. Měla bych prosím otázku na zaměstnání, konci mi smlouva v září, tedy jestli mi ji prodlouží, je to ještě pár měsíců, ale jak se Vám to jeví? S nadrizenou se moc nemusíme tak si myslím, že to hraje svou roli taky. Děkuji za případnou odpověď. Iveta Nar. 18.6.2970(Iveta)
Foto
Ale jo, vypadá to celkem dobře, bylo by též dobré zeptat se zaměstnavatele, jak to vidí už ke konci června, to vypadá na docela dobrou kvalitu času a je jasné, že se o to budete zajímat s jistým časovým předstihem a ne až koncem září.
Milý RAVEN...môžem veriť že mi táto jar a leto prinesie novú lásku a finančnú slobodu...čo mi odporúčaš urobiť, aby bolo dobre ? ĎAKUJEM(SAGALI)
Foto
Karty jsou na to dobré, ale příliš mnohoznačné, ono to potom znamená asi tolik, jako, finanční svobodu najdeš v penězích a vztah vytvoříš díky vlastní aktivitě. Z takového toho osudového hlediska zde není nic, co by formou náhody mohlo zasáhnout proti životním cílům, čili žádná autonehoda, neštěstí, ani náhlé onemocnění, takže by podle mého mínění skutečně stačilo nasadit klasickou cestu, kterou by doporučilo devět motivačních koučů z deseti - jdi si za svým a vytrvej. Desátý kouč by to potvrdil hned po probuzení.
Dobrý den, najdu ješte fajn ženskou pro život? 8.8.1980(Jaroslav)
Foto
Tři karty, všechny jsou naprosto v pořádku, takže odpověď zní ano se 100% jistotou.