Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

9 zbraní v boji proti nemoci a smůle: Bylinky vás zbaví negativní energie

/
  • Bylinky pomáhají nejen v čajích, jejich vibrace mohou změnit život.
    Bylinky pomáhají nejen v čajích, jejich vibrace mohou změnit život. (profimedia)
    17. dubna 2018 ● 06:00

    Byliny byly od úsvitu věků považovány za mocné spojence lidí. Bez kterých se doma neobejdete? Najděte byliny, které přinášejí domů štěstí, zvyšují potenci nebo vyhánějí smůlu. Blíží se jaro, a to je doba, kdy je moc bylin největší.

  • 1.

    Bazalka

    Autor: archiv

    Moc bazalky  je spojená s plodností. V Itálii je tato bylinka  známa i jako symbol lásky, protože listy bazalky se  podobají srdci. Basil deva (duch rostliny) je ochráncem rodiny a a pár kapek roztoku bazalkového oleje v aroma lampě vám pomůže zbavit domov špatných astrologických vlivů a negativní energie. Bylinka vytváří pozitivní vibrace a lidé jí často nosí na pomoc při jednání s jinými lidmi. Stimuluje mysl člověka i zvířete a vyvolavá pocit štěstí. Otevírá srdeční čakru a  vymaže energii pohybu mezi srdcem a rukama. Bazalkový olej je také spojen s jasnovidectvím, věštěním a poctivostí.

  • 2.

    Bílá šalvěj

    Autor: archiv

    Bílá šalvěj má očistné účinky. Kouřem z bílé šalvěje čistili indiáni svá obydlí a svatá místa od negativní energie. Šalvěj uvolňuje do vzduchu záporné ionty, které můžete najít ve vzduchu po bouřce nebo u oceánu. Ve starém Řecku a Římě se tradovalo, že kouř předává moudrost a duševní schopnosti. Kouř bílé šalvěje vám pomůže pročistit vaši domácnost a zbavit místnost špatných emocí. Pokud potáhnete kouř jemně kolem vašeho těla a aurického pole, můžete neutralizovat veškeré negativní energie.

  • 3.

    Fenykl

    Autor: archiv

    Fenykl je spojován s dlouhověkostí a dodává odvahu a sílu. Taky odpuzuje negativní energie a poskytuje tak ochranu lidskému energickému poli. Zároveň posiluje i imunitu organismu. Za  účelem ochrany před zlem a kouzly se dávaly větvičky fenyklu nad domovní dveře, nebo zasouvali do klíčových dírek.  Fenykl symbolizuje, hrdinství, vítěztví, sílu, mužnost. Fenykl taky „čistí“ a posiluje oči a má mnoho léčivých účinků, které dnešní výzkumy a moderní lekařství potvrdilo.

  • 4.

    Rozmarýn

    Autor: archiv

    Rozmarýn se používá při rituálech a kouzlech podporujících lásku, dlouhý život a štěstí. Vůně esenciálních olejů čistí vědomou mysl a zlepšuje paměť. Květy růží byly tradičně páleny v řeckých chrámech jako oběť bohů. Hořící rozmarýnový olej vyzařuje silné čistící vibrace a zbavuje negativního působení vnějších vlivů. Rozmarýn jako symbol vyjadřuje vzpomínku, pomoc, přátelství, vášeň. Zvyšuje duševní schopnosti jako prevence proti nočním můrám. Podporuje spánek.

  • 5.

    Eukalyptus

    Autor: archiv

    Eukalyptus se používá k očištění místnosti nebo domu před negativní duševní energií. Obzvlášť je vhodný pro lidi, kteří svádějí verbální, emocionální či duševní souboje. Eukalyptový olej je ideální pro vyčištění zbytkových energií.

  • 6.

    Oregano

    Autor: archiv

    Stará se o štěstí, harmonii, lásku a klid domova.Ochraňuje a napomáhá psychickému vývoji.  Jako lék se používá již po staletí v tradiční čínské i evropské medicíně. Užívá se pro léčbu a prevenci různých duševních  i fyzických onemocnění.  Čaj z oregana použijte k opláchnutí vnějších stěn vašeho domu a vytvoříte tak ochrannou bariéru před negativní energií.

  • 7.

    Hřebíček

    Autor: archiv

    Vynikající bylinka na podporu hojení a zvýšení odvahy člověka. Posiluje vědomí a pomáhá při získání dlouho ztracené vzpomínky. Hřebíček je též vynikající podpůrná bylina v  ortodoncii. Spolehlivě tlumí bolesti zubů a dásní. Propojuje oblast duševní s oblastí fyzickou.

  • 8.

    Levandule

    Autor: archiv

    Přidává se do všech rituálů vztahujících se ke zdraví, lásce a míru. Levandule rozptyluje depresi a pomáhá kontrolovat naše emoce. Vůně levandule podporuje dobrý spánek, proto se s oblibou přidává do náplní polštářů. Přináší štěstí a harmonii v rodině tím, že poskytuje klid. Zajišťuje též oddanost a věrnost ve vztazích.

  • 9.

    Santalové dřevo

    Autor: archiv

    Zvyšuje duchovní a fyzickou pohodu žen i můžů. Svou vůní podporuje ochranu, jasnovidectví, zasvěcení a meditace. Zklidňuje a srovnává mysl, dokáže připravit tělo i mysl na sexuální extáze. Santalové dřevo má jeden z nejvyšších vibrací jakéhokoli oleje, který rezonuje s aspekty sebe, přitahuje nejvyšší duchovní vibrace a umožňuje  otevření nejvyššího duchovního centra. Napomáhá vyrovnání čaker a zvýšení duchovního uvědomění. Umožňuje proudění léčivé energie. Vhodné využití při meditacích.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz